Tänään pidetään Helsingissä mielenosoitus Suomen EU-eron puolesta

Tänään pidetään Helsingissä mielenilmaus alkaen klo 13.00, johon järjestäjät odottavat paljon osanottajia. Mieltä osoitetaan Suomen hallituksen eron ja Suomen Euroopan Unionin eroamisen puolesta. Yksi puhujista, Olli Partanen, on alustanut pääministeriä seuraavalla viestillä:

Arvoisa pääministeri,

On ilahduttavaa nähdä, että ihmisellä on päättäväisyyttä ja tahtoa ajaa läpi asioita, jotka katsoo hyviksi ja oikeiksi. Kun nyt kuitenkin politiikkanne hedelmät alkavat realisoitua Kaipolan tehtaiden sulkemisena ja alkusoittona muunkin teollisuuden ulosmarssille olisiko aiheellista miettiä onko Suomen ajaminen umpikujaan sittenkään järkevää? Kaipolan tehtaiden sulkeminen ja 400 miljoonan vuosittaisen liikevaihdon menettäminen ovat vain yksi lenkki pitkässä ketjussa teollisuuden alasajossa, johon kunnianhimoinen politiikkanne Suomea ajaa.

Teidän piireissänne ei taida kuitenkaan olla muodikasta puhua työllisyyden puolesta, vaan kaikki paukut pitää satsata Euroopan ja planeetan pelastamiseen, tietenkin meidän verovaroillamme ja velaksi. Vaikka kaikki Suomalaiset upotettaisiin suohon ja maa julistettaisiin luonnonsuojelualueeksi ei se näkyisi koko maapallon hiilidioksidissa kuin tuhannesosina kokonaispäästöistä. Itse asiassa teollisuuden siirtyminen ulos täältä lisää kokonaispäästöjä. Oletteko tietoinen, että Suomen teollisuus on yksi maailman ympäristöystävällisimmistä? 

Toinen asia on EU:n edessä rähmällään oleminen sekä Merkelin ja Macronin liehittely. Suomalaiset, jotka ovat onnistuneet rakentamaan toimivan yhteiskunnan vaikeiden olosuhteiden pohjolaan, ovat keskimäärin köyhempiä kuin italialaiset. Mutta kuinka ollakaan olette sopimassa, että meillä kiristetään veroja ja maksuja ja taataan toisten velkoja, että Välimeren maat voisivat päästä taas jaloilleen. Annetaan ymmärtää, että heitä auttamalla Eurooppa pelastuu.

Oletteko tietoinen, että tukipakettirahat valuvat Ranskan ja Saksan pankeille? Pankkiireilla on vapaat kädet lainailla vastuuttomasti rahaa ilman todellista riskiä. Kun asiat menevät heidän kannaltaan hyvin, pitävät he voitot visusti itsellään mutta jos käy huonosti ollaan veronmaksajien kukkarolla. Miksi juuri meidän Suomalaisten? Kuinka on mahdollista, että parin halauksen, poskisuudelman ja selkään taputuksen vastineeksi ajetaan oma maa ja kansa loputtomaan velkaan ja kurjuuteen?

Vaikka tämä on toistunut jo niin monta kertaa, niin eikö siitä ole vieläkään ole otettu opiksi? Ollaan oltu pelastamassa Islanti, Irlanti, Portugali, Kreikka ja vaikka ketä, mutta missä oli apu Suomelle 90-luvun kriisissä. Joidenkin matematiikalla noistakin lainoista ja tuista jopa tienataan. Matematiikka on eksakti tiede, eikä 2 + 2 ole koskaan 5, vaikka joku niin vakaasti uskoisi.

Kun näihin edellisiin vielä lisätään vastuuton pakolaispolitiikkanne ja valtion firmojen ulosmyynti omakustannushintaan on aivan selvää, että olette todellisuudesta ulkona kuin lumiukko. Ei teistä ole Suomea johtamaan. Älkää turhaan pahoittako mieltänne sillä tämä pätee suurimpaan osaan nykyistä hallitusta. Ette ole yksin. Jää vain yksi vaihtoehto. Erotkaa ja antakaa tilaisuus viisaammille, mitä nopeammin sen parempi. Ajatelkaa edes omia lapsianne ja heidän tulevaisuuttaan, jos muulla ei ole väliä.

Ystävällisin terveisin,
Olli Partanen”

Tapahtumasta on olemassa eri livelähetyksiä. Seurataan tilannetta.

____________

 

HUOM!! Pt-media ei ole millään tavalla mukana tapahtuman järjestelyissä eikä mukana tapahtumassa,  emmekä tiedä keitä tilaisuuden järjestäjinä on.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut

Saapa nähdä miten käy.
Taitaa olla paikalla poliiseja aika läjä sillä hiivahallitus sääti poikkeuslain alkamaan myös tänään, eli paikka tyhjennetään jos on yli 500 henkeä paikalla.

