Annie Lööf klaanimafioista: ”Me kaikki olemme vastuussa siitä”

Muutama päivä ehti kulua johtavien poliisien lausunnoista koskien klaanimafioita kunnes palattiin normaaliin: säälimiseen ja itseruoskintaan.

Keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf lähti polkemaan maanantain SVT:n Aktuellt-ohjelmassa (vrt. esim A-studio tms) säälillä ja vastuulla.

– Me kaikki olemme vastuussa, Lööf sanoi ja tarkoitti siis sitä, että me kaikki olemme vastuussa siitä, että Ruotsiin on syntynyt klaanimafioita.

Juttu jatkui sillä perinteisellä jargonilla:

– Olemme tehneet liian vähän. Integraatio ei ole onnistunut emmekä ole onnistuneet luomaan tulevaisuuden uskoa näille ongelma-alueille. Emme ole onnistuneet toimimaan siten, että nämä ihmiset kokisivat olevansa osa yhteiskuntaa. Jos olisimme, olisi kehitys nyt toisenlainen, Lööf kertoi.

Niin ikään Lööf väitti, että kunhan vain integraatiota parannetaan, niin se on ratkaisu klaanimafioiden ongelmiin. Kaiken kaikkiaan tuli selväksi, että ainakaan Annie Lööfillä ei ole minkäänlaista realistista käsitystä mitä alamaailma ja jengiytyminen sekä klaanimafia tarkoittavat.

 

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko

Matuja ei koske mitkään säännöt, kuin myöskään vastuuta pakoilevaa punavihermössökään. Kaikkien syytä, voi helevata!

Joppos123

Eikös nuo klaanimafiat ole alunperinkin tullut svedustaniaan vain ja ainoastaan tekemään rikoksia ilman aikomustakaan sopeutua?
Miten siis sellaiset sopeutetaan ilman brutaalia väkivaltaa? Ei niin mitenkään.
Lällydemareiden ja puhuvien housujen maassa klaanimafiat tekevät ihan tasan mitä haluavat. Niiden kulttuurissa kaikki heikkouden osoitukset käytetään heti hyväksi, vaikka väkivallalla.
Tätä ei svedustania femakot ja eunukit tule ikinä ymmärtämään ja siksi Ruotsi on menetetty maa ja me talsitaan omien femakkojen ja eunukkien kanssa samaa latua perässä.
Jos haluamme maana ja kansakuntana selvitä niin jossain vaiheessa Suomalaisten on pakko turvautua siihen ainoaan kieleen mitä paskavarpaat kunnioittavat ja ymmärtävät ja se on vähintäänkin yhtä brutaali väkivalta mitä he itse käyttävät.
Jos tahtoa on niin pystymme siihen, vaihtoehtona on kadota maailmankartalta lopullisesti.

Anti-Annie

Voi kuinka vähällä järjellä Ruotsia hallitaankaan….

pöh

Yhtä vähällä kuin Suomeakin…

Outoja kuvitelmia

Muslimien integroituminen ei ole onnistunut yhdessäkään maassa, ei edes niiden kotimaissa. miten ruotsalaiset (ja suomalaiset) kuvittelevat että se onnistuisi täälä pohjolassa yhtään paremmin?

Puolueeton

Gaddaffi ei yrittänyt integroitumista vaan käytti kuria pitääkseen väkensä kurissa. Osin siksi hänet leimattiin diktaattoriksi. Mutta mikä muslimi maa toimisi ilman diktatorista valtaa? Tietääkö joku? Gaddafi onnistui ja Libyasta hänen aikanaan Afrikan köyhimmäsä lukutaidottomimmasta maasta kehittyi Afrikan rikkain ja lukutaitoisin kansa.

Koraani kieltää

Muslimi ei todellakaan halua integroitua ja se on jo huomattu.

GLGL

”miten ruotsalaiset (ja suomalaiset) kuvittelevat että se onnistuisi täälä pohjolassa yhtään paremmin?”

