Asiantuntija: Rinkeby valmistautuu mellakkaan

Tukholman mellakat syntyvät näillä alueilla, jos ovat syntyäkseen.
Tukholmassa valmistaudutaan ensi viikonlopun mellakkaan. Jos tanskalaisen Rasmus Paludanin Starm kurs-puolueen väkeä saapuu ensi perjantaina Tukholmaan polttamaan koraaneja, niin useissa maahanmuuttajalähiöissä valmistaudutaan vastaiskuun.

Paludan on luvannut, että jos hän ei pääse rajan yli matkustamaan Kööpenhaminasta Tukholmaan, niin joka tapauksessa rajan yli tulee tanskalaisia stram kurssilaisia, jotka tulevat vetämään koraanipeijaiset läpi. On puhuttu, että ainakin Järvan ongelmalähiöissä Rinkeby-Tensta-Husbyssä tullaan pitämään koraaniperformanssi. Kuten myös Botkyrkan Alby-Hallunda-Norsborgin ongelma-alueella.

Pt-median Rinkebyn kirjeenvaihtaja ja asiantuntija kertoo, että suurin osa paikallisista ihmisistä Rinkebyssä ei tiedä mikä tai kuka Rasmus Paludan on. Useimmilla on Malmön viime viikonlopun mellakasta se käsitys, että joku mystinen taho – mutta kuka, sitä ei osata sanoa– loukkasi koraania ja profeetta Muhammadia ja mellakkaa katsotaan hyväksyvästi. Se oli ikään kuin rangaistus, joka seuraa aina koraanin pilkkaamisesta.

– Walla, siellä on kuitenkin porukkaa, jotka hakevat syytä mellakalle. Muutaman sadan hengen löyhä kaveriporukka hakemalla hakee syytä. Syy mellakan aloittamiselle voi olla mikä tahansa. Kuten Husbyssä 2013 yhden heille tuntemattoman rikollisen listiminen, jonka poliisi ampui. Kukaan ei tuntenut sitä espanjalaista, mutta kadulle lähti valtava määrä autonpolttajia, jotka perustelivat toimintaansa poliisin rasismilla, leikkikenttien puutteella ja huonosti leikatulla potkupallokentän nurmikolla.

– Se homma siis etenee siten, että siellä [Rinkebyssä] on joku 50-100 kiihottajaa ja kiivastelijaa. Ne eivät varsinaisesti ole mitään islamisteja tai uskovaisia vaan pikemminkin pelkkiä vajakkeja, jotka elävät jossain Lähi-idässä, he eivät elä Ruotsissa. Jos olet katsonut jotain vaikkapa hirttäjäisiä jostain islamilaisesta maasta, niin siellä väkijoukossa on aina kourallinen sellaisia tyyppejä, jotka ovat aivan kiimassa sen tapahtuman takia. Ne huutavat allahia ja sen hirttämisen odottaminen on kuin esileikkiä. Ne kiihottavat muuta porukkaa siihen kiimaan. Kun hirtettävä lopulta roikkuu, niin he saavat orgasmin. Näin tulee tapahtumaan nytkin Rinkebyssä, ja tapahtui Malmössä. Siellä on ne kiihottajat, jotka ovat ihan ekstaasissa kun jotain tapahtuu. Siellä huudetaan naamat punaisina allahu akbaria. Kun kuuntelet sitä poljentoa, niin se on aika hypnoottista. Siinä on jotain samaa, kuin alkuasukkaiden rituaalitansseissa ympäri maailmaa.

– Tuo hypnoottisuus sitten tarttuu ympärillä oleviin ihmisiin, sillä kehitysmaista tulevat ihmiset ovat nyt sellaisia, että ne saa helposti kiihotettua mihin tahansa tuollaiseen joukko-orgasmiin. Länkkäreitä on todella vaikea kiihottaa johonkin tuollaiseen kiimaan, sillä se nyt vaan ei kuulu kulttuuriin millään tavalla. Mutta kaikissa islamilaisissa maissa on olemassa tuo ”kiihottamisen” kulttuuri, asiantuntija kertoo.

Asiantuntija jatkaa vielä:

– Walla, loppuviikosta alkaa sellainen liikehdintä, mellakkaa aletaan alustamaan. Jos saadaan se hyvä tekosyy, niin kadulle lähtee muutama kymmenen ihmistä. Kiima tarttuu sitä mukaa mitä enempi mölyä porukka saa aikaan. Lopulta siihen liittyy ihan tavallisiakin ihmisiä, sellaisia ns. kotoutuneita mamuja, jotka saattavat arkielämässä olla mukavia bussikuskeja tai koneinsinöörejä. Se kuuluu niiden luonteeseen ja kulttuuriin. Ei sitä tarvitse sen kummemmin analysoida. Sellaista se on, asiantuntija lopettaa tilannelausunnon.

 

Haluaako Paludan uskonsotaa?

