Ruotsin uuden Arabipuolueen sanoma: ”Ruotsalainen, irtisano Ruotsin kansalaisuutesi ja muuta muualle”

Ruotsiin perustettu uusi puolue Arabipuolue (Arabiska partiet) ei ainakaan edes yritä peittää sanomaansa. Puolueen Facebook-sivuilla ruotsalaisia kehoitetaan irtisanomaan kansalaisuutensa ja muuttamaan maasta.

Puolue kirjoittaa mm:

”Me Arabipuolueessa uskomme, että monilla Sverigedemokraatteja äänestävillä on nyrjähtänyt kuva todellisuudesta, joka viittaa siihen, että heillä aivojen tietojenkäsittelyprosessit ovat huonompia kuin muilla kansalaisilla.”

 

Niin ikään kerrotaan:

”Arabipuolue haluaa järjestää maastamuuttoprojektin niille ruotsalaisille, jotka eivät tykkää nykyisestä tilanteesta. Tämä siksi, että se helpottaa integraatiota ja lisää yhteisöllisyyttä maassa.”

 

Päivällä kirjoitetussa päivityksessä loihe lausumaan:

”Arabipuolue pyytää kaikkia ruotsalaisia, jotka eivät hyväksy monimuotoisuutta, sanomaan irti kansalaisuutensa ja muuttamaan maasta. Teillä ei ole mitään tekemistä täällä. Ruotsi, jonka haluatte takaisin, on ikuisiksi ajoiksi pois.”

 

Niin ikään pitkässä päivityksessä kerrotaan, että SD ja Jimmie Åkesson on epäonnistunut politiikkona, mutta onnistunut aiheuttamaan kuiluja Ruotsiin. Arabipuolueen mukaan Åkesson on onnistunut luomaan Ruotsiin ilmapiirin ”Me ja He”.

Kirjoituksessa haukutaan Åkessonia pitkillä lauseilla ja ihmiset, jotka ovat äänestäneet Sverigedemokraatteja, ovat tomppeleita.

Puolueen kotisivulla on iskulause ”Yhtenäisyys ja yhteisöllisyys, Arabipuolue”.

Puolue-esittelyssä kerrotaan, että se ajaa tehokkaampaa integraatiopolitiikkkaa  ja maahanmuuttajien oikeuksia. Niin ikään kerrotaan, että puolueen nimi ”Arabialaisten puolue” ei suoraan aja arabiaanojen arvoja eikä halua arabisoida Ruotsia. Puolue väittää olevansa ihmisten eli kansan asialla.

 

Subscribe
Notify of
guest
55 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Päivän Huumoripläjäys

Kysymys:

Voisimme kenties muuttaa ”Arabiaan”, pilata ”Arabian” ilmapiiriä ja loisia siellä samaan tyyliin kuin te täällä?

pöh

röyhkeydellä ei ole rajaa.
ruotsin pitäisi olla varoittava esimerkki suomelle, mutta ikävästi taidetaan taas seurata perässä.

Paistimestari

Tulisi ymmärtää se tosiasia, että Jommie on kuitenkin maidonhaalea maahanmuuton ja mamuyhteiskunnan kasvun suhteen.
Hän haluaa ”hidastaa” sitä ja tätä, siellä ja tuolla, mutta ei täysin pysäyttää kehitys, eikä varsinkaan _kääntää_ kehitys 180° parempaan suuntaan, eli toimenpiteitä jotka pakottaisivat mamuja lähtemään takaisin kotimaihinsa.
Ainoa oikea vaihtoehto niille ketkä eivät pelkää poliittisen korrektiuden leimoja (tulee parkua ja ulinaa joka tapauksessa! Ja mahdolliset kompromissimahikset ovat ikävät kun rima on valmiiksi alhaalla.)
ja siis niille ketkä haluavat varmistaa ruotsin kansan valta omasta tulevaisuuden kohtalostaan
on AfS, Alternativ för Sverige.

