Professorit kaivautuvat luolistaan selittämään Malmön mellakkaa; korona ja kotoutumisen puute

Malmön mellakoista nousee koko ajan uusia tapahtumia, jotka mitätöivät kokonaan erilaisten professorien ja asiantuntijoiden analyysit mellakan luonteesta.

Virallisia selityksiä on muutama. Yleinen tekosyy on väittää, että sitä saatiin mitä tilattiin. Jos ei olisi poltettu koraania, ei olisi mellakoitakaan. Kannattaa kuitenkin huomata, että koraanin polttamisesta tiesi loppujen lopuksi vain aniharva henkilö. Sekin kannattaa huomata, että koraaneja polttivat ja potkivat tanskalaiset aktivistit, joukossa oli vain muutama ruotsalainen.

Miksi muslimit osoittivat mieltään näin ollen ruotsalaista yhteiskuntaa kohtaan? Ruotsi oli kieltänyt Paludanin ja Parkin mielenosoituksen Malmössä, eikä sitä pidettykään. Paludan ei edes päässyt maahan. Koraanipeijaiset olivat siis muutaman yksittäisen tanskalaisen performanssi.

Jos mieli olisi pahoitettu koraanista, silloin mellakka olisi pitänyt osoittaa tanskalaisia kohtaan eikä polttaa omaa asuinlähiötään eikä kivittää ruotsalaisia poliiseja. Kuten sanoin, Ruotsin poliisihan oli kieltänyt alunperin pidettävän koraaninpolttoiltaman. Siitä huolimatta muslimit hyökkäsivät poliiseja vastaan.

Toiseksi, ja hyvin tärkeäksi ilmiöksi mellakoissa nousi juutalaisviha. Mitä tekemistä juutalaisilla muka oli tapahtuman kanssa? Siitä huolimatta kymmeniltä filmeiltä, jotka on kuvattu mellakkayönä, muslimit huutavat hyvin karkeita tappouhkauksia juutalaisten suuntaan. Myös Israelin valtiota vastaan huudettiin iskulauseita. Israelilla lienee kaikista vähiten mitään tekemistä Malmön muslimien kanssa.

Esimerkiksi Iltalehdessä joku yliopistotutkija Emilia Palonen kertoo, että muslimit kävivät ruotsalaisen poliisin kimppuun, koska muslimeja ei olla osattu ottaa osaksi ruotsalaista yhteiskuntaa. Mitä tähän pitäisi vastata? Malmössä maahanmuuttajien osuus väestöstä on puolet ja mellakan ytimessä Rosengårdissa 100 %. Paljonko Malmön ja Rosengårdin maahanmuuttajien osuus pitäisi olla, että muslimit kokisivat heidän tulleen huomatuksi tarpeeksi paljon ruotsalaisten taholta?

Pitääkö ottaa syliin ja taputtaa päätä, että olet sinäkin arvokas ihminen?

Yhdeksi tekosyyksi Palonen yrittää nostaa Ruotsin koronaepidemian. Että ihan kuin se olisi koskettanut juuri muslimiväestöä. No ensinnäkään Malmö ei ole edes erityisen pahaa epidemia-aluetta. Silti Rinkebyn muslimit eivät kuitenkaan lähteneet mellakkaan Tukholmassa, vaikka juuri siellä se epidemia iski pahiten.

Kaiken kaikkiaan mellakassa ei ollut kyse mistään kotoutumisesta, tai sen puutteesta, jota ruotsalaiset eivät ole osanneet tarjota tulijoille, eikä koronasta, vaan tapahtuma oli vain sarja sitä samaa jatkumoa, joka on jatkunut vuosia. Tällä kertaa se sattui roihahtamaan entistä isommaksi.

Mutta tämä sama mellakointi jatkuu joka paikassa ympäri Ruotsia. Joinakin päivinä voi olla vähän rauhallisempaa, joinakin päivinä se roihahtaa jättimäiseksi paloksi.

Jos joku haluaa etsiä asioille ratkaisua, niin ensimmäinen tehtävä on muuttaa Rinkebyhyn tai Rosengårdiin ja elää siellä kuten paikalliset ihmiset elävät. Sen jälkeen kun jostain tutkijahuoneesta eetteriin lähetety fantasiat on ammuttu alas reaalielämässä, niin silloin idealismi saattaa väistyä ja asioita voi nähdä kuten ne ovat. Eivät kuten ne haaveissa ovat.

