AfS kaupungin yllä: ”Pakkopalautukset käyntiin”

Alternativ för Sverige kohautti päivällä Tukholmassa omaperäisellä tavalla. Nimittäin porukka lennätti pienlentokoneen perässä plakaattia ”pakkopalautukset”.

 

Lentokone lensi päivällä Tukholman cityn yllä ja eduskuntatalon yli. Koneen perässä oli plakaatti, jossa luki Alternativ för Sverigen iskulause ”Återvandring” eli suomeksi suurin piirtein pakkopalautukset käyntiin.

Kone sai tuhansia katsojia. Osa luonnollisesti ihastui, mutta onpa sosiaalisessa mediassa ollut niitäkin, jotka ovat hieman… hmm… pahoittaneet mielensä. Muutaman kierroksen jälkeen kone palasi maan pinnalle.

Allekirjoittanut kuuluu Alternativ för Sverige-puolueeseen.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
samma på finska
samma på finska
8.9.2020 19:59

för sent

Hihat heilumaan
Hihat heilumaan
9.9.2020 05:32
Vastaa...  samma på finska

SENT men INTE FÖR SENT jos löytyy oikeat miehet…

Suvi A
Suvi A
9.9.2020 07:26
Vastaa...  Hihat heilumaan

Nej, det finns inte den rigtiga men i Sverige ännu. Aldrig inte tillräckligt för att överta grönkommunisterna. Det finns bara för mycket cider valarna.

Tai jotain 🤔 pakkoruotsia on monta vuotta.

Jeps
Jeps
9.9.2020 08:14
Vastaa...  Suvi A

Pakkoruotsi meni hukkaan 🙂 mutta asia ymmärrettiin kuitenkin.

Skandinavistan
Skandinavistan
8.9.2020 20:02

Ketään ei palauteta. Korkeintaan sillon, kun pansssarivaunut ovat kaduilla. Mutta sehän on vain unelmaa. Jos niin tapahtuisi, tulisi blm polvistuninen. Ja sen jälkeen pyllistys. Eli peli menetetty.

Skandinavistan
Skandinavistan
8.9.2020 20:03
Vastaa...  Skandinavistan

Ja ai niin. Kynsien lakkaaminen.

Liukuhihna laulamaan
Liukuhihna laulamaan
9.9.2020 05:50
Vastaa...  Skandinavistan

Kun nyt ihan ensin saataisiin palautetuksi edes kaikki karkoitetut rikolliset jotka edelleenkin ovat maassa ja syövät rahaa.

Numero kakkosena tulevat kaikki kielteisen päätöksen saaneet jotka jumittavat systeemiä valittamalla eivätkä sittenkään lähde vaikka tulisi 10 negaa.

Jos EDES näillä kahdella ryhmällä saataisiin aloitettua niin säästäisimme jo miljardeja.

Sen jälkeen vaan liukuhihna käyntiin himamaahan, tsuf tsuf tsuf!

Piikki lihassa
Piikki lihassa
8.9.2020 20:13

Miten tuo puolue eroaa Ruotsidemokraateista?

Ihmettelijä
Ihmettelijä
9.9.2020 02:31
Vastaa...  Piikki lihassa

Ruotsidemokraatit (SD) ovat lieventäneet kantojaan maahanmuuttoon tullakseen hallituskelpoiseksi puolueeksi. Lähinnä he enää vaativat, että tulijoiden pitää opetella ruotsia.

Afs vaatii ”pakolaisten” palautuksia turvallisiin kotimaihinsa. Siten Afs on tarpeen, jotta SD-puolueeseen pettyneet voivat siirtyä äänestämään haluamiaan asioita ajavaa puoluetta. Se ehkä kannustaa SD:ta palaamaan juurilleen tulevaisuudessa.

Matuista on muodostunut BIG ongelma
Matuista on muodostunut BIG ongelma
9.9.2020 05:39
Vastaa...  Ihmettelijä

Myös SD kannattaa paluumuuttoa tietenkin. Periaatteessa kaikki puolueet olisivat kiitollisia jos ei maahanmuuttopaskasta tarvitsisi keskustella 24/7.

https://sd.se/

Aappa
Aappa
8.9.2020 21:14

Tuohan on varsin maltillinen ehdotus kannustaa ”pakolaisia” palaamaan ja kehittämään kotimaitaan. Tai ei-kehittämään – riippuu miten haluaa käsitteen ”kehitysmaa” käsittää.

nimellinen
nimellinen
8.9.2020 22:29
Vastaa...  Aappa

Kyllä. kohta ei saa enään ”lomaltapaluurahoja” vaan joutuvat uimaan sinne mistä tännekin uivat ja hävittivät henkilöllisyytensä.. Itse lahjoitan mielelläni yhden demarin/matu uimapatjaksi, säästyy verorahoja omillekkin sitten…

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.9.2020 00:01

Kuka tankkasi koneen?

