Katso Muhammedin kasvot-pilakuvat täältä niin tajuat, kuinka suhteeton takavuosien mellakka oli

Jotta Malmön mellakka saa oikeat mittasuhteet, ja sen oikea luonne ymmärretään, niin alla takavuosina Jyllands Postenin julkaisemat Muhammed-pilakuvat, joista syntyi aivan käsittämätön raivo ja kiukku. Muslimit ympäri maailmaa kirkuivat naamat punaisina kuolemaa tanskalaisille ja suurin piirtein kaikille vääräuskoisille. Jos ihminen nostaa raivomittarin tappiin allaolevien kuvien takia, niin pitäisi ymmärtää, että sellainen ihminen ei ole sovelias asumaan länsimaissa.

Mellakassa oli kysymys samasta. Jos jonku random-tyypin koraaninpotkiminen ottaa niin paljon mielenpahoituselimeen, että sen takia poltetaan puoli kaupunkia, niin silloin henkilöt eivät yksinkertaisesti ole soveliaita asumaan länsimaassa. Mellakassa ei ollut kysymys koronasta eikä ruotsalaisten rasismista, vaan siitä, että iso osa muslimeista nyt ei vaan sovi länsimaiseen yhteiskuntaan.

 

 

”Hmm… en pysty tunnistamaan häntä…”

 

”Rauhallisesti ystäväiseni, loppujen lopuksi piirustuksen on tehnyt vain vääräuskoinen jyllantilainen…”

 

”Seis, seis, neitsyet ovat loppuneet!”

 

Profeetta pitää naisia ikeen alla.

 

 

             

 

Näin aamulla metrokäytävällä tapahtuman, joka vituttaa vieläkin. Kun noustaan Rådmansgatanin metroasemalta maan pinnalle, niin ennen viimeisiä rappuja on jyrkä kurvi. Edelläni kulki seinää viertä nuori tyttö, muuten väkeä ei ollut paljon. Nurkan takaa tuli muslimimies, joka oli törmäyskurssilla tytön kanssa. Muslimimies käveli päin tyttöä, jonka jälkeen tyttö hyppäsi sivuun. Sen jälkeen mies sylkäisi tyttöä ja jatkoi nopeaa kävelyä alas metroon.

 

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Oliko tyttö kantaruotsalainen/vastaava?

Suomi Finland

Suvaitsevaisuus vähenee, jos ja kun matut toimivat järjestelmällisesti kuten spekseissä lukee. Epäilen, että jos tyttö kohtaa useinkin tuollaista käytöstä matujen taholta, niin hänestä kasvaa pesunkestävä rasisti. Jos ei julkinen, niin ainakin piilorasisti.

T

Hyvä tarkennus….Ajattelin että etteivät ne kai omiaan kohtele noin.

Räkämusu

Tyypillinen räkämusu joka yllättää kun vähiten arvaa. Niiden takia pitäisi aina olla mukana hupullinen sadetakki, sydvesti, etälamautin, puhallusputki nuolella, talikka, pippurisumute, silverteippiä, nyrkkirauta, kettinki, nippusiteet.

peace-merkki

Joillekin saattaa tulla mutka matkaan.

Suomi Finland

Mitkäs muuten olivat ne kolme tekaistua kuvaa, joilla imaamit kiihottivat muslimeja kansanryhmää vastaan?

PSn äänestäjä

Jumalanpilkkalait ovat maakohtaisia. Eli esim. USA:ssa Englannissa ja Ranskassa saa muslimista sanoa totuuksia

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d00c5384-7955-49f1-91a7-83194e25fcc4

Macron puolusti oikeutta jumalanpilkkaan – Charlie Hebdo julkaisi jälleen Muhammed-pilakuvat

Minä

Suomessa on myös vapaus uskontojen hyvien ja huonojen puolien kertomiseen:

Kristittyjä saa haukkua mielin määrin ja islamia saa kehua minkä sielu sietää.

Pelle Hemppainen

Englannissa ei saa epäillä valtavirtaisen narratiivin mukaista esitystä jostakin muusta, jonka myös David Irwing sai tuntea nahoissaan. Irwingiä sai solvata vapaasti, ja myöhemmin hänet sitten vielä tuomittiin. Kuitenkin… kun katsoo mitä Irwing epäili ja mitkä hänen perustelunsa ovat, saa huomata valtavirtaisen näkemyksen olevan pyhä opinkappale, joskin siis täyttä valetta.