Itse asiassa AfS on nyt ollut sama mitä kansallismieliset ovat persuille:
Sopivia uhrilampaita kun peloissaan yrittävät saada verennälkäisiä suvakkeja hyökkäämään toisten, eikä itsensä kimppuun t.s. bussin alle työnnettäviä että voisi väittää olevansa ”hyvis” deflektoimalla että ”eihän me, mut katsokaa noita tosipahiksia”.
AfS toimii näin käytännössä heikommassakin skenaariossa siedätyshoitona, mutta myös menestyessään tuhatkertaisesti parempina keskustelun avaajina, koska eivät pelkää sanoa ääneen,
että pakoloiset pitää poistaa hyvin tehokkaita keinoja käyttäen, sekä kaikenlaisia muita lääkkeitä yhteiskunnalle mikä aiheuttaa suorastaan sydänkohtauksia lagom mysiga unelmahöttösuvakeille.
Sitä oikeasti tarvitaan.
Olkoon sitten niin, että pelokkaammat puolisuvakki-Åkerssonit pääsevät ensin salonkiin ja ”muutos” on kosmeettinen, mutta kun aika on oikea, siedätys on purrut ja keskustelut taas auenneet järkitasolle, niin voimistunut AfS astuu salonkiin ja alkaa tulla oikeita tehokeinoja politiikkaan.

Kannattaa pohtia näitä asioita oikeasti ja ymmärtää kuinka pitkissä kaarissa asiat tapahtuvat. Ajatella ennakoivastikin.

Kilpailu tekee hyvää.

Juuri niin. Åkesson on ensin kammettava eduskuntaan koska on jo alulla. Ja välittömästi sen jälkeen on nostettava AfS kilpailijaksi jotta Åkesson ei pääse mukavoitumaan.

Taina Rantala

juurikin niin kun meillä on vihervassarit suunapäänä tukemassa tätä matuhommaa!!!!

pöh

tulen sinun kotiisi ja alan perseilemään, sitten vaan sanon muuta muualle jos et tykkää..

Antti Siimeks

Torakat ja luteet ovat näitten lajitovereita.

Rinkebyn Basaari OY

Arabiskapartiet- puolueohjelman viides kohta on ”nostaa kauppojen standardia hienomman sisustuksen avulla”.

https://arabiskapartiet.se/Politik

Kepappirajoitus

…ja ettei liian monta kepappipaikkaa saa tungeksia samoilla neliömetreillä.

Meikä liittyy heti

Tämähän on hyvä puolue (vaikka yrittää kirjoittaa hienompia lauseita kuin mihin kielitaito ja koulutus riittää):

kannattavat mm TÄYSSTOPPIA ASYYLIMAAHANMUUTOLLE VÄLITTÖMÄSTI.

Aappa

 Jos otetaan skenaario, että kaikki valkoiset jättäisivät Ruotsin, niin vähän aikaa uusruotsalaiset tuijottelisivat toistensa ruskeita naamoja, kunnes aivojen tietojenkäsittelyprosessit pysähtyisivät lopullisesti ja primitiiviset tunteet saisivat vallan.

Riku Laine

Ja jos jatketaan hieman skenaariota että valkoiset ihan tosi jättäisivät ruotsin ja muuttaisivat johonkin toiseen maahan ja tietysti laittaisivat sen kondikseen niin raivohullut huomaisivat sen ja alkavat pyrkimään sinnekin pakolaisiksi ja siis tuhoaisivat senkin. 🙂

Niin se menisi

Ja suvakit perässä.

Kivenkiertäjät ja kuunpalvojat

Samoin jos kaikki valkoiset ruotsalaiset lähtevät, kuka hoitaa infran, kaukolämmön, verojenmaksun, yhteiskunnalliset palvelut ? Kukaan ei ole laittamassa tuttipulloa suuhun.

Särmääjä

Tenstas Proud Somalis ja Tahrir al-Sham Malmö tykkäsivät tästä.

Los6666

rätti on kastunu kusipään päässä yllättäen…. muutoliike kyllä jatkuu, kun täysjärkiset ei halua olla näiden vitun eläimien kanssa missään tekemisissä 👍

Dumbazz

Mitenköhän saisi arabin päähän mahtumaan se fakta että jos ruotsalaiset veronmaksajat muuttavat pois ruotsista niin ensin loppuu arabien sossurahat ja sen jälkeen romahtaa yksitellen tasan kaikki. Ruotsi on kylmä paikka ilman lämmitystä talvella, pimeäkin on kun sähköä ei ole. Arabi ei ymmärrä miten yhteiskunta toimii, arabi ei ymmärrä että pankkiautomaatista loppuu ilmainen raha. Arabi ei ymmärrä eikä osaa mitään, paitsi suutaan soittaa.

JuhoL

Kas kummaa, asiat alkavat elämään omaa elämäänsä. Ruotsalainen suvakki, yllätyitkö? 🙂

Ph.D. in Rocket Science and Astronomy

Lukekaa puolueohjelma jne ennekuin otatte liikaa pulttia. Minä luin.

