Paavon pyöräilyvideo Tukholman citystä

Pieni pyörälenkki Tukholman keskustassa iltapäivällä. Ei ollut mitään sanomista niin laitoin taustalle Orupin klassikkobiisin ”Stockholm”. Videon loppupuolella näkyy ns. pride-liikennevalot. Jos et tiedä mitä ne ovat, niin kannattaa katsoa filmi. Ennen pride-valoja on Sergelin toria ja sitä ennen pätkä Drottningsgatanilta ja Stureplanilta.

 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II
juha II
5.9.2020 20:04

Oliko tuo videon lopuksi näkynyt ”kauppa-kuja”, jossa muslimi teki terroristi-iskun v. 2011?

Tukholma on varmasti muuttunut paljon siitä kun v. 1988 kävin siellä kesäretkellä työporukan kanssa. Kehare5ta toki näkyi jo silloin ja heillä oli kävelykadun pienelle aukiolle levitetty matto, jonka päällä oli myytävää tavaraa. Kaiketi pieneksi basaariksi tuota saattoi sanoa. Muuten pakolaisista ei ainakaan tuolla kerralla silloin ei ollut mitään harmia.
Ainoa mikä itseäni hävetti suomalaisrena oli suomalaisten nuorten miesten käytös (poikia) kaupungissa, joita oli suuret määrät Ruotsinlaivojahan tuohon aikaan seilasi. Kulta-aikaa kun taisi vielä olla.

juha II
juha II
5.9.2020 20:05
Vastaa...  juha II

Korj. V 2017 , muistaakseni?

Minä
Minä
6.9.2020 00:50
Vastaa...  Admin Pt-media

Aikoinaan Drottninggatanin keskellä oli paljon tummempia ruotsalaisia levitettyine kankaineen myymässä kaikenlaista. Kun poliisi marssi ohi, keräsivät kiireesti kadun tyhjäksi ja poliisin mentyä levittivät taas kankaansa keskelle katua.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.9.2020 23:33
Vastaa...  Admin Pt-media

Oispa ollu pridevalot punaisina, milläs ajat rauhanrekkaa seinään?

Sooman
Sooman
5.9.2020 21:39

Vähän harmittaa, kun persut ei ole enää hallituksessa niin ei ole sellaista kuvattavaa Tukholmasta tai Torniosta kuin 2015. 🙂 Vitun vihervasemmistohallitus on lyönyt rajat kiinni.

Sooman
Sooman
5.9.2020 22:09
Vastaa...  Admin Pt-media

Mä luulen, että sun kuvat ja videot silloin 2015 löivät ne rajat kiinni. Suomen ja Ruotsin viranomaisille paljastui, etteivät he voineetkaan toimia niin salassa kuin halusivat. Mutta: ei kun kohti uusia torjuntavoittoja.

Kaljuste Kokkelimaks
Kaljuste Kokkelimaks
5.9.2020 23:09

Olisit voinut spaanata Ruotsin evp. kokkelipääministeriä:

https://samnytt.se/husrannsakan-hemma-hos-fredrik-reinfeldt-slakting-domd-for-kokaininnehav/

Aina jotain uutta länsirintamalta
Aina jotain uutta länsirintamalta
5.9.2020 23:19

Toisinaan Tajukangas poistuu miesluolasta ja liikkuu kaupungilla kuin kuka tahansa meistä.

Det finns nätter då Fantomen lämnar djungeln och går på stadens gator som en vanlig man.

Naurattaa , PT is the best
Naurattaa , PT is the best
6.9.2020 16:06

Sairaan hyvä mustanaamio rinnastus 🤣

Kuskit Kuskattava Kuuseen
Kuskit Kuskattava Kuuseen
6.9.2020 06:58

Onneksi ei näkynyt yhtään puukkojunkkaria kuten Birminghamissa. Lieneekö kamelikuski/Camel Driver kyseisessä tapauksessa?

Rasmus Paludaniakaan ei ole näkynyt. Ehkä hän pomppaa esille kuin ”Gubben i Lådan” kun sitä vähiten odottaa? Parempikin niin etteivät kemut kerkiä koota kokoon koko kokkoa ja asearsenaalia pikkukiinalaisista lantapommiin.

Ja mitä perkeleen idiootteja Ranskassa on: kaivelevat puukolla hevosilta silmät päästä, leikkaavat irti korvat ja tyhjentävät hevosen verestä? Ketkä mielipuoliset raakalaiset pystyvät niin käsittämättömään julmuuteen?

Älkää hyvät ihmiset jättäkö eläimiänne ja lapsianne vartioimatta 24/7.

