Jan Sjunnesonin koraaninpolttohaaste perjantai-iltapäivään

Monessa mukana ollut ruotsalainen kirjailija Jan ”Sjunne” Sjunnesson äityi tänään iltapäivällä lyömään koraanin liekkeihin.

 

 

Vaikka ei ymmärtäisi ruotsia niin kannattaa katsoa lyhyt filmi, kuinka iloisesti koraani syttyy. Sitä voisi käyttää vaikka saunan pesän sytykkeenä.

Pt-media ottaa osaa viikonlopun aikana Sjunnesonin haasteeseen ja täräyttää koraanin niin ikään tulille. Ruotsissa on tänään tosiaankin laitettu tulille haaste koraanin polttamisesta.

Kaikki mukaan polttamaan koraania ja siitä filmiä vaikka tähän ketjuun.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
Annette
28.8.2020 14:36

Ei omani, mutta poltto kuitenkin

https://www.youtube.com/watch?v=eb0j5VnSbgE&t

Kukavaan
Kukavaan
28.8.2020 17:55
Vastaa...  Annette

”Kirjaudu sisään vahvistaaksesi ikäsi
Video ei ehkä sovi kaikille katsojille.”

Video vaatii auetakseen Youtubeen kirjautumista. Tämän voi ohittaa
muuttamalla videon osoitteen:

https://www.youtube.com/watch?v=eb0j5VnSbgE&t

muotoon:

https://nsfwyoutube.com/watch?v=eb0j5VnSbgE&t

Riku Laine
Riku Laine
28.8.2020 15:20

Niin eihän tuossa mitään pahaa ole kun kerran raamattuakin paiskotaan ihan jopa studiossa.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
28.8.2020 15:30
Vastaa...  Riku Laine

Mikään, ei yhtään mikään ole maamme eliitille niin pyhä ja koskematon kuin koraani.

Mitä tahansa muuta saat rienata ja arvostella niin paljon kuin haluat, jopa EU:ta, paitsi koraania ja islamia.

Syy tähän on yksittäin tai yhdessä: pelkuruus, sietätätön tyhmyys tai korruptio. Muita syitä on hyvin vaikea hakea…

Minä
Minä
29.8.2020 04:17

Poliitikkojen ajatus perustuu aika yleisesti kulttuurimarxismiin, jonka yksi suunnitelma on tuoda islam Eurooppaan sotkemaan kuvioita ja mm. tuhoamaan kristinusko ja kansallismieli.

Päämäärä on eurooppalaisten yhteiskuntien henkinen murtaminen, jotta heidän haluamansa diktaturia saisi tilaisuuden vallan anastamiseen. Kristinusko on heidän mielestään yksi niistä asioista, mitkä pitää tuhota.

Sen syntyjuuret ovat Leninin aikaisessa Moskovassa ja se jatkui Euroopassa, käväisi Amerikassa ja palasi Eurooppaan, jossa se myöhemmin opittiin tuntemaan Franfurtin koulukuntana. heidän ideansa syntyi, kun pohtivat, että miksi eurooppalaiset työläiset eivät yhtyneet heidän vallankumoukseensa ja perustaneet kommunistisia valtioita. He ajattelivat, että eurooppalaisten uskonto, perhekäsitys, kansallismielisyys ym. olivat liian koossapitävä voima. Siispä he suunnittelivat, että kuinka se kaikki murretaan.

Heidän tavoitteensa ovat julkisia, eivät salaisuuksia. Ihan luettavissa heidän omista julkaisuistaan ja on helppo nähdä miten nykypolitiikka on sitä täynnä.

Aikoinaan se vaikutti niin hullulta, että eihän sellaista kukaan tekisi. Nykyään se näkyy joka päivä poliittisssa kuvioissa ja myös mediassa, joka on sen kyllästyttämää. Uskomattomasta hulluudesta on siis tullut käytännössä toteutuvaa todellisuutta.