Jos tutkija ei ole huomannut, niin Ruotsia on puhuttanut tämän mellakan lisäksi enemmän koko kesän jatkuneet jatkuvat teloitukset esimerkiksi pitkin Tukholmaa. Lisäksi toissa viikonlopun tapahtumat, jossa kaksi kehitysmaista tullutta tulijaa kidutti 10 tuntia ruotsalaisia nuorukaisia hautausmaalla. Kotoutumisen puutettako?

Eikä vähimpänä 12-vuotiaan tytön ampumien keskellä Shellin parkkipaikkaa kuukausi sitten. Oliko siinäkin kyse kotoutumisen puutteesta, koronaepidemiasta ja nönnönnöö he kokevat, että eivät kuulu yhteiskuntaan?

20 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
31.8.2020 17:34

Suomalaisia ja Pohjoismaiden asukkaita on helppo hallita tarjoamalla ongelmille selitys. Vähän kuin lapselle kertoisi, ettei komerossa ole mörköä, koska mörköjä ei ole olemassakaan. Muslimit polttivat autoja, kivittivät poliisia ja latelivat tappouhkauksia juutalaisille, koska korona, kotoutumisen puute ja rasismi. Ja ongelma on kadonnut, voimme nukkua rauhassa. Ja mikä tässä on ongelma? Ehkä se, että väkivaltaa ja vihan voimakasta ilmaisua ihannoivien kulttuurien invaasio ei lakkaa tämän rauhoittavan selityksen seurauksena.

Klarsyn
Klarsyn
31.8.2020 18:04

Sitä selitystä yrittää tarjota Paavon jutussakin mainittu Helsingin yliopiston lehtori, populismin tutkija, hän tarjoaa äärioikeistoa ja islam-vihaa ja haluaa selvittää kuinka paljon tässä on valkoisen ylivallan kannattamista, eikä näytä edes huomaavan omaa alistuvaa asennettaan islamilaiseen ylivaltaan. On itseasiassa kauheaa huomata kuinka akateeminen väki on ideologia-uskovaista, woke-ekstremistejä tajuamatta asiaa itse. Sananvapaus ei merkitse heille kenen tahansa mielipiteen vapautta, he haluavat asettaa rajat islam-kritiikille, koska he ovat aikoja sitten hyväksyneet dhimmi-asemansa.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
31.8.2020 16:38

Aina kun kommentoitte valtamedian sivuilla mainitkaa esim. murkut.org jossa on koottu vaihtomedioiden jutut jos totuus kiinnostaa. Älkää laittako linkkejä koska linkkejä ei julkaista vaan esim hakukoneeseen murkut fi. https://murkut.org/

Särmääjä
Särmääjä
31.8.2020 14:50

Emilialla on ollu vaan pakottava tarve hölynpölyntutkijana saada heitettyä eetteriin jotakin yleisteoreettista roskaansa. Siinä käytiin jossakin säälittävän ja surkuhupasan rajamailla, mutta ilmeisesti pääpointti on se että Emilia on vaan halunnu saada tuntemaan ittensä tärkeeksi.

Heja Jimmie!
Heja Jimmie!
31.8.2020 14:36

Katsokaa Åkessonin puhe, todella hyvä. Ei mitään jahnaamista vaan kunnon tempolla täyttä asiaa:

https://m.youtube.com/watch?v=Xc1xf6acpDU

Pandemon
Pandemon
31.8.2020 14:08

Ikiaikainen totuus pätee tässäkin: voit ottaa apinan ulos viidakosta, muttet voi ottaa viidakkoa ulos apinasta.

Los6666
Los6666
31.8.2020 13:41

ei mitään tekemistä moniossajien kotimaiden, ”kulttuurin” eikä islamin kanssa…
vittu hohhoijjaa 🤘🤘🤘

Suomi Finland
Suomi Finland
31.8.2020 13:28

Ovatkohan nuo Ruotsin liberaalit päättäjät nyt yhtään kartalla siinä missä mennään?

Kykenemättömyys myöntää ja tunnustaa omat virheensä olisi ensi askel järjen palauttamiseen, mutta poliittisen korrektiuden ehdoton vaatimus estää minkään negatiivisen asian myöntämisen.

