Malmössä rauhallista mellakan jälkeen, veronmaksaja kustantaa siivouksen

Eilen illaksi ja viime yöksi Malmöön odotettiin taas uusia mellakoita, mutta yö sujui rauhallisesti. Niin ikään Tukholmaan oli suunniteltu joitakin islamilaisia mielenosoituksia, mutta niitä ei syntynyt. Syynä lienee lähinnä koko illan jatkunut rankkasade. Kuka sitä nyt kaatosateessa osoittaa mieltään.

Malmössä oli kuitenkin satoja ihmisiä kaduilla ja kaikki liikenevät poliisit oli hälytetty paikalle. Mitään sen kummempaa mielenilmausta ei kuitenkaan syttynyt.

Valtamedia on antanut artikkeleissaan ja kolumneissaan kaiken sympatian mellakoitsijoille eikä yhdessäkään artikkelissa ole kritisoitu itse mellakointia vaan asiaa on lähestytty sitä kautta, että mellakoitsijoilla oli hyvä syy mellakointiin. Olihan heidän uskontoaan loukattu raaimmalla mahdollisella tavalla, häpäisty koraani.

Yleisradioyhtiö SVT on laittanut kaiken sympatian peliin ja uutisissa ja artikkeleissa on haastateltu imaameja, jotka ovat jorisseet, että mellakoitsijat eivät olleet oikeita aitoja uskovaisia muslimeja. Tämä on johtavien muslimien virallinen selitys. Mellakka johtui ei-uskovaisista muslimeista ja ne aidot oikeat muslimit olivat mellakan aikaan syömässä kotona baklavaa ja rakkauspommittamassa poliiseja.

Mutta, useilta filmeiltä voi todellakin nähdä miten muslimimassat huutavat naamat punaisina allahu akbaria. Jos ihminen ei ole muslimi niin ei se silloin myöskään huuda käsi nyrkissä allahia. Lisäksi on tullut esille, että osa mielenosoituksen sanomasta ei tarkasti ottaen kohdistunut koraanipeijaisiin vaan juutalaisiin. Kaduilla huudettiin kuolemaa juutalaisille. Joka siinä mielessä on erikoista, että koraaniahan ei polttaneet juutalaiset vaan ihan jotkut muut.

 

Mikä kaiken mellakoinnin taustalla sitten oikeasti on? Se pohjautuu tietenkin siihen, että mellakoitsijoilla on halu tehdä samoja asioita kuin kotona Lähi-idässä tai Afrikassa. Tulijat eivät yksinkertaisesti ole sopeutuneet ruotsalaiseen rauhalliseen elämään. He haluavat elää kuten kotimaissaan ja tulos näyttää siltä.

Kaikista typerintä on se, että he sytyttivät satoja maanmiestensä autoja tuleen ja rikkoivat paikallisten kioskien ikkunoita. Eli niiden kioskien, josta menevät seuraavana päivänä ostamaan tupakkaa. Voisi jollakin tasolla olla edes ymmärrettävää, että olisi menty ruotsalaisten alueille mellakoimaan, mutta ei. Mellakoitiin ”omalla alueella” ja poltettiin veljien autoja.

Lisäksi valtamedioissa on syytelty Unkaria ja tällä kertaa Intiaa mellakoista. Intian hindunationalistit ovat kuulemma käyttäneet muslimimellakkaa omiin poliittisiin tarkoituksiin.

 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

 Tasan ei mene uskonlahjat, kun toisaalla joutuu syytteeseen raamatun siteeraamisesta…

Eino Heikkinen

Niinpä..!

Minäkin olen uskova kristitty jolle raamattu on rakas , sekä sen sanoma ja opetus minun hengellisen elämäni perusta.

Raamattu ei kehoita missään moiseen käyttäytymiseen vaan lähimmäisen – ja jopa vihamiehen rakastamiseen .

Eikä minua saa provosoitua raamatun polttamisella yms. Ei raamatun lehdiltä löytyvä totuus pala tulessakaan. Polttaja tai taannoinen kirj Jari Tervo raamattua heittämällä häpäistessään tee vahinkoa muulle kuin itselleen,jos, ja kun ,syvästi vakaumukseni mukaan uskon että Raamatun Sana on Jumalan ilmoitus ihmiskunnalle ja että se on ainut Totuus .

