Thl julkaisi koronavilkun, harhaatikoilla alkoi saman tien vilkkumaan päässä

Suomessa kehitetty puhelinsovellus koronavilkku on saanut harhaatikkojen päät vilkkumaan tosissaan. Salaliittoteoriat vain pahenevat. Vaino vain lisääntyy kun p.o.l.p.o astuu peliin.

Miten koronavilkku-sovellus sitten toimii? Thl kertoo, että sovelluksen ladanneet puhelimet lähettävät toisilleen satunnaisen tunnuskoodin, joka tallentuu sovellustietoihin. Kun tai jos jollakulla henkilöllä todetaan korona, niin hän saa terveydenhuollosta ”avauskoodin”, joka edelleen syötetään sovellukseen.

Nyt sovellus varoittaa niitä ihmisiä, jotka ovat olleet tartunnan saaneen henkilön läheisyydessä, että ovat altistuneet virukselle ja mahdollisesti ovat koronan kantajia.

Harhaatikot ovat nyt huutaneet pari päivää naamat punaisina hoosiannaa polposta, vainosta ja yksityisyyden loukkaamisesta, cia:sta, deep statesta ja vaikka mistä.

Harhaatikkojen mukaan sovellus olisi ikään kuin koronan varjolla poliittisen poliisin toimesta kehitetty ohjelma, jolla seurataan ihmisten liikkumista. Niin ikään harhaatikot kuvittelevat, että sovellus urkkii millä verkkosivuilla surffaat, paljonko pankissasi on rahaa, tsekkaa Whatsappin ta Mesen yksityisviestit jne jne. Harhaatikkojen mukaan Koronavilkku on yksinkertaisesti polpon urkintasovellus, vakoilutyökalu.

Niinkö, voisiko olla tosiaankin niin? Että korona on todellakin keksitty virus, jota 5G levittää? Koronaa ei siis ole olemassa, mutta sitä levittää ja sen aktivoi 5G. Ja nyt tämämän viruksen, jota siis ei ole olemassa, ja jonka 5G aktivoi, varjolla on kehitetty sovellus, joka alkaa kyttäämään ihmisten elämää.

… En jaksa tästä asiasta tämän enempää. Alkaa aina tympimään harhaatikkojen teoriat ja silloin kiittää nöyrästi elämää, että saa olla täyspäinen. Menen nyt kahville. Julkaisen jutun kuitenkin siksi, että ehdin kirjoittaa sitä jo melko pitkälle ja muuten olisi mennyt sekin aika hukkaan.

 

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
nimellinen
nimellinen
2.9.2020 13:04

Niin, Suomeen tuotiin taas ”aivan yksin tulleita lapsia” eli partapoikia. Lentokentät pidetään lähes tyhjinä ”koronan” takia ja luulen että vaan siksi koska Kreikasta ja isis-leireiltä on siten helpompi lennättää tuota saastaa; ei häiritseviä Suomalaisia lähettyvillä.
Turvavälit kaupoissa: Jatkossa helpompi kasvojentunnistus yms. paskaa.
Itseäni vituttaa se kun kaikkien pitäisi hyväksyä ihan kaikki paska vaikka terve järki sanoo että tuo on täyttä paskaa.
Miettikää nyt: KORONAVILKKU!!!!!

nimellinen
nimellinen
2.9.2020 15:12
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei niin. Välillä vaan unelmoi väsyneenä että uraani halkeaisi ja vähänmatkaa eteenpäin että se todella halkeaisi.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
2.9.2020 23:56
Vastaa...  nimellinen

Mun kasvot tunnistettiin tänään kaupassa, kun pidän sen 3m turvaväliä. Joku signaaliauto haki mut samoin tein koppiin ja mua kuulusteltiin vihapuheesta koko päivä. Kuulemma kovat syytteet tiedossa. Ei sen tartte olla laissa, mutta joku Toiviainen ilmeisesti valtakunnansyyttelee silti menemään.

Ei olisi pitänyt ladata sovellusta Nokia C1:seen, virhe.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
4.9.2020 20:30
Vastaa...  Admin Pt-media

Pave—?