Tämä täky on tehty vain älykkäämmille. Puolioivaltavat älköön vaivautuko.

Ilmari

Irving epäili holokaustin todellisuutta. Harva asia historiassa on niin hyvin todistettu. Irving on siis joko valehtelija tai suunnattoman tyhmä. Epäilen molempia.

Klarsyn

 ”Nurkan takaa tuli muslimimies, joka oli törmäyskurssilla tytön kanssa. Muslimimies käveli päin tyttöä, jonka jälkeen tyttö hyppäsi sivuun. Sen jälkeen mies sylkäisi tyttöä ja jatkoi nopeaa kävelyä alas metroon.”

Olen nainen, ja koen usein kävellessäni jalkakäytävällä, että muslimimies olettaa minun siirtyvän antamaan hänelle tilaa. Jonkinlainen pieni väistyminen tulee, jos vain kävelee lähes pahki. En ole kääntynyt katsomaan taakseni, mutta saattaahan sylkeminen olla myös tavallista.

Arkisessa kanssakäymisessä kulttuurierot näkyvät kaikkein selvimmin juuri kadulla kohdatessa. Kun minua vastaan tulee suomalaismies (tai yleensä länsimaalainen) niin mies siirtyy antamaan tietä heti nähdessään naisen lähestyvän, monet avaavat oven, jos sellaista apua tarvitaan, eleetöntä huomioimista, mille feministit eivät anna mitään arvoa, vaan syyttävät patriarkaattia naisten alistamista, ja ovat sokeita todelliselle naisvihalle ja naisten kaltoinkohtelulle islamin piirissä.

Aappa

Totuus kirpaisee valehtelijoita.

juha II

Musliomimiehet ovat törkeimmistä törkeimpiä tekeleitä, On surkeaa ja vastenmielistä kuinka tuonkaltaisia elukoita on tuotu ruotsiin, jotka halveksivat ja osoittavat avointa vihaa ruotsalaisia tyttölapsia kohtaan tavalla, joka loukkaa syvästi jo aikuistakin ihmistä. Siis IHMISTÄ!

Sanonpa vain, että Löfvenin kusipää pitäisi pyöritellä vähintäänkin tervassa ja höyhenissä muassaan koko feministi akka lauma. Elleivät ruotsalaiset miehet olisi vuosisatoja kestäneen rauhantilan aiheuttaman maito -kynsisyyden poispilaamia. Nousisivat he tälläistä menoa vastaan aina sotaan asti ollen valmiit maksamaan sen kovan hinnan, joka väistämättä koituu kun taisteluhansikaalla haastetaan musumaanit tosi koitokseen, jossa tulee heidän itsensäkin veri virtaamaan pitkin katuojia.

Jarkko

Lööppari,puhumaan opetettu tapiiri

El Burtsum

iso osa muslimeista nyt ei vaan sovi länsimaiseen yhteiskuntaan” olipas nyt kiltisti sanottu, kun tosiasia on että miljardista muslimista korkeintaan YKSI tai KAKSI voi EHKÄ sopia länsimaiseen yhteiskuntaan jos ne oikein kovasti yrittää ja tsemppaa suunnilleen 40-50 vuotta.

mullah sullah hälläh

Mikään syy ei ole liian pieni mellakointiin silloin kun perimmäisenä tavoitteena on terrori.

Kukavaan

Jupakka osoittaa, että pilakuvista raivostuneilla on tarve saada raivokohtauksia. Jos pilakuvia ei olisi julkaistu, niin sitten olisi raivostuttu jostain muusta syystä.

Käytös, jonka länkkärit tulkitsevat raivostumiseksi, saattaa olla hiekkaihmisten mittapuulla normaalia mielenilmaisua. Ehkä he eivät koe käytöstään mitenkään poikkeukselliseksi.

Voi äitee näitä

Sattui joskus kohdalle tapaus kun iso tumma lihava poika (180cm/n.100kg/16v) yritti työntää loskaan kumoon pientä laihaa 7 luokkalaisen näköistä tyttöä bussiasemalla, tumppasin sian bussin kylkeen niin voimalla että bussi heilahti ja sialta tuli ilmat ulos.

Myöhemmin kun näin saman tytön oli hymy tytöllä leveä, tuli lämmin mieli kun olin auttanut pikkutyttöä.