Solnan hautausmaaraiskaajat yrittivät haudata uhrinsa elävältä

Kuvassa vanhempi hautausmaakiduttaja-raiskaaja 21-vuotias Jahani. Jahani on kurdiaano.
Solnan hautausmaakidutus-raiskauksesta tulee esille uusia kauhistuttavia piirteitä. Kun kuvittelee, että on kuullut kaiken, niin aina tulee uusi juttu, joka vetää uuden ennätyksen.

Aftonbladetin tietojen mukaan Jahani Asl Ali ja El Hani Amin olivat todella vedossa. Uusruotsalaiset olivat yrittäneet ensin myydä huumeita kahdelle entuudestaan tuntemattomalle pojalle, mutta nämä eivät halunneet ostaa. Pojat yrittivät poistua paikalta. Huumeenmyyntiyritys tapahtui jossain lähikadulla eikä vielä oltu kirkkomaalla.

Kun pojat pyrkivät irtaantumaan uusruotsalaisista niin he kävivät nyt väkivaltaisiksi ja pakottivat nuorukaiset hautausmaalle. Alkoi kidutus, jonka motiivi on täysin mysteeri.

Ensin nuorukaisia oli siis lyöty puukolla jalkoihin. Mahdollisesti jopa nilkan jänteisiin, sillä useasta eri lähteestä tulee esille, että pojat eivät voineet kävellä puukotusten jälkeen.

Seuraavaksi pojat pakotettiin riisuutumaan alasti. Jossain vaiheessa nuorukaiset pakotettiin jonkinlaiseen maakuoppaan, jonne uusruotsalaiset alkoivat hautaamaan nuorukaisia elävältä (!). Nuorukaiset, tai oikeastaan vielä lapset, sillä he olivat tietojen mukaan alle 16-vuotiaita, toisin sanoen pakotettiin raakaa väkivaltaa käyttäen makaamaan alasti maakuoppaan, jota uusruotsalaiset alkoivat täyttää. Aikomus oli haudata lapset elävältä.

Koko tapahtuma alkoi siis illalla klo 23.00 aikaan ja päättyi sivullisten peliin puuttumiseen vajaa 10 tuntia myöhemmin ennen aamu yhdeksää.

Pojat oli yön aikana myös raiskattu.

Aftonbladetin mukaan uusruotsalaisilla oli kiinniottohetkellä poikien omaisuutta, joten näyttö siltä osin on hyvänpuoleista.

Molemmilla uusruotsalaisilla on pieni rikoshistoria, mutta sitäkin pidempi historia sosiaalitoimen piirissä. Ongelmakäyttäytymistä on ollut jo yläkouluaikana. Molemmat ovat Ruotsin kansalaisia.

Tietojen mukaan Tukholmassa tapahtui viikko sitten samankaltainen puukotus, jossa henkilö, joka ei halunnut ostaa huumeita sai puukonpistoja.


Kannattaa jakaa tätä juttua omalle kansanedustajalle. Mahdollisimman monen ihmisen pitää saada tietää millaista porukkaa kehitysmaista saapuu lastenne kavereiksi.

51 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hans-Georg Karmann
Hans-Georg Karmann
27.10.2020 22:18

Thank you so much for your courage to show a picture of the criminal!

Aikki
Aikki
29.8.2020 11:26

Ensin Ruotsinkansalaisuus pois. Sen jälkeen silmä silmästä tuomio, siis jaloista jänteet poikki ja alastomana hautaan. Raiskatkoon haudassa toisiaan. Viikon kuluttua nostettakoon haudasta pois, ja karkotettakoon siihen maahan mistä ovat aikoinaan Ruotsiin tulleet. Se etteivät osaa arvostaa hyväntekijöiden elämää, ei anna heille oikeutta asua enää Ruotsissa.

IL po
IL po
29.8.2020 22:09
Vastaa...  Aikki

Joko se Lipposka on lähtenyt marssille?