Huru-ukko
Huru-ukko
2.9.2020 13:06

Ja sitten olisit voinut syyttää tätä koronavilkkua:)

KoronaSherlokki
KoronaSherlokki
2.9.2020 15:14

Teliahan jäljittää ihmisten liikkumista eikä se ole mikään salaisuus vaan ihan julkinen juttu mikä löytyy netistäkin. Koronasovellutuksia eli corona-appar piti myös tulla mutta ne menivät jotenkin pieleen eikä niitä otettu käyttöön. Maksoivat miljoonia, suoraan roskikseen.

Ruotsi luottaa että jokainen ihminen itse jäljittää ketkä on mahdollsesti tartuttanut. Tuleehan se paljon halvemmaksi nyt kun rahat ovat loppu, tyhjä on pottu ja päässäkin kohmelo jyskyttää.

nimellinen
nimellinen
2.9.2020 15:27
Vastaa...  KoronaSherlokki

Eli tuohon koronavilkkuun vielä palatakseni; Suomalaiset siis testataan ja annetaan kävellä vapaana vaikka olisi koronavirus, ei siis karanteenia, mutta kännykkäsovellus joka ilmoittaa jos lähelläsi on koronapositiivinen? VittuMitäPaskaa.
Miettikää että he laittavat meidät kyttäämään toinen toistamme, en nyt ole kovin kaukaa hakemassa mitään kyttäysyhteiskuntaa koska se on silmiemme edessä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
2.9.2020 23:59
Vastaa...  nimellinen

Jos sinulla on todettu korona ja haluat sen appiin ilmoittaa, niin ne lähelläsi olleet tietävät mennä testiin. Näin sen oletan toimivan.

nimellinen
nimellinen
3.9.2020 07:47
Vastaa...  Admin Pt-media

Mistä tartunnasta? Tätä pakkorokottamista on yritetty lintu-sika-hullunlehmän-tiesmistä viruksesta alkaen, enkä ole elämässäni tavannut ketään enkä kenenkään tuttua joka olisi sairastunut kyseisiin viruksiin.
Nyt on vaihde numero pakkorokotus päällä ja kovaa.
En ole ottanut lintunuharokotetta, en sikaflunssarokotetta, enkä ota koronarokotetta.
Paavo, sinäkin luet liikaa ilmeisesti iltapaskoja, älä vaan hyperventiloi!

Ilmari
Ilmari
3.9.2020 08:08
Vastaa...  nimellinen

Julkisuudessa löytyy vaikka kuinka paljon tietoa koronaan sairastuneista ja siihen kuolleista. Etkö seuraa mediaa vai onko kyseessä salaliitto.

nimellinen
nimellinen
3.9.2020 10:25
Vastaa...  Ilmari

On.

Red Dot
Red Dot
2.9.2020 15:30

Ehdotan ilmaista koronapilkkua. Lätkäise otsaasi punainen täplä jolla ilmoitat olevasi koronan kantaja sekä saastainen superlevittäjä ihmisjäte. Näin saat kätevästi tilaa jalkakäytävällä ja murhaavia katseita lähikaupassasi. Naura koko matka himaan.

pöh
pöh
2.9.2020 16:24

Mitää vilkkuja tarvitse, mutta kun varsinkin somalit ei pysy kaupassa ym edes metrin päässä, ja irakilaiset puolestaan provosoi räkimällä jopa kaupassa sun jalkojen juureen.
Sitte meillä ihmetellään miksi heihin tarttuu suhteessa enemmän?
Kaiken lisäksi niiden puhe on sellasta räkää lennättävää huutamista aina.

Särmääjä
Särmääjä
2.9.2020 16:50

Koronan varjolla on helppo saada ihmisiä lataamaan valtion kyttäyssovelluksia, joita muuten ei koskaan saisi niin laajasti ja myötämielisesti puhelimiin. Monia muitakin kokeiluja voidaan tehdä ja ottaa käyttöön asioita ihan huomaamatta koska on hei tämmönen poikkestilanne ja pitää jäljittää liikkeitä.

juha II
juha II
2.9.2020 17:04

Sovellus on Troijan hevonen”, ei sinällään itse ohkelma sisällä viruksia, mutta itsessään koko ”koronan valvontaan” tarkoitettu harmittoman oloinen ”apulainen” on ihmisten valvonta .työkalu, jolla ohjelman haltijan kaikki liikkeet voidaan seurata. Tämä tarkoittaa ”Orwellilaisen” yhteiskunnan valmistelua EU:lta ja maiden hallinnoilta. Esikuvana tästä kaikesta on Kiina, joka valvoo jokaista kansalaistaan digitaalisesti ja pitää kirjaa kansalaisen tekemistä ”virheistä” yhteiskunnassa. Virhepisteet vaikuttavat siihen saAko junalippuja, lentolippuja, saako lainaa tai toivatko pam´nkkikortit.