Koska ruotsalaiset pitävät itseään parempina ihmisinä. On narsistinen kuvitelma siitä, että heidän hyvyys säteilee ja korjaa kaikki ongelmat, eli ns. jeesus-kompleksi.

Aappa

Mitä toi tytsy höpisee, klaanimafioillahan menee vallan hienosti! 🙂

Valtsu

Annilla se pyörähtää sama levy käyntiin on kyse sitten lukutaidottomasta pakolaisesta tai mafiaryhmästä. Maahanmuuton hevonpaskabingo olisi tullut jo yhdestä virkkeestä täyteen. Bingo!

Suomi Finland

Hän tulee olemaan tuota samaa gansteriräppilevyä huudattava idealisti katkeraan loppuun asti. Poliittinen korrektius säilyy, vaikka terroristi sahaisi kurkkua poikki.

Suomi Finland

Kas kun ei tuuminut, että on meidän kaikkien syy, että kehitysmaissa syntyy rikollisklaaneja, koska kolonialismi ja koska rasismi.

Jos klaanin jäsenen tuo pois kehitysmaasta, hän on edelleen klaanin jäsen ja etupäässä myös kehitysmaalainen.

Montakohan tonnia lööf meinaa syöttää pullaa noille ihanille palleroille, jotta nämä sopeutuisivat.

Pasi Vello

Länsimaat voi pelastaa vain naisten emansipaation peruuttaminen.

Ensimmäiseksi täytyy poistaa äänioikeus.

Clarissa

Sä oot vapaa muuttamaan näihin ihaniin maihin, joissa naisilla ei ole päätäntävaltaa, kun se kerran sinusta on autuaaksi tekävä seikka. Kertoo hyvin äo:stasi.

GLGL

Miten on selitettävissä se, että Ohisalot ja Lööf:it ovat vallassa ja päättämässä asioista? Ketkä heitä äänestivät? Karrikoiden voidaan sanoa, että ilman naisten äänioikeutta nuo eivät olisi vallassa.
Sukupuolen sijaan äänioikeuden rajaus pitäisi tehdä jonkinlaisen yhteiskuntakelpoisuuden mukaan. Se on hankalasti määriteltävissä, mutta esimerkiksi huumehörhöt voisi jättää suosiolla ulkopuolelle. Myös rikollisiin järjestöihin (mm. Antifa) kuuluvien soisi menettävän äänioikeutensa.

Jorma

Se on huono juttu jos ei äänestä! Yksinkertainen esimerkki: On 2 ehdokasta ja 5 äänestäjää. Toinen ehdokkaista on vihervasemmistolainen suvakki ja toinen kansallismielinen normaalilla järjellä varustettu henkilö. No 2 noista äänestäjistä, jotka olisivat äänestäneet kansallismielistä päättää olla äänestämättä, koska ”ei se kumminkaan kannata ja ei mitään muuta” ym. 1 kansallismielisistä äänestäjistä äänestää ja 2 suvakin kannattajista äänestää. Loppu tulos on, että suvakki pääsee vaikuttamaan yhteiskunnan asioihin, koska 2 kansallimielistä ei äänestäneet, kun ”ei se kannata”! Muistakaa ihmiset äänestää!

Tarja niemi

Täällä ruotsissa vietiin mielisairaiden väärinkäyttäjien hoitokodista potilaat äänestämään sd:tä. Annettiin vain heidän ään estyskupongit.
Tiedän tämän varmasti koska lähiomainen oli hyväksikäytön uhri

Jorma

No mutta siinähän meni äänet hyvään osoitteeseen. Muuten eivät olisi äänestäneet ollenkaan varmaan.