Last edited 5 months ago by Minä
arkkimankeli
arkkimankeli
29.8.2020 05:54
Vastaa...  Minä

Aivan kuin myös meidän omat päättäjät yrittäisivät tarkoituksella toteuttaa Raamatun Ilmestyskirjan ennustukset.

pzkwVI
pzkwVI
30.8.2020 14:57
Vastaa...  arkkimankeli

Niinpä. No ehkä juuri noiden idioottien päätöksistä siellä isossa kirjassa ennustetaan. Kukapa tietää…

Jallitus
Jallitus
28.8.2020 15:43

Koraani pääsi takaisin allahin luo.

Swen@sygstram.se
Swen@sygstram.se
28.8.2020 15:46
Vastaa...  Jallitus

Tai Helsingin kirjamessuille

Ja Volvolla loput
Ja Volvolla loput
28.8.2020 17:49
Vastaa...  Swen@sygstram.se

Joo kirjamessut oli hyvä. Lyön vetoa, että piakkoin vuoden kirjailija on Koraania palvovat Isis naiset, jotka kertovat kauheuksista joita ovat kokeneet. Ja että ulkoministeri huavisto pelasti tuhansia. Ja heti Tarvo arvostelee kirjan. Että roskasakin pitäisi lukea tämä eepos.

Vesa
Vesa
28.8.2020 15:55

Ymmärrän islamkritiikin, koska siihen on syytä. Toisten pyhien kirjoitusten polttamisessa en näe isoa järkeä. Toki se on viesti, että me määrätään täällä. Mutta sitten saa valmistautua vähän muuhunkin, joka johtaa lopulta väkivaltaan. Näissä oloissa en usko, että se on fiksuin valinta, mutta kukin tyylillään kokeilee rajojaan ja sananvapautta. Saman ja paremman saa aikaan verbaalisesti ja analysoimalla mitä tapahtuu ja pitämällä sitä esillä.

Dena
Dena
28.8.2020 16:42
Vastaa...  Vesa

Niin annoit sekä pikkusormen, että pelolle vallan juuri kuten he haluavat. Kerron vielä salaisuuden se on ihan sama mitä teet ja mitä vähemmän teet sitä vähemmästä koka islam klaani päättää loukkaantua, koska niiden tarkoitus on _aina_ hakea syy toimintaansa, jos islamista ei saisi puhua mitään niin sitten he loukkaantuisivat sinun allahia pilkkaavasta väärän kielen käytöstä jonka perusteela kaikki paitsi pyhää kieltä puhuvat tulisi tappaa, koska muu loukkaa allahia ja siihen ollaan menossa.

Vesa
Vesa
28.8.2020 17:06
Vastaa...  Dena

Näin voi olla. Toki itsekin puolustan itseäni, kun täytyy ja ymmärrän myös pointtisi. En vain koe hyväksi, että menen ärsyttämään jotain porukkaa, joka sitten polttaa sivullisten autoja ja taloja. Siinä tekee vain epäsuorasti vahinkoa yhteiskunnalle ja yksityisille ihmisille. Mieluummin pyrkisin vaikuttamaan siihen, että perseilijät lentävät ulos maasta, mutta vaikuttaa sekin melkoisella utopialta. En minä ole laillistettua väkivaltaa vastaan silloin kun siihen on tarve, mutta en itse menisi ärsyttämään pöljiä, jotka sanovat että Ruotsi palaa, mikäli te poltatte meidän pyhän kirjan. En tiedä voiko ihmisiä valistaa, mutta luulen että joku voisi jopa tajuta ko. opuksen vahingollisuudet, mutta polttaminen ei auta kuin reviirin merkkaamisena. Sananvapautta voi harjoittaa fiksustikin.

Riku Laine
Riku Laine
28.8.2020 17:20
Vastaa...  Vesa

Onhan se tietysti niinkin ettei pitäisi ärsyttää mutta kun islam-ääliöt ja heidän perseennuolijansa suvakit näyttävät loukkaantuvan ihan mistä tahansa pikkuisestakin asiasta nuo ääliöt suorastaan hakee syitä mikä ”oikeuttaisi” riehumisen.