Nämä ei sitten olleet mitään folio hattu juttuja. Kiinan osalta asian voi tarkistaa netistä mm. Youtebesta .. ..ellei sitten ole jo poistettu liian ”informatiivisina” tavallisille kadun tallaajille.

Mehän olemmekin ”lapsia”, jotka eivät itse ymmärrä mitään!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.9.2020 00:07
Vastaa...  juha II

Tuskinpa on tuo sovellus.

Eiköhän ne ainakin halua Kiinan mallia meillekin. Voisin jopa kuvitella. En kuitenkaan usko olevan valmisteilla edes sen. Olisi se pirun kätevää pisteyttää kansalaiset ja laittaa tuhmat leirille oppimaan kommunismin ihanuutta.

kanander
2.9.2020 18:58

Olisihan se mukavaa, jos kuntosalilla jollain olisi koronavilkku ja hän varoittaisi, jos olisi aihetta.

Oraakkeli
Oraakkeli
2.9.2020 20:29

Tästä tulee skideille uusi Pokemon. Etsi Korona ja saat jäädä koulusta kotiin pelailee xboxii! . Kiva peli!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.9.2020 00:09
Vastaa...  Oraakkeli

Toi oli hyvä! Jos saa vaikka junalla matkustaa firman piikkiin, niin siellä ollaan koko päivä ja yö. Eiköhän tärppää jossain kohden. Pari viikkoa kesälomaa, kun vanha on loppu.

Asennettu lupaa kysymättä
Asennettu lupaa kysymättä
3.9.2020 05:57

En sitten tiedä harhaatikoista, mutta ainakin minun ”äly”kännykkään tuo sovellutus ilmaantui yön aikana. En ole sitä ladannut mutta kun menin ohjeiden mukaan asetuksiin ja sieltä etsin kirjainyhdistelmällä ”cov” niin johan sieltä pomppasi päälle korona-vilkku sovellutuksen asetukset.

Asetusten mukaan se ei ollut päällä mutta mistäs sitä tietää. Ei se kysynyt edes lupaa asentua puhelimeen. Ja sielä se vaan oli. Nyt tarvittaisiin henkilöitä jotka tietävät miten sen saa sieltä pois. Nimittäin, se ei näy asennetuissa ohjelmistoissa eikä siihen tunnu pääsevän kiinni muulla tavoin kuin asetuksilla joilla sen voi laittaa päälle.

Ihmettelinkin sitä suurta ”latausmäärää” joka mainittiin valemedian lööpeissä. Yleensä tällaiaissa tapauksissa ensimmäisenä päivänä lataajia on paljon, ja sen jälkeen sitten eksponentiaalisesti vähenemään päin.

No, onneksi en juuri tuota älytöntä puhelnta kuskaile mukanani. Se kun on konttorilla työpuhelin. Ja sielä se pysyy jatkossakin.

Antti Droid
Antti Droid
3.9.2020 10:28

Nyt tuli paksua tuubaa. Ei VARMANA ole ”iha itekseen” asentunut.

Asennettu lupaa kysymättä
Asennettu lupaa kysymättä
17.9.2020 17:57
Vastaa...  Antti Droid

Katoppa omalta kännykältäsi, jollet ole vapaaehtoisesti asentanut. Tämä oli sen luokan kupru että muutaman firman pääluottamusmies vei asian eteenpäin. Firman työntekijöillä kun on firman puhelimet ja työntekijöillä salassapitovelvollisuus.

Evplasse
Evplasse
27.9.2020 08:50

Joo ,löytyi kännykästäni, miten puhelin sai päivityksen osiossa selitetään. Altistumisilmoitusjärjestelmä ladattiin osana Google Play palveluiden päivitystä. Järjestelmä on oletuksena pois päältä. Ilmoitukset toimivat vain, jos laitat ne itse päälle, voit laittaa ne pois päältä milloin tahansa.
Että sillä lailla tämä vapaehtoisuus toimii, eli ohjelma seuraa taustalla liikkumistani.
Onko syynä Haaparannan läheisyys (30km) vaiko ikä 67?
Pitääpä olla yhteydessä junioreihin mitensaa pois, pitne katsoa saakö sinne syötettyä paskaa.

