Poliisiylijohtaja: Ruotsiin tullut kymmeniä vaikutusvaltaisia rikollisklaaneja

Ruotsia on puhuttanut koko päivän poliisiylijohtaja Mats Löfvingin yleisradioyhtiö Sverigesradion uutisohjelma Ekotille antama haastattelu, jossa poliisiylijohtaja kertoo, että Ruotsissa on tällä hetkellä 40 ulkomaalaistaustaista täysin rikollista perheklaania. Eli suomeksi sanottuna mafiatyylisiä perheitä.

Jengirikollisuus on ollut koko loppukesän ja alkusyksyn suuria puheenaiheita. Ollaan puhuttu kuinka jengirikollisuuden ongelmaan ja ampumisiin voitaisiin puuttua. Löfving kertoo, että tässä asiassa yhteiskunnalla on vastuunsa.

Mutta samaan aikaan maassa on 40 klaaniin tai sukuun perustuvaa rikollisjengiä. Löfvingin mukaan Ruotsissa keskustelu on ollut aivan päättömän naivia.

– He ovat tulleet Ruotsiin vain ja ainoastaan tarkoituksena organisoitua ja tehdäkseen rikoksia systemaattisesti. He toimivat siten, että valta lisääntyy, heillä on suuri väkivaltakapasiteetti ja haluavat tienata rahaa. He tekevät huumausainerikoksia, väkivaltarikoksia ja perivät suojelurahaa, Löfving kertoo.

– Nämä suvut ovat esimerkiksi syvällä elinkeinoelämässä ja jopa politiikassa hallitakseen kuntia tai koko Ruotsia.

Rikolliskaanisuvut poikkeavat jengirikollisista merkittävästi. Löfvingin mukaan kun jengit ovat lähinnä säälittäviä kusihousuja, tietty vaarallisia, niin rikollisklaanisuvuissa yksilö ei ole tärkeä, vaan se klaani.

– Siellä järjestellään avioliittoja ja se yhteisö on yhtä perhettä. Suku tai klaani kasvattaa lapsiaan siihen rikolliseen organisaatioon. Siellä ei ole mitään halua kasvattaa lapsia osaksi yhteiskuntaa vaan lapset kasvatetaan perimään rikollisorganisaatio ja ne rikokset, joita klaanit pyörittävät. Ja tässä asiassa me ruotsalaiset olemme olleet todella naiveja.

Ohjelman juontajalla Monica Saarisella näyttää olevan sääliagendaa ja hän yrittää kyseenalaistaa poliisiylijohtajan väitteet. Saarinen vetää esiin köyhyyden ja vakiojutut sosioekonomisista tekijöistä jne. Saarinen kysyy, että miten Löfving voi olla niin varma, että nuo ihmiset ovat tulleet Ruotsiin selvän suunnitelman kanssa.

– Siksi, että se on tiedusteluosaton kuva, joka meillä on. Lisäksi tämä peilaa monivuotisen historian. Voin ottaa kymmeniä esimerkkejä Tukholmasta, Södertäljestä, Göteborgista, Malmöstä kuten myös Landskronasta ja Jönköpingistä. Mutta jos alkaisin kertomaan tarkempia yksityiskohtia näistä suvuista niin tekisin heille karhunpalveluksen ja mainostaisin heitä, Löfving vastaa.

 

 

35 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Poliisiylijohtaja: Ruotsiin tullut kymmeniä vaikutusvaltaisia rikollisklaaneja […]

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
6.9.2020 16:08

Tuleehan ne kun kerran lasketaan tulemaan.
Kovin on yksinkertainen yhtälö tämä.
Aamen…

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
6.9.2020 10:13

Vastako nyt se on huomattu. Assyyrialaiset, ex jugoslaavit ja nykyiset huoltovajeenpaikkajat ruotsin poliisi varmaan muistelee kaiholla aikoja jolloin sai selvitellä suomen romanien edesottamuksia. Kun näistä vahvimmat ovat maffioosoja niin varmasti ovat kunta- ja läänitasolla soluttautuneet hallintoon ja valtaa pitäviin puolueisiin. Perinteisen rikollisuuden ohella varmasti kuorivat julkiselta hallinnolta kermat ulkoapäin hankittavista töistä ja palveluista.

