Göteborgissa miljoonavahingot autogrillissä

Göteborgissa laitettiin yöllä pystyyn kunnon autogrilli. Palo levisi myös hotellirakennukseen ja asukkaat jouduttiin evakuoimaan.

Palolaitokselle tuli hälytys klo 01.00 aikaan kun Majornassa oli toistakymmentä autoa tulessa. Lopullisen arvion mukaan vajaa parikymmentä autoa tuhoutui.

Itse palopaikan välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös huoneistohotelli ja raju palo levisi rakennukseen. Kymmenkunta huoneistoa jouduttiin evakuoimaan.

Palovahingot nousevat miljooniin kruunuihin. Paloa tutkitaan tuhopolttona, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomeen ei samaa kaivata

Ja samaa halutaan Suomeen!

Uskomattoman mielipuolista. Vihervasemmisto ja muut suvakit pitää pysäyttää!!!!

PastoriNikulainen

Siellähän riehutaan kuin namipiassa konsanaan.
Älkää polimarionetit tehkö Suomesta aikuisen oikeasti ruotsin laista shitholea.
Aaamen…

13-3-10032304.jpg
Takaisin Monokulttuuriin

Ruotsi on laskenut huimasti UNICEFin raportissa siitä miten eri maiden lapset voivat psyykkisesti, fyysisesti jne. Eihän Ruotsissa enää kukaan voi hyvin: ei se jonka auto jatkuvasti poltetaan eikä se jonka pääkopassa ole muuta kuin pahanteko.

”Sverige hamnar på tionde plats när barns hälsa och förutsättningar rankas bland totalt 38 OECD-länder i en ny rapport från Unicef. I topp hamnar Nederländerna följt av Danmark och Norge. Femteplatsen tas av Finland. FN-organet har sammanställt uppgifter om barns kunskaper, färdigheter samt psykiska och fysiska hälsa från olika källor. I frågan om barns psykiska hälsa ligger Sverige på plats 22 i rapporten. När det gäller den fysiska hälsan ligger Sverige på femte plats.(SVT)

Suomi Finland

Poliittinen korrektius takaa, ettei yhteiskuntaopin teoksista löydy jatkossakaan kappaletta, joka kertoisi tapauskuvauksen kuinka kehittynyt hyvinvointiyhteiskunta muutetaan vaaralliseksi paskatunkioksi.

Lönnebergan Uutisia

Ruotsin päädementikko elelee jonkinlaisessa vaihtoehtoisessa todellisuudessa, ehkä Lönnebergassa. Hän kutsui Ruotsin murhajengejä ”himputin pikkugangstereiksi” männäpäivänä. Eipä tällä hallituksella maata paranneta vaan sama jatkuu vaikka minimorgankin mitä hyvänsä uhoilee ja tuhisee.

juha II

Eikösb tuollainen ”savuuttaminen” saastuta ilmastoa raskaasti ja vapauttaa erilaisia myrkyllisiä kemikaalaeja runsaasti. Sitä vaan, että Ruotsistanian pääministäritär Stefan Löfven (S) on julistaniut kaikkein pahimman kriisin ja uhkatekijän kyseisessä hourulassa olevan ”Ilmastonmuutoksen” eli justtinsa sen asian, josta Greta-tyttönen kävi raivoamassa aina YK:ssa asti.
Täytyy myöntää, etten ole koskaan pelännyt niin paljon kuin silloin. Olin kuukauden pierimätä ja söin vain raparterin lehtiä. Yöt vehtasin olki -naisen kanssa. Kovaab se oli sekin!

Esa

Mitenkäs tämä menee tuhopolttona eikä murhapolttona, kun tuli kerran levisi hotellin rakenteisiin?

Jengi käskyttää poliisia Angeredissa

Poliisi pysäyttää mopoilijan ja kuin napin painalluksesta tulee 20- päinen kriminelli jengi uhoamaan ja uhkailemaan etusormi pystyssä:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/gt/har-omringas-polisen-av-gangkriminella/