Myös Oslossa isoja muslimien mellakoita

Myös Norjassa Oslossa on ollut massiivisia mellakoita. Islamilaisista kehitysmaista tulleet henkilöt ovat tapelleet poliisien kanssa ja kivittäneet virkavaltaa.

 

Oslon mellakoiden tausta on vähän samantapainen kuin Malmössä. Muutama yksittäinen henkilö poltti koraaneja ja repi sivuja niistä. Sen jälkeen kehitysmaista pakolaisina Norjaan tulleet muslimit muuttivat kaupungin kehitysmaaksi.

Filmiltä näkyy miten poliisi on aika voimaton.

Nyt kannattaa laittaa Suomessakin pystyyn koraanipeijaisia.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Göran Bakbulle af Mellanben
Göran Bakbulle af Mellanben
30.8.2020 15:25

Fyi fan så brutala kravall i Oslo. https://www.youtube.com/watch?v=n0CK5lSwsr4

Kukavaan
Kukavaan
30.8.2020 18:21

Videon alussa kohdassa 00:31 näkyy nuoria blondi-naisia heiluttamassa aitaa. Kohdassa 00:09 ananaspää koiras kohottelee nyrkkiään. Kohdassa 00:17 nousee ylös toinen ananaspää verhoutuneena lippuun, jossa on musta-valko-vihreät vaakaraidat, joista valkoisessa on punaisia tähtiä. Jokin Syyrian alueella käytetty lippu?

Ilmeisesti muslimit osaavat hyödyntää nuorilla esiintyvää riehumisen ja sankarina esiintymisen tarvetta, kun saavat mukaan norjalaisia nuoria naisia. Tulevia irtopäitä?

Pohjoismaat eivät selvinne tämän ilmiön tuottaneesta ongelmasta muilla kuin niillä keinoin, joilla väestöä hallitaan Lähi-idässä. Joten valinta on tehtävä. Joko täysi häviö tai vastustajan täysi häviö. Molemmat vaihtoehdot merkitsevät nykyisen suvaitsevaisuuden katoamista.

big l
big l
30.8.2020 19:18
Vastaa...  Kukavaan

suvaitsevaisuus nykymuodossa tulee katoamaan, ja se on loistava asia, joskin ei tällätavoin. saas nähdä kummalle puolelle suvakit asettuu tosipaikan tullen. luvassa on täysi sota siltä ei voida välttyä jos aiotaan säilyttää länsimainen hyvinvointi…toinen vaihtoehto on länsimaiden taantuminen islamilaisiksi kehityspaskamaiksi, enkä usko että sitä yhdenkään maan kansa hyväksyy, sanoi valtionohto mitä tahansa.

big l
big l
30.8.2020 19:21
Vastaa...  big l

mutta yksi fakta on myös ettei muslimit tule koskaan elämään rauhassa, ei keskenään, kenenkään kanssa eikä missään. jossainvaiheessa koko paska suvaitsevaisuuden kanssa kaatuu omaan hulluuteensa. onneks nuo musu paskaläjät harventaa toisiaan jokaisessa maailmankolkassa. ikäväkyllä niitä sivullisia uhreja tulee vääjäämättä joista jokainen on liikaa. muslimit on silloin ihan jees kun niillä on pari kuutioo multaa naamanpäällä

Juha 06
Juha 06
30.8.2020 15:58

Tyhmäähän se on näitä provosoida tahallaan kun tiedetään miten hullua sakkia nämä on. Vielä tyhmempää on vetää tätä väkeä vakaata yhteiskuntaa horjuttamaan ja köyhdyttämään.

Särmääjä
Särmääjä
30.8.2020 16:15
Vastaa...  Juha 06

Niimpä. Kyllä pitäs mielummin viedä lapset moskeijaan pyllistelemään koulun luokkaretkelle, antaa musujen rukoilla keskellä senaatintoria ja rakentaa saudimoskeijoita joka pitäjään. Eipähän sitten provosoida heidän pyhää uskoa.