Jos Ruotsi mielii edes jollain tavalla taapertaa hetken ennen romahdusta paikallaan, niin Åkessonin hyväksyminen mukaan sekä oikeisto- että vasemmistohallituksiin olisi ensiarvoisen tärkeää, jotta islamofiilit voitaisiin pitää loitolla.

Paikallaan taaperruskaan ei kuitenkaan välttämättä käännä kelkkaa, ja ennen pitkää vaaka kallistuu islamin puolelle ja silloin ruotsalaista viedään kuin pässiä narussa.

seant
seant
31.8.2020 13:25

Sitä ihmettelen kun kerran tulevat tänne länsimaihin, mikseivät he voi elää kuten 98% muslimaan, Jordanian kuninkaalliset, ei olla säkki päässä.
https://www.queenrania.jo/en/social-media

rattipää
rattipää
31.8.2020 13:16

Tietenkin kotoutuminen on puutteellista kun puuttuu halua ja kykyä sellaiseen.
Sitäpaitsi islamisaatio edellyttää juuri kotoutumattomuutta.

Minuhe Kerettiläinen
Minuhe Kerettiläinen
31.8.2020 12:54

Kunniakansalaisten keppostelujen frekvenssi tuntuu olevan aika tasainen. Sitten kun amplitudi riittävästi kasvaa, vihervasemmistolaiset ns. vastuullisen median vastuullistakin vastuullisemmat toimittelijat kaivavat jonkun akateemisen dhimmin selittelemään asioita ”parhain” päin.

Mitäs minä sanoin
Mitäs minä sanoin
31.8.2020 12:46

En haluaisi olla se ”Mitäs minä sanoin” ihminen mutta nyt täytyy olla.

Kun reilut 10 vuotta sitten rupesin puhumaan että suomalaisten (ja pohjoismalaisten) pitää lisääntyä enemmän niin sitä ihmeteltiin, Kerroin silloin jo että suuret ikäluokat tulevat kuolemaan pois ja se aukko joka tulee, sen koko on noin 30-35% kaiksisa pohjoismaissa. Sille hymyiltiin aj sille naureskeltiin. ”Tuleepahan sitten kunnon perut” oli yleisin kommentti. Eikä ymmärretty että kiinteistöjen hinnat romahtavat, jolloin peruja ei tule.

Kun pari vuotta sitten aloin kertomaan että Ruotsi ja Norja ovat menetettyjä maa-alueita muslimeille ja että Suomi on pohjoismaista ainoa paikka jossa pohjoinen rotu voi selvitä, tekstejä poistettiin ja sanottiin että ”pohjolan yhteistyöllä me selviämme”. Muutos ei ole enää hallinnassamme. Sitä hallitsevat pohjoismaissa islamistit !!

Kun niitä on maan väestöstä alle 10% ne vaativat itselleen oikeuksia. Vaikka niillä on samat oikeudet kuin kantaväestöllä. Kun niitä on reilut 10%, ne alkavat vaatimaan että muiden tulee elää niiden mukaan. Ja kun niitä on yli 15% väestöstä, ne radikalisoituvat.

Ruotissa ne ovat radikalisoituneet jo pari vuotta sitten. Ja tilanne tulee muuttumaan oleellisesti seuraavien vuosien aikana kun Ruotsin kantaväestöstä kuolee vanhuuteen noin neljä miljoonaa ruotsalaista. Silloin niiden osuus koko väestöstä on yli 30% ja ne määräävät mitä Ruotsissa tehdään tai kuka maksaa niille veroa siitä että saa elää.

Suomessakin väestöä poistuu noin miljoonan ihmisen verran vuoteen 2025. Mutta silti täälä on islamisteja vähemmistö. Paljon vähemmän kuin Ruotsissa tai Norjassa kantaväestöön nähden.

Pohjoismaalaisten on siis aika muttaa Suomeen jos valkoinen rotu halutaan säilyttää. Suomi on viiminen maa jossa on valkoinen väestö. Mutta kuten aina, elämä on valintoja. Jos ei haluta nähdä tosiasioita eikä ajatella asioita muuta kuin oman elämän kannalta, on lopputulos pohjolassa hyvin musta.

Sen sanoi jo Gaddafi vielä kun se oli vallassaan ja Rasnka ja Englanti hyökkäsivät sinne:”Miksi te minua pommitatte? Olen viimeinen tulppa joka estää eruopan invaasion. Jos minut syöstään vallasta, olette jo hävinneet sodan”.

