Tallinnan käräjillä vangittiin afrikaano epäiltynä raiskauksesta

Virossa Tallinnassa on tutkinnassa raiskaustapaus, jossa 32-vuotias pakolaisstatuksella maassa oleskeleva afrikaano raiskasi avuttomassa tilassa olleen nuoren naisen.

Rikos on Eesti Ekspressin mukaan tapahtunut heinäkuussa. Afrikaano oli poiminut autokyytinsä kadulta umpihumalaisen naisen, jonka oli vienyt kotiinsa. Kun nainen oli ollut tiedottomassa tilassa eli sammunut, niin afrikaano oli vyhtynyt naiseen kaksi kertaa.

Mies itse kiistää rikoksen ja kertoo naisen toistuvasti halunneen seksiä. Harjumaan käräjäoikeus on vanginnut miehen.

Se mikä on mielenkiintoista, niin tässäkin tapauksessa ja niinkin erilaisessa maassa kui Viro on, niin afrikaano on ollut median maskotti. Hän on Ekpressenin mukaan kertoillut eri medioissa miten Virossa on rasismia ja virolaiset säälivät häntä. Afrikaanon mielestä virolaisten pitäisi olla suvaitsevaisempia.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaska

Yllättikö ketään? Sama kaava, joka maassa. Rasismia nyyh rasismia…
Ja sitten perseillään ihan kunnolla!
Miksiköhän on rasismia ….

Minä

Rasismia on vain silloin, kun syrjintä tai inho perustuu ihonväriin, rotuun, kansallisuuteen tms.

Kun se perustuu tekoihin, ei ole kysymys rasismista.

Suvakkien mukaan toki on aina kysymys rasismista, kun nostetaan esiin mitä tahansa kielteistä lemmikeistä, olkoon se kielteinen vaikka kuinka totta.

Kun jonkin ryhmän edustajista merkittävä osa tekee huonoja tekoja, ymmärtää tervejärkinen ihminen, että kyseisen ryhmän henkilöt ovat suurella todennäköisyydellä vaaraksi. Siitä seuraa sen ryhmän leimaantuminen, eikä se ole rasismia, vaan itsesuojeluvaistoa, tervettä sellaista.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Suomi Finland

Ullatus.

Toivottavasti useampi nainen ymmärtää nyt kieltäytyä kyydistä humalassakin. Alkaa näitä esimerkkejä sen verran paljon olemaan. Varmasti suurin osa kieltäytyykin ja näitä juttuja olisi huomattavasti enemmän muuten.

Motiivien arvostelu rasismia

Joo ja yks juttu on myös se että, älkää juoko niin paljon että olette tillintallin. Esim baarissa. Ne kyttää sellaisia. Ja jos niitä on lähettyvillä, älkää jättäkö juomia vahtimatta. Tyrmäystipat.

Suvaitkaa raiskailuni

Raiskarin mielestä virolaisten pitäisi olla häntä kohtaan suvaitsevampia?!

Sanoisinko, että kyseisellä raiskarilla ei ole kaikki jimit viidakossa.

Los6666

vitun vajaaälyset kusipääkeharit… yhyyy yhyyy ei saa yleistää jne. koska rasismi.
jos näistä sompansseista 99,9% käyttäytyy ku eläimet, niin sillon saa ja pitää yleistää.

Turpa kii jo ääliö

On se kumma: minne tahansa nämä matutyypit menevät niin aiheuttavat aina ongelmia (suunsoitosta>terroritekoon ja kaikkea siltä väliltä) ja kaikenlisäksi marisevat aina rasismista vaikka olisivat itse tehneet mitä tahansa bestiaalista. Koskaan ei oteta vastuuta omista teoistaan vaan aina syytetään muita.

Clarissa

Ja tässä päästäänkin yhteen suurimmista syistä, miksi kehitystä ei tapahdu.

K. J. Pitkä

Linnaan vaan ja muut vangit opettamaan käytöstapoja.

Jones

Lainaus:”Afrikaanon mielestä virolaisten pitäisi olla suvaitsevaisempia.” Ehkä afrikaanon mielestä virolaisten pitäisi antaa afrikaanojen raiskata vapaasti.

Päivän iloinen uutinen

Tämä ei yhtään asiaan liity mutta Ruotsin miljööpuoluelainen apulaispääministeri EROAA ja jättää politiikan, vihdoinkin. Toivottavasti seuraajan kannatus tulee olemaan vielä alhaisempi.

pöh

Todennäköisesti noista tommosista raiskauksista jää suurin osa ilmoittamatta, ja siihen kai ne luottaakin siksi kännissä olevia naisia/tyttöjä saalistavat.

Kainuunkonkari

Median ymmärrys raiskaajia kohtaan halventaa kaikkia niitä siirtolaisia, joilla on aito halu karistaa kehitysmaiden pölyt jaloistaan ja integroitua länsimaisiin yhteiskuntiin.

Aappa

 Paitsi etteivät integroidu, eivätkä halua integroitua, vaan hakeutuvat omiensa pariin ja muodostavat ”pienoisyhteiskuntia” yhteiskunnan sisälle.

Parhaassa tapauksessa joku voi pärjätä työnteolla ja oppia kielen auttavasti, mutta tavoistaan ja uskonnoistaan eivät luovu, vaan päinvastoin alkavat nillittämään ja vaatimaan erityisoikeuksia.

Anna-Maria Korhonen

”Afrikaanon mielestä virolaisten pitäisi olla suvaitsevaisempia.”

Sitä jaksan ihmetellä, miten nämä osaavat yksi yhteen käyttää hyväkseen länsimaisten ihmisten sodan jälkeen suvaitsevaisuuteen, monikulttuurisuuteen ja antirasismiin ohjelmoitua mieltä. Joko heidät on tähän koulutettu tai tieto on kulkenut.

Kun noin on suvaitsevaisuus tärkeää, voisivat kehitysmaalaiset aloittaa ihan omista maistaan. Neuvon laittamaan googleen hakutermiksi ”Racism in African Countries” ja ”Percentage of White People in African Countries”.

Birgitta56

BLM !!!!!!

Nothing else matters

Black Lies Matter

big l

ei oo väliä.

Juha II

Tuleekohan Virossa suuria rasismin vastaisia mielenosoituksia, kuten Ruotsissa tapahbtui vastaavassa tilanteessa kun eräällä saarella nekridi raiskasi pyörätuolissa ollen nuoren naisen!

PastoriNikulainen

Sitä on liikkeellä.
Aaamen…

Anonymous

Ei pidä sääliä afrikkalaista. Johonkin neuvostoaikaiseen koppiin vaan. Se ei ole rasismia. Ja tyyppi on samaa mieltä.