Solnan hautausmaakidutuksesta kiinni kaksi kolmansista maista tullutta tulijaa

 

Solnan hautausmaaraiskauksesta vangittiin, kuten odotettua olikin, kaksi kolmansista maista tullutta tulijaa.

Vuonna 1999 syntynyt Upplands Väsbyssä kirjoilla oleva Jahani Asl Ali ja vuonna 2002 Solnassa kirjoilla oleva El Hani Amin.

Molemmat vangittiin epäiltynä ihmisryöstöstä/ panttivangin ottamisesta, törkeästä pahoinpitelystä, raiskauksesta ja törkeästä ryöstöstä. Tekoaika teoille on viime lauantain ja sunnuntain välinen yö klo 23.00 – 08.39 välinen aika eli tekosarja on kaiken kaikkiaan jatkunut liki 10 tuntia.

El Hanilla on rekisterissä pieni merkintä varkauden yrityksestä kun taas Jahanilla on ratteja, huumausainerikoksia ja pahimpana murhapoltto. Joten jälkimmäinen ainakaan ei ole kiltti koulupoika. Hän on alunperin Iranista.

Nyheter idag

Se mitä teosta tiedetään on se, että El Hani ja Jahani olivat ikään kuin kidnapanneet kaksi alle 16-vuotiasta nuorta. Heitä oli puukotettu jalkoihin, jotta he eivät pääse karkuun. Sen jälkeen nuoria oli yön ajan kidutettu ja pahoinpidelty. Siinä välissä nuoret oli myös raiskattu.

Aamutuimaan, teon vielä jatkuessa, oli hautausmaalle tullut ihmisiä ja alastomat nuoret olivat saaneet sitä kautta apua. Poliisi otti molemmat tekijät kiinni heti paikanpäällä lyhyen takaa-ajon jälkeen.

Seurataan tilannetta.