Malmön Rosengårdissa kirkko pahan ilkivallan kohteena

Malmöläinen kirkko joutui laittamaan kirkkomaalle vartijat, sillä kirkko on joutunut massiivisen ilkivallan kohteeksi. Paikkoja on rikottu nyt viikko putkeen.

Västra Skrävlingen kirkossa on rikottu paikkoja viime aikoina oikein urakalla. Seitsemänä iltana peräkanaa on kirkon ikkunoita kivitetty ja kirkon sisällä ollut Jeesus-patsaskin on onnistuttu hajottamaan. Asiasta kertoo yleisradioyhtiö Sverigesradio.

Tilanne oli viime sunnuntaiaamuna jopa sen verran pahanpuoleinen ilkivallan takia, että kirkonmenot jouduttiin siirtämään. Kirkon penkit olivat täynnä ikkunalasimurskaa.

Nyt seurakunta on palkannut paikalle vartijan, joka yrittää jatkossa pitää huolen, että ilkivallantekijät eivät kokonaan romuta kirkkoa.

Västra Skrävlingen kirkko sijaitsee Rosengårdissa. Saatanan palvojat tapasivat ennenvanhaan vandalisoida kirkkomaita.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt
Sam Colt
25.8.2020 07:06

Ei mitään huolestuttavaa. Normaalia uskontojen kilpailua kannattajista. Ihmisethän voivat siirtyä moskeijoihin, missä on rauhallisempaa.

Big l
Big l
25.8.2020 07:08

Mites se meni että islam on aina soputunut muiden uskontojen ja kulttuurien kanssa yhteen. Jostain kummansyystä vain ympäri maailmaa rauhan uskonnon urhot pommitta ja tuhoaa historiallisia uskonnollisia muistomerkkejä tms koska ainoa oikea uskonto on islam eikä muille saduille ola sijaa

Aatu
Aatu
25.8.2020 07:18
Vastaa...  Big l

Kyseessä onkin kansallissosialismin veroinen ekspansiivinen ja autoritaarinen aate.

Suomi Finland
Suomi Finland
25.8.2020 07:18

Ovatkohan puntit tasoissa nyt kirkkojen ja moskeijoiden tuhoamisessa?

Moskeijoita voi tosin tuhota myös toista islamin suuntausta edustava porukka, jolle väärää islamia tunnustavat muslimit ovat lähes yhtä suuri kauhistus kuin silkat vääräuskoiset.

Häpäisyrikoksissa on muuten ilmeisesti tullut jokin uusi suuntaus, jossa ryöstettävä laitetaan soittamaan jollekulle kaverilleen, jotta tämäkin tulisi ryöstettäväksi. Tuossa tilanteessa tavallisen nuorison kannattaisi sopia etukäteen jokin viaton koodi-ilmaisu, joka ilmaisisi tilanteen sille kaverille, jolle soitetaan. Näin tämä voisi soittaa poliisille, jolloin jengiläiset voitaisiin saada kiinni itse teosta. Silloin jengiläiset ymmärtävät varmaan luopua moisesta tavasta.

Aikamoista meininkiä tuollainen nöyryytysryöstely. Todellista monikulttuurista rikkautta. Eipä ollut Pohjoismaissa omassa nuoruudessani moista ilmiötä, mutta elämä olikin kulttuurillisesti köyhää silloin.

Sairaita tyyppejä
Sairaita tyyppejä
25.8.2020 07:57

Säilyyköhän se vartija hengissä

Motiivien arvostelu rasismia
Motiivien arvostelu rasismia
25.8.2020 08:32

Kun jeesus joutuu loukatuksi, niin paskahousut miettivät mistähän se johtuu? Pyydellään anteeksi ja syytetään ns omia rasismista. Kun vastapuoli joutuu loukatuksi, niin mellakka on valmis. Ja käyvät joukolla päälle, laittavat paikkoja paskaksi ja heittelevät kivillä tai mitä nyt käteen tarttuu. Ihan on videoita näistä pilvin pimein. Miten munattomia länsimaalaiset ovat näiden kunniakansalaisten edessä. Eräässäkin todisteessa kaksi raavasta poliisia ei meinannut saada rimpuilevaa raudoussa olevaa raketti – insinööriä kopitetuksi. Niin silkkihansikkain täytyy kohdella. Joka tapauksessa nämä kristinuskovaiset naiivit kuvittelevat, että he ovat osa meitä. Ne tarvitsevat rakkautta. Yms paskaa. Ja mussukat ovat nyt vuosia näyttäneet ympäri eurooppaa mitä se vastapuolen ” integraatio ” sekä suvaitsevaisuus on.