Ja aivan oikeutetusti PT-media aiemmassa artikkelissta totesi ”Olemme sodassa”. Se on sota jota käydään ihmisten kappalemärällä ja agressiivisuudella. Sitä ei vielä käydä luodein ja kaasuin. Mutta niiden aika on hyvin pian.

Jos emme saa ulkosuomalaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia muuttamaan maahamme, olemme mekin hävinneet sodan. Ja maamme on osa kalfaattia ennenkuin vuosi 2050 saapuu.

kanander
31.8.2020 13:27

Mä en kuitenkaan halua lapsenlapsia, joilla on Harald Grönningenin nenä. 🙂

Finn Finland
Finn Finland
1.9.2020 07:07

Kumpia Suomen hallitus mielummin haluaa Suomeen, paluumuuttavia suomalaisia vai ihkauusia kehitysmaalaisia? Vastaus ei välttämättä ole ”ensinmainittuja”?

Jos nyt kuitenkin toivottaisiin ulkosuomalaisten paluuta niin heitä pitäisi auttaa muuton ja matkan organisoinnissa, asunnonhanginnassa jne. Löytyykö sellaista halua Suomesta?

Perkele
Perkele
31.8.2020 12:38

Vittu että meni taas jälleen yö unet iltapaskan emilian pieruoksennuksesta

GLGL
GLGL
1.9.2020 00:09
Vastaa...  Perkele

Ei kannata menettää yöunia.
Uni on makeampaa, kun tietää olleensa oikeassa.

Pikku Emilia-rukka tuli siinä vain (vahingossa) kertoneeksi, että kotouttaminen on turhaa toimintaa. Ruotsi on kotouttamisen mallimaa ja silti kotouttaminen on epäonnistunut täydellisesti. Tästä voi Suomi ottaa opiksi, varsinkin nyt, kun siitä on ihan oikean tutkijan (pikku-Emilia) lausunto. Kotoutus ei toimi. Rahan haaskausta.

Koraani ja Korona kävelivät torilla
Koraani ja Korona kävelivät torilla
31.8.2020 12:32

Nyt tapahtui koronanpoltto! Koronakuolleitten määrä VÄHENI 13 kpl perjantaina ilmoitetusta jollain ihmeen konstilla.

Koronahuijaus
Koronahuijaus
1.9.2020 07:16

Ruotsissa ei ilmeisesti tiedetä miten koronaan kuolleet tulisi laskea. Tässä 13 kuolleen tapauksessa on ilmeisesti kyse siitä että he kuolivat yli 30 päivää sairastumisensa jälkeen joten heidän ei enää laskettu kuolleen varsinaisesti koronaan (vaan jälkitautiin).

Perin outoa. Ovathan monet sairastaneet tautia kuukausitolkulla ja saaneet jopa opetella kävelemisenkin uudelleen. Kuullostaa siis silti että koronakuolleita onkin itseasiassa paljon enemmän kuin mitä tilastot osoittavat; heitä ei ole vain 30 pvn rajan takia ”kelpuutettu” mukaan tilastoihin.

Äidinmaito
Äidinmaito
31.8.2020 12:23

Kaikkein yksinkertaisin selitys on:

NE NYT VAAN OVAT SELLAISIA. Ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan.
Varsinkin kouluttamattomat nuijat. Mutta kyllä jotkut koulutetutkin.

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
31.8.2020 13:20
Vastaa...  Äidinmaito

Hyi, Hyi, mitä vihapuhetta!

Kotoutukseen ei ole panostettua tarpeeksi, ihmiset syrjäytyy ja tässä on tulos. Onhan tämä ”totuus” ollut jo monesti esillä ns. paskamediassa.

Kyllä aivokirurgilla, arkkitehdillä, raketti-insinöörillä, kamelikuskilla, hasaviljelijällä ja muilla huippukoulutetuilla kultamunilla vähemmästäkin palaa hermot. Joutuvat asumaan ahtaasti, autotkin on viime vuoden mallia, kela-gold:din limit:kin on 15 000 eur/kk. Kestäisitkö itse tuollaista nöyryytystä huippuosaajan? Et varmaan!

Lisää miljardeja rahaa papu-ukkojen ja muiden matukaisten kotoutukseen, niin tulevaisuus on loistava. (tai sitten ei?)