Paludanin provosoima mellakka Malmössä ei ollut ensimmäinen. Tanskassa on ollut useita isoja mellakoita, kuten Kööpenhaminan viime kesäiset monta päivää jatkuneet mellakat koraanipeijaisten jälkeen. Paludan on siinä mielessä mielenkiintoinen, että hän sohii nyt todella kovalla kädellä ruotsalaista maahanmuuttoagendaa.

Mitkä ovat Paludanin motiivit? Haluaako hän provosoida päälle uskon sodan nyt, koska mitä nopeammin sitä parempi? Islamisaatio on edennyt sen verran pitkälle, että jos tästä vielä otetaan muutama askel, niin islamilaisen maailman voima kasvaa lopulta niin suureksi, että se puhdistaa ei-muslimit Pohjolasta?

Koraanin polttamisesta seuraa mellakka, jota tavis ei halua takapihalleen. Haluaako Paludan, että molemmat poolit kasvavat niin vahvaksi, että he eivät enää pysty elämään yhdessä ja vallanpitäjän on erotettava nämä poolit? Voisiko tätä kautta syntyä ei-muslimien puolen vahvistumista?

Joka tapauksessa se on pakko ottaa huomioon, että muslimeilla ei ole mitään, ei kerta kaikkiaan vähäisintäkään ymmärrystä ja suvaitsevaisuutta muita ei-muslimiryhmiä kohtaan. Muslimit eivät tee kompromisseja juutalaisten kanssa, eivät hyväksy homoja… ja TE kristityt kuulutte siihen samaan kastiin. Itse ateistina tiedän sen, että ateisti on muslimin silmissä alinta kastia, koiraakin pahempi. Siksi, että ateistilla ei ole mitään jumalia.

Seurataan miten tilanne kehittyy.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut

lisäys vielä. Kristityn mielestä myös ateistit on joku saatanaan uudestisyntymä .
Tuota olen ateistina saanut kuulla monta kertaa elämässäni.

Last edited 3 vuotta sitten by Turhaantunut
wxyzoäö

Ateismi on yksi uskon muoto muiden rinnalla.
Ateismissa uskotaan että Jumalaa ei ole. Ja uskotaan myös että naturalismilla(ihmislähtöisyydellä) pystytään selittämään kaikki.

Mutta yhtäkaikki, se on uskonvarainen käsitys todellisuudesta siinä missä joku muukin.

Asia on nimittäin niin, että mitään tyhjiötä tässä asiassa ei kenenkään kohdalla ole kaikesta vastaanväittämisestä huolimatta. Itse asiassa vastaanväittäminen vain vahvistaa sen todellisuuden, että jokaisella ihmisella on tarve kysyä ihan samoja kysymyksiä siitä, mistä tulemme, minne menemme ja mikä on kaiken tarkoitus!

Rehellinen ihminen on mielestäni sellainen, joka uskaltaa kysyä nämä kysymykset rehellisesti itseltään , ja myöntää totuuden löytämisen tarpeensa.
On järjetöntä piiloutua minkään ismin taakse kuvitellen, että totuus asioista on ratkaistu .

Totuus on ratkaisematta niinkauan kuin totuus on ratkaisematta! Helppoheikki vastaukset ei ole niitä ratkaisuja, vaan ne on kuvittelua ja väärään rauhaan tuudittautumista !

Naturalismin autuuteen uskovat evoluutio-oppeineen eivät edusta mitään muita yäpuolella olevaa älykkystasoa sen enempää kuin ketkään muutkaan uskovaiset. Se on vain myytti jolla ei ole perusteita.

Minulle joka uskon Jumalaan joka on luonut Taivaan ja maan ja minut , sekä kaiken sekä näkyväiset että näkymättömät, ei ateisti ole mikään ”kova pala”.
Ymmärrän heitä hyvn , onhan suvussani ateismi hyvinki yleistä ja itse olen ateistiksi tunnustautuneen isän poika (joka kuitenkin ennen kuolemaansa huusi Jumalan puoleen)

Minulla on ihan hyvät syyt uskoa Jumalaan ja Jumalan ainoaan Poikaan Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanani.
Syy ei ole sokea usko satuihin, Vaan raamattu perustuu todelliseen historiaan joka on osoitettavissa myös ihan konkreettisessti lukemattomilla eri tavoilla ja seikoilla joka tyydyttää ihan täysin totuuden tarpeeni ja on myös kokemuksellisesti tuonut rauhan ja levon sydämeeni !