Olisi mielenkiintoista penätä J Tervolta , miksi hän ei tee samaa häpäisyä koraanille ?
Eihän raamatun viskely riskeeraa muuta kuin sen että tekee itsensä lähinnä hölmöksi ainakin minun silmissäni.Yksikään kristitty ei tietääkseni ole millään tavalla hänelle uhaksi .
Koraanin viskely saattaisi tuottaa toisenlaisen tuloksen.
Miksi hän ei sitä tee ? Vaihtoehdot lienee, että joko Tervo kunnioittaa koraania enemmän kuin raamattua ja ehkä uskookin siihen tai sitten hän pelkää siitä olevan hänelle oikeasti vakavia seurauksia muslimien raivon kohteena. Siinä punnitaan mies marjanpoimijasta, ja toistaiseksi punnituksen tulos on nähty!

Aappa

 Tervolta lienisi turha odottaa rehellistä vastausta koraanikysymykseen, mutta kyse on ilmiselvästi a) pelosta ja b) sosiaalisesta hyväksymisestä ns. liberaalisuvakkipiireissä. Toki pelko voi olla julkisuuden henkilölle järkevääkin, koska hulluista muslimeista ei koskaan tiedä.

Qroquius Kad

Tervolta kysyttiin kyllä aivan tuoreeltaan, miksei hän heittäisi sitten saman tien lattialle Koraania, jos kerran kaikki kirjat ovat vain paperille painettua mustetta?
Tervo vastasi tapansa mukaan röyhkeän ylimielisesti, ettei hän tee mitään kenenkään käskystä!

Näin siis tuoreeltaan. Muistaakseni asiaan palattiin myöhemmin, joskin paljon pienemmin otsikoin, ja silloin Tervo myönsi ettei tekisi sellaista oman turvallisuutensa takia.

Suvi A

No mutta, Tervoa taitaakin käskeä viinan piru? Ja sitä hän ilmeisesti tottelee ja nuolee varpaatkin päälle?

Sanoisin että se kuva mikä hänestä välittyy julkisuudessa on seuraava; ankara juoppo jonka kognitiiviset kyvyt ovat kadonneet pulloon vuosikymmeniä sitten, katkera, naiivi sekä raukkamainen ja pelokas eliitin hännystelijä. Viina tekee helposti tällaiseksi. Aikanaan olisi luultavasti kuulunut siihen sakkiin joka värväytyi sonder kommando hommiin?

Mene ja tiedä, mutta tuollainen on se kuva joka hänen toiminnastaan ja sanoistaan välittyy ainakin minulle.

No ehkä olen väärässä ja hän miehistyy, kiertää korkin kiinni, kerää voimansa ja heittää lattialle myös sen Koraanin ja jopa Talmudinkin?

Grande

Varsinkin uskonpuhdistuksen jälkeen ja nykyään se miten raamattua tulkitaan ja miten eletään, on jo ihan inhimillistä. Kristinuskossa niinkään se kirja ole tärkein, kun vain muistaa ja ymmärtää sisimmässään sen sanoman. Sitten jos haluaa knoppitietoa, niin voi kahlata suurta kirjaa läpi tahi käydä kirkossa. Egyptissä on muslimien toimesta poltettu ja lanattu sileeksi koptikristittyjen kirkkoja, eikä koira perään hauku. Että semmonen rauhanuskonto.

Kaarle 1.2

Ruotsi oli jo niin monta sukupolvea joutunut olemaan eurooppalaisten sotien sivustakatsojana, että demarien nomeklatuura päätti lopulta kutsua sodan kylään kansankotiin.

Sherlokki suvakko

Unkari ja Intia? Käsi sydämmelle, voiko tää maa mennä vielä enemmän sekaisin. Toisaalta Paavo sanoo, että Ruotsi on hyvä maa. Ei tässä tiedä mitä ajatella.

Särmääjä

Samat roskajutut on täällä käännetty myös suomeksi valemedian lampaille eli se että äärioikeistolaiset häpäisi pyhän kirjan ja sitten Malmössa suututtiin, imaamit tuomitsee ja polpo pahottelee kultanuppujen puolesta.