pöh
pöh
6.9.2020 07:22

Jos unohdetaan se että geelitukat tekee paljon parempaa riisiä kuin suomalaiset, niin mitä hyvää se ”monikulttuuri” on tuonut?
Klaanisotia, joukkoraiskauksia, lapsiavioliittoja, ihmiskauppaa, miljardien kustannukset joka vuosi, terrorismia jne jne..

pöh
pöh
6.9.2020 12:09
Vastaa...  pöh

Vaikka onkin hieman sarkastisesti kirjoitettu, niin haluisin oikeesti vastauksen esimerkiksi Jyrki kataiselta. ”monikulttuuri on rikkaus”
Miten ja kelle se on rikkaus?
Helppo sanoa vaikka että mun perse on rikkautta, mutta ei sitä mitenkään voi perustella.

V'''tu noi on tyhmii
V'''tu noi on tyhmii
6.9.2020 07:01

Ahaa siinä siis syy. No hyvä, että polisii tietää. Polisii varmaan seuraa tarkasti tilannetta.

Daavidin poika
Daavidin poika
6.9.2020 05:58

Tämän artikkelin kun lukee niin tulee mieleen sellainen asia, että miksi sitten esimerkiksi Facebook bannaa ihmisiä jotka kirjoittelee tai sitten jakaa vastaavallaisia artikkeleita.

Oliko se henkilö Kemi:stä joka oli käräjillä, kun oli jakanut jonkun jutun PT-median fb-sivustolta.? Mikä lie sitten tämän Kemi:läisen tuomio.?

eetu pohjola
eetu pohjola
5.9.2020 22:48

https://careandwashingofthebrain.blogspot.com/2019/10/who-is-pushing-unlimited-immigration-on.html

LInkki paavolle ja lukijoille!

Kiitos paavo työstä mitä teet! Ilman sinun kaltaisia ihmiset eivät tietäisi mitä tapahtuu!

Olen lahjoittanut monta kertaa ja aion jatkaa lahjoituksia kunhan kontentti pysyy yhtä hyvänä pienellä huumorilla höystettynä!

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
5.9.2020 21:43

Islam on huomattavasti lähempänä järjestäytynyttä rikollisuutta kuin uskontoa.

juha II
juha II
5.9.2020 20:06

O3emme hukassa!!!

joodejoode
joodejoode
5.9.2020 19:52

Ne tekee niin törkeen siistii safkaa,että Riku Rantalastakin kasvoi n.130cm pitkä suvakki.

Kukavaan
Kukavaan
5.9.2020 18:35

Ruotsissa vapautunee pian poliisiylijohtajan paikka haettavaksi. Tämä nykyinen on rikkonut sääntöä, joka kieltää tosiasioista ääneen puhumisen.

Helppoa kuin heinän teko
Helppoa kuin heinän teko
5.9.2020 17:29

Jos klaanit tiedetään, niin ei muuta kuin risteilymenolippu klaanilaisille sinne mistä tulikin.

Jos äämnesty tms. sekopäät alkavat ulisemaan ihmisoikeuksista, niin heille tulee tarjota lippua samalle risteilylle (toki meno-paluu) ja paluu toki sallitaan äämnestyläisille, jos vielä ovat siinä kunnossa määränpäässä, että paluu onnistuu…

Von Parkslide
Von Parkslide
5.9.2020 17:55

Klaanit ovat vaikeita poistettavia koska ovat ehtineet- poliitikkojen viis veisatessa- pesiytyä yhteiskuntaan vuosikymmenien ajan jopa ylimille tasoille, monet ovat ruotsalaistaneet nimensäkin ja jopa naimisissa aatelisten kanssa.

pahaa unta
pahaa unta
5.9.2020 20:42
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tuohan tarkoittaa sitten sitä, että Ruotsi on oikeasti ”menetetty”. Varakkaat ja koulutetut tulevat muuttamaan maasta samalla kun kouluista valmistuu työelämään yhä heikompaa ainesta. Liike-elämän rakenne rapautuu ja elintaso putoaa. Rikollisjengien valta kasvaa kehitysmaiden tasoiseksi. Klaanit ryhtyvät laajentamaan toimintaansa lahden tälle puolelle ja meidän ikiomat PunaKepuGröönat alkavat juosta niiden hyödyllisinä idiootteina…

demografinen arkeologi
demografinen arkeologi
6.9.2020 06:58

Jälkeenpäin hämmästellään sitten sitä miksi parlamentaarisen demokratian huipentuma, suvaitsevainen hyvinvointivaltio, osoittautui kyvyttömäksi suojelemaan saavutuksiaan. Koko aatteessa taisi olla jonkinlainen valuvika.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
5.9.2020 17:21

Liian vähän liian myöhään. On kuitenkin virkistävää huomata, että joku on vielä Ruotsissa järjissään.