Jokaisella on vapaus uskoa niinkuin haluaa, mutta on varmaan tosi säälittävää , jos elämänsä perustaa uskomuksille jotka huomaa kerran tuonpuoleisessa perustuvan valheisiin ja luuloihin .
Siksi ihmisen ylivoimaisesti tärkein asia mikä ihmisellä on tämän elämän aikana on selvittää totuus .
Raamattu sanookin totuuden etsimisen olevan ihmiselämän tarkoitus täällä maailmassa . tämäkin raamatun totuus on nähtävissä ihmisen käyttäytymisessä.
Ja myös syntiinlankeemus(kapina Jumalaa vastaan) on nähtävissä sekä sen vaikuttamat Kuvaukset ihmisluonnon turmeltuneisuudesta on nähtävissä ja monta muuta asiaa selviää raamatusta!

Siunausta teille kaikille!

Fatwantarkistaja

Itsehän taivun exhibitionismin puolelle. Ismi se on sekin.

Turhaantunut

Niimpä, juu.
Minä en kyllä omaksu käsitystä, ateismi. sillä se ei kuvaa minua.
En usko mihinkään satukirjoihin.
Toiskeksi, uskovaisten mukaan maapallo on 6000 vuotta, ja satukirja näinollen kieltää jopa jääkauden puhumattakaan vaikkapa jurakaudesta kun dinosaurukset vaelteli maapallolla.
Joten mietippä kerran sitä valhetelua evoluution osalta, se on totta ei valhetta kuten teidän kaikkien uskovaisten satukirja raamattu on kannesta kanteen.
Minulle tuo ”sieunauksen” heitto on pelkkä loukkaus.

Pirtsakka

Kumma. Ihminen toivoo sinulle hyvää siunauksen muodossa, ja sinä otat sen loukkauksena?
Itse tapasin kauan sitten yhdessä pruasniekassa Varsovan ja koko Puolan arkkipiispan Vasilin, joka läsnäolleista ihmisistä muutaman siunasi. Olin yksi niistä ”valituista”, ja otin siunauksensa nöyrällä ja kiitollisella mielellä vastaan. Kas kun en katso itseäni niin hyväksi ihmiseksi, ettenkö voisi uskostani tai epäuskostani huolimatta hyväksyä sitä ihmistä, joka omassa uskossaan vilpittömänä haluaa antaa siitä uskostaan jotain toisellekin.

wxoyzoäö

Raamatun kutsuminen satukirjaksi osoittaa näin väittäjän tietämättömyyteen lukuisista historiallisista faktoista jotka on todennettavissa muutakin kautta kuin raamatusta.

Ensinnäkin se on yhden kansan, juutalaisten , kansallista historiaa maantieteellisine sijainteineen sek historiallisine tosi tapahtumineen.

Jeesuksen elämä ja vaikutus -alkuseurakunnan varhaishistoria historiallisena faktana roomalaisvallanaikaisessa kontekstissa.

Ja monia näihin liittyviä historiallisia yms yksityisohtaisia asioita jotka vahvistaa , että raamatun kertomukset eivät ole satuja vaan perustuu vankasti tapahtuneisiin tosiasioihin.

Raamattu tosiaan myös puhuu tai siitä voi ymmärtää, että maailmanhistoria on nuori jotakuinkin 6000 vuotta.
Tällehän tietysti nauretaan, sillä naturalistinen selitysmalli , joka perustuu evoluutio-uskomukseen , on nykynen virallinen selitysmalli ,jota kouluissa opetetaan.
Muuhun se ei sitten perustukkaan.

Tieteellinen tutkimustyö etenee kuitenkin omia polkujaan ja niiden tuloksista voidaan päätellä mm se että vuosimiljardit eivät ole realistisesti perusteltavissa , vaan kaikki osoittaa nuoreen maapalloon ja ihmiskuntaan.

Se että näistä naturalistista evoluutiooppia kritisoivista asioista ei yleensä voi tiedeyhteisössä ja yleisessä mediassa puhua , johtuu ihan samantyyppisestä asiasta kuin nyt vallalla olevista gueer-ideolgian dumppaamisesta oppisuunnitelmiin jossa sen vastustajat leimataan jos miksikin foobikoiksi ja heidän äänensä pois-suljetaan yleisestä keskustelusta .
Ts rakentavaa tasavertaista keskustelua ei ole .

Tosiasia on kuitenkin, että evoluutioteoria on kriisissä !
Mikään tieteellinen tutkimustyö ei todista mitään sen puolesta, että elämä syntyy itsestään ja kehittyy itsestään kuolleesta eläväksi organisaatioksi.
Kaikki viimeaikaiset DNA yms löydöt ovat romuttaneet täydellisesti myytin evoluution tieteellisyydestä.
Tämä on ihan totta tänä päivänä !
Silti evoluutiomyyttiä pidetään yllä vaikka hyvinkin monet tiedemiehetkin ei siihen usko jos he saisivat vain vapauden tuoda mielipiteensä esille ilman pelkoa työpaikan menetyksestä yms sanktioista!

