Göteborgissa miljoonavahingot autogrillissä

Göteborgissa laitettiin yöllä pystyyn kunnon autogrilli. Palo levisi myös hotellirakennukseen ja asukkaat jouduttiin evakuoimaan.

Palolaitokselle tuli hälytys klo 01.00 aikaan kun Majornassa oli toistakymmentä autoa tulessa. Lopullisen arvion mukaan vajaa parikymmentä autoa tuhoutui.

Itse palopaikan välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös huoneistohotelli ja raju palo levisi rakennukseen. Kymmenkunta huoneistoa jouduttiin evakuoimaan.

Palovahingot nousevat miljooniin kruunuihin. Paloa tutkitaan tuhopolttona, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomeen ei samaa kaivata
Suomeen ei samaa kaivata
3.9.2020 07:50

Ja samaa halutaan Suomeen!

Uskomattoman mielipuolista. Vihervasemmisto ja muut suvakit pitää pysäyttää!!!!

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
3.9.2020 08:03

Siellähän riehutaan kuin namipiassa konsanaan.
Älkää polimarionetit tehkö Suomesta aikuisen oikeasti ruotsin laista shitholea.
Aaamen…

13-3-10032304.jpg
Takaisin Monokulttuuriin
Takaisin Monokulttuuriin
3.9.2020 08:26

Ruotsi on laskenut huimasti UNICEFin raportissa siitä miten eri maiden lapset voivat psyykkisesti, fyysisesti jne. Eihän Ruotsissa enää kukaan voi hyvin: ei se jonka auto jatkuvasti poltetaan eikä se jonka pääkopassa ole muuta kuin pahanteko.

”Sverige hamnar på tionde plats när barns hälsa och förutsättningar rankas bland totalt 38 OECD-länder i en ny rapport från Unicef. I topp hamnar Nederländerna följt av Danmark och Norge. Femteplatsen tas av Finland. FN-organet har sammanställt uppgifter om barns kunskaper, färdigheter samt psykiska och fysiska hälsa från olika källor. I frågan om barns psykiska hälsa ligger Sverige på plats 22 i rapporten. När det gäller den fysiska hälsan ligger Sverige på femte plats.(SVT)

Suomi Finland
Suomi Finland
3.9.2020 08:41

Poliittinen korrektius takaa, ettei yhteiskuntaopin teoksista löydy jatkossakaan kappaletta, joka kertoisi tapauskuvauksen kuinka kehittynyt hyvinvointiyhteiskunta muutetaan vaaralliseksi paskatunkioksi.

Lönnebergan Uutisia
Lönnebergan Uutisia
3.9.2020 09:05

Ruotsin päädementikko elelee jonkinlaisessa vaihtoehtoisessa todellisuudessa, ehkä Lönnebergassa. Hän kutsui Ruotsin murhajengejä ”himputin pikkugangstereiksi” männäpäivänä. Eipä tällä hallituksella maata paranneta vaan sama jatkuu vaikka minimorgankin mitä hyvänsä uhoilee ja tuhisee.

juha II
juha II
3.9.2020 21:49

Eikösb tuollainen ”savuuttaminen” saastuta ilmastoa raskaasti ja vapauttaa erilaisia myrkyllisiä kemikaalaeja runsaasti. Sitä vaan, että Ruotsistanian pääministäritär Stefan Löfven (S) on julistaniut kaikkein pahimman kriisin ja uhkatekijän kyseisessä hourulassa olevan ”Ilmastonmuutoksen” eli justtinsa sen asian, josta Greta-tyttönen kävi raivoamassa aina YK:ssa asti.
Täytyy myöntää, etten ole koskaan pelännyt niin paljon kuin silloin. Olin kuukauden pierimätä ja söin vain raparterin lehtiä. Yöt vehtasin olki -naisen kanssa. Kovaab se oli sekin!

Esa
Esa
4.9.2020 18:19

Mitenkäs tämä menee tuhopolttona eikä murhapolttona, kun tuli kerran levisi hotellin rakenteisiin?

Jengi käskyttää poliisia Angeredissa
Jengi käskyttää poliisia Angeredissa
5.9.2020 08:43

Poliisi pysäyttää mopoilijan ja kuin napin painalluksesta tulee 20- päinen kriminelli jengi uhoamaan ja uhkailemaan etusormi pystyssä:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/gt/har-omringas-polisen-av-gangkriminella/