Ja Volvolla loput
Ja Volvolla loput
28.8.2020 17:55
Vastaa...  Riku Laine

Väärin. Ne tulivat tänne ilmaisiin yltäkylläisyyksiin. Siinä ei ole mitään tekemistä ärsytyksen kanssa, että ne integroituvat ja noudattavat sitä elämän tyyliä ja lakeja joita täällä on. Me vaadimme, koska me maksamme. Jne. Me annamme heille mahdollisuuden kouluttautua. Mutta mitä ne tekevät?

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
28.8.2020 20:44
Vastaa...  Vesa

Mutta toisaalta, matujen on pakko ymmärtää, että heillä ON olemassa vastavoima, olkoonkin niin, että polttotouhu näyttää vähän niinku lapselliselta jutulta. Joittenkin on vain ilmaistava se ja pointsit siitä heille. Entäs Tervo, sateenkaari kuolaa, ei muuta!

Dena
Dena
29.8.2020 01:45
Vastaa...  Vesa

Niin ehkä ruotsalaisten tulisi sanoa, että jos heitätte edes yhden kananmunan kirkkoon tai raiskaatte yhdenkin tytön, niin poltamme teidän kaikken omaisuuden ja pieksemme joukolla kaikki muslimit jos vielä riehutte edes vähänkin. Ruotsalaisilla olisi kuitenkin tuohon touhuun oikeutus toisinkuin noilla valloittajilla. Miksei se toimi niin päin? Tai suomessa tulisi alkaa mellakoimaan aina kun poliitikot pilkkaavat suomalaisuutta, heikentävät suomalaisten asemaa ja orjuuttavat tulevia sukupolvia. Jos kerran muslimeiden väkivalla uhkailu toimii eikä sille tehdä mitään vaan muutetaan lakeja heidän mieleisiksiin niin miksei toimisi normaalien ihmisten kohdalla? Ensi kerralla kun bensaveroa nostetaan lähtee kaikki suomalaiset polttamaan audeja. Tai edes siitä kun ministeri valaa rikotaan jatkuvasti.

Ja tietenkään tuollaisten ulkomaalaisten tyyppien jotka uhkailevat väkivallalla ja terrorilla vieraassa massa yhteenkään vaatimukseen ei tule suostua, edes siihen ettei vaikka polteta sitä koraania koska ne on aina valmiina riehumaan isomman vaatimuksen kanssa. Koraanien polto tulisi olla suorastaan kansalaisvelvollisuus. Riehukoon siellä epäpyhässä maassaan.

Pointtina se, että joku fanaattinen rikollis porukka ärsyyntyy ihan mistä vaan ja niille pitää tehdä selväksi, että se ei oikeuta yhtään mihinkään mellakointiin täällä. Ja hyvä pointti on myös se, että tuleepa taas todistettua miten vajokki porukkaa nuo on. Iltalehti muuten kirjoittaa aiheesta, että se on luonollisesti ”äärioikeiston” syy noiden riehuminen, eikä se, että ne on vajokkeja.

Dena
Dena
29.8.2020 10:37
Vastaa...  Dena

Siis väkivallalla ja terrorilla uhkailijoita ei kuunnella! Jos suomalaiset esittäisivät vastaavia uhkavaatimuksia olisi poliisi heti kimpussa.

Jasse
Jasse
29.8.2020 12:32
Vastaa...  Dena

Se ei ole noin, koska Ruotsia ja ruotsalaisia on aina johtanut ja hallinnut ulkomainen rikolliskopla, joka sanelee säännöt. Sama myöskin Suomessa.

Kaikki puolueet niin Suomessa kuin Ruotsissa kumartavat tälle rikollismafialle.