Mitä tulee väitteeseen jääkauden kieltämisestä, näin emme tee vaan jääkausi on todella tapahtunut , mutta kuitenkin toisissa aikarajoissa kuin väitetään.
Dinosauruksista on taas selviä todisteita jota on kuohuttanut tiedemaailmaa , niiden pehmytkudoslöydöt, jotka kumoaa niiden miljoonat vuodet ja osoittaa ne tuhansiksi vuosiksi.

Tutustuppa yleisen evopropagandan sijaan vaihteeksi vaikka tälläisiin sivuihin https://luominen.fi/pekan-blogi/myytti-miljoonista-vuosista

Sinun ei tarvitse minua uskoa , minä haastan sinut ja teidät muutkin ottamaan asioista selvää ja vasta sitten tekemään johtopäätökset .

Tässä maailmassa valehdellaan tavattoman paljon.
Minäkin olen ollut sinisilmäinen uskomaan noihin evotarinoihin aikoinaan , koska luottamukseni ”asiantuntijoihin” ja ”tiedemiehiin” on ollut aikanaan sinisilmäistä enkä ole tiennyt monistakaan seikoista paljon mitään, ihmetellyt vaan ,. mutta sittemmin olen täydelleen tullut toisiin ajatuksiin ja johtopäätöksiin otettuani asioista selvää .
Raamatun ilmoitus ei joudu häpeään näissäkään asioissa , Jumala on todellakin luonut koko maailmankaikkeuden , ja Hänen kädenjälkensä on kyllä riittävän selvästi näkyvissä Hänen luomistöissään.

Bono

Kun on uskonnoton ateisti, ei ole arvopohjaa. Samanlainen turhuus kuin Halla-aho.

Uskovat tietävät yleensä, että nykyinen pankkisysteemi on kaiken pahan alku ja juuri. Mutkun.

Fatwantarkistaja

Tykkäsin ekaa kommenttiasi, tätä en. Menet liian pitkälle.

Joku ***tanan kaukana oleva tähti ei näy silmillesi, koska se on liian kaukana. Vain 6 000 valovuotta lähempänä olevat näkyvät, muita ei ole. Miksi helkkarissa niitäkin on tehty biljoonia? Hyödyttää varmaan ihmiskuntaa.

Aappa

Aika hyvä lähtökohta olisi myöntää ettei tiedä, vaikka yllättävän harva tajuaa niin todeta.

Valtsu

Agnostikko olisi sikäli terminä hyvä, että se pitää sisällään sen, ettei jumaluuksista ole näyttöä, mutta myöntää, ettei myöskään voi tietää asiaa. Vähän sellainen Pitäkää tunkkinne -vaihtoehto.

Turhaantunut

Mikään nimike ei ole sopiva, ei uskovalle.

Ei uskovat on normaaleita järkeviä ihmisiä.

wxyzoäö

Tiedätkö, että uskovaisia ja uskon kohteita on hyvin monenlaisia.

Kun on paljon väärää rahaa liikkeellä, se on varma merkki siitä, että on myös oikeaa rahaa olemassa.

Olisi hyvä tietää kun tuollaisen heitit. Mistä ja mihin uskovasta sanot ettei ne ole” normaaleja järkeviä ihmisiä”?

Sinäkin uskot johonkin vaiket myönnä sitä, sillä kukaan meistä ei ole kaikkitietäviä! Me jokainen joudumme turvautumaan päättelyihin saamamme informaation ja havainnoinnin perusteella ja uskonvaraisesti luomaan niistä kuva siitä mihin kulloisessakin asioissa uskomme!
Sama pätee myös ns ”perimmäisissäkin kysymyksissä” ne on uskonvarassa olevia asioita mitä tulee meihin itseemme ja saamaamme tietoon ja havainnointiin.

Kysymys siitä, että lepääkö uskomukseni realistisesti totuudellisella pohjalla, ei taas ole riippuvainen minun uskoni varmuudesta vaan siitä mikä on ihan oikeasti totta.

Jumalan olemassa olo ei riipu siis siitä uskommeko hänen olemassaoloon vai emme Jumala on olemassa siitä huolimatta vaikkei kukaan uskoisi niin jos Jumala on olemassa.

Siksi on järjetöntä taistella sellaisia asioita vastaan , jotka ei miksikään muutu teimmepä ,uskoimmepa vastoin totuutta ja väitimmepä ihan mitä tahansa !

Naturalismi(ihmislähtöisyys) on yksi tälläinen uskonsuunta, joka raivoisasti vastustaa uskoa ihmisen ulkopuoliseen(Jumalaan) totuuteen joka selittää olemassaolomme siltä pohjalta.

