Uusruotsalaiset rikollisjengit pitävät maantieratsioita Göteborgissa

Nimittäin Hammarkullenin ongelma-alueella uusruotsalaiset gangsterit ovat laittaneet pystyyn jonkinlaisia paikallisia tiesulkuja, joissa on kontrolloitu keitä ajaa Hammarkullenille ja sieltä ulos.

Tietarkastuspisteitä kerrotaan esimerkiksi Sverigesradion uutisissa, että ratsioita pidettiin viime viikolla.

Tarkistuksien tarkoituksena on ollut kontrolloida mahdollisten kilpailevien gangsteriliigojen menemisiä ja tekemisiä. Ratsioilla on yhteys aiempiin jäsentenvälisiin ampujaisiin Backassa ja Biskopgårdenissa.

Göteborgilainen poliisi kertoo SR:lle, että tällainen ratsian pitäminen on tuomittavaa. Poliisi on aloittanut siviiliratsioiden takia erityistoimet.

 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
10 vuotta ja kehitysmaa

”Göteborgilainen poliisi kertoo SR:lle, että tällainen ratsian pitäminen on tuomittavaa. Poliisi on aloittanut siviiliratsioiden takia erityistoimet.”

On se niin tuomittavaa ja raukkamaista vai uskaltaako poliisi sellaista termiä käyttää pomoistaan.

Eritystoimenpiteet on lisäkylmäkaapin ostaminen mehun ja pullan säilyttämiseksi.

Ballerina pd

Jonka tarjoilee swedistanin poliisien balettiosasto.

Suomi Finland

”Göteborgilainen poliisi kertoo SR:lle, että tällainen ratsian pitäminen on tuomittavaa. Poliisi on aloittanut siviiliratsioiden takia erityistoimet.”

Tuomittavaa? Tarkoittaako tuo nyt sitten, että hyi hyi pojat, ei noin saisi tehdä.

10 vuotta ja kehitysmaa

Ei siitä ainakaan tuomiolle joudu..meinaan niinku perinteisesti (tai konservatiivisesti:) oikeusistuimeen, kunnon tuomiosta puhumattakaan.

Sharia Ku Klux Klan

Eikö tämä ollut sen Ku Klux Klanin, eikun Ali Khanin, ihan oma shariaversio maantieratsiasta.

Kun puujalkainen, aivoton, yksisilmäinen hallitus/poliisi/oikeuslaitos ei toimi ottaa klaanit tilan haltuunsa.

Länsimaat vajoo pzkaan

Samoin joku stanan kirottu Migri. Ei semmosta tarvi vaan ovi pitää laittaa auki sepposen selälleen päin vastaiseen suuntaan ja muuttaa Migri esim. MAPOVI:ksi (maastapoistamisvirasto).

jokke

Poliisi polvistuu taas ulkomaalaisten edessä. Poliisia ei näytä kiinnostavan kantisten ongelmat.

Hommanmaksaja

Se on ihan sama mitä poliisi Ruitsissa ja miksei Suomessakin nyyhkyttelee. Ja jos liikaa nyyhkyttelee niin kunniakansa pitää poliisille vielä tietullimaksunkin… 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

Minä

Tämä on seurausta lällärilinjasta, jota ei oikeauskoiset arvosta, eivätkä kunnioita. Enintään nauravat ruotsalaisille viranomaisille.

Kukavaan

Huippuosaajien tiesulut ovat eräänlaisia rajavalvontapisteitä. Kenties tulevaisuudessa läpi pääsee tekemällä ”vapaaehtoisen” lahjoituksen. Poliisit silloin tuskin uskaltavat mennä paikalle lopettamaan tällaista toimintaa.

Skinncigarr

Polpo voi saada nahkasikarin aunukseen jos menee häiritsemään.

Anna-Maria Korhonen

Göteborgilainen poliisi kertoo SR:lle, että tällainen ratsian pitäminen on tuomittavaa. ”

Ohhoh mitä minä luinkaan. No, kyllä ne kohta pyytävät anteeksi.

Suomi Finland

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006614414.html
”– Kansalleen ja Venäjälle Ruotsi haluaa kertoa, että se on hereillä ja valmis toimimaan. Kumppaneille ja länsimaille viesti on, että Ruotsin puolustuskyky on kasvava ja suurempi kuin 10–15 vuotta sitten.”

Ja sitten Ruotsin kaupungeissa gansteriorganisaatiot vartioivat alueita ja poliisi ei saa poliitikkojen täydellisen munienpuutteen takia noita kuriin..

Ei hyvää päivää mitä toimintaa.

Juha II

Perustekaankohan sinnekin aivan oma valtio, jossa kuningundalla ei ole mitään jakoa! Pääministeri Löfve’n ei tietenkään tajua koko asiaa ja hänen ”kärkihankkeensa” on rasistien lahtaaminen kun on tämä sorsastuskin on alkanut.

Matupatu innovoi

Ruotsin sisäministeri Damberg sanoi että klaanien tiesulut ovat täysin EPÄHYVÄKSYTTÄVIÄ. ”Sissus saatana, lopetamme heti!” sanoi klaanigangsteri. NOT. Göteborgin poliisijohtaja oli samoilla linjoilla että ei tää nyt oikein ole passeli juttu mutku mutku.

MITEN VOI OLLA NIIN TÄYSIN PALLITON MIES ETTEI MUUTA SANOTTAVAA KEKSI KUIN ”EPÄHYVÄKSYTTÄVÄÄ”? Klaanilaiset seisovat kadunkulmissa ja valaisevat ihmisiä ja autoja taskulampulla päin naamaa . Ainakin osa tyypeistä on aseistettuja ja heillä on luotiliivit.