Painokelvoton mielipiteeni
Painokelvoton mielipiteeni
29.8.2020 09:41

Iltapaska ruikuttaa nyt näiden kiduttajien puolesta. Että ovat matuja, sitä ei Sanomatalon Iltapaska 💩 kuitenkaan mainitse. Oikea nyyhkytarina kullanmurujen puolesta: että oikein kiduttajien perheitäkin on uhkailtu! Perhehän heidät kasvatti ja uskonto pyhitti! Äiti-fatima ehdottaa, että jos pojat ovat noin kauheita tehneet, heidän pitää pyytää anteeksi. Sillähän se on selvä! Uhrit, poikaressut, vielä lapset, ovat syvästi traumatisoituneita. Mitä heille voi sanoa, kuin ottaa lämpimästi syliinsä ja kuunnella hiljaista itkua. Mitä taas tehdä raiskareille, ruotsalaislasten kiduttajille? Siitä minulla olisi kyllä ehdotus, joskin mediassa painokelvoton.

Joannes den Hollander
Joannes den Hollander
28.8.2020 16:22

Let us get rid of these barbarians. We don’t want them in our Europe.
Good luck and greetings from The Netherlands

trackback

[…] Eerste achtergronden over de daders Jahani Asl Ali en El Hani Amin en foto´s van hen publiceert deze Finse krant: https://pt-media.org […]

jylppy
jylppy
28.8.2020 09:20

Tuokin kusipää on päällisin puolin vihervasemmistolaisen sossutantan märkä uni: Näyttää reippaalta, urheilulliselta, potkupalloilijalle, ystävälliselle, valoisalle, avuliaalle, rakastavalle isälle, unelmavävylle, tulevaisuuteen myönteisesti suhtautuvalle uuden kotimaan tukipilarille. Suomalainen rasisti runkatkoon kännissä perunakellarissaan.

Jylppy
Jylppy
28.8.2020 09:12

Tuollaisiin persereikiin vihervasemmisto haluaa suomalaisen miehen vaihtaa. Haluavat, että tyttäremme ja naisemme pariutuvat heidän kanssaan ja että suomalainen mies jää yksin kännissä perunakellariin runkkaamaan. Mikään ei ole vihervassarin mielestä niin vastenmielinen, kuin suomalainen duunarimies ja hänen elämänsä harrastuksineen, haaveineen, odotuksineen, moraalikäsityksineen ja periaatteineen.

Karu loppu
Karu loppu
28.8.2020 10:52
Vastaa...  Jylppy

Jep. Mutta varmaa on, että eräät suvakit kuolinkorinoissaan terän viiltäessä ( esim hlinna ) kaulan auki, viimeisinä ajatuksinaan katuivat.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.8.2020 21:28

Olet varmaan nähnyt hevirokkareiden tekevän niin sanotun pukinsarvimerkin? Tämä sen sijaan on arfikansarvimerkki, joka kertoo sen, missä tuon tyypin pitäisi tälläkin hetkellä notkua.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
27.8.2020 19:52

”VeeMakipelturin” (if you know what i mean) uusimmassa videossa tänään 27.8. oli mainittu kylä, missä brittisotilaat olivat mukamas raiskanneet kaikki kylän naisten miehet. Kylä olisi mukamas siksi täysin naisten vallassa oleva kylä. Jotenkin vain särähti tähän sopivaan rakoseen moinen robottimainen kontentti.
Vähän kyllä haiskahtaa liberoiden juttusilta.
Eli raiskaa ne Eurooppalaisetkin miehet värillisiä lalleja tuntui olevan se sanoma tuossa.
Aaamen…

Samu
Samu
27.8.2020 18:59

Kysyn teille suvakit: mihin te tarvitsette näitä kusipäitä kun niitä pitää tänne väkisin haalia?

Anu
27.8.2020 17:13

Pois pois maasta, saasta. Koko Euroopasta.

juha II
juha II
27.8.2020 11:11

Kun kysymyksessä ovat muslimit. Silloin ei koskaan motiivi ole mysteeri!