Hyväksyn täysin sen, ja kristinusko hyväksyy sen että ihmisellä on vapaa tahto jota tulee kunnioittaa ja että sen pohjalta ihmisillä on oikeus ja vapaus muodostaa oma henkilökohtainen maailmankatsomuksensa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että vapaassa yhteiskunnassa jollakin toisella maailmankatsomuksella olisi sitä vapautta ja tasa-arvoa vähän enemmän kuin toisella pakkosyöttää omaa maailmankatsomustaan ainoana vaihtoehtona ja poliittisesti korrektina niin että se sisältyy jopa koulujen oppikirjoihin ym tiedotusvälineiden kautta tapahtuvaan manipulointiin saakka niinkuin nyky suomessa naturalismi on saanut tälläise etuoikeutetun aseman.

Oikeasti vapaaseen yhteiskuntaan ei sisälly tälläista maailmankatsomuksellista monopolia jolla kaikki muut maailmankatsomukset juiustetaan naturalistisen uskomusjärjestelmän perusteella järjettömiksi !

Jos naturalismi olisi kaikin puolin kritiikittömästi osoitettavissa yhtä varmasti ainoaksi varteenotettavaksi maailmankatsomukseksi kuin maan vetovoima tms luonnonlaki niin siloin se puolustaisi paikkaansa .

Todellisuudessa näin ei ole muualla kuin vannoutuneiden naturalistien mielissä, joka ei taas oikeuta nykyiseen maailmankatsomukselliseen monopoliin!

Naturalismin kannatus perustuu pitkälti ihmisten tietämättömyyteen sen heikkouksista ja sitä kohtaan esitetystä kritiikistä ja tämän ihmisten tietämättömyyden hyväksikäyttöön .
Naturalismin suurin pelko on sitä vastaan esitetyn asiapohjaisen perustellun kritiikin lisääntyminen ihmisten keskuudessa. Siksi tämä monopolijärjestelmä on luotu ja joka on yksi osoitus siitä että naturalismi ei kestä kriiikkiä eikä avointa keskustelua .

Kysymys on siis naturalistisesta uskonsodasta jota voi verrata islamiin päänkatkomista lukuunottamatta, toistaiseksi .
Olen vuosikymmeniä sitten jo ollut debatissa monien naturalistiuskovaisten kanssa ja seurannut myös tieteen piirissä tapahtuneita ”skandaaleja” joissa joku merkittäv tiedemies on lipsunut naturalistisesta uskosta ja miä siitä on seurannut.
Olisi hyvin helppoa, jos naturalismi on ainoa oikea tieteellisesti kaikki muut pois-sulkeva totuus, tieellisesti todistaa se ja esittää tieteelliset vasta-argumentit esittettyihin tieteellisiin vasta-argumentteihin.
Näin ei kuitenkaan koskaan juuri tapahdu,vaikka se kuuluisi sivistyneeseen tieteelliseen keskusteluun. Vaan alkaa hillitön kiimainen (paavon termiä käyttäen) vastapuolen kyseenalaistaminen ja suoranainen haukkuminen yms. (vähän niinkuin kiimainen islamistin kanssa ”keskusteu” jossa mihinkä tahansa islaminvastaiseen kysymykseen on tasan yksi vastaus ”Allahu akbar ,jumala on suuri ja Muhammad on hänen profeettansa ” ja muuta totuutta ei ole.!

wxyzoäö

JK.

Kirurgi Mikko Tuulirannan blogi https://luominen.fi/mikko-tuuliranta-kirurgi
Kannattaa lukea asioista kiinnostuneille,puhuu vähän samasta teemasta ja omasta kokemuksestaan alan proplematiikassa.

Kivenkiertäjät ja kuunpalvojat

Totta. Ateistit ovat tavallaan uskovia, uskovat ettei Jumalaa ole. Mutta agnostikoille se on yhdentekevää, ns.EVVK.

Cro-Mags

Me normaalit nuoret päästimme höyryjä perustamalla hooceepunkbändejä ja huudettiin kurkku suorana mätää systeemiä ja natsisikakyttiä. Käytiin myös festareilla mölyämässä, liikaa energiaa kun oli. Sen jälkeen oli mukavaa, koska maailma tietenkin pelastui meidän toimesta. Sitten perustettiin perheet ja mentiin töihin, lapset kun tykkäävät ruoasta ja vaatteista. Nyt ei hävetä yhtään, oli kapinaa ja vaikka mitä mutta hengissä ollaan. Jos laskut on maksamatta niin seinällä on peili, siihen voi katsoa. Me ei kyllä hakattu ketään eikä kauppoja ryöstelty, emme myöskään ymmärtäneet autojen poltteluiden hienouksia, naisten joukkoraiskauksista puhumattakaan. Me vaan oltiin tommosii erilaisii nuorii, aivan kuten kaikki muutkin valkoiset länsimaiset nuoret monta sataa sukupolvea aikaisemmin. Toista se on eri piireissä…

wxyzoäö

””. Länkkäreitä on todella vaikea kiihottaa johonkin tuollaiseen kiimaan, sillä se nyt vaan ei kuulu kulttuuriin millään tavalla. Mutta kaikissa islamilaisissa maissa on olemassa tuo ”kiihottamisen” kulttuuri, asiantuntija kertoo.”””