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
3.9.2020 06:28

En itsekään noihin kaikista kovimpiin salaliittoteorioihin usko mitä tuosta koronavlikusta puhutaan, mutta yhden varsin mielenkiintoisen ilmiön olen huomannut.

Nimittäin Facebookissa Helsingin Puskaradio ryhmässä koronavilkusta on käyty kiivasta keskustelua ja aina kun joku vastaa ettei aio moista puhelimeensa asentaa, hyökkää äärivasemmistolaiset hänen kimppuunsa ja herjaavat oikein huolella. Jokaisella näistä jotka lähes hysteerikon lailla vaativat kaikilta koronavilkun asentamista, omaavat profiilin joka on täynnä ”Black lives matter” sekä ”Helsinki ilman natseja” tunnuksia omissa valokuvissaan.

Ja kun tiedetään että äärivasemmistolaiset ovat globalistieliitin kätyreitä, niin kyllä se vähän pistää ihmettelemään että miksi se koronavilkku on juuri niille niin äärimmäisen tärkeä asia että siitä pitää niin aggressiivisesti vaahdota kaikissa keskusteluissa.

Eero Tillanen
4.9.2020 08:24
Vastaa...  Admin Pt-media

Kasaarisionistit, jotka omistavat rahan ja velan luontioikeuden keskus- ja liikepankkiensa kautta, USA:n sotateollisen kompleksin, Hollywoodin, käytännössä koko länsimaisen mediakentän omistusketjujen kautta, monet maanpetturipoliitikot – täälläkin – ja ovat soluttaneet omia miehiään myös EU:n johtovirkoihin. Kannattaa avata silmät.

http://www.youtube.com/watch?v=WSRvIbnV3OI

https://www.youtube.com/watch?v=zaqZgDMrMGo

Eero Tillanen
4.9.2020 09:02
Vastaa...  Admin Pt-media

Selkeästikään et ole tutustunut aiheeseen, suosittelen tutustumaan. Tässä vähän lähtökohtia tiedon etsinnälle:

Kasaarien sionismi on pienen kasaarieliitin ehdottomaan maailmanvaltaan pyrkivä rasistinen ja imperialistinen poliittinen ideologia. Siitä on lähtöisin myös työväen sionismi, joka on sidoksissa kasaarihuijari Karl Marxin tuhoisaan huuhaateoriaan, kommunismiin. Kasaarisionistit perustavat maailmanvaltavaatimuksensa Talmudiin, joka on vielä Koraaniakin vihamielisempi ja rasistisempi opus:

http://www.heinola.org/~patato/talmud-2.html

Kristilliset sionistit ajavat diasporaa eli juutalaisten oikeutta palata pyhään maahan, Israeliin. Eivät tajua sitä, että kasaarit eivät ole oikeita juutalaisia vaan huijareita jotka palvovat saatanaa, kääntyivät juutalaisuuteen 700-luvulla, eivät kuulu seemiläisiin kansoihin ja joista Jeesuskin varoitteli jo Raamatussa. Myös DNA todistaa, etteivät kasaarit kuulu seemiläisiin kansoihin:

https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/euroopan_juutalaiset_kaannynnaisia

Kasaarien sionismia jyrkästi vastustavat oikeat juutalaiset sanovat, että nykynen Israel on saatanan Israel ja oikea voi syntyä vasta sitten, kun Messias laskeutuu Taivaasta ja lahjoittaa sen heille. Tuolloin kansat ovat taas veljiä keskenään, eivätkä sodi. Oikeat juutalaiset nojaavat maailmankatsomuksensa Tooraan, eivät Talmudiin.

https://www.truetorahjews.org

Eero Tillanen
3.9.2020 08:27

Juu, eihän meitä pyritä millään tavoin vakoilemaan, mitä nyt kapulat jatkuvasti kertovat missä liikumme. Lisäksi lärvi-Talmudin eli FB:n sovellus vakoilee jatkuvasti, vaikka jewbook muuta koettaakin valehdella.