Neptu
Neptu
30.8.2020 17:25
Vastaa...  Juha 06

Kyllä se on niin että maassa maan tavalla tai maasta pois. Nuo lähtivät omaa hulluuttaan pakoon omista maistaan(?), joten miksi ne täällä luulee tuon hulluuden olevan? Jos kaipaavat omaa meille sopimatonta elämäänsä, menköön takasin sinne missä sitä on. Ei me tarvita sitä eikä haluta. Meillä on oma elämämme jota jatkamme omassa maassamme.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
30.8.2020 18:15
Vastaa...  Juha 06

Parempi vaihtoehto tietysti olisi laivata nämä takaisin sinne, missä pippuri kasvaa. Ja paras olisi ollut olla ottamatta muita kuin aitoja islamin vainon uhreja. Sotapakolaisten auttamiseen taas olisi parempia ja muutenkin haavoittuvaiselle kulttuurillemme vähemmän vahingollisia keinoja. Ikävä kyllä, kulttuurien väliseen yhteentörmäykseen ollaan ajautumassa, ja kyllä meilläkin on oikeus ilmaista tyytymättömyys siihen, että erään kirjan nojalla naisiamme, lapsiamme, miehiämme ja eläimiämme raiskataan ja eletään kustannuksellamme.

Moonman
Moonman
30.8.2020 19:03
Vastaa...  Juha 06

Koraaninpolttajaiset pitäisi tästä lähin pitää joka viikko. Tällä olisi 2 mahdollista seurausta: joko muslimit saisivat riittävän määrän siedätyshoitoa ja lakkaisivat mellakoimasta (koska kaikki mahdollinen olisi jo rikottu) tai valtio olisi pakotettu puuttumaan muslimi-kysymykseen muullakin kuin dialogi-poliisilla. Koraaninpoltosta voitaisiin antaa linnaa, mutta tällöin jouduttaisiin juridisesti epämukavuus-alueelle koska epäsuorasti jouduttaisiin myöntämään että viranomaiset ovat menettäneet kaiken hallinan ja toisaalta islam ja koraani olisivat jossain erityisasemassa muihin ismeihin ja uskontoihin verrattuna

Dena
Dena
31.8.2020 03:38
Vastaa...  Juha 06

Kaikki ei tiedä tai tajua. Silloin toimittajat nuoli vielä neuvostoliittoa tai venäjää sekopäistä uutisoitiin paljon paremmin.

big l
big l
30.8.2020 16:01

lyijysade ja kranaatit kehiin. ei noihin muu lääke enää tepsi. tankeilla kun jyrää vielä yli….mut ei, ei edes jumalauta vesitykeillä uskalleta kunniakansalaisten mellakoita hajoittaa. pakkasillä olisi nimittäin erittäin kova sana. on se jumalauta kun kansalaisten turvallisuudesta vastaava insituutio pötkii karkuun ja perään saa kivi, pullo yms sateen ja väki taputtaa ja hurraa…luulis poliisijohdon antavan luvan kaikkeen mahdolliseen voimankäyttöön. poliisin pitäisi olla viimeinen joka peruuttelee ja pakenee. kyllä pohjoismaat on menetetty, kiitos lainsäätäjien ja viranomaisjohdon jotka on vieny työkalut ja keinot kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi, uhrina monikulttuurisuuden alttarilla.

Kukavaan
Kukavaan
30.8.2020 18:52
Vastaa...  big l

Esittämäsi ratkaisu tulee mieleen katsoessa videota https://www.youtube.com/watch?v=n0CK5lSwsr4

Mutta mitä tekevät huippuosaajat. He voivat sodissaan ottaa väkisin sivullisia ihmiskilviksi. Naisia ja lapsia. Ehkä Norjassa huippuosaajat ovat houkutelleet kantiksia mukaan mielenosoitukseen eräänlaisiksi ihmiskilviksi.