Tämä keissi haudataan elävältä aivan kuten musumaaneillakin oli tarkoitus. Mutta toisin kuin musumaanit.Ruotsalainen äärisuvakki diktatuuri onnistuu katalassa teossaan! Mitä tulee feministeihin: He nostsavat tikun nokkaan valkioisten miesten harjoittaman lähisuhdeväkivallan ja ruotsalaismiesten suuri määräisen seksin oston, joka rinnastetaan saumattomasti ihmiskauppaan. Tämä on selvästi osoiutettavissa lukuina sillä 8 kymmenestä seksiä ostaneesta on ulkomaalaisia. Ruotsalais -vässyköiden vastatessa tuosta kahdesta ”juttu kaverin” etsijästä!
Ulkomaalaiset salattiin hallituksen toimesta ja sitten asia ”selitettiin” karvaranteiden ”kärsimillä” traumoilla.

Tuosta edellisestä alkaa jauhonaamaiselle meikäläiselle tulemaan jo todellisia TRAUMOJA!!!

Riku Rantala
Riku Rantala
27.8.2020 10:48

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!!!

h44
h44
27.8.2020 10:04

Ihan väkisinkin herää epäilys noiden tyyppien mielenterveydestä. Loppuiäksi psykiatriseen pakkohoitoon olisi paras ratkaisu kaikkien kannalta.

Kukavaan
Kukavaan
27.8.2020 09:52

Minä kirjoitti 27.8.2020 03:03
”…ryhmien joukossa on tavattoman suuri määrä erityisen heikkoa ainesta, ”

Tilanne lienee, että nyt heikkoa aineista ei seulota pois ideologisista syistä johtuen.

Kumminkin vaikka maahan päästetäisiin ainoastaan hyviä rikastajia, niin he voivat perheenyhdistämisien ja avioliittojen kautta tuoda maahan haitallisia rikastajia. Mutta ei siinä kaikki, hyvien rikastajien jälkeläiset voivat olla haitallisia. Rikastajalla on rikastajien perimä, olipa hän hyvää tai heikkoa ainesta. Jos maahan päästetään hyviä rikastajia, muutaman sukupolven päästä heidän jälkeläisissään on haitallisia yksilöitä sama prosenttiosuus kuin rikastajien lähtömaassa.

Hyvien rikastajien paikka ensisijaisesti on heidän lähtömaansa. Siellä heille on tarvetta.

Jones
Jones
27.8.2020 09:38

Miettikäähän vähän sitä, että mitä tapahtuu silloin kun nämä ovat jonakinpäivänä enemmistönä. Eikä siihen kauanaikaa mene, kun katsoo menoa kaupungilla. He pyrkivät sekoittumaan mahdollisimman paljon, mutta ei omissa maissaan. Näin he ja heidän sekarotuiset jälkeläisensä ovat hyvin pian enemmistönä ja etenkin kun maahanmuutto jatkuu samanlaisena, tai oikeastaan lisääntyy kokoajan.

Ruotsin valtio tukee ISlamisteja
Ruotsin valtio tukee ISlamisteja
27.8.2020 08:58

Islamistit pyörittävät kouluja Ruotsissa ja saavat miljardeja valtiolta eli veronmaksajilta:

https://www.expressen.se/nyheter/islamistdrivna-bolag-gjorde-miljardaffarer-med-staten/

IS- Banaani suuhun ja aunukseen
IS- Banaani suuhun ja aunukseen
27.8.2020 09:04

Ja islamistikytköksiset viha(nnes)yritykset toimittavat hedelmiä ruotsalaisille viranomaisille ja virastoille.

Ulostuslaitos saatava toimimaan
Ulostuslaitos saatava toimimaan
27.8.2020 08:47

Ruotsin umpityhmän hallituksen pitäisi tyhmyydestään huolimatta alkaa jo tajuamaan että EI, me EMME pärjää näitten tyyppien kanssa, emme fyysisesti, psyykkisesti, sosiaalisesti emmekä ekonomisesti.

On täysin kontraproduktiivista täyttää maa dysfunktionellisilla ihmisillä jotka milloin tahansa saattavat kilahtaa ja tehdä mitä bestiaalisimpia tekoja.

