Malmössä rauhallista mellakan jälkeen, veronmaksaja kustantaa siivouksen

Eilen illaksi ja viime yöksi Malmöön odotettiin taas uusia mellakoita, mutta yö sujui rauhallisesti. Niin ikään Tukholmaan oli suunniteltu joitakin islamilaisia mielenosoituksia, mutta niitä ei syntynyt. Syynä lienee lähinnä koko illan jatkunut rankkasade. Kuka sitä nyt kaatosateessa osoittaa mieltään.

Malmössä oli kuitenkin satoja ihmisiä kaduilla ja kaikki liikenevät poliisit oli hälytetty paikalle. Mitään sen kummempaa mielenilmausta ei kuitenkaan syttynyt.

Valtamedia on antanut artikkeleissaan ja kolumneissaan kaiken sympatian mellakoitsijoille eikä yhdessäkään artikkelissa ole kritisoitu itse mellakointia vaan asiaa on lähestytty sitä kautta, että mellakoitsijoilla oli hyvä syy mellakointiin. Olihan heidän uskontoaan loukattu raaimmalla mahdollisella tavalla, häpäisty koraani.

Yleisradioyhtiö SVT on laittanut kaiken sympatian peliin ja uutisissa ja artikkeleissa on haastateltu imaameja, jotka ovat jorisseet, että mellakoitsijat eivät olleet oikeita aitoja uskovaisia muslimeja. Tämä on johtavien muslimien virallinen selitys. Mellakka johtui ei-uskovaisista muslimeista ja ne aidot oikeat muslimit olivat mellakan aikaan syömässä kotona baklavaa ja rakkauspommittamassa poliiseja.

Mutta, useilta filmeiltä voi todellakin nähdä miten muslimimassat huutavat naamat punaisina allahu akbaria. Jos ihminen ei ole muslimi niin ei se silloin myöskään huuda käsi nyrkissä allahia. Lisäksi on tullut esille, että osa mielenosoituksen sanomasta ei tarkasti ottaen kohdistunut koraanipeijaisiin vaan juutalaisiin. Kaduilla huudettiin kuolemaa juutalaisille. Joka siinä mielessä on erikoista, että koraaniahan ei polttaneet juutalaiset vaan ihan jotkut muut.

 

Mikä kaiken mellakoinnin taustalla sitten oikeasti on? Se pohjautuu tietenkin siihen, että mellakoitsijoilla on halu tehdä samoja asioita kuin kotona Lähi-idässä tai Afrikassa. Tulijat eivät yksinkertaisesti ole sopeutuneet ruotsalaiseen rauhalliseen elämään. He haluavat elää kuten kotimaissaan ja tulos näyttää siltä.

Kaikista typerintä on se, että he sytyttivät satoja maanmiestensä autoja tuleen ja rikkoivat paikallisten kioskien ikkunoita. Eli niiden kioskien, josta menevät seuraavana päivänä ostamaan tupakkaa. Voisi jollakin tasolla olla edes ymmärrettävää, että olisi menty ruotsalaisten alueille mellakoimaan, mutta ei. Mellakoitiin “omalla alueella” ja poltettiin veljien autoja.

Lisäksi valtamedioissa on syytelty Unkaria ja tällä kertaa Intiaa mellakoista. Intian hindunationalistit ovat kuulemma käyttäneet muslimimellakkaa omiin poliittisiin tarkoituksiin.