En nyt sanoisi noin:

Esimerkkeinä muuan viiksekäs hypnoottisesti karjuva ukko 30-40 luvulta joka sai aikaan… lukekaapa historiaa.
Ja nykyisin MLM , Antifa jotka oikeaoppisessa kiimassaan hajoittaa paikkoja ja käy ”vääräuskoisten” toisinajattelijoiden kimppuun.
Lisäksi on samaa havaittavissa sateenkaari-gueer aktivistien oikeaoppisuuskiimasssa jossa ei kenellekkään vähänkään järkeä puhuvalle ole sijaa eikä ihmisarvoa ja joita saa vapaasti haukkua ” tasa-arvon” ja ”suvaitsevaisuuden” nimissä!

Joten en nyt hirveästi hehkuttaisi länsimaiden ylemmyyttä , ihan samat psykologiset keinot näyttää toimivan täälläkin yhtä hyvin.
Tosin täällä on toistaiseksi ollut viime maailmanpalon jälkeen vähän rauhallisempaa kun noita kiihotusryhmiä on pyritty hillitsemään lain voimalla.
Mutta siitä on jo esimerkkejä , että tilanne on muuttunut ja muuttumassa koko ajan brutaalimpaan suuntaan!

Jarkko

Jos Aatua meinaatten niin häähä teki kansalleen hyvää joten sen kelkkaan oli helppo hypätä,pelasti kansakuntansa syöksykierteestä.
Suomea ei taida puna-vieherkierteestä pelastaa mikään.
Pitäisin Aatun kohtalona pakoa E-Amerikkaan aika uskottavana.Siitähän on joku dokkarikin tullut TV:stä

Ilmari

Aivan täyttä tuubaa väite siitä että Hitler olisi paennut Etelä-Amerikkaan. Hän tappoi itsensä Berliinissä.

wxyzoäö

Jatkoa :

””Huoli sosiaalisen oikeudenmukaisuuden nimissä tapahtuvasta toisinajattelijoiden hiljentämisestä ja rankaisemisesta, ”cancel-kulttuurista”, leviää yliopistomaailmassa.”””https://www.suomenuutiset.fi/entista-useampi-tutkija-pitaa-cancel-kulttuuria-uhkana-akateemiselle-vapaudelle-toiset-kieltaytyvat-tunnustamasta-ilmion-olemassaoloa/

Nuo on kehityskulkuja! Jos niiden annetaan jatkua , ne tulee yhtä brutaaleiksi kuin islam kuunaan toisinajattelijoita kohtaan!

Vapaa yhteiskunta ei ole itsestään selvyys!
Nykyisin täma totuus on hämärtynyt !
Näihin kehityskulkuihin pitäisi puuttua ajoissa , tai sitten ajaudutaan jonkin näiden kiihotusryhmien ylivaltaan ja totalitarismiin !
Islam on vain yksi totalitarismin muoto, joka uhkaa toisaalla, mutta nämä kotoiset omat totalitaristit haaveilee ihan samasta !

Kukavaan

”Islam on vain yksi totalitarismin muoto, joka uhkaa toisaalla, mutta nämä kotoiset omat totalitaristit haaveilee ihan samasta !”

Totalitarisiseen ideologaan tehonnee parhaiten sitä vastustava toinen totalitarismi.

Suuren sodan, siis ensimmäisen maailmansodan, jälkeen Saksassa kommunistit yrittivät päästä valtaan. Tämän onnistuivat estämään kansallissosialistit. Kaduilla tapeltiin ja taisteltiin. Miksi sitten saksalaiset menivät kansallisen sosialismin puolelle. Siksi, ettei mikään muu ryhmä pystynyt taistelemaan tehokkaasti kommunisteja vastaan.

Aikalaiskuvaukset Saksan historiasta ovat hyödyllistä luettavaa. Tässä niistä kaksi ajalta ennen kansallissosialismin demonisointia.

”Adolf Hitler, Saksan kansallissosialismin luoja ja hänen liikkeensä”. painettu 1933, kirjoittanut A.J.Vatanen

”Horst Wessel, Eräs saksalainen kohtalo, Hanns Heinz Ewers”, painettu 1933

https://mega.nz/folder/TpcixS7a#S951DAsFKsJLmyN6tI7KUA

Markku Virtanen

Kyse ON nimenomaan uskonsodasta.

Meidän uskomme ja doktriinimme sanoo, että sanan vapaus; heidän, että Allahu akbar.

Me haluamme heidän muuttavan oman uskonsa meikäläiseksi; He haluavat meidän muuttavan oman uskomme heikäläiseksi.

Sanan vapaus, ihmisoikeudet, jne, jne … Ne ovat vain tämänhetkistä kulttuuria ja valtaeliittiä tukevia doktriineja, jotka perustuvat vain USKOON.

