Viisi värillistä uusruotsalaista syyllisiä Kööpenhaminan tuplamurhaan: 3 x elinkautinen ja 2 x 20 vuotta

Glostrupin käräjäoikeus tuomitsi tänään kaikki viisi värillistä uusruotsalaista syyllisiksi viime kesänä Kööpenhaminassa tehtyyn tuplamurhaan ja yhteen murhan yritykseen.

Oikeuden mukaan teko oli Tanskan lain mukaan ns. jengirikos, josta seuraa “tavallisia” rikoksia kovempi rangaistus. Tuomio annetaan iltapäivällä, mutta ei epäilystäkään, että se ei olisi muuta kuin elinkautinen.

Murha kuuluu osana Rinkebyn somalien jengisotaan, jossa Shottaz- ja Dödspatrullen (kuolemanpartio)-nimiset jengit ovat lahdanneet toisiaan jo pidemmän aikaa. Kyseinen murha sattui tapahtumaan Tanskan maaperällä, josta oikeus mainitsi päätöksessään.

Tuplamurhassa tapahtumat alkoivat kesäkuun 25. päivä 2019 Kööpenhaminan kupeessa Herlevissä, jossa somaliviisikko sai ällytettyä kohteen ansaan. Teloituspartio oli Dödspatrullenin joukkoa ja kohteet Shottazia. Shottazin porukalla oli joku tapaaminen jonkun räppijätkän kanssa, mutta kyse olikin ansasta.

Kun Shottazin kolmikko oli paikalla parkkihallissa, niin Döspatrullenista kolme tyyppiä lähestyi Shottazia huput kasvoilla. Alkoi tulitus. Tässä vaiheessa Renaultia ajanut afrikaano sai vielä ajettua parkkihallista karkuun, vaikka oli saanut osumaa. Ulkona kuljettaja töppäsi ja auto sammui. Nyt Dödspatrullenin teloittajat saapuivat lähemmäs ja AK47 lauloi taas haikeaa hoosiannaa.

Homma varmistettiin ampumalla ulkona molempia uhreja päähän. Kaiken kaikkiaan ainakin kaksi lippaallista tyhjennettiin värillisiin kohteisiin. Maassa makaavasta uhrista laskettiin 14 osumaa. Paratiisi oli varma.

Kun homma oli ohi, niin Dödspatrullen pakeni paikalta autolla, joka yritettiin sytyttää tuleen. Jostain syystä auto ei kuitenkaan syttynyt ja sitä kautta saatiin teknisiä todisteita. Lisäksi todisteena oli videofilmi, jonka sivullinen kuvasi tapahtumasta läheisen kerrostalon parvekkeelta.

HUOM!! Pyritään saamaan tämä videofilmi nähtäväksi!

Dödspatrullen koostui seuraavista tyypeistä:

Mohammed Ali, 22. Päällikkö.

 

Mansor Ismail, 20.

Lisäksi: Benjamin Owusu Afriyie, Mohammed “Panda” Oad ja Abraham “Abbe” Abdul-Kader.

 

Paratiisiin Kööpenhaminassa pääsivät Faisal Abdikarim Mohamud, rikollinen ja tunnettu raiskaaja. Sekä Mohammed Hassan Abdirahim. Kuva alla:

 

Asiasta lisää hetken kuluttua.

Lisäys: Oikeus julkisti hetki sitten tuomion. Kolmelle päätekijälle elinkautiset ja kahdelle apurille 20 vuotta vankeutta. Suhteellisen kova 20 vuotta, sillä apurit olivat tekohetkellä 17-vuotiaita.

Tanskalaisen Bt.dk:n sivuilla videota ampumistilanteesta. Pt-media yrittää löytää alkuperäisen filmin.

 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pekka

BLM !!!!!!

Yuri Komissarov

Valkoista ylivaltaa ja rasismia, ruotsidemokraatit ja Åkensson ovat syyllisiä kysykää vaikka feministihitsarilta tältä ruotsin tuppuraiselta.

Narukoivet

Muhammed Ali ei olisi pärjännyt Muhammed Alille jos olisi joutunut samaan kehään.

Klarsyn

Kööpenhaminalainen ystäväni kertoi, että hän kuvitteli asuvansa rauhallisella asuinalueella niin kauan kuin hän yhtenä iltana kuuli kadulta ammuskelua, ja hänen ikkunansa edessä makasi kuollut mies. Hänkin muutti aikoinaan keskustasta päästäkseen hiljaiseen lähiöön, mutta levoton maahanmuutto seurasi sinnekin.

Olen useasti käynyt Herlevissä, tai ajanut läpi, on näennäisesti rauhallista aluetta. Siistejä kerrostaloja ja mukavia omakotitaloja. Ei yhtään pelottavaa, paljon pahempia paikkoja on, esim. Ishøj – Hundige. Tingbjergin läpi kulkiessa pälyilee ympärilleen pelokkaana. Naiset hunnutettuina, miehet machoja.

seant

Eiköhän Ruotsin ministerit pääministeriä myöten ole vaatimassa kunniakansalaisten tuomioita lievemmiksi.

Eikö?

Kaipa pojat voidaan siirtää Ruotsiin tuomioitaan istumaan ja muuttaa ne samalla yhteiskuntapalveluksiksi lastentarhoissa ja vanhainkodeissa? Kaikki on mahdollista nykyään.

Daavidin poika

Jos nämät afrikaanot ei ole Ruotsin kansalaisia, niin voiko Ruotsi karkottaa, sen jälkeen kun Tanskan tuomio on lainvoimainen.? Näyttää nuo tuomiot olevan kuitenkin ankarampia noissa länsi naapureissa kun vertaa Suomeen.

Minä

Minulla on sellainen käsitys, että ruotsalaiset eivät voi muuttaa tuomioita, vaan ne on suoritettava tuomion mukaisesti.

Anna-Maria Korhonen

Ajan kysymys, milloin entisestä sotapakolaisia vastaanottaneesta maasta lähdetään sotaa pakoon.

juha II

Suomessa Demla olisi antanut “ensikertsalaisille” tuomion, jossa “rasismia” kärsineet voimavarat olisi tuomittu pyyhkimääm merkki lenkkarinsa vankeinhoitolaitoksen rappuralliin ja sitten rangaistus olisi ollut kärsityt, josta kärsimyksestä syvääkin syvemmät pahoittelut ja osan otot. hengestä naisiin saakkaa osaavathan nämä pojat ottaa kaiken mitä irti lähtee hengestä “valkoisiin huoriin” asti.

Mutta muistakaapa jauhonaamat! Se parisuhdeväkivalta. Se vasta on se vääryyden “syömammas” kaikissa maissa missä femininti seisoo!

Repa Reiska
Mitä ihmettä? Voimavarat Suomeen ja äkkiä! Näyttävät aivan oikeilta voimavaroilta ja huoltosuhteen paikkaajilta. Vai mitä jos sittenkin niskaperse-ote ja äkkiä kotiin pois täältä natsien keskeltä.

[…] Viisi värillistä uusruotsalaista syyllisiä Kööpenhaminan tuplamurhaan: 3 x elinkautinen ja 2 x … […]