Vihervammaiset on sairaita

Näin on ja sitten valevaltamedia voi uutisoida, että mielenosoitus ei vetänyt paljoo väkeä.

EU imee viimeisetkin sentit ja öret

Ruotsi lähetti 10 miljardia € paikkaamaan muitten maitten hyvinvointia vaikka oma maa käy polvillaan, kuten Åkesson puheessaan sanoi.

Suomen ja Ruotsin kannattaisi erota EUstä ja ruveta yhteistyöhön Norjan, Iso-Britannian jne kanssa. Muuten EU lypsää Suomen ja Ruotsin kuiviin.

Minä

Tuskin johtaa EU-eroon, mutta mitä suurempi mielenosoitus, sitä parempi. Mikäli vastustusta nousee merkittäväksi, se pakottaa poliitikot miettimään paremmin mihin EU:a viedään ja kuinka keskusvaltainen se saa olla.

Pelle Hemppainen

Kannattaisiko noista kertoa etukäteen, jos tarkoitus on saada sinne väkeä? Näin vaihtoehtomediasta tietämyksensä hankkiva ei oikein puolen tunnin varoajalla onnistunut lähtemään paikan päälle.

Minä

Onhan tuosta ollut puhetta monta päivää, ellei jo viikko tai parikin sitten ollut uutisia.

Minä

En tosin muista oliko PT-mediassa, mutta useammissa kuitenkin.

Gyntter

Todellakin… TOSI vähän on ollut infoa asiasta. Jokunen vapaan median sivusto mainitsi asiasta, mutta olisi mainosta voinut/pitänyt olla REILUSTI enemmän!

MattiS

Onpa hankalaa löytää streamia tapahtumasta! Järviradion linkki ei ainakaan näytä mitään. Tiedotus aivan p*rseestä! Ainoa linkki on löytynyt MV:n sivuilta, eikä sekään toimi.

Pirtsakka

Tässä on ainakin yksi, lisää löytyy youtubesta (esim Korhonen)
https://www.youtube.com/watch?v=sx9dcVf3kiA&feature=youtu.be

Sherlokki suvakko

Ei ole paskalehdissäkään mitään loukkaantujia toistaiseksi näkynyt. Ovat vissiin sopineet, ettei näistä uutisoida. Siellä ne bunkkereissaan ettii virheitä mitä miekkarista tulee ilmi ja ajan kanssa sitten pikku-uutinen jossain nurkassa: äärioikeisto sitä ja tätä, blaa blaa laa.
Jos BLM tai bride, niin kymmenet otsikot kirkuu, miten ihkuu, tana!
Ei menny auto tänään katsastukesta läpi, prkl!

Aappa

MV-lehti: ”Huomioitakoon, että valtamedia ei ole suonnut kyseiselle tapahtumalle lainkaan palstatilaa ennakkoon, joten tiedotus tapahtumasta on ollut ainoastaan pienmedioiden ja sosiaalisen median avulla. Näin EU-Suomen yksisilmäisessä mediapoolissa toteutetaan kansan ääntä…”

Tutkailin itsekin pitkästä aikaa valtamedian uutisvirtaa, josko aiheesta olisi uutisoitu jotain. Ei näkynyt, ehkä jokin vähäinen maininta vilahtaa jossain illan mittaan, ei kannata pidätellä hengitystä.

juha II

Hyvä, SuomestaKIN loytyy sentään jotain särmää!

Daavidin poika

Tämä Euroopan unioni perustettiin aikoinaan vain, ja ainoastaan sen takia, että Ranskan, ja Saksan välille saataisiin vihdoinkin lopullinen sotilaallinen rauha.

Ranska, ja Saksa on aina keksinyt kaikkea kivaa sota rauhan edistämiseksi. Esimerkiksi 1990-luvun alussa Ranskan presidentti Francois Mitterrad, Saksan liittokansleri Helmut Kohl, ja Saksan politiikan juoksupoika Lothar Späth, saivat idean perustaa sellaisen yhtiön kuin Arte-tv. Tämä Arte-tv on jotakuinkin samanlainen kuin Suomessa Ylen-Areena. Olen ollut jäsenenä mukana tässä Arte-tv:ssä sen perustamisen alusta.

PastoriNikulainen

Oli kyllä kovat puheet jne. Toivottavasti eu:lle sitten vihoviimein voidaan näyttää paskaista pyllyreikää!
Aamen…

lataus.png
Olli

EUnukin Unionissa M&M määrää ja kiltit Suomalaiset niiaa ja kiittää

Pirtsakka

Ilmeisesti Macron ja matami Merkel…