Muslimien Malmö-mellakassa huudettiin juutalaisille tappouhkauksia

Helsingin yliopistonlehtorin ja poliittisen ekstremismin ja populismin tutkijan Emilia Palosen väitteet Malmön mellakoiden taustalla piilevästä koronaviruksesta, muslimien osattomuudesta ruotsalaiseen yhteiskuntaan ja koraanin polttamisesta aiheutunut kiukku pääsevät yhä oudompaan valoon mellakoissa kuvattujen filmien perusteella, joita on analysoitu tällä kertaa jopa ruotsalaisissa valtamedioissa.

Esimerkiksi Expressen (yhtenä monista) kirjoittaa, että nyt voidaan vahvistaa, että mellakoiden yhteydessä esiintyi massiivista juutalaisvihaa JA, että mellakoitsijoiden joukosta on nyt tunnistettu kovan luokan islamisteja ja henkilöitä, joilla on isis-taustaa tai isis-sympatioita.

Yhdessä filmissä väkijoukko huutaa arabiaksi:

– Juutalaiset, muistakaa Khaybar, Mohammedin armeija palaa takaisin!

Juutalaisyhdistysten mukaan tällaisia iskulauseita ei voi tulkita millään muulla tavalla kuin kiihotuksena juutalaisten kansanmurhaan ja ”joukkopuhdistukseen”. Khaybar oli paikka, jossa profeetta Mohammed seuraajiensa kanssa massateurasti juutalaisia vuonna 628.

Expressen kertoo journalisti Victor Pressfeldtistä, joka oli mellakan ytimessä ja muuan arabinuorukainen oli tulkannut hänelle mitä paikalla huudettiin. Arabinuorukainen oli ollut kauhuissaan ja kertonut, että ”tämä ei ole enää minun manifesti, nyt ne haluavat tappaa juutalaisia!”

Pressfieldtin mukaan paikalla näkyi useita äärimuslimeja. Paikalla olleet ihmiset kertoivat, että väkijoukossa oli useita islamisteja ja isis-supporteja.

Poliisille on tehty useita rikosilmoituksia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Myös rosengårdilainen julkkisimaami Samir Muric vahvistaa, että on nähnyt kyseisiä filmejä, olletikin, että ei itse kuullut tällaisia huutoja paikanpäällä. Imaami Muric kertoo, että hän on kiukustunut tällaisesta kiihotuksesta.

Lainaus Expressenistä loppuu.

Alla yksi filmi, jossa huiviin pukeutuneet musliminaiset huudattavat väkijoukkoa. Alussa huudetaan sitä löllötystä ”illallallaa lallallaa” eli jotain sinne päin, että allahi se on vaan iso jätkä eikä ole isompaa bossia. Loppupuolella tulee ”muistakaa juutalaiset Khaybar, Mohammedin joukot tulevat/ ovat tulossa miekkojen kanssa… ”.

Olen vahvistanut asian arabiankieltä taitavalta henkilöltä ja filmillä tosiaan huudetaan Khaybaria, joka juutalaisten tulee pitämään mielessään. Henkilön mukaan huutamista ei voi tulkita mitenkään muuten kuin uhkauksena.

 

Nyt siis sopii kysyä, että mitä tekemistä tällaisilla huudoilla on koronaviruksen, muslimien osattomuuden tai ruotsalaisten huonon kotouttamisen kanssa? Jos väkijoukko olisi huutanut vaikkapa, että ”illallallaa lallallaa Muhammadin joukot lahtaavat koraaneja polttavia tanskalaisia”, niin asian olisi voinut, ehkä, mitenkuten, edes joltiseltaankin ymmärtää. Tanskalaisethan juuri polttivat niitä koraaneja, ei juutalaiset.

Jokainen varmaan viimeistään nyt ymmärtää, että koko mellakassa ei ollut kyse mistään koronasta ja huonosta kotoutumisesta vaan tapahtumasta, jossa toteutettiin islamia juuri siten kuin sitä toteutetaan islamilaisissa maissa.


 

HUOM!! Vaikka jutussa puhutaan juutalaisista niin suotakoot kommenttiosio siistinä. Kaikki juutalaisia solvaavat viestit ja salaliittoteoriat poistetaan.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Minulla ei ole salaliittoteorioita.
Sanon vaan että muslimit ei ole ikinä sopeutunut mihinkään vähemmistönä, ja jos pääsevät enemmistöksi niin sitten ei enää muita olekaan.

On täysin kaistapäistä että tuota porukkaa päästetään eurooppaan huijaamalla ja järjestelmää hyväksikäyttämällä.
En yksinkertaisesti voi käsittää tätä euroopan itsemurhaa?

merkilline nimi

sota on bisnestä käännä katseesi rapakon yli amerikkaan alakaa eu tarvii kohta pyssyjä pitäs vaa iha kostoksi ostaa ne kiinasta ja japanista

Aappa

 Nykyaikainen sivistyneen maailman kasvatti saattaisi kysyä, että mitä ihmettä näiden tyyppien päässä oikein liikkuu? Piti tulla hyvin koulutettuja moniosaajia pelastamaan talous ja oikaisemaan huoltosuhde, mutta saatiin kamelinlannasta kaivautuneita mielipuolia, jotka kiljuvat naamat tummanpunaisina varhaiskeskiaikaista kostoa, ja tuhoavat kaiken mitä tielle sattuu.