Allahin ylivalta, Allah supremacy. Sekin perustuu vain USKOON.

Historiallisesti katsoen tällainen ristiriita pitää jossain vaiheessa ratkaista ja historiallisesti katsoen vain sota voi ratkaista tällaisen riidan.

Ruiz

”Me haluamme heidän muuttavan oman uskonsa meikäläiseksi” EMMEKÄ HALUA! Me haluamme että he maksaisivat elämisensä omalla työllään sekä oppisivat kielemme jotta he edes jotenkuten sopeutuisivat yhteiskuntaamme, JOS ovat todellisia turvapaikanhakijoita turvapaikan tarpeessa. Ei meistä kukaan halua heistä kristittyjä vitun hörhöjä.

Kukavaan

”Historiallisesti katsoen tällainen ristiriita pitää jossain vaiheessa ratkaista ja historiallisesti katsoen vain sota voi ratkaista tällaisen riidan.”

Näinhän se menee. Vai onko olemassa tapauksia, joissa alkuperäisväestö on alistunut ilman väkivaltaista konfliktia. Jotenkin on mielikuva, että Itä-Rooma sinnitteli hyökkääjiä vastaan pitkään diplomatialla ja rahan voimalla, mutta lopussa odotti kuitenkin verilöyly.

Sotaa on siis luvassa. Siihen tulisi valmistautua. Jos mennään tilanteeseen kylmiltään ja imprivoisoimalla, huonosti käy. Jos ei valmistauduta, meidät teurastetaan.

Ilmeisesti omat yhteiskuntamme eivät nykyisellään pysty puolustautumaan. Puuttuu voiton tahtoa, puuttuu itsekunnioitusta. Pitää siis muokata omien mielialoja voittoon ja vastustajien mielialoja häviöön. Tällä hetkellä tilanne on päinvastainen. Suomalaiset ja ruotsalaiset eivät ole mitään valtamedian mukaan. Muukalaiset ovat neroja ja sankareita, joiden edessä madellaan.

Kun on tahtoa, mahdollisuus voittoon kasvaa. Myös kenttä pitää tuntea. Ketkä ovat vihollisia, missä ovat, mitkä ovat heidän resurssinsa ja kunka paljon tarvitaan omia resursseja vihollisen neutraloimiseen.

Ja lopulta. Miten omat koulutetaan ja valikoidaan eri tehtäviin. Kaikki eivät pysty kaikkeen.
Omia tappioita tulee. Ja varsinkin psykologisia vaurioita. Miten ne minimoidaan.

Tarvitaan myös visio tulevaisuudelle. Millaisen Suomen ja Ruotsin haluamme. Kun omilla on näkemys siitä, mitä tavoitellaan, tavoittelu voi alkaa.

Tämä on hyvin laaja tehtävä. Ennennäkemätön. Jatkosota oli vielä helppo juttu verrattuna siihen, mikä meitä odottaa.

Klarsyn

Olet oikeassa Itä-Rooman suhteen, maksoivat jizyaa, yrittivät tulla toimeen, mutta lopulta joutuivat antautumaan. Yksi syy Konstantinopolin joutumiseen muslimeille oli katolisen kirkon skisma, jakaantuminen niin, ettei lopulta saatu yhteistä rintamaa islamia vastaan. Espanja onnistui ottamaan maansa takaisin kristinuskon voimalla ja alueen valtioiden yhteistyöllä.

Tämän päivän onnettomuus on tietämättömyys islamin vaarasta, jopa kristillinen kirkko, joka ennen tiesi täysin, millaisen pedon kanssa oltiin tekemisissä, ei enää ymmärrä todellisuutta, islamia myötäillään, puhutaan jopa krislamista, kirkon usko on monikultturismia, kristinuskon kieltämistä, ja erilaisiin vasemmistolaisiin maailmanparannus-utopioihin hurahtamista.

Kansallismielisyys, länsimaisen sivistyksen kunnioitus, kulttuurimarxilaisen sosiaalisen oikeudenmukaisuusopin vastaisuus ovat asioita, joiden kautta saadaan globalismin vaarallista aatetta aisoihin. Kaikenlainen marxilainen utopia-ideologia, BLM ja muu haihattelu (Greta Thunberg-uskovaisuus) on paljastettava ristiriitaisuuksineen ja ahdasmielisyyksineen. Media on globalistien puolella, mikä vaikeuttaa konservatiivien pyrkimyksiä kansalliseen yhteiseen hyvään.