Suomi Finland

”Yleisradioyhtiö SVT on laittanut kaiken sympatian peliin ja uutisissa ja artikkeleissa on haastateltu imaameja, jotka ovat jorisseet, että mellakoitsijat eivät olleet oikeita aitoja uskovaisia muslimeja. Tämä on johtavien muslimien virallinen selitys. Mellakka johtui ei-uskovaisista muslimeista ja ne aidot oikeat muslimit olivat mellakan aikaan syömässä kotona baklavaa ja rakkauspommittamassa poliiseja.”

Tästä SVT:n jorinasta unohtuu sellainen pieni yksityiskohta, että missä on rauhallisia oikeauskoisia muslimeita, niin ohessa hengailee runsaasti myös ei-aitoja muslimeja, jotka sitten riehaantuvat pienestä provosoinnista. Ymmärtäisin oikein hyvin, jos muslimit raivostuisivat siitä, jos joku olisi pahoinpidelty tai tapettu, mutta nyt on poltettu vain yksi vaivainen kirja. Jos kirja olisi ollut ainoa laatuaan, niin silloinkin voisi ymmärtää, että asia kiukuttaisi. Mutta yhden tavallisen kirjan, jota on painettu ainakin vähintään miljoonia kappaleita on kertakaikkisen käsittämättömän typerää pillastua.

Koraanin polton motiivihan on vain näyttää koko kansalle, että väestössä on nyt porukkaa, jotka pillastuvat vähästä ja alkavat riehua ja rikkoa paikkoja. Mistähän muusta tällaiset mellakat saataisiin aikaan? Syitä voi löytyä yllättävän paljon.

Sottapytty

Joo ja ei-uskovaiset muslimithan nimenomaan pillastuvat koraanin poltosta.. ei-uskovaisia kun ovat..öööööö

Fatwantarkistaja

Äärioikeistolaisia ei-muslimeja, jotka ovat naamioituneet muslimeiksi.

Miksei poliisi ammu natseja, pitääkö siihen tulla lupa imaamilta?

Turhaantunut

Täytyy vain onnekseni todeta että on hienoa että en usko yhteenkään uskontoon.
Kukaan ei voi sanoa että yksikään uskonto on tuonut mitään hyvää ihmisten historiassa, ainostaan kärsimystä ja massakuolemaa.

Minä

Ainoa uskonto, joka on sen omaan sanomaan perustuen tuottanut paljon kuolemaa ja kärsimystä on islam.

Esim. kristinuskon nimissä on tuotettu kuolemaa ja kärsimystä, mutta se ei ole perustunut kristinuskon sanomaan, joten se ei ollut kristinuskon aiheuttamaa pahaa.

Turhaantunut

Islamistit väittää samaa omasta ”uskonnostaan”.
Minä en usko mihinkään uskontoon enkä niitä puolustaviin.

Sottapytty

Hetkineeeeeeeeeeeen! Ne vasemmistomedian ylistämät ja hehkuttamat muslimit jotka nousevat aamuneljältä siivoamaan muitten jälkiä, missäs se loistojengi luuraa???????

Fatwantarkistaja

Keravalla on kaksi. Kait isä ja poika keksineet bisneksen.

Eino Heikkinen

Ei käy millään mihinkään järkeen, kohtuullisuuteen ,tasa-arvoon, yhdenvertaisuuteen eikä normaaliin oikeudentajuun , että yhden kirjan polttaminen , (joka on vielä polttajan omistama ) on suurempi rikos kuin tahallinen julkea toisten ja yhteiskunnan omaisuuden tuhoaminen ja tärvely sekä laillisen esivallan vastustaminen ja häpäisy .

On melkoisia ”turvapaikan” tarpeessa olevia . Että kauhea heitä kohtaan tehty rikos on koraanin polttaminen joka oikeuttaa lähes mihin tahansa aina murhiin saakka , ja nyky länsiyhteiskunnat ymmärtää ja pitää sitä sallittavana käytöksenä.

Ihan tavallinen kantis jos käyttäytyy noin olipa asia mikä hyvänsä sille ei sympatioita heru sen enempää medioilta kuin viranomaisiltakaan . Joka tietenkin on oikein.