Puolueen jäseneksi pääsevät vain ne jotka eivät viiteen vuoteen ole tehneet rikoksia ja joilla on vähintään yksi korkeakoulu- tai yliopistotutkinto.

Köh

Mistä korkeakoulusta tutkinto, mistä maasta ja oliko ostettu? Oikeastaan nykyiset yliopistot Suomessakin ovat jo modernisoituneet ryminällä tietylle tasolle. Sille samalle kuin muukin meno. Mitäs tuosta.

Al-Bundhi

Rikoksia joista saaneet sharia lain mukaisen tuomion, huom. Korkeakoulu ja yliopistotutkinnoksi riittää käsinkirjoitettu lappu arabiaksi mistävaan univöörsity of Kebaab sekä todisteena koulujen käymisestä sukulaisen suullinen todistus.

Turhaantunut

Mikään tuomio eikä koulutausta ei estä läpsyjä liittymään tuohon puolueeseen.
Jos on yliopisto käyty, selitäppä sitten miten nuo puolueessa olevat ei osaa edes ruottin kieltä kirjoittaa oikein.
Minä kävin briteissä aikoinaan asuessani yliopiston, luuletko että olisin päässyt läpi jos en olisi osannut englantia puhua tai kirjoittaa?

Unelma Painajainen

No, eihän siinä sitten mitään! Kyllä lämmittää ruotsalaisten mieltä, että entinen kotimaa jää näin hyviin käsiin. 💕

Äly Hoi

Johan sen jo tyhmemmänkin pitäisi tajuta ettei MIKÄÄN ASIALLINEN PUOLUE aseta jäsenilleen vaatimuksia esim. korkeakoulututkinnosta. Jäsenmäärä jäisi melko pieneksi…

Tämä tapaus on netin mukaan mt-jeppe samasta maasta kuin se kuuluisa puolustusministeri.

Moonman

Puolueen puhuvat päät voivatkin esiintyä nuhteettomana ja asettaa jäsenille näitä edellytyksiä, mutta kyseessä on varmaan mediatemppu. Jäsenten taustalta löytyy kuitenkin sukulaismiehet ja -juoksupojat jotka eivät virallisesti kuulu puolueeseen, mutta voidaan sitten laittaa hoitamaan vähemmän laillisia touhuja. Onko kukaan oikeastaan koskaan kysynyt, että mikä näiden käsitys ”puolueesta” on? Tulee väistämättä mieleen lähi-idän touhut, missä kaikilla on joku henkilökohtainen aseistettu kaarti ja sturmabteilungin kaltaiset riehuntajoukot, jos vaatimuksiin ei suostuta. Kohta saadaan lukea varmaan jotain ”arabipuolueen kannattajat mellakoivat tukholmassa -väittävät vaalitulosta vilpilliseksi”

Muumintrolle

”heillä aivojen tietojenkäsittelyprosessit ovat huonompia kuin muilla kansalaisilla”

Ehkä he ovat liian avoimia tiedon suhteen ja heidän aivot ajattelevat vapaammin.

Turhaantunut

Jopa 6 vuotias kantaruottainen on viisaampi kun 16 läpsyn yhteenlaskettu älymäärä, joten millä nuo luulee selviytyvänsä jos elättäjät lähtee ruottista veke.

A-Ryhmä

Onhan se hassua kun siinä haukutaan ruotsalaisten aivotoimintaa väärinkirjoitetulla ruotsinkielellä.. Montakohan vuotta korkeakouluja noitten avuttomien räpellysten kirjoittaja on käynyt?

seant

Eiköhän sieltä ala pikkuhiljaa, näitä kanta ruotsalaisia tulla Suomeen. Ahvenanmaalle, niitä on jo muuttanut.

Pirtsakka

Saksalaiset puolestaan muuttavat sankoin joukoin Unkariin.

Johan

Ruotsalaisperheet pakenevat Ruotsin koulupakkoa Ahvenanmaalle. Siellä on kymmenittäin ruotsalaisia lapsia yksityisopetuksessa.

Minä

Arabisuvakkeja – suvaitsevat vain omaa käsitystään. Jos et hyväksy meidän ajatteluamme ja sopeudu, muuta muualle. Kunhan kasvavat, sitten heittävät loputkin ruotsalaiset jonnekin muualle.

XMS

Menee korona- ja pinaattilättyahdistuksen piikkiin.

Plätskylä

Pelottaa mennä LIDLiin, siellä voi olla Koronaa, muslimeita SEKÄ pinaattilättyjä! Nyt ahdistaa.