Mikko

Sinusta on siis täysin ok, että puolet ihmisitä eivät saa päättää asioistaan. Ainoat maat, joissa näin on, ovat kehitysmaat. Näistä tulevat ihmiset ovat siis hengenheimolaisiasi. Voit kivikautisine mielipiteinesi vapaasti muuttaa tällaiseen maahan, jossa muut ovat yhtä naisvihamielisiä, kuin sinäkin.
Tasa-arvo nyt vaan kuuluu sivistysmaahan ja naisten älykkyys on aivan yhtä korkealla tasolla täällä, kuin miestenkin. Pistää vituttamaan, että joku imbesilli naisvihaaja olisi valmis ottamaan oikeudet pois vaimoltani ja tyttäreltäni, joiden oikeuksia minä haluan puolustaa ja juuri siksi en halua kaikenmaailman kehareita tänne loisimaan ja aiheuttamaan turvattomuutta. En hyväksy sen paremmin suomalaisiakaan naisvihaajia,

Aina näiltä retardeilta unohtuu, että suurin osa tämän siirtolaisvyöryn aiheuttajista ja ylläpitäjistä on miehiä, tuolla päättävissä asemissa.

Turhaantunut

Katoppa suomen viisikkoa, akkat mättää miljardeja loismaihin ja viisokko ei tule toimeen kun lähes 100 päisellä avustajajoukolla joiden jokaisen palkka hipoo 6000 euroa kuussa.
Erittäin ”hienoa” toimintaan akoilta, eikö?
Vihervasemmiston ämmät tuhoaa suomen.

Ilmari

Minusta Lööf sanoi, että kaikki hallituspuolueet ovat vastuussa. Tosin ei selvinnyt miten tämä vastuu on tarkoitus kantaa. Toimittaja olisi toki voinut sanoa, että kun integraatio ei kerran ole onnistunut niin miksi tulijoita otetaan lisää.

Sami

Aina Ruotsalaiset ja Suomalaiset johtajat ovat paenneet vastuuta epäonnistumisistaan kansan selän taakse huutelemaan: ”me kaikki olemme vastuussa”. Jos johtajien mielestä kansa on vastuussa, niin siinä tapauksessa johtajat tässä myöntävät ja tunnustavat etteivät koe olevansa johtamisvastuussa, vaan kansa on vastuussa johtamisesta. Johtajat eivät koe johtamista tehtäväkseen, ja tästä syystä asettuvat kansan selän taakse kommentoimaan, jutustelemaan joutavanpäiväisiä latteuksia säilyttäen vastuun kansalle.

Ingen Gripen

Juuri niin tekevät. Päättäjät yrittävät livetä huonojen päätöstensä henkilökohtaisesta vastuusta sysäämällä sitä kollektiiviseksi vastuuksi.

Särmääjä

Siinä toi suvakkiämmä on oikeessa että he kaikki poliitikot on vastuussa niiden synnystä Ruotsiin.

Hullu Hullun Tuntee

Eikös tuo ole se tyhjäpää joka pokkana selitti että heti kun on matkustanut Tukholman metrolla niin on ruotsalainen.. ja semi-legendaarisen heiton: On laitonta olla rikollinen Ruotsissa. Huono sketsi koko akka. Kun joku haastattelee sitä niin se tuijottaa hypnoottisesti pää kallellaan ja suusta valuu pelkkää aivokuollutta vasemmistopaskaa. Sen vastaustekniikka on kuin se yrittäisi kovin sitkeästi selittää toiselle yhtä vajaalle jotain todella todella monimutkaista ja tajunnan räjäyttävää. Mielipuoli psykopaatti.

Yuri Komissarov

Kyllä Annie siinä mielessä on oikeassa että syypäitä kehitykseen ovat ruotsalaiset politiikot aivan yksiselitteisesti idioottimaisine päätöksineen.

Vikaa myös kansassa

Ja äänestäjät, kun ovat äänestäneet niitä, jos Ruotsidemokraatit ois saanu vaikka 70% viime vaalien äänistä niin tilanne olisi toinen.

Qroquius Kad

Mistä tiedät?