https://www.mikrobitti.fi/uutiset/google-play-seuraa-kayttajansa-jokaista-liiketta-eika-sen-estamista-ole-tehty-helpoksi-paivitetty/cf2a9ae0-66de-3b5f-95b6-51939295c8ae

https://eu.usatoday.com/story/tech/2020/03/04/facebook-not-recording-our-calls-but-has-other-ways-snoop/4795519002/

Kasaarisionistit haluavat viedä asiat siihen tilaan, ettei meillä orjilla, gojimeilla, ole oikeutta mihinkään, varsinkaan yksityisyyteen. Ne ovat tässä tavoitteessaan jo hyvin pitkällä ja tämä koronapandemia on vain yksi keino näiden saatananpalvojien himoitsemaan dystopiaan pääsemiseksi. Kuolleita on vähemmän kuin kausi-influenssoissa, mutta pelottelulla meitä on onnistuttu hallitsemaan aivan liian hyvin. Samaa ajaa tämä koronasovellus, mitä en tule koskaan kapulaani ottamaan vaikka lailla pakottaisivat. Lisäksi levitetään tahallaan disinformaatiota, jotta kaikki vastustus voidaan leimata foliohattuiluksi. Tästä esimerkkinä mainittu koronan ja 5G:n yhteys. Sellaista ei ole, eikä tule. 5G:n vaara ei myöskään ole radiosäteily vaan sen mahdollistama esineiden internet, joka on täydellinen vakoilutyökalu ja jota tullaan käyttämään käteisestä luopumiseksi ja sen korvaamiseksi ensin korteilla ja kapuloilla, lopullisen tavoitteen ollessa kuitenkin ”pedon merkki”, eli RFID-sirun pakottaminen kaikille gojimeille.

Miksi tänne rahdataan islamisteja, eikä niiltä tarkisteta ovatko koronan kantajia? Miksi ne saavat liikkua vapaasti maassa, perustuslain 2 luvun 9 § rikkoen? Perustuslaki ei ole enää voimassa, siinä syy. Maanpetturipoliitikot ja -virkamiehet ajavat kasaarisionistien asiaa, eivät meidän etuamme.

Eero Tillanen
4.9.2020 08:42
Vastaa...  Admin Pt-media

Kukas tässä on mainostajista puhunut, voisitko lakata rakentelemasta olkiukkoja? Kun sovelluksen ydinosa ladataan ilman lupaa käyttöjärjestelmään ja kun koko covid on suuri kusetus millä pyritäään pakkorokottamaan koko maailman väestö jatkuvasti muuntuvaa virusta vastaan, niin luulisi alkavan raksuttaa ettei kaikki ole ihan sitä miltä näyttää, eivätkä asiat tapahdu sattumalta vaan kyseessä on suunnitelmallinen toiminta halutun päämäärän saavuttamiseksi.

Milloin Bill Gatesista tuli virologi ja rokotusasiantuntija, jonka käskyn mukaan koko maailma on pakkorokotettava? Ellet ota rokotetta, sinulla ei ole liikkumavapautta. Reilua peliä, eikö? Kannattaa myös miettiä mitä adjuvantteja rokotteisiin laitetaan ja miksi. Miten kävikään sikalentsun kohdalla? Narkolepsiaa ja rokotevalmistaja vetäytyi jo ennalta vastuusta.

http://www.youtube.com/watch?v=zqXxujvst6o

Seuraa rahaa niin asiat alkavat ainakin osin aueta. Gates ei ole elämänsä aikana tehnyt päivääkään rehelllistä työtä, vaan ollut aina täysi huijari. Mikkisofta teki alusta alkaen likaisia temppuja kilpailijoilleen, eikä edes sen ensimmäinen tuote ollut sen oma, vaan ostettu ja lätkäisty oma logo päälle:

https://en.wikipedia.org/wiki/86-DOS

Gates on yksi kasaarisionistien nuoleskelijoista ja ajaa niiden maailmanvaltaa. Huijari on nähnyt oivan raon rahastaa viimeisen päälle tällä tekaistulla koronapandemialla.

