Lapsi pahoinpideltiin ja ryöstettiin ristikorun takia

11-vuotias poika oli pelaamassa jalkapalloa Malmössä Varvsparkenissa kun paikalle saapui useita muita poikia, jotka kyselivät 11-vuotiaalta, että miksi tällä oli kaulassa risti.

Nuorisojoukko kyseli, että johtuiko risti uskosta. 11-vuotias vastasi, että kyllä, hän kantoi ristiä kaulassaan uskonsa takia. Poikalauma innostui seuraavaksi kyselemään syökö 11-vuotias sikaa? 11-vuotias vastasi, että saattaa kyllä toisinaan syödäkin sikaa.

Tästä seurasi, että mullilauma piiritti nyt 11-vuotiaan kokonaan ja hänelle huudettiin “sika” ja “sianperkele” ja nyrkkejäkin kaivettiin esille. 11-vuotias kaadettiin maahan selälleen, tässä yhteydessä hän loukkasi kätensä.

11-vuotias onnistui kuitenkin pääsemään jaloilleen ja pakenemaan paikalta. Poika juoksi kotiinsa. Kun poika tuli vanhempiensa kanssa takaisin urheilukentälle hakemaan sinne jääneitä tavaroitaan, huomattiin, että 11-vuotiaan kengät ja ainakin jalkapallo oli varastettu.

Asiasta kertoo maakuntalehti Skånska Dagbladet.