Aappa
Aappa
25.8.2020 11:42

 Sen insinöörin kopituksessa olisi ollut lamauttimen/pampun paikka, mutta eipä näyttänyt hyvältä poliisien kannalta – jos ei olisi ollut suomalaisia todistajia läsnä, niin olisivat voineet saada koko joukon kimppuunsa, mikä lienee vain ajan kysymys.

Emme tykkää toisistamme
Emme tykkää toisistamme
25.8.2020 09:20

Islam sopii islamilaisiin maihin, ei Pohjoismaihin. Miksi sitä väkisin tungetaan Pohjolaan ja aiheutetaan sisällissota?

öljyrahastaja
öljyrahastaja
25.8.2020 12:31

Sota on hyvää bisnestä asekauppiaille ja jälleenrakentajille sekä vallan anastamista alistusaatteen kannattajille.

Särmääjä
Särmääjä
25.8.2020 11:03

Ihme että Rosengårdissa edes on vielä joku luterilainen kirkko.

Juha II
Juha II
25.8.2020 13:54

Kirkot nyt muutenkaan eivät ole missään arvossa Ruotsissa. Monta sataa vuotta jatkuvaa rauhaa on varmistanut sen, ettei Jumalasta ole tarvinnut paljoa välittää. Homostelut Ruotsissa sen sijaan on ollut instituutio kaiketi jo silloin kun täällä järsittiin pettua, josta siitäkin piti maksaa ylellisyysveroa.

Turhaantunut
Turhaantunut
25.8.2020 14:35
Vastaa...  Juha II

Mikään kirja ei sanele sitä miten elää elämäänsä, ei raamattu eikä ainakaan koraani.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
25.8.2020 17:26

Olen itse kasvanut perheessä, jossa lähiomaiseni oli syvästi kiinnostunut esoteriasta. Aku Ankan ohella oli minullekin luonteenomaista lukea Ultraa, Elonpyörää, Ruusuristiläistä jne. Näistä jäi mieleen esoteerikkojen syvä vakaumus siihen, että eräänä päivänä kaikki maailman uskonnot löisivät kättä ja sulautuisivat yhdeksi Uudeksi Maailmanuskonnoksi. Meillähän rapparien miehittämä luterilainen kirkko on ottanut muslimit avosylin vastaan, kouluissa on luovuttu aamuhartauksista ja suvivirsistä ja muslimien luona vierailevia kehotetaan jättämään koirat kotiin. Tähän mennessä en ole vielä huomannut muslimien vastaavasti luopuneen mistään uskonnolleen olennaisesta. Sen sijaan kirkkoja vandalisoidaan, niitä muutetaan moskeijoiksi ja kaupunkien liiketiloja annetaan islamin kulttuurikeskuksi. Ehkä sitten ymmärsin lapsen mielelläni jotakin väärin. Joko Uusi Maailman Uskonto perustuu sittenkin 1400 vuotta sitten pienessä sienessä aloitettuun raamatunväärennökseen taikka sitten vastavuoroinen uskontojen välinen vuoropuhelu pitää toteuttaa myös moskeijoita vandalisoiden ja kirkoiksi muuttaen. Ja myös muslimien pitää luopua kristittyjä loukkaavista tavoista. Minä aloittaisin halal-teurastuksesta, pedofiliasta, insestistä, nekrofiliasta, naisten alistamisesta, räteistä, kunniamurhista, ramadanista sekä rajoittaisin pyllistelyn kerta per viikkoon.

Aappa
Aappa
25.8.2020 18:03

 Tuttua tarinaa, ja kyllähän tuo ”uskontojen yhdistyminen” vaikuttaa naiivilta realismin valossa: tavoitteena näyttäisi olevan ennemminkin Huxleyn ja Orwellin enteilemä ”uusi uljas maailma”, jossa kaikki on pakotettu ”yhteen maailmanuskontoon” – mikä toki edellyttää pienen pieniä kasvukipuja siellä ja täällä, ja muutaman massiivisemmankin operaation. (pahoittelen, jos kuulostaa salaperäiseltä, mutta ihan kommentoinnin ilosta vain 🙂 )

Haiskahtaa kemuilta
Haiskahtaa kemuilta
25.8.2020 17:45

Mitä siellä Solnan hautausmaalla (Norra Begravningsplatsen) on oikein tapahtunut?

Kaksi teinipoikaa kidnapattu, puukotettu, hakattu, raiskattu, ryöstetty kahden noin 20- kymppisen ennestään kriminellin jätkän toimesta, keskiyöstä aamukahdeksaan. Olivat jopa puukottaneet teinipoikia koipiin jotta nämä eivät pääsisi karkaamaan.