Assismi

Ja maksamme heille siitä..

Anonyymi

Suurin piirtein punaista mattoa levitettiin tulijoille. Edellistä valloittajaa vastaan sentään mentiin aseet tanassa.

Assismi

PINAATTILETUT!!!! NEVÖ FOGET!!!!!

Anna-Maria Korhonen

No pinaattia on viljelty Persiassa jo neljännellä vuosisadalla, eli ennen islamin syntyä. Eurooppaan se ikävä kyllä tuli 1000-luvulla arabivalloituksen myötä. Voidaan tietysti otaksua, että kyllä se varmasti olisi tullut kaupan käynnin myötä ilman arabeja ja islamiakin.

Assismi

Pinaattilettuvihasi on sairasta! NATSI!!!!!

Anna-Maria Korhonen

En sanonut vihaavani pinaattilettuja. Sanoin vain, että ne olisivat tulleet Eurooppaan kyllä ilman islamia ja arabejakin.

Minä

Mellakassa toteutettiin sitä samaa, mitä on pitkin maailmaa islamin parissa toteutettu iät ja ajat: raivoa, jonka tarkoitus on alistaa kaikki muut.

Hupaisinta on, että saavat näitä kohtauksia omiensakin ”vääristä teoista”. Yksi islaminuskoinen opiskelijanainen lynkattiin suurella raivolla kotimaassaan, koska hänen oli väitetty polttaneen jotain Koraanin sivuja. Jälkeenpäin saatiin tietää, että hän ei ollut polttanut mitään. Raivo on sokeaa ja silmitöntä.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Assismi

Ennenmuinoin kun ihmiset olivat supertyhmiä, tietämättömiä megaidiootteja niin poltettiin noitia ja noidat tsekattiin myös heittämällä kivipainoineen järveen. Siitä on kauan, ja ihmisen aivot ovat niistä ajoista kehittyneet. Tiede, ja faktat ovat myös edesauttaneet asiaa. Tämä siis sivistyneessä maailmassa. Islamilaisessa maailmassa tätä kehitystä ei ole tapahtunut, on oikeastaan aika hämmästyttävää että vuonna 2020 on ihmisiä jotka ovat kuin suoraan muinaisesta maailmasta. Sama juttu Afrikassa jossa poppamiehet voivat uskotella kylän asukkaille tasan mitä vitun paskaa tahansa. Onko nämä asiat sitten uskonnon/kulttuurin vika? D-vitamiinin puutetta? Korona? Pinaattiletut? Rasismi? Islamofobia? Hitler? Vai voiko mahdollisesti olla niin että jo entuudestaan alhaisen älykkyysosamäärän omaavat rodut, yhdistettynä sukurutsaukseen sekä totaaliseen holtittomaan väestönkasvuun ovat pääsyyt siihen että maapallolla elää vuonna 2020 miljardeja ihmisiä jotka eivät ole (eivätkä tule) kehittymään? Lisätään soppaan vajaa-älyiset poppamiehensä (imaamit) niin kaaos on täydellinen. Nämä muinaisolennot ovat itse syypäitä omaan kurjuuteensa eikä heitä kaikkia voi länsimainen sivistys mitenkään pelastaa. Ota desilitra valkoista maitoa, kaada sen joukkoon 10 litraa mustaa miranolia. Sekoita hyvin. Juo multikulttuurimaitosi, ole turpa kii ja hymyile. Se on herkullista.

Manna Sarin

Siinähän on selvästi voimaantuneita feministejä marsimassa ja huudattamassa muita marssijoita

iso resetti

WW3 tulee olemaan hyvää bisnestä eräille tahoille kuten olivat WW1 ja WW2.
Meille muille se on jälleen vaan eeppistä kärsimystä.

Anna-Maria Korhonen

Mietin sitä, että kommentoinnissa eli mielipidekirjoittelussa piilee oma ansansa. Mielipide on mielipide. Joku voi ajatella, että kun kommentoin juutalaisten joukkomurhaa huutavien muslimien käytöstä juutalaisvihamieliseksi, rasistiseksi ja väkivaltaiseksi, se on vain minun mielipiteeni. Jonkun toisen silmissä nämä fattan etätyöläiset purkavat vain koronastressiä. Tai he ovat loukkaantuneita koraanin poltosta ja muutenkaan Ruotsi ei ole tullut riittävästi heitä vastaan. Todellisuuskuvamme on pirstottu, eikä meillä ole enää heimopäällikköä, joka määrittäisi meille ohjenuoran, jota seurata, joka kokoaisi miehet ja ajaisi yhteisöämme uhkaavan vihollisen pois.