Vikaa myös kansassa

Näinhän se juuri on. Mutta sitten kansaa saa sen matutuksensa.

Yuri Komissarov

Ruotsin vaalijärjestelmä kaipaa uudistusta jo yksin niin että äänestysliput ovat ulospäin samanlaiset, siellä äänestetään puoluetta ei ehdokasta eli samat pönöttävät vaalista toiseen sekä äänestyskynnys on epädemokraattinen ratkaisu jolla käytännössä puljataan 10-15%:a äänistä isoille puolueille.

Ingen Gripen

Uskookohan toi Svea-mamma itse noihin juttuihinsa vai vetääkö vaan roolia loppuun asti.
Ei vihamielisiä ja kouluttamattomia pysty integroimaan minkäänlaisilla realistisilla panostuksilla.

seant

Voima lehdessä, jossa pääasiassa vihervasemmisto hörinää, oli nyt kerran asiaa, jota olen ihmetellyt Iranin pappis vallasta lähtien, jota vasemmistolaiset olivat ajamassa ja oli heidän loppu.Toivottavasti jokainen varsinkin vasemmistolainen lukee myös muut.
https://voima.fi/artikkeli/2020/islamismi-on-todellinen-uhka/

erno

Miksi ihmisten on niin vaikeaa ymmärtää, että nämä ”pakolaiset” pakenevat omia maanmiehiään. Sitten kun näitä on tarpeeksi lastattu tänne on jonkun paettava jälleen ja toivottavasti se emme ole ME.

Nimetön

Pitäsköhän lainata suomalaisia mestarikotouttajia ruotsiin työkeikalle?

juha II

Voin saAda vihat niskaani, mutta kyseinen bimbo on aika kaunis nainen, mutta naisen kauneuden määrittelee paljolti miehen piuutteen taso.ruotsalaiset naiset ovat kauniita ja olivat puoli-arjalaisia ja viikinkien itsetietoisia puolisoita.

Ja tietenkin pirun ylpeitä ja koppavia. Eivät kaiketi piittaa juuri suomalaisista miehistä.

Lööf on tyyppi -esimerkki ruosalaisesta suvakki ämmästä ja elitistä, joka on idealismiä sekä piripinnassa kuin ”Marskin malja” linnunaivoista tyhmyyttä, joka ei koskaan opi mitään uutta. Ei etenkään omista (eihän niitä edes ole) virheistään, puhumattakaan toisten vikka se olisi inhimillisistä syistä ”helpposa kuin heinän teko”.

ZAnnika Saarikon johdolla Suomen keskustasta tulee ruotsalaisen vastineen klooni.

pasi klemetti

Emme ole tehneet tarpeeksi! emme ole rakastaneet tarpeeksi. lisää rakkautta niin pelastamme maan!

Fatwantarkistaja

Rakkausmattopommitukset käyntiin.

Fatwantarkistaja

Lööf on siis äärimmäisen saastainen fasisti ja rasisti. Hän itse kertoo sen. Olisit kotouttanut, etkä olisi natsipelleillyt. Kaikki on hänen syytään, ymmärtäisipä mennä uuniin. Pahin ihminen, joka maailmasta löytyy, Hitlerkin oli kuoropoikia tuohon hirviöön verrattuna. Itse Saatana häpeää hyvyyttään. Kamala ”nainen”.

Woah

Kalliksi on tulleet kivat ruonalaittohetket ja ”muu” mukava matujen kanssa Ruosalaisille. Tästä ei ole paluuta ”normaaliin” kuin ehkä kunnon Sodan kautta.

Huolestunut

Uskon enemmän poliisin tiedustelun tietoihin ,kuin poliitikon arkitodellisuudesta irralla oleviin lausuntoihin.

Turhaantunut

Yllätys, yllätys, akka on kuin kopio suomen Marsisijasta.
Sama mitään sanomaton katse isojen peilisilmien takaa joka kertoo totuuden siitä että niiden läpi katsoja on psykopaatti.