Vesa
Vesa
28.8.2020 18:12
Vastaa...  Vesa

Vaikka siihen tapaan kuin Paavo täällä verbaalisesti ja tapahtumia kuvaamalla tekee. Se on eri juttu, jos joku käy kimppuun, niin silloin pitää puolustaa itseään ja katsoa että viesti menee perille. Näissä symbolisissa teoissa tekisin rinnastuksen. En tahtoisi samastua toisenlaisiin kirjojen polttajiin ja häpäisijöihin: ääriateistit voivat protestoiden polttaa Raamattuja, samoin Saatanan palvojat, Raamattuja, ristejä ja pilkata Jumalaa – noloa touhua. Natsit järjestivät kirjarovioita ja kommunistit tuhosivat Raamattuja. Ei ole mitään mieltä olla anti-jotain ja ikään kuin sitoa itseään johonkin mitä ajattelee paskaksi, kun voi olla vapaa ihminen ja puhua sen mikä on totta. Varmasti Koraanien polttaminen menee sananvapauden piiriin jotenkin, mutta samalla ne ovat toisille pyhiä esineitä (olkoon vaikka nuotiotarinoita ja -horinoita), ja ihmisiä pitää kunnioittaa sikäli kuin he eivät tee pahaa toisille. Tuskin kaikki paska mikä Ruotsissa tapahtuu on Koraanin syytä. Syy on typerässä yhteiskuntasuunnittelussa ja varmasti tietyiltä osin myös asennepuolessa, ja tässä on voinut Koraani opettaa miten ei-muslimeihin tulee suhtautua. Toki on fiksujakin muslimeja. Heitä on Suomessakin. Minusta pitää olla sen verran fiksu, että erottaa mahdollisuuden tehdä jotain ja mahdollisuuden pidättäytyä jonkin asian tekemisestä. Järkevä maahanmuuttopolitiikka olisi se, mitä kannattaa ajaa. No, Ruotsissa se on jo vähän myöhäistä.

pöh
pöh
28.8.2020 23:12
Vastaa...  Vesa

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/29ea4d30-2203-4f8b-b249-2e7dd0a51996

Nyt kirjan takia tuhotaan taas puolikaupunkia ja kaikkien autot, kertoo vain siitä että kehitysmaa muslimit ei kuulu sivistyneisiin länsimaihin.
Voiko Ruotsia sitten enää sellasena pitää, kolme miestä pidätetty kirjan potkimisesta, ei kuulosta sivistyneeltä maalta.

joku muu
joku muu
28.8.2020 16:53

Tyydyttävää katseltavaa.

Huru-ukko
Huru-ukko
28.8.2020 17:18

Jossakin kerrotaan että totuus ei pala tulessakaan, lienee siis paskapuhetta ja tarinaa tuon kirjan sisältö. Ja toisaalta, kerrotaan, että kyseinen teos on alkujaan paimentolaisen ja rosvon kännihoureissaan kertomaa nuotiotarinaa.

Esa
Esa
28.8.2020 17:55

Millä häsällä ja millä alustalla tuo haaste on menossa?

juha II
juha II
28.8.2020 19:21

Mitenkä on? Soveltuisiko tuo ”opus” saunanpesän sytykkeeksi vai kuinka? Ainakin suomalaiset poliitikot ovat jo polttaneet kaikki Suomen perustuslaki -kirjat, joten rahvaan käsiin niitä ei enää ole muistuttamaan ajoista, jolloin maassa seisoi laki ja järjestys. Sanat ja lauseetkin tarkoittiv at tasan sitä mitä ne merkitdsivät eikä niitä raiskattu poliittisesti koko Suomen kansan silmäin edessä!!!

Nada Zero
Nada Zero
28.8.2020 19:33

Puhutaan islamofobiasta, vihapuheesta, rasismista muslimeita kohtaan ja kaikkea muuta ihan vitun skeidaa. Miksi kukaan ei kysy näin: MITÄ TYKÄTTÄVÄÄ MUSLIMEISSA JA ISLAMISSA ON? Sanokaa edes yksi asia.

nimellinen
nimellinen
28.8.2020 20:22
Vastaa...  Nada Zero

Ei tule mieleen yhtäkään asiaa. Eivät edes tee ”törkeen siistii safkaa” eikä niiden nimet ole mitään hienoja, päinvastoin vitutta aina kun kuulee tai näkee lehdessä jonkun mahmudin nimen.

arkkimankeli
arkkimankeli
29.8.2020 06:04
Vastaa...  Nada Zero

Islamin suosiminen on vastaavaa kuin nostaisi eurooppalaisen inkvisitiohistorian arvot osaksi nykypäivää.