Sitä tietysti vetää surutta MG 42:n liipasimen pohjaan, jos vastassa on vihollisia ja omiin kuuluneita pettureita. Mutta mitä teet, kun siellä on kilpenä vastoin tahtoaan omia.

Jenkkikyttä
Jenkkikyttä
31.8.2020 07:48
Vastaa...  Kukavaan

Ei siellä ole ”omia” mikäli seisovat aidan väärällä puolella. Olisi kyllä mahtavaa katsottavaa kun MG3 pyyhkisi vyön tuohon roskasakkiin, veikkaan että seuraavaa mielenosoitusta ei enää tulisi. Musulmaani tulee niin kauan kuin sen antaa tulla, jos vähänkään laittaa kovan kovaa vastaan niin se lopettaa.

Naama Aslak
Naama Aslak
30.8.2020 16:29

Siinä Ohisalon duunarit vaativat lisää työvuoroja.

Kilttimies
Kilttimies
30.8.2020 16:44

taitaa enin osa olla roskasakkikantiksia ja matupatjoja. tunnoista kertoo, että matupatjan vaaleat farkut selvästi märät haaroista; totuusko siellä kiihottaa?

koraanin polttamisesta on syytä luoda perinne piristämään kesän loppumista.

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
30.8.2020 19:25
Vastaa...  Kilttimies

Miksi vain kesän loppumista? Sehän voisi olla viikottainen tapa vaikkapa just kun perjantai rukous loppuu niin sitten quraanit tuleen. Siinä saisivat matukaiset riehua joka viikko ja heidän tavat tulisi kansan tietoon.

juha II
juha II
30.8.2020 17:00

”Mellakoita” on AINA siellä missä muslimeita ja muita kehareita on! Vaikka marssissa paikat rytkyusivät, jos nämö ”alkueläimet” sinne pääsisivät.

Jo lapsikin 1970-1980-luvulla tiesi, että tuollaiseksi se menisi sivistyneiden maiden elämä, jos kyseiset ”puuropadat” aavikoilta tänne rahdattaisiin.
Nimittäin uutiset kertoivat noiden maisen arkielämän laadun ja kouluissakin opetettiin tuohon aikaan vähän muutakin kuin vain ”kirkkoveneiden” veistämistä. Vm. hoitui aivan siinä normaalin kuolutyön ohessa. Ja niin, virsiäkin veisattiin niin, että Jumala korviaan piteli!

Mutta sitten tulivat sosiaalidemokraatit. Nuo kaaosteorian ”stipendiaatit” ja mikään ei ole enää kuin ennen. Maailmaa voi ”parantaa” tekemällä siitä kaikille samanlaisen helvetin elää. Ja mikä pahinta, sosiaalidemokraatti ei ole koskaan väärässä!!!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
30.8.2020 18:08

Olen sitä mieltä, että paikka yhteiskunnassa pitää lunastaa ennenkuin rupeaa vaatimaan mitään oikeuksia. Tämä tapahtuu parhaiten sopeutumalla maan tapoihin. Muslimit ovat röyhkeintä, laiskinta ja tyhmintä pohjasakkaa, eivätkä itse tunnu tajuavan sitä. Olkoonkin, että joku käyttää hyväkseen sekä heidän tarkoitukseen sopivia ominaisuuksia että pohjoismaisten ihmisten hyväntahtoisuutta ja rauhan tuomaa unohdusta. Tämän jonkun tavoitteena on Euroopan balkanisoinnin kautta liittovaltion luominen USA:n malliin.

Aappa
Aappa
30.8.2020 18:19

 ”Muslimit ovat röyhkeintä, laiskinta ja tyhmintä pohjasakkaa, eivätkä itse tunnu tajuavan sitä.”

Tässähän näitä neropatteja on, ja täydestä menee Suomen sosiaalihuollolle – ”We want OUR MONEY” – Pakolaiset haluavat rahaa, tarjottu ruoka ei kelpaa:
https://www.youtube.com/watch?v=_ZjYvunIyLw

Soylent Green
Soylent Green
30.8.2020 18:18

Parin sukupolven kuluttua reilu miljardi afrikkalaista tulee etsimään elintilaa Euroopasta. Se on silloin aika apokalyptista menoa ja meininkiä.