Anna-Maria Korhonen

”… Niin ikään kerrotaan, että puolueen nimi “Arabialaisten puolue” ei suoraan aja arabiaanojen arvoja eikä halua arabisoida Ruotsia. Puolue väittää olevansa ihmisten eli kansan asialla.”

Miksi sitten puolue on nimetty ”Arabialaisten puolueeksi”? Jos ollaan ihmisten eli kansalaisten asialla, eikö nimeksi olisi pitänyt laittaa joko ihmisten puolue tai kansalaisten puolue. Vaikka tottahan nämä osaavat kalkuloida, että Ruotsissa nämä kaikki kolme ovat parin vuosikymmenen sisällä sama asia.

Taitavat ruotsalaiset nöyrästi pakata laukkujaan ja tuumata, että paremman kulttuurin edustajat ovat tässäkin oikeassa.

juha II

Tyyppi esmerkki käen poikasesta. Suvakit ovat pitäneet kansallismielisiä ja isänmaallisia summa summarum täysi järkisiä hulluina islamofobikkoina, jotka ovat sanoneet tämän (muslimit valtaavat länsimaat itselleen) ennen kuin enesimäinenkään musumaani oli ylittänyt Suomen valtiorajan.

”Niin se on poijjaat”, että päät meiltä katkeaa, jos vain istutaan kuin ÖÖ paskalla!

Daavidin poika

Näyttäisi kyseessä olevan jotain feikki sivustoja. En usko, että kukaan ulkomaalainen järjestö uskaltaisi lähteä sotimaan valtiovaltaa vastaan näin rankoilla kirjoituksilla. Sinänsä Ruotsissa on kaikki mahdollista.

Paistimestari

Erittäin hyvä että olet lähdekriittinen. Tarkistin sivustot ja olen tällä hetkellä n. 95%sti vakuuttunut että sivustot ovat aidot. Sisältö ja kielenkäyttö paljastaa. Se ei ole satiirimaista, vaan paljon vakavissaan kirjoitettua tekstiä joka uppoaa tiettyihin ruotsalaisiin. Pieniä kielivirheitä on, muttei tavanomaiseen blattesvenskaan päin eikä myöskään kantaruotsalaisen tasoista. Vaikka heidän visionsa ovatkin harmillisia, niin sen verran pohdittua kirjoitusta ja muotoilua ettei sellaista todennäköisesti kirjoiteta trollailun vuoksi.

Jaaha

Jos joku paikka oikeille ruotsalaisille löytyykin, niin mitäs sitten ählyt Ruotsissa syö? Ei kasva taateli, eikä edes banaani Ruotsissa. Ei voi poimia mitään valmiina puusta.

Hannes & Mauri

Jo nyt Ruotsiin rahdataan ruokaa Lähi-Idästä, mm. naam-leipää, taateleita ja alkoholitonta olutta. Äkkiä COOPit sun muut kaupat saa kiemurakirjoituksella varustetut kyltit katoille. Ruotsin sikatilat saa muutettua lammasfarmeiksi. Teurastotilatkin vapautuvat muuhun käyttöön, kun ei tarvitse svenssoneiden lakeja noudattaa.

Ruotsi, jonka haluatte takaisin, on ikuisiksi ajoi

Vanha Ruotsi katoaa kun tuodaan kehitysmaa tilalle. Mikä tekee keharimeiningistä suvakkien silmissä sitä parempaa, törkeen hyvä safkako?

Manna Sarin

aika etnorasiaali puolue

Näillä mennään

Suvakki naiset äänestää tätä ”puoluetta” sankoin joukoin, koska puolue kanattaa naisen aseman rajua sutsimista ja kaapu pakkoa. Tekisi kyllä hyvää Pohjosimaiden poliitikaalle jos akat saataisiin vouhkaamasta taas kotiin hellen ja nyrkin väliin ja palvelemaan miehiä. Myös autolla ajo tulee kieltää naisilta. Niin ja joka eukon on synnytettävä, jos mahdollista toistakymmentä kersaa arabeille.

