Pt-median uusi Twitter-tili, laita seurantaan

Pt-median vanha Twitter-tili kosahti kiville. Se ei ollut polpo eikä juutalaiset, jotka sen kosautti vaan ihan omaa syytä. Twitter pyysi vahvistamaan puhelinnumeron, mutta sitäpä ei voikaan enää vahvistaa. Numero, jota oli käyttänyt, oli prepaid-liittymä ja se meni vanhaksi, kun en ollut ladannut liittymää.

Näin ollen en pääse enää sille vanhalle Twitter-tilille. Sääli sikäli, että siellä oli paljon seuraajia. Mutta tässä nyt uusi Twitter, laita samantien seurantaan:

https://twitter.com/Pt_media_org

Ei muuta kuin seurantaan.

 

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kiri

Ala mieluumin käyttämään gab.com twatterin sijaan kun tuolla on sellaiset puhdistukset menossa, että tili on sulki alle aikayksikön.

tappernoje

Polpo ja juutalaiset vapautettu syytteestä, mitäh ? – epäilen kuitenkin viimemainittuja, Mossad voi hallita osaamista jäljittää Paavon puhelin – Paavon veivattava jatkossa Jopolla kovaa ja tehdä lennossa päivitykset ja siten kuutalaiset eivät kykene paikantamaan uhkaa. Varo Paavo kuitenkin peltipoliiseja.