Koronavirus on toki todellinen, sitä en kiellä. Koronaviruksia vaan on useita, se on eräs retrovirustyyppi. COVID-19 on kuitenkin maailmanlaajuisesti katsottuna paljon vaarattomampi kuin useat kausiflunssat, vaikka sen oireet voivatkin olla joillain ihmisillä vakavat, jopa tappavat. Mutta paljon vaarallisempiakin patogeenejä on, niin viruksissa kuin bakteereissakin.

Eero Tillanen
4.9.2020 16:09
Vastaa...  Admin Pt-media

Tyypillinen reaktio laiskalta: Helpointa on työntää pää pensaaseen ja kuvitella että kaikki on hyvin.

Eero Tillanen
4.9.2020 21:26
Vastaa...  Admin Pt-media

Niin ja varmaan uskoo kritiikittä kaiken sen mitä kasaarisionistien hallussa olevat julkiset mediat suoltavat. Samoin kuin kaikki ne valheet, joita maanpetturipoliitikot ja -virkamiehet suoltavat.

Toivotan onnea valitsemallasi tiellä. Minä puolestani käytän nettiä löytääkseni sen tiedon mitä meiltä piilotellaan. Sinä nähtävästi et edes vaivaudu lukemaan linkkejä ja katsomaan videoita jotka laitoin. Tästä kielii tuo lässytyksesi salaliittoteorioista esim. Gatesin kohdalla, joka todellakin ajaa koko maailman pakkorokottamista.

Tässä faktaa Gatesin sanomisista, hajoa tähän:

Bill Gates, the billionaire who founded Microsoft and, along with his wife, the Bill and Melinda Gates Foundation, just called for a complete and utter shutdown and quarantining of the entire American nation, saying the spottiness of some states doing it and some states not has put all in coronavirus jeopardy.

This — from the guy who practically controls policy at the World Health Organization.”

https://www.washingtontimes.com/news/2020/apr/2/bill-gates-and-his-coronavirus-conflicts-of-intere/

Rahalla saa ja hevosella pääsee:

PRESIDENT DONALD TRUMP announced Friday afternoon that the United States would be ”terminating” the country’s relationship with the World Health Organization and redirecting funding elsewhere. If such a halt on U.S. funding to the WHO becomes permanent, the Bill and Melinda Gates Foundation would become the top donor to the international agency, above any government in the world.”

https://www.usnews.com/news/articles/2020-05-29/gates-foundation-donations-to-who-nearly-match-those-from-us-government

Mut hei, täähän on kaikki vaan ”salaliittoteoriaa”, eiks vaan? Mitäs nyt ikävistä faktoista, kun ne voi kuitata ”salaliittoteoriaksi”!

Eero Tillanen
4.9.2020 23:06
Vastaa...  Admin Pt-media

Nämä vaihtoehtomedioiden tarjoamat tiedot ovat yleensä lähempänä totuutta kuin kasaarisionistien omistamien julkisten medioiden valheet. Sinunkin sivustoasi olen käyttänyt useamman kerran referenssinä.

Mutta tämä juttusi kyllä ihmetyttää, että koronavilkku olisi muka harmiton sovellus ja tarkoitettu vain korona-altistusten seurantaan. Aika sinisilmäistä, sanoisin. Semminkin kun ottaa huomioon sen, miten meitä on seurattu jo 80-luvulta alkaen Echelonin avulla – joka oli ”salaliittoteoriaa” aina 90-luvun puoliväliin asti.

Kuulin Echelonista ensimmäisen kerran ollessani töissä DEC:ssa 80-luvulla ja siitä keskusteltiin silloin DECNET:ssä kiivaasti. Kovasti yhtiö yritti kieltää sen olemassaolon vaikka oli tietovuotoja siitä, että Echelonia pyöritettiin VAX:eilla.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Echelon

90-luvulla olin KL:ssa töissä ja tuolloin kuuma aihe oli Clipper-salaussiru, josta vuodettiin se ikävä tosiasia, että siinä oli takaportti NSA:lle. Ensin tieto koetettiin – tietenkin – kovasti kieltää mutta lopulta se johti siihen, että siru ei tullut käyttöön.

https://www.theregister.com/2020/01/27/clipper_lessons_learned/

Seuraava virtsanpylväs oli ”täysin turvallisen ja murtamattoman” GSM-salauksen häkkääminen:

https://www.computerworld.com/article/2467172/think-your-cellphone-call-is-private–think-again–gsm-a5-1-encryption-cracked-.html

Ja niin edelleen. Meidän ”gojim-orjien” halutaan olevan täysin alastomia kasaarisionistien kätyrien edessä, kaikin mahdollisin tavoin. Tästä syystä en luota kritiikittä mihinkään, mitä niiden omistamat julkiset mediat suoltavat ja suosittelen samaa muillekin.