Anonyymi

Ruotsi on menetetty hyvinvointiyhteiskunta ja ovat tilanteen ihan itse aikaansaaneet. Kun antaa pahalle pikkusormen, se vie koko käden. Olisi suomalaistenkin korkea aika tajuta, että olemme samalla tiellä ja vielä olisi ehkä aikaa tehdä korjausliike. Valitettavasti en usko sellaiseen järkiintymiseen ja tunnen suunnatonta tuskaa ja häpeää siitä, kuinka helposti on unohdettu sodat ja itsenäisyyden turvaamiseksi annetut uhrit ja luovutettu oma maa vieraiden temmellyskentäksi,

PastoriNikulainen

Niin, puhuisi nyt niistä omiista ”ruatsalaisista”.
Hehän ovat ”ruatsalaisia” valemedia ylenkin mukaan.
Aaamen…

zzzzzzz902-1.jpg
Odotettavissa oli

Kyllähän sen tajusi että tällaisia puolueita ennemmin tai myöhemmin putkahtaisi esille, pellepuolueista todellisiin yrityksiin. Kun tietää mistä materiaalista puolueet ja niiden innovaattorit koostuvat ei mitään positiivista ole odotettavissa: saamme samanlaisen tilanteen kuin Egyptissä Muslimska Brödraskapet’in kanssa. 

Ruotsin poliitikot ainakin vuodesta 2000 pitää saattaa edesvastuuseen sopasta mihin ovat maan ajaneet. Sääli tulevia sukupolvia, heidän tulevaisuutensa on pilattu.

Kehitysmaainnovaattori on puhunut

Joku Ruotsin politiikkaa tutkaillut musu on päättänyt että Löpsyllä on hyvä palkka. Miten saisin yhtä hyvän palkan? Rupean puoluejohtajaksi. Miten kokoan puolueohjelman? Katson mitä muut puoluet kijoittavat ja kopioin. Pääideani on kuitenkin varmistaa kepappipuljuni sisäinen remontti, samoin kotini. Kilpailu vithuun! Feministejä ja HBTQ- tyyppejä ei saa tappaa Ruotsissa. Hyväksytään siis kaikki. Oma muija sopii parhaiten hellan ääreen jonkinmosta orjapalkkaa vastaan. Rajat pannaan kiinni (viikoksi?) ja kaikille annetaan pysyvä oleskelulupa: se otetaan kyllä takaisin jos ei ääniä ala tulla, mokomat torvet.

jarno tuominen

no on röyhkeitä,paskakasoja.

Hyvät Naurut

Arabiska Partiet kommentteineen saa köniinsä ruotsalaisilta niin että raikuu. Jatkuva feedi:

https://m.facebook.com/?_rdr#!/Arabiskapartietisverige/

Juha 06

Tuollainen julkilausuma edustaa vihapuheen ylintä luokkaa. Kantaväestöä kehotetaan jättämään kotimaansa maahanmuuttajien vaatimuksesta. Tuollaisen puheen perusteella pitäisi karkottaa kaikki tuon puolueen tukijat kertaheitolla tarvittaessa poliisi- ja sotavoimin.

Ruotsissa on nousemassa maata ja kansaa tuhoava voima, sielunvihollinen joka käyttää tätä islamilaista invaasiota ja sen kannattajia aseenaan kantaväestöä vastaan. Sielunvihollinen haluaa tuhota vakaat kansakunnat ja nimenomaan kristityt sellaiset, juutalaiset mukaanlukien. Eikä siinä vielä kaikki, sama vihollinen haluaa vetää mahdollisimman paljon ihmisiä mukanaan siihen kadotukseen, tuhoon johon on itsekin joutumassa tämän ajan lopussa kun Jeesus lyö tuomionsa pöytään.

Katkeroitunut Kebapinpyörittäjä

Arabiska Partiet kirjoitti juuri Facebookissa:

”Me arabit olemme kovaa työtä tekevä kansa kun taas te olette ulkona ja juhlitte. Me seisomme tiskin takana ja tarjoilemme ruokaa ja elintarvikkeita. Ja sitten kehtaatte vielä valittaa.”

kanander

Kyllä ählyt valtaan päästyään voi joskus 50 vuoden päästä karkottaa ruotsalaisen vähemmistön. On kumma, jos tuollaisella ohjelmalla ei puoluetta heti lakkauteta…Ai niin, tässähän on kyse Ruotsista.

silmä silmästä

Ai kas vain.Ali-ihmisten omien toimien perusteella jokaisen tuon puolueen jäsenen kurkun auki viiltäminen on jatkossa ihmisoikeuksien puolustamista.Hyvä.

Ruotsin vika että Lähi-Idässä soditaan

Arabiska Partiet (FB) sanoo että Ruotsi on syypää arabimaiden sotiin ja että sossuavustuksista on turha valittaa:

”Ruotsi myy aseita arabimaihimme miljardien edestä joka vuosi ja aiheuttaa sotia meidän maissamme ja valittaa sitten mitättömistä sosiaaliavustuksista”