Skandinavistan
Skandinavistan
9.9.2020 01:24

Kävin eilen iso omena kauppakeskuksessa. Juttelin vartijan kanssa kun kyttäsi siinä metrosta tulevia. Niitä näitä. Totesin , että 15 vuotta sitten olin töissä eri kauppakeskuksissa ympäri pääkaupunkiseutua. Vastaavissa hommissa. Että on meno muuttunut sittemmin. Paska on vaan lisääntynyt. Ei siitä sen enempää.

Minä
Minä
9.9.2020 02:06

Ehkä nousee suurikin melu mielensä pahoittaneiden suvakkien joukossa.

Moni kyllä pahoitti mielensä, kun nämä marssivat kilpien kanssa ja toivottivat ”pakolaiset” tervetulleiksi. Siitä suvakit eivät välitä, jos joku toinen pahoittaa mielensä.

Suvakit ovat suurimpia rasisteja, sillä he suosivat ihmisiä ihonvärin perusteella. Rasismia on sellainen, jossa peruste ajatukselle on rodussa tai ihonvärissä.

Ne, jotka eivät halunneet näitä ”pakolaisia”, ymmärsivät, että ”pakolaisuus” oli lumetta ja syy oli tulla elämään toisten kustannuksella. Sen vastustaminen ei perustu ihonväriin, vaan siihen, että ei haluta pummeja elätettäviksi.

Juha
Juha
9.9.2020 05:22
Vastaa...  Minä

Kyllähän näitä kommunistisen aatteen kannattajia löytyy Suomesta enemmän ja enemmän. Jossain vaiheessa tulee se ahaa-elämys että ei tämä kommunismi toiminutkaan. Kaikki kommunistiset kokeilut päättyvät aikanaan.. tuhoon ja kuolemaan.

helena
helena
9.9.2020 04:16

On pelättävissä että lähitulevaisuudessa poliitikkoja ohjataan väkivallalla uhkailemalla kuten Italian ym mafia tekee. Mitä syvemmälle ilmiön annetaan yhteiskuntarakenteisiin syöpyä sitä vaikeampi se on poistaa.

Toivoisin että ne ’oikeat’ maahanmuuttajat jotka ovat Suomea rakentamassa haluaisivat auttaa poliisia ym oikeusjärjestelmää saamaan laittomasti maassa olevat kiinni ja takaisin omaa maataan kehittämään. Nyt kaikki maahanmuuttajat leimataan epäilyttäviksi, syyttömätkin joutuvat kärsimään.

Mikä tahansa Alternatiivi on parempi kuin nykyinen
Mikä tahansa Alternatiivi on parempi kuin nykyinen
9.9.2020 05:30

”ÅTERVANDRING” on suoraan käännettynä ”PALUUMUUTTO” eikä pakkopalautus joten eihän tuo nyt niin provosoivaa ollut vaikka ajatus on tietenkin ”jos ei hyvällä niin sitten pakolla”.

Tästä voi liittyä jäseksi:
https://alternativforsverige.se/bli-medlem/

PS Lesboksen pakolaisleiri palaa ja pakolaiset tunkevat kaupunkeihin.

Return to sender
Return to sender
9.9.2020 08:22
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei tarvitse kinastella. AfS haluaa että MIGRATIONSVERKET’ istä tehdään

ÅTERVANDSRINGSVERKET:

https://alternativforsverige.se/alternativ-f%C3%B6r-sverige-lanserar-%C3%A5tervandringsverket/

Realisti
Realisti
9.9.2020 08:35

Hieno homma. Siinä että vaaditaan selkärankaa ja ryhtiä vuosia jatkuneeseen hyväksikäyttöön jonka erityisesti lapsiuhrimäärät ovat järkyttäviä ei ole mitään vika.

Reittilennoksi ghetosta ghettoon
Reittilennoksi ghetosta ghettoon
9.9.2020 08:42

Tuo kone pitää laittaa reittilennolle Rosenbad – Rinkeby – Botkyrka.

Riskitöntä se ei tietenkään ole, alasampumisen vaara on suuri ja lentäjän grillaaminen paikallisessa kepapperiassa.

T
T
9.9.2020 11:37

”Allekirjoittanut kuuluu Alternativ för Sverige-puolueeseen.”

Mycket bra.

pumptsi@pum.poks
pumptsi@pum.poks
9.9.2020 14:06

Älkääs nyt innostuko, tännehän ne änkeävät jos Ruotsi potkii pois.

juha II
juha II
9.9.2020 20:01

Luulenpa, etta kyseinen pilotti menettää lentolupakirjansa. Ja tuo on se ksaikkein lievin rangaistus tästäkin ”viisastelusta”!

Aina kun hulluinhuoneella, joku erehtyy puhumaan järkeviä. Häntä ei julisteta terveeksi vaan puetaan pakkopaitaan ja viedään kylmään suihkuun ”rauhoittumaan”.