Pirtsakka
Pirtsakka
6.9.2020 09:22

Nimimerkkisi innoittamana: niitähän kuskataan koko ajan lisää Sea Watch-aluksella Italiaan, ja ilmeisestikin on edelleenkin tarkoitus jakaa rikkautta pitkin Eurooppaa.
Lainaus ”Kansalainen”-verkkojulkaisusta omin luvin: ”Saksalainen laittomia siirtolaisia Välimereltä poimiva Sea Watch -järjestö valittaa, että Italian viranomaisilta kestää aivan liian kauan hyväksyä siirtolaisten siirrot karanteenilaivoille.
Järjestö toi viime viikolla 353 siirtolaista sisilialaiseen Palermoon, missä siirtolaiset siirrettiin karanteenialukseen. Karanteenialukselle tuotiin myös 181 siirtolaista Porto Empedoclesta ja Lampedusasta.”
Minun papallani oli aikanaan hevosia, kuten kylänmiehillä muillakin. Olin alle kouluikäinen ja käymässä mummolassa, kun pihaan karautti joku isäntä päissään ja alkoi siinä hakata remeleillä hevostaan. Näin sen tuvan ikkunasta ja juoksin niiltä sijoiltani roikkumaan humalaisen isännän käteen ja huusin ”et lyö sitä hevosta, et lyö sitä hevosta”. Pappa kiiruhti siihen hätään ja kielsi tiukasti lyömästä hevosta nyt tai koskaan.
Samanlainen avuton raivo heräsi nyt, kun luin kirjoittamasi. En edes pysty kuvittelemaan, miten sairaita tuollaiset ihmiset ovat, enkä sitä, mitä tänä päivänä tekisin, jos näkisin vastaavaa julmuutta. Ilmeisesti yrittäisin sen sokean raivon vallassa eliminoida nuo paholaisen pennut tavalla tai toisella.

Sakari Rajamäki
6.9.2020 09:57

Kävin Ruotsissa nuorena poikana noin 20-vuotta sitten. Maahanmuutosta en tuolloin oikein ymmärtänyt mitään. Ei siitä Suomessa juuri silloin puhutta. Mieleen painuvinta oli kun menimme keskustan ulkopuolelle kaupunginosaan, jossa noin joka kolmas vastaantulija näytti ei ruotsalaiselta. Tuli epätodellinen olo, onko tämä paikka edes Ruotsi?

Nyt kun käyn Itä-Keskuksessa, niin sielläkin lähes joka kolmas vastaantulia näyttää ei suomalaiselta, mutta koska kehityskulku on ollut niin hidasta se ei tunnu niin epätodelliselta.

Ps. Joo ja tiedän, että nykyisin Ruotsissa on monia kaupunginosia, joissa lähes kaikki ovat kehitysmaalaisia

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
6.9.2020 11:28

Pastori jos menisi tuohon ”lähiöön” cruisailemaan mammakonkelilla, olisi povitaskussa vähitään 357 magnum, ellei peräti kaksikin. Repussa tietty katkaistu haulikko jne.
Jos mulliturvat yrittäisivät mullikoida, niin sopisi yrittää, senkin ”punks”. TATAM!!!
Aaamen…

16x4cw.jpg
Daavidin poika
Daavidin poika
6.9.2020 19:00

En vaan ymmärrä, että miksi tuollaisia pride liikennevaloja pitää asentaa nykyään muutamiin Ruotsalaisiin kaupunkeihin.! Tässä Paten poliittisessa pyöräkypärä filmissä huomaa heti miten ahneita, röyhkeitä, vallanhimoisia henkilöitä istuu Tukholman kaupungin hallituksessa / kaupunginvaltuustossa.. Ainahan politiikassa äänestystä ennen luvataan kaikennäköisiä sosiaalisia muutoksia, esim hyvinvoinnin, koulutuksen, verohelpotusten puolesta kansalaisille. Kukaan Tukholman kaupungin poliitikoista joita paikalliset äänioikeutetut äänestävät eivät kuitenkaan kerro äänestäjille, että ovat muuttamassa liikennevalojärjestelmää. Esimerkiksi neljäntienristeys liikennevalo järjestelmä maksaa kunnalle noin 60 tuhatta €uroa. Mitä sitten lienee maksaa veronmaksajille kun muutetaan liikennevalojen lasikupolit feministien mielen mukaan,?

Carlos
Carlos
6.9.2020 21:49
Vastaa...  Daavidin poika

Ei oo vain Ruotsi. Kävin huhtikuussa 2019 Wienissä ja siellä oli kanssa just tollasia söpön suvaitsevaisia valoja.

Särmääjä
Särmääjä
8.9.2020 01:00

50 vuoden päästä tuollakin näyttää samalta kun jossakin isossa turkkilaisessa kaupungissa nykyään.