Dickie
Dickie
27.8.2020 08:35

always the same guy…tuo tyyppi olis tienannu jo miljoonia, jos olis brändänny ittesä..

Dickie
Dickie
27.8.2020 08:36
Vastaa...  Dickie

siis tuo yks parta naama kuvassa…ketjussa

Vesa
Vesa
27.8.2020 07:27

Voisivat vankilasta tai nuorisohoidosta päästyään perustaa täyden palvelun hautaustoimiston Haudankaivajat 2.0. Palvelupaketti sisältää monikulttuurisessa hengessä parhaat palat kauhua veitsellä viiltelystä ja raiskauksesta elävältähautaamiseen. Myös muita palveluja pyydettäessä. Nuoriso on Ruotsin uusi Volvo.

T
T
27.8.2020 07:00

Kuvitelkaapa mikä mediasirkus tämä olisi jos tekijä ja uhrit olisivat olleet toisinpäin. Media olisi huutanut hoosiannaa viikkoja ja poliitikot vaatisivat irtautumaan rasismista.

Klonkku
Klonkku
27.8.2020 06:19

Kansalaisuus pois ja tuomion jälkeen hus helvettiin.

Turhaantunut
Turhaantunut
27.8.2020 05:42

En ole enää vuosiin pitänyt kurdeja ynnä mita islamisteja ihmisinä.

Juha
Juha
27.8.2020 04:32

kulttuurimme rikastuu.. rakentakaamme vasemmistolaisten homopedofilien unelma yhteiskuntaa

Akau
Akau
27.8.2020 04:05

Päättäjät jotka tätä haluu ja halajaa kansalleen istumaan nuo tuomiot ei tämä muutoin lopu. Vastuu poliitikkojen joka raiskauksesta ja murhasta.

Särmääjä
Särmääjä
27.8.2020 02:43

Isiskin on todennäkösesti jo kateellinen tämän tutustumisleikin toteutumistavasta. On jo vaikee kuvitella miten uhrit pystyy jatkamaan elämää ja miksi noiden kultapalleroiden taas sitä kuuluis jatkaa. Joku huippuasiantuntija vois myös kertoa miksi niitä ylipäänsä täytyy pitää ihmisinä?

Knurdit ja muut homoztelijat
Knurdit ja muut homoztelijat
26.8.2020 22:31

Mitä tuo sormet klimpissä- käsimerkki tarkoittaa?

Taikaseinäkoodaaja
Taikaseinäkoodaaja
27.8.2020 07:06

Noita erilaisia sormimerkkejähän näkee melkein jokaisessa huippuosaajan kuvassa. Oma veikkaukseni on, että ne ovat jonkilaisia tukiviittomia huippuosaajille, jotka eivät osaaa edes puhua kunnolla.

Niillä voidaan ilmaista yksinkertaisia perustarpeita, kuten vaikkapa ”banana” (haluun törkeen siistii safkaa), ”mani mani” (antakaa mulle mun rahat), ”fuki fuki” (seksuaalinen hätätila) yms.

Aikki
Aikki
29.8.2020 11:29

Olisikohan islamistien voitonmerkki.

Pöntöt himaan takasi
Pöntöt himaan takasi
23.9.2020 08:26
Vastaa...  Aikki

Pojan tapauksessa kertoo älykkyysosamäärästä joka on 4

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
26.8.2020 22:25

Jaha, kylläpä sitä taisin olla ihan suotta taas turhan ennakkoluuloinen. Jutusta kävi hyvin ilmi, että kyseessä olivat vain hauskat kokkailu- ja pelihetket. Siis ihan viatonta monikulttuuria, joks avartaa maailmankuvaa ja tuo väriä kaduille ja hautuumaille.

Aappa
Aappa
26.8.2020 21:05

Voisi melkein kuvitella, että tekijöillä on geenien lisäksi ollut veressä muutakin stimulanttia.

