Norjassa parissa pikkukaupungissa 1 500 ihmistä koronakaranteeniin

Norjassa Sarpsborgin ja Fredrikstadin kaupungissa yli 1 100 ihmistä on laitettu koronakaranteeniin. Useimmat heistä työskentelevät kouluissa, päiväkodeissa ja erilaisissa terveysalan tehtävissä.

Koko homma juontaa juurensa siihen, että muslimien Aashura-juhlan tiimoilta Sarpsborgissa todettiin yhtäkkiä yli 150 uutta koronatartunaa. Tartunnat pystyttiin jäljittämään juuri Aashura-juhlan viettoon, kertoo norjalainen NRK.

– Tämä on aivan liian suuri määrä tarttuneita ja tekee tilanteesta todella vakavan. Ainoa positiivinen asia on se, että emme ole havainneet tartunnan levinneen muualle yhteiskuntaan.

Norjan strategia on testata, jäljittää ja eristää tartunnan saaneet ihmiset karanteeniin.

 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Saatanan ashuurat ja muut taikamenot !

Senor Peligro

Mitä? Luulin, että muslimit ovat ns. Parempaa Väkeä, joihin ei koronat tartu. Sairastuneet ovat selvästi vääräuskoisia, koska eihän Allah palvelijoilleen halua pahaa.

Aappa

Yhdellä tai kahdella tartunnan saaneista saattaa jopa ilmetä lieviä flunssankaltaisia oireita, en toki niin toivo, mutta näin voi ehkä olla.

Puuppa
Aappa

Ruotsini on aika heikkoa, mutta en katsele koronajuttuja – jokaiselle tulee lähtö jossain vaiheessa ja kärsimyksiä piisaa, mutta vältän vellomasta niissä sen enempää kuin mitä omalle kohdalle sattuu.

juha II

Myös Suomessa eräissä kouluissa ja lukioissa korona roihahtanut uuteen liekkiin.

Ilmari

Tällaisista uutisista huolimatta löytyy valopäit jotka väittävät että mitään koronaa ei olekaan.