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
30.8.2020 19:25
Vastaa...  Soylent Green

Onneksi en ole näkemässä sitä aikaa…

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.8.2020 01:46

Lapsesi on. Tai kaverin lapsi. Tietty se on hyvä, jos saa ryypättyä ittensä sitä ennen hengiltä.

Hejssan
Hejssan
30.8.2020 20:16
maassa maan tavalla
maassa maan tavalla
30.8.2020 20:33
Vastaa...  Hejssan

”…Koraanin polttaminen ei Palosen mukaan kuulu ilmaisunvapauden piiriin, kuten ei minkään muunkaan pyhän kirjan polttaminen….” Tuo haastateltu päivystävä hutkija höpöttelee ihan asian vierestä. Kuka sanoo mikä on pyhä kirja ja mikä ei ?
On vain kaksi vaihtoehtoa: mitään kirjaa ei saa polttaa tai kaikkia kirjoja saa polttaa.

GLGL
GLGL
30.8.2020 23:22

Pyhän kirjan polttaminen on siis Palosen mielestä rikos, kuten on myös pyhän kirjan siteeraaminen (toiviainen/putkonen-kondensaatti). Vaikuttaisi siltä, että kaikki pyhät kirjat eivät ole nyt samalla viivalla. Miten Palonen tämän anomalian selittäisi tekemättä itsestään pellen?

hah
hah
31.8.2020 10:14
Vastaa...  Hejssan

Kun pyytää tulisen kommunistin ”asiantuntijaksi” saa tuollaisia kommentteja, ja sitähän toimittaja on tuossa tietysti hakenutkin. Hienoo valtamedia taas kerran.

Iltalehden asiantuntija Emilia Palonen: ”Politiikan tutkija ja Helsingin yliopiston valtio-opin lehtori Emilia Palonen osallistuu lauantaina 23.1. Helsingissä järjestettävään SKP:n paikallispolitiikan seminaariin”
https://www.tiedonantaja.fi/keywords/emilia-palonen

Jaaha
Jaaha
30.8.2020 20:40

Poliisi perääntyy tahallaan, nolatakseen ja latistaakseen (demoralisoidakseen) , eli alistaakseen länkkäreitä.

MallasS
MallasS
30.8.2020 21:11

Mitähän ne päättäjät meinaa, että tästä seuraa, kun poliisi ei enää puolusta yhteiskuntaa eikä niitä ihmisiä, jotka ovat yhteiskunnan rakentaneet. Eiväthän poliisit osaa täällä enää puolustaa edes itseään vaan juoksevat rikollisia karkuun. Sotaa odotellessa…

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.8.2020 01:54
Vastaa...  MallasS

Terveiden ihmisten tulisi laittaa sama ralli päälle, jos lelupoliiseja näkyy koskaan missään. Niitä on hätyytettävä aina ja kaikkialla (poliisi ei ole ihmisryhmä). Josko alkaisi työnteko kiinnostamaan.

Jos poliisia pakolaiset kutittaisivat jossain hengiltä, en kuluttaisi akkua hankkiakseni sille apua. Ei sekään auttaisi minua.

Kohtori Visola
Kohtori Visola
31.8.2020 05:05
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Turvallisuustyhjiö täyttyy sitten jollakin muulla (huonommalla) vaihtoehdolla kuin poliisilla. Jonkinlaiset turvatalkoot tai ”kielletyt” suojeluskunnat voisivat olla sellaisia.

unto
unto
30.8.2020 21:20

Koronan syytä, sanoo Iltalehti.

Monikulttuurisuus My ass
Monikulttuurisuus My ass
31.8.2020 05:28
Vastaa...  unto

Niin se syy on aina jossain muualla, kuin näissä tunkeutujissa.