Joppos123
Joppos123
26.8.2020 20:44

Ählylle käy reikä kuin reikä jos päällänsä on seksuaalinen hätätila. Huumori on taad puhtaasti sosiaalinen konstruktio ja kurdeille elävältä hautaaminen on sen huipentuma.
Nuo paskasäkit joutaisi heittää hengenheimolaistensa ja saman huumorintajun omaavien ISIS paskakasojen käsiin nauramaan kimpassa. ISIS tykkää nauraa kurdien kanssa.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
26.8.2020 20:30

Vittu mikä moniosaaja-kaksikko VAIHTEEKSI raketti-tieteilemässä täysin väärässä kolkassa maapalloa. Vai oliko kyseessä kenties avaruuskirurgit?? Sama se…
Ei riitä pastorilla aivokapasiteetti moisten moniosaajien mielenjuoksuille, ei.
Kulkusiista lähimpään lyhtypylvääseen keinumaan, kele molemmat koraania lueskelevat ihmispaholaiset.
Aaamen….

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
26.8.2020 20:22

Hautaahan suomalaisetkin…

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
26.8.2020 20:14

Entisen forssalaisen opetusministerin sanoin näkisin tekijät uhreina.

Winston Andersson
Winston Andersson
27.8.2020 06:33
Vastaa...  Yuri Komissarov

Samaa sarjaa kuin Orwellin kirjan ”sota on rauhaa” tai ”orjuus on vapautta”.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
26.8.2020 20:11

Eri kulttuureissa on erilaisia tapoja esim. hauskanpidon suhteen. Ei voida sanoa että jokin kulttuuri olsi huonompi kuin toinen. Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Vinkki: Kannattaa rasvata reiät mahdollisen yllätysseksin varalta ennenkuin lähtee ulos niin ei tule paha mieli. Pitää muistaa että tärkeintä ei ole se miten saa vaan se että saa.

Aslakki
Aslakki
26.8.2020 20:07

Vähän oikolukua tarvis, kun toistoa tekstissä.

Finn
Finn
27.8.2020 02:25
Vastaa...  Aslakki

Montako juttua kirjoitat itse päivässä ?

Valkoinen Rasismi
Valkoinen Rasismi
26.8.2020 19:49

Hävettää niin koska tämäkin on taas minun vikani.

Suomi Finland
Suomi Finland
26.8.2020 19:38

Mutta… mutta… pitää suvaita. Suvaitsevaisuus ja monikulttuurisuus – ihanaa!

Kukavaan
Kukavaan
26.8.2020 19:32

On hyvä, että nämä asiat tulevat julkisuuteen. Huippuosaajien kekseliäisyys ylittää tavallisen pohjoismaalaisen mielikuvituksen rajat.

pöh
pöh
26.8.2020 19:29

Kurdi, ählämi ihan mikä vaan, ne ei yksinkertaisesti kuulu mihinkään sivistyneeseen maahan.
Rumasti sanottu mutta menköön kotiinsa.

MattiS
MattiS
26.8.2020 22:36
Vastaa...  pöh

Ihan asiallisesti sanottu.

Minä
Minä
27.8.2020 03:03
Vastaa...  pöh

Plen tuntenut Tukholmassa kurdeja, jotka ovat ihan asiallisia. Sellaisia, jotka eivät nauti sossun palkkaa. Myös pakistanilaisia ym. ne ovatkin osanneet jotain.

Valitettavasti niiden ryhmien joukossa on tavattoman suuri määrä erityisen heikkoa ainesta, joka ei muuta tuota kuin ongelmia ja kuluja.

Tämä heikko aines on päässyt maahan, koska viheriäisten ja muiden suvakkien mielestä kaikki pitää päästää maahan. Heidän ajatuksensa siitä, että täytyy pitää yksilöinä ei koske maahantuloa. Se ajatus onkin tarkoitettu vain ja ainoastaan hiljentämään kritiikki sen jälkeen, kun ovat jo tulleet maahan. Sitten ei saa esim. kertoa, että tietyistä ryhmistä on erityisen paljon ongelmia, vaikka se onkin tosiasia.