Klarsyn

Paludan haluaa tehdä näkyväksi sen, mitä ihmiset kaikessa ihmisoikeus- ja ihmisarvohyvyydessään eivät halua nähdä. Itseensä tyytyväisinä kultturirelativisteina he luulivat kutsuneensa maahan kulttuurin, mikä on kuin meidänkin kulttuuri, kunhan he vain saavat turvan, heidät voi kotouttaa meidän tapoihin. Suvakot kieltävät todellisuuden vielä senkin jälkeen kun heidän omat autonsa on poltettu. Lopulta kysymys on hyvyyden ja pahuuden välisestä taistelusta, ei niinkään kuka on oikeassa, kuka väärässä, vaan keiden kulttuuri on niin mätä, ettei se salli erimielisyyttä, eikä osaa kiittää auttajaansa.

setä Taikaseinä

Olemme ajautuneet jonkinlaiseen järjenjälkeiseen aikaan, jossa osa päättäjistä ei mieti todellisia syitä eikä seurauksia ja jossa kuvitellaan että puheilla luoduilla mielikuvilla voidaan korvata päätöksiä ja tekoja.
Nekin, jotka ymmärtävät asioiden oikean laidan saattavat tukea moisia utopistisia hankkeita jos joku ymmärtämätön maksaja löytyy.

Valtsu

Kehitysmaamuslimit ovat kyllä veikeää porukkaa: Paludan saa heidät kerta kerran jälkeen tekemään juuri sen, minkä haluaakin. Reaktio menee aina vielä niin rankasti yli, että jopa Suvaitsevaistolla on kynnystä tulla selittämään Ei pitäisi provosoida -juttujaan.

Bono

Mitkä ovat Paludanin motiivit?

toimii kasaarimafian hajoita ja hallitse agenttina.

Bono

Ne maksaa kaikille jotta saadaan konflikti aikaiseksi.

Perussuomalaiset ovat yksi tällainen valeoppositio. Saadaan suuri määrä jankkaajia samaan klikkiin, joista kukaan ei tee mitään rakentavaa. Persut eivät ole saaneet mitään aikaan.

Seuraavaksi Ano Turtiainen laitetaan pihalle, se kuuluisa kokonaisharkinta.

Fahrenheit

Motiiviksi käy se, että itsekäshenkiselle porukalle tehdään heti alkuun selväksi että on elettävä maassa maan tavalla. Alistuskulttuureista tulevat uskovat vain voimaa, ja jonkin kirjan julkinen polttaminen on lähtökohtaisesti ihmiseen kajoamaton voimannäyttö.

Särmääjä

Suomalaiset suvakit ei ihan pääse samaan vaan yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta ne on yleensä semmonen zombilauma vaan. Takavuosien luokkasota-mellakoissa ennen 2015 punikkien korrektisoitumista oli vähän meininkiä täälläkin, mutta ulkomaiset antifaräyhät pääsee aika samaan kun geelitukatkin hurmoksessa ja rähinässä. Ne on vähän niinkun valkosia ählämeitä/neekereitä.

Aappa

”suurin osa paikallisista ihmisistä Rinkebyssä ei tiedä mikä tai kuka Rasmus Paludan on”

Voisi melkein olettaa, että he eivät ole täysin integroituneita 😉

”ateisti on muslimin silmissä alinta kastia, koiraakin pahempi. Siksi, että ateistilla ei ole mitään jumalia”

Tuo onkin aika hauska silleen, että kuinka maailma onkin kehittynyt tosi paljon niinku henkisesti. 😀

juha II

Ihan vain meidän kesken – aivan kuten japanilaisten yllätyshyökkäys v.1941 Pearl Harbourgiin oli USA:lle hyvä syy aloittaa sota Japania vastaan – on saada muslimit aloittamaan avoimen sodan euroopan mantereella. Olenko hullu? Kenties, mutta tämä pakottaisi Euroopan kansakunnat käymään nyt heti sodan valloittajia vastaan pelastaakseen oman elämäntapansa, kulttuurinsa jne…

Koska kuitenkaan väistämätöntä ei voi välttää ja mukaavuuden haluiset ja pitkän rauhan kauden laiskistamat sekä nössöönnyttämät maitokynnet joutuvat ottamaan mittaa muslimeista tai sitten ”sammakko keitetään hiljaa” eli muslimit tekevät sen minkä ne ovat tarkokittaneetkin tehdä tullessaan Eurooppsaan. Meiltä katkotaan päät, naiset raiskataan ja otetaan orjiksi, miehet kuohitaan (niin kuin se olisi vielä tarpeellista), jos musumaanit suuressa hiuskarvan varassa olevassa ”armossaan” näin päättäisivät. He vertautuvat WWII ajan japanilaisiin, jotka tekivät ”Harakirin” tai taistelivat kuolemaansa asti, sillä suurin häpeä ja rikos Keisaria vastaan oli antautua tai jäädäb vangiksi. Siksi japanilaiset kohtelivat raakalaismaisesti ja julmalla tavalla länsimaalaisia sotavankeja. Japanilaisten suurintahuvia 0oli katkoa vankien päitä Samurai miekalla eli Katanalla. Siihen riitti tietysti vain yksi sivallus.

h44

Ei sitten poltettukaan koraaneja?