Mutta mitä on tämä kaksois-stantardi jossa jotkut on sitä kuuluisaa ”vähän tasa-arvoisempaa ” vähän enemmän ”yhdenvertaisempia ” lain edessä kuin toiset?

Täytyy sanoa ihan vakavasti, että tämmöisellä politiikalla (siis politiikkaahan tämä on ) saadaan aikaiseksi lopulta koko euroopan ja maailman palo joka näyttää olevan jo hyvällä (pahalla)alulla.

Kyllä tämänpäivän euroopan poliittisilla päättäjillä on valtava vastuu siitä mitä tuleman pitää jos suunta ei muutu.
Minusta on järjetöntä heidän taholtaan etsiä mitään muita syitä tilanteiden kärjistymiseen kuin heidän itsensä poliittiset agendansa( jotka ei perustu raakoihin konkreettisiin faktoihin siitä mitä palvottu ”monikulttuurisuus” sisältää ja mihin se johtaa, ja erituisesti muslimi väestön lisääntyessä.) vaan eletään ideologisissa kuplassa vaikka varoittavia esimerkkejä on jo vaikka kuinka paljon .!

Nykyään on tämän valtapoliittisen agendan mukaisesti väännelty kaikki normaalit käsitteet hyvästä ja pahasta, oikeasta ja väärästä täysin mutkalle ettei näin vanhempana miehenä uskoisi ellei näkisi , miten pihalla ja moraalisesti rappiolla lähes zompeina monet päättäjät js vaikuttajat ,toimittajat yms ovat. Tuo Malmon mellakan ”ymmärtäminen ” on vain yksi esimerkki siitä.

Eino Heikkinen

Jäi vielä sanomatta että julkinen väkivallalla uhkaili kuului kuvaan…yms poliisin kivittäminen yms

Että tälle kaikelle löytyy laajaa ymmärrystä poliitikkoja ja medioita myöten ja ilmeisesti suuriosa mediamanipuloitua kantaruotsalaista kansaa.

Ja tietenkin ankara tuomio yhden omistamansa kirjan polttajalle joka ei missään länsiyhteiskiúnnassa ole minkäänlainen rikos ?

Täytyy sanoa että ei löydy sanoja kuvata tätä epäjohdonmukaisuutta ja täysin aivotonta hulluutta ………

GLGL

Mitähän lie tulevat sukupolvet ajattelevat, kun kuulevat näistä historiantunnilla? ”Muinaisessa Ruosin kuningaskunnassa valtalehdistö ylisti, kun poliisia heiteltiin kivillä.”
Eikö median toimittajat syyllisty rikokseen glorifioidessaan poliisiin kohdistunutta väkivaltaa?

juha II

Muslimit saisivat yksin kustsantaa omien ”juhliensa” jäljet. Malmöhan loi ”tapahtumalle” loistavat (punainen kukko) puitteet. Tai vielä parempaa: Muslimit korjaavat omin käsin sen kaiken minkä särkivätkin.

Voisi olla markkinarakoa laittaa musumaanit riehumaan jonkun purkutuomion saaneen korttelin ”alasajamiseksi”. Luulenpa ettei ”maisemoinnin” ollessa valmis kaikenlaiset puskutraktoritkin ovat turhia vempeleitä.

Herra Guuud

Huutopotkunaurut! https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8445f391-e3ac-4843-b0e7-940c2cd7b4af Muslimien hullu mellakointihimo on koronan, ja tietenkin rasismin, syytä. Eikä islamia voi noin vaan vihata koska ei myöskään voi vihata pinaattilettuja. Voi taivas varjele mikä spede..saako tuo tuollaisen paskan suoltamisesta palkkaakin????? Ulkonäkö viittaa kovasti matupatjan suuntaan.

Fatwantarkistaja

Voihan vittu taas ja taas! Eihän kukaan voi vihata asteroideja, ei myöskään pedofiliaa. Mistä Helvetin syövereistä noita kumpuaa? Sulkekaa se portti.

Anna-Maria Korhonen

Unkari ja Intia. Niin, molemmissahan vaaditaan vielä kunnioitusta myös omalla kulttuurille ja uskonnolle.