Ratti Mönkä
Ratti Mönkä
5.9.2020 16:44

Onkohan tässä perää vai horiseeko poliisiylijohtaja?

Pirtsakka
Pirtsakka
5.9.2020 17:00
Vastaa...  Ratti Mönkä

Kysytkö ihan omana itsenäsi vai nimimerkkisi innoittamana? Vastata voi kahdella tavalla siitä riippuen, mikä tai kuka noista kahdesta olet…

Aappa
Aappa
5.9.2020 16:39

Nyt sitä pullaa pöytään niin kuin jo olisi! Satans perkelens rimfrost!!

Särmääjä
Särmääjä
5.9.2020 16:39

Kyllä nyt Löfving täytyy välittömästi potkia pihalle. Vihapuheella ja muukalaisfobialla ei ole sijaa feministisessä poliisissa joka kuuluu ihan kaikille paitsi natseille.

Riku Rantala
Riku Rantala
5.9.2020 16:04

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!

Riku Rantala
Riku Rantala
5.9.2020 21:44
Vastaa...  Riku Rantala

Ja niiden kusi maistuu tosi hyvältä!

Niih
Niih
7.9.2020 01:28
Vastaa...  Riku Rantala

Niin ja ne monet mukavat hetket ruonalaiton ja kaiken kivan merkeissä, eikö ne edes kiinnosta teitä.
-Sannikka-

IKirouta
IKirouta
7.9.2020 07:16
Vastaa...  Riku Rantala

NE? Ketkä niistä?
Onko sinulla lähdettä?

JuhoL
JuhoL
5.9.2020 15:51

Samaa paskaa on ollut esim. Ranskassa algerialaisten tai Saksassa libanonilaisten sukukuntien (= klaanien) kanssa jo vuosikymmenet. Ei yksikään rehellinen poliitikko voi sanoa asian tulevan yllätyksenä. Ja miten täällä Suomessa, kuinka suuria esim. somalisukuja tänne on jo kehittynyt? Pikkulinnut poliisista myös laulaa, että Suomessa jätetään useiden rikosten esitutkintoja kesken, sillä tulkkaamiseen ei riitä resursseja.

P.S. Paavo: ”heille karhunpalveluksen” –> ”meille karhunpalveluksen”.

Pirtsakka
Pirtsakka
5.9.2020 16:45
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Varmasti on tiedossa, mutta kun poliisin ylin johto sanoo asian, se herättää yht´äkkiä suuria tunteita. Jos joku muistaa, niin rikostutkija Peter Springare herätti jokunen vuosi sitten samankaltaisia suuria tunteita suvakit vs realistit. Kun ei mistään enää saisi puhua. Prkl.

Pirtsakka
Pirtsakka
5.9.2020 16:47
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Niin, ja vaikka ei saisi puhua rumia näillä palstoilla, niin toivon sydämeni syvyyksissä, että korona olisi modifioitu ja tekisi selvää kertaheitolla tietyistä ihmisryhmistä. You know what I mean?

Ollipoika
Ollipoika
7.9.2020 19:24
Vastaa...  Pirtsakka

Lienee mahdollista kehittää geenien koostumukseen perustuva lääke, joka vaikuttaa tietyn geenin kantajien joko parantavasta tai tuhoavasti.Jotkin maat ovat niitä varastoon kehittäneet. Varmana lähiaikoina nähdään tuloksia, joita ei ymmärretä.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
5.9.2020 21:16
Vastaa...  JuhoL

Me ollaan karhunpalvelukessa ja me KÄRSITÄÄN karhunpalveluksesta.

kulttuuriabsolutisti
kulttuuriabsolutisti
6.9.2020 14:47
Vastaa...  JuhoL

Birminghamin viimeöinen massapuukottaja näyttää olleen joku ”black guy”:

https://news.sky.com/story/birmingham-stabbings-i-saw-him-stab-a-woman-in-the-neck-and-a-man-covered-in-blood-says-eyewitness-12065137

Kyseessä oli siis ”yksittäistapaus” (= yksi henkilö yrittää tappaa yhden tai useamman henkilön)