Burn
Burn
31.8.2020 01:50

Nuo keharit eivät tarviste syyksi hillua kuin vaikka että joku helvetin koukero on väärässä paikassa. Nyt nämä ”monikulttuuriset” kaupungit saavat sitä mitä ovat tilanneet. Helsinki saa myös samaa sontaa tulevaisuudessa, autot ja liiketilat roihuavat ja vapaavuori syyttää Trumppia.

stadinisti
stadinisti
31.8.2020 05:09
Vastaa...  Burn

Joo, muutoin niin ärhäkkä ”leijona” Vapaavuori on ollut tässä asiassa kolmen lampaan arvoinen.

Señor Peligro
Señor Peligro
31.8.2020 05:56
Vastaa...  stadinisti

Hyviä pointteja. Muslimeja silitetään päästä, ja heiltä suvaitaan (lue siedetään) käytöstä mitä muilta ei. Se mikä minua todella huolestuttaa, että ainakin Ruotsissa poliisi on aivan munaton lässykkä noiden edessä.
Jos kansalainen ei voi odottaa poliisilta suojelua riehuvan ja tulipaloja sytyttelevän roskasakin edessä, se tarkoittaa vain kahta asiaa. Joko hyväksyt omaisuutesi ja jopa hengen menetyksen, tai puolustat henkeä ja omaisuutta aseella, ja joudut vankilaan.

K. J. Pitkä
K. J. Pitkä
31.8.2020 06:19
Vastaa...  Señor Peligro

Vankilapaikat ja oikeusasteet menee kyllä tukkoon alta aikayksikön kun ihmiset alkavat puolustaa itseään. Siitä aseellisesta itsensä ja omaisuutensa puolustamisesta tulee vaan uusi normaali.

Rutto vai Kolera?
Rutto vai Kolera?
31.8.2020 06:42

Norjan taktiikasta en tiedä enkä Ruotsin taktiikkaa ymmärrä:

Ruotsi täyttää maan yksinkertaisilla ja aggressiivisilla kehareilla kun taas maan teollisuus myydään yhä enenevässä määrin kiinalaisille (Expressen).

Kaikki tärkeimmät länsirannikon yritykset ovat kiinalaisessa omistuksessa Volvoa myöten. Mitä tekee Kiina kun SE päivä koittaa? Heittää muslimit helvettin/työleiriin ja siirtää kiinalaisia Ruotsiin ja ruotsalaiset jäävät kommunistivaltion minoriteettikansaksi?

Ruton sijasta saamme koleran? Mitä meidän poliitikkomme oikein touhuavat/jättävät tekemättä? Suomi siirtynee siinä vaiheessa Kiinan ystävän Venäjän omistukseen…

Pienistä kehitysmaakikkeleistä pikkukiinalaisiin
Pienistä kehitysmaakikkeleistä pikkukiinalaisiin
31.8.2020 08:01
Jimmie Åkesson
Jimmie Åkesson
31.8.2020 08:34

Jimmie Åkessonin kesäpuhe neljä päivää sitten:

https://m.youtube.com/watch?v=Xc1xf6acpDU

KHAYBAR
KHAYBAR
31.8.2020 12:02

Perjantai-illan mellakoissa huudettiin ”Judar kom ihåg Khaybar, Mohammads armé återvänder” eli ”Juutalaiset muistakaa Khaybar, Mohammadin armeija palaa takaisin”.

Nyt ehdottaisinkin että kummatkin osapuolet asettautuisivat riviin toisiaan vastaan ja ottaisivat esille silpokikkelinsä ja löisivät sillä vastustajaa vaikkapa kahdeksan tuntia eli kokonaisen työpäivän. Voittaja olisi se osapuoli jolla on eniten ukkoja pystyssä kun aika loppuu.

Tämä Ruotsimainen ratkaisu sopisi kaikille osapuolille: naiset saisivat nauraa ja homostelijat… olisivat onnellisia.

Pekka Ulkoministeri
Pekka Ulkoministeri
1.9.2020 22:10
Vastaa...  KHAYBAR

Kannatan kikkelikisaa.