Moonman
Moonman
28.8.2020 21:04

Olisi varmaan parempi jos siirryttäisiin moskeijan polttoihin. esim. joka kerta sen jälkeen kun kirkko vandalisoidaan tai koulu poltetaan. Mutta oikeasti, voiko ruotsi väittää tuon keissin jälkeen että maa on tasa-arvoinen demokratia jossa kaikilla on yhtäläiset oikeudet, kun väkivallalla uhkaamalla voidaan peruuttaa mielenosoituksen järjestäminen? Kun tuo raja on nyt ylitetty, niin loppua ei tule. Kunnes ollaan siinä tilanteessa vaaditaan milloin mitäkin tai ”ruotsi palaa”.

Aappa
Aappa
28.8.2020 21:22

Itse en ota osaa koraanien polttajaisiin, vaikka mitä ilmeisimmin kyseinen opus ei kelpaa edes sian perseen pyyhkimiseen, mutta olisi kiva nähdä pitääkö PT-media lupauksensa?

”Katsokaa, Tyhmä Ruotsi tuhoaa itse itsensä!”
”Katsokaa, Tyhmä Ruotsi tuhoaa itse itsensä!”
29.8.2020 03:04

Saatiinhan Malmössa se koraaninpoltto aikaiseksi Stram Kursin toimesta vaikka ilman Rasmusta. Seurauksena oli noin 300- päisen mölinäporukan mellakka ja hyvin levoton yö, tulipaloja siellä sun täällä jne.

Olisi paljon parempi jos KAIKKI voimat keskitettäisiin siihen ettei YHTÄKÄÄN haittamatua enää päästettäisi maahan ja jo maassaolevat poistettaisiin, rikollisista aloittaen ja parasiiteista jatkaen.

Tämä on ainoa keino saavuttaa se rauha mikä Ruotsissa oli ennen matuvyöryn alkua. Ruotsi oli hyvä maa elää. Nyt se on huono maa ja syy on vain ja ainoastaan maahanmuuton sekä olemattoman rajakontrollin ja täyslöperön oikeuslaitoksen.

Nimetön
Nimetön
29.8.2020 05:48

Sankka sauhu tuosta kirjasta lähteekin kun kattelee uutiskuvia. Kyllä siinä jotakin yliluonnollista täytyy olla.

Nasse-Setä
Nasse-Setä
29.8.2020 07:54

Kun Suomessa muslimit leikkavat suomalaisnaisten päitä irti, siitä vähän puhutaan ABC-kahvilassa muutama sana. Kaduilla ei kyllä näkynyt yhtäkään protestia, mutta auta armias kun itä-Helsingin sossumuslimi heitetään bussista ulos kun ei päässytkään kuudettasataakertaa pummilla niin johan on presidentillä kansalle toruja, että on meilläkin jo ihan samaa ISLAMINPELKOA kuin Ruotsissa. Tai sanotaanko näin: Jäätävä pelko, lamauttava pelko rasistiksi kutsumisesta. Ikäänkuin islam olisi rotu. Rasismikortti määrää tasan kaiken! KAIKEN! NAURETTAVAA! Ehdotan Pohjoismaihin ÄN SEN/MITÄ SITTEN-liikettä, jossa neutralisoidaan rasistikortilla heiluttelijat heti kättelyssä. ”Olet rasisti!!!!!!” – MITÄ SITTEN!

Turhaantunut
Turhaantunut
29.8.2020 11:35

Olen yhtä koraania liottanut kohta viikon sianveressä. Olis aikomuksena ripustaa tuo johonkin roikkumaan, luulisin että tuo katkoo vielä pahemmin islamiläpsyjen hermosuonia kun ko kirjan polttaminen.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
29.8.2020 12:25

Tuo video todella piristi pastorin viikonloppua! kommari-jaripervo sensijaan kiemurtelee raivosta, itkupotkien. Varmasti heittelee paraikaa raamatuilla vesilintuja ja lattiaa, kuola suupieliistä tirskuen.
Aaamen…

Jasse
Jasse
29.8.2020 12:28

Sjunne oli aikaisemmin kommunisti, eli voisi aloittaa vaikkapa sieltä päästä polttamisella. Sjunne ei salli kritiikkiä juutalaisia kohtaan, koska kasaarit aikoinaan, Marxin johdolla, perustivat kommunismin. Rotschild antoi fyrkat.