Joka tapauksessa sillä, että siirretään suuri määrä tietyn historian ja sen muovaaman kulttuurin omaavia ihmisiä toisen kulttuurin alueelle on seurauksia. Nämä seuraukset ilmenevät käytännön monilla eri alueilla, eivätkä ole teorian, mielipiteen tai tieteen selityksin hallittavissa.

Suomi Finland

Aina nuo rähisevät iltaisin. Mutta hehän uhkaavatkin tehdä niin.

Särmääjä

Ei se höpötutkija ole edes nähny yhtäkään videota. Lukenu jonkun aftonbladetin uutisen ja keksiny päästänsä loput.

Pirtsakka

Kyseisen henkilön esiintymisiä seurattuaan ei voi totisesti muuhun lopputulokseen tulla. Sitä vain jää joka kerta ihmettelemään, kuinka tutkija tai tutkijat, joiden tulisi tarkastella ilmiöitä objektiivisesti, onnistuvat kerta toisensa jälkeen tekemään itsensä naurettaviksi ja lapsellisiksi. Mahtanevatko odottaa, että mitä tahansa puppua suustansa päästävät, ”tutkijan” niinsanottu arvovalta saa ihmiset jopa uskomaan heitä. Heh. Noh, onhan meille tosin kerrottu, että ihmisten ÄO on pienenemään päin – ja se näkyy ja kuuluu. Mitä tahansa mieltä itsekukin Sipilästä onkaan, tähän sopii lainaus jostain hänen lausumastaan: kaikenmaailman dosentit. Tosin ei pidä ryvettää kaikkien tutkijoiden mainetta muutaman omituisia höpöttävän vuoksi. Tämä nimenomainen henkilö tuntuu olevan suosittu asiantuntija Ylen ohjelmissa…

T

Itse uskon omaan salaliittoteoriaani: Osa muslimien juutalaisinhosta johtuu Israel-Palestiina ikuisuuskonfliktista.

Missä mun letut?!?

Olen artikkelin kirjoittajan kanssa samaa mieltä, mutta hän unohti toivoa lataavan pinaattilettu vertauksen.

Siksi loihinkin sanomaan:

”Olkaamme pinaattilettuja toisillemme, uskokaamme piipaa tutkijoita ja haudatkaamme päämme pensaaseen, niin kaikki on hyvin ja vika on meissä eikä väkivaltaisissa riehujissa – aina”.

Klarsyn

Khaybarin retki oli tyypillistä Muhamedin säälimätöntä ryöstelyä. Monet juutalaisista, jotka asuivat Khaybarin keitaalla olivat paenneet Medinasta, muslimit tappoivat ja ryöstivät asukkaita, niitä kidutettiin, joilla tiedettiin olevan rikkauksia piilossa. Joitain kohtaan Muhamed oli armelias, säästi hengen ja antoi jäädä, kunhan ”pelastettu” luovuttaisi tuloistaan puolet Muhamedille. Kun piilossa olevat rikkaudet löydettiin, Muhamed otti alueen haltuunsa, orjuutti naiset ja tappoi soturit.

Muhamedin soturi iski silmänsä Safiya bint Huyai:hin, kauniiseen juutalaisnaiseen, jonka isän ja aviomiehen Muhamed oli tappanut, ja M. antoi luvan ottaa tämä nainen puolisoksi, mutta kun muut soturit kertoivat M:lle, etteivät olleet nähneet S:n veroista kaunotarta ennen, sanoi M. soturille, jolle oli luvannut naisen, että ota kenet tahansa toinen, mutta älä Safiyaa, ja vapautti naisen itselleen, otti vaimokseen, koska nainen kääntyi islamiin. Yhden päivän aikana nainen menetti isänsä ja miehensä, ja nai islamin profeetan.

Malmö lienee uusi Khaybar, mutta mitään syytöksiä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ei tule, koska toiminta on yhtä häikäilemätöntä, hyväksyttyä ja suojattua kuin M:n aikanakin.

Kukavaan

Juutalaiset ovat vaikutusvaltaisia ja älykkäitä. Saapa nähdä, miten yrittävät estää monikultturismin heille aiheuttamia haittoja. Tai voihan olla, etteivät tee mitään.

Selitys tilanteelle voisi olla, että juutalaisissa on juutalaisia, jotka vihaavat juutalaisia. Normikäytöstä. Onhan valkoisissakin valkoisia, jotka toivovat valkoisten sukupuuttoa.

Ja kun asia viedään yksilötasolle, niin ei mitenkään harvinaista ole nähdä yksilöiden tuhoavan itseään. Joku viiltelee itseään, toinen polttaa tupakkaa, kolmas käyttää huumeita ja neljäs mättää kotona täytekakkuja nassuun juoden samalla sokerikokista.