Koronavilkku on lähes sataprosenttisella varmuudella seurantasovellus ja tämä markkinointi myös opettaa meidät hyväksymään seurannan, aivan samaan tapaan kuin meitä valmistellaan käteisestä luopumiseen korttien lähimaksuilla ja kapulamaksusovelluksilla. Sen tien päässä puolestaan häämöttää ”pedon merkki”, eli ihmisten pakkosiruttaminen. Jotkut idiootit ovat ottaneet ”pedon merkin” itseensä jo nyt, täysin vapaaehtoisesti ja kuvittelevat olevansa ”edelläkävijöitä”:

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/maailman-ensimmainen-rahansiirto-ihmiseen-tehdaan-suomessa/9a698eca-398b-3183-8daa-a4e980d022e7

Tässä muuten hyvä sivusto luettavaksi RFID-pakkosirutuksen tiimoilta ja muutenkin. Vaikkei sinua kiinnostaisikaan, niin jotain tietoa haluavaa voi kiinnostaa. Luotettavuuden tunnusmerkki sivustossa on se, että tekstissä on mukana lähdelinkit:

https://alternative-arboretum.blogspot.com/search/label/RFID -mikrosiru

K Varis
K Varis
5.9.2020 11:04
Vastaa...  Admin Pt-media

No katsoppa vielä todella asioihin perehtyneen A Joesin todistus asiasta. Depulation-ohjelma on menossa:
https://banned.video/watch?id=5ec5a6f4244ac5001d2e522c

Jaana
Jaana
3.9.2020 11:21

Aika sekasin on kirjottaja jos luulee että YKSIKÄÄN folohattu väittää, että 5G aiheuttaa koronaa. Miksi kirjotat tämmöstä dsinformaatiota? Huomaa, että kirjoittajalla on puurot ja vellit sekaisin ja ydin täysin hukassa koko asiasta. Enkä lähde korjaamaan asiaa. Liekö jokainen aivoilla varustettu ihminen tajuaa mistä tässä on kysymys. Jos ei tiedä niin ottaa selvää.

Eero Tillanen
4.9.2020 08:45
Vastaa...  Jaana

Jaana, valitettavasti tällaista disinformaatiota on tahallaan levitetty, että koronalla ja 5G:llä olisi yhteys. Tarkoitus on selvä: Saada kaikki vastustus näyttämään foliohattuilulta. Olen itsekin VK:ssa monta kertaa kumonnut faktoihin perustuen näitä väitteitä. Toinen yhtä hölmö väite on se, että 5G:n vaara piilisi sen radiotaajuisessa säteilyssä. Olen tästä koettanut vähän ojentaa niitä lääkäreitäkin, jotka tuohon retkuun ovat menneet ja ajavat kansalaisaloitetta 5G:n kieltämiseksi säteilyn nojalla. Vaara on kuitenkin esineiden internet, täydellinen vakoilutyökalu.

GLGL
GLGL
5.9.2020 02:12
Vastaa...  Jaana

Älä Jaana aliarvioi ihmisen kykyä tyhmyyteen. Lueppa vaikka tuolta:
https://www.wired.co.uk/article/5g-coronavirus-conspiracy-theory-attacks

Nimetön
Nimetön
3.9.2020 12:25

https://blokada.org/ tää on hyvä asentaa luuriin

Eero Tillanen
4.9.2020 08:50

Aika rajuja toimenpiteitä kohdistetaan niihin, jotka kehtaavat epäillä koronan vaarallisuutta ja vastustaa tätä globaalia huijausta. Onneksi en käytä lärvi-Talmudia ollenkaan.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8688793/Pregnant-mum-arrested-Facebook-post-inciting-coronavirus-protest.html

tiina
tiina
5.9.2020 10:21

Tuota sovellusta voisi käyttää tärkeämpien sairauksien ehkäisyyn, kuten noroviruksen ja kausi-influenssan. Sitä voisi soveltaa puskaraiskausseurantaan (jollain alueella osaa sitten varoa).