Solnan hautausmaakidutuksesta kiinni kaksi kolmansista maista tullutta tulijaa

 

Solnan hautausmaaraiskauksesta vangittiin, kuten odotettua olikin, kaksi kolmansista maista tullutta tulijaa.

Vuonna 1999 syntynyt Upplands Väsbyssä kirjoilla oleva Jahani Asl Ali ja vuonna 2002 Solnassa kirjoilla oleva El Hani Amin.

Molemmat vangittiin epäiltynä ihmisryöstöstä/ panttivangin ottamisesta, törkeästä pahoinpitelystä, raiskauksesta ja törkeästä ryöstöstä. Tekoaika teoille on viime lauantain ja sunnuntain välinen yö klo 23.00 – 08.39 välinen aika eli tekosarja on kaiken kaikkiaan jatkunut liki 10 tuntia.

El Hanilla on rekisterissä pieni merkintä varkauden yrityksestä kun taas Jahanilla on ratteja, huumausainerikoksia ja pahimpana murhapoltto. Joten jälkimmäinen ainakaan ei ole kiltti koulupoika. Hän on alunperin Iranista.

Nyheter idag

Se mitä teosta tiedetään on se, että El Hani ja Jahani olivat ikään kuin kidnapanneet kaksi alle 16-vuotiasta nuorta. Heitä oli puukotettu jalkoihin, jotta he eivät pääse karkuun. Sen jälkeen nuoria oli yön ajan kidutettu ja pahoinpidelty. Siinä välissä nuoret oli myös raiskattu.

Aamutuimaan, teon vielä jatkuessa, oli hautausmaalle tullut ihmisiä ja alastomat nuoret olivat saaneet sitä kautta apua. Poliisi otti molemmat tekijät kiinni heti paikanpäällä lyhyen takaa-ajon jälkeen.

Seurataan tilannetta.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Unelma Painajainen

Eikä tule maastakarkoitusta näillekään. ”He ovat väkivallan uhreja eivät sen tekijöitä” lausui eräskin maanpetturi-sisäministeri.

hemis

Piruakos ei anneta vuohien laiduntaa hautausmaalla.

Musta makkara

Nuorisohoitoa pari viikkoa noille nimikkeillä. Sitten taas baanalle.

Anna-Maria Korhonen

Raiskaus on ikivanha tapa nöyryyttää hävinnyttä osapuolta. Ongelmallista tässä tietysti on, etteivät omat valtaapitävämme ole missään välissä antaneet meille lupaa puolustautua, saati myöntäneet meidän olevan sodassa.

Terhomatti Hämeenkorpi

Saatanan murjaanit, perkele ! Eikös tämä ole huomaamattomasti ja ketään loukkaamatta sanottu?

Hindenburg

Ei kerta homoks tee.

Voimakaksikko

Jatkossa kaikki tuntevat nämä yönsankarit nimillä Anus Ali ja Anus Amin.

Punavihernatsimafia

Avatkaa sydämenne pakolaisille! Sekä muut reiät! Ja lompakot!
Älkää olko rasisteja!

Juha II

Uhrit olivat kaiketi kantalaisia.

Daavidin poika

Aina vain räikeimmäksi menee nämä muslimien rikokset. Onko asia tosiaan niin, että polittisella rintamalla ei löydy minkään sorti tahtoa saada loppua näihin sairaisiin rikoksiin.?

Anonyym

Olivatko muuten uhritkin samaa etnistä taustaa?

Rähmätti

Oletan tutkijakoululainen komissaari Taposen olevan hyvinkin kiinnostunut tälläisestä osaamisesta. Ehkäpä voisi saada aikan jonkinlaisen suomi – ruotsi monikulttuurisen kotoutusprojektin aikaan jotta näistä kunnon pojista saadaan hyvinkin lyhyessä ajassa esim. niitä avaruuskirurgeja. Puukkohan jo pysyykin kädessä.

Eikä sisäministerimme Marja ja hänen miesoletettu Miihka varmaankaan kieltäydy adoptiosta kun tälläistä geenipoolia olisi tarjolla. Miten olisi iltamyöhään yhteiset pyöräretket Mähmydin ja Rähmydin kanssa. Tiukkaan spandexiin pukeutuen kuten monikulttuurinen perhe ainakin. Siinä olisi sen verran jo moninaisuutta ettei Helkama ainakaan voisi kieltäytyä sponsoroimiasta menopelejä koko uusperheelle. Ja mahtuuhan sinne yli 400 neiöön muutama uus-ruotsalais-suomalainenkin kotoututmaan.