Tavio: EU-elvytyspaketti keskustan käsissä

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio arvioi, että Euroopan unionin elvytysrahapaketti on käännekohta Suomen historiassa.

Tavio nostaa blogikirjoituksessaan esiin, että keskustalla on hallituksen toiseksi suurimpana ryhmänä käsissään avaimet rahapaketin hyväksymiseen tai kaatamiseen. ( linkki: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/villetavio/keskustan-historiallinen-paatos/ )

Tavion mukaan elvytyspaketin hyväksyminen tarkoittaisi EU:n muuttamista tulonsiirtounioniksi.

Tavio kertoo blogissaan, että keskustan liittolaisina hallituksessa esiintyvät vihervasemmistolaiset nöyryyttävät todellisuudessa keskustaa ja riemuitsevat sen kannatuksen laskusta.

– Tunnen keskustan kansanedustajat ja useat heistä ovat isänmaallisia ja maaseutua rakastavia ihmisiä. Nyt testataan poliittinen selkäranka, Tavio pohtii.

– Jos keskustassa tähän EU-elvytyspakettiin taivutaan, on se osoitus siitä, että vastineeksi ministerinsalkuista voidaan taipua mihin vain, Tavio sivaltaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Not Good
Not Good
9.9.2020 19:07

Keskusta pissii suomalaisen työssäkäyvän nilkoille viherkommunistisen hallituksemme puudelina.

En olisi ikinä sitä uskonut näkeväni, koska pidin heitä edes jotenkin isänmaallisena puolueena.

Nyt desanttimme haluaisivat sabotoida hävittäjäpäivityksemme ja keskusta nylkyttää tyytyväisenä kommarien lahkeita, eikä millään ole mitään väliä.

Aappa
Aappa
9.9.2020 19:20

No voi voi, ja vasta saivat uuden emännän, jossa on maajussillakin mistä ottaa kiinni molemmin käsin.

juha II
juha II
9.9.2020 19:31

Itse as5assa kreskustan käsissä ei ole yhtään mitään. Keskusta on polvilllaan kuin yleinennainen ylesessä saunassa.

Minä
Minä
10.9.2020 01:16

Tällaisilla ”tukipaketeilla” opetetaan mm. italialaisille kuinka lypsetään EU-maiden varakkaampia valtioita. Ranskalaisille, italialaisille ja saksalaisille pankeille kerrotaan, että kyllä Italialle ja muillekin vastuutonta taloutta harjoittavat voi lainata mielin määrin – kyllä toisten maiden veronmaksajat maksavat.

Puheet jostain koronatuesta ovat hyväuskoisille syötettyä tarua.

Nyt maksetaan, jotta mm. italailaiset saisivat pitää ne rahat, jotka ovat saaneet yksityiseen talouteen ja yritysten kassoihin, eivätkä joutuisi vastuuseen oman maansa typerästä politiikasta.

Last edited 5 months ago by Minä
Morpho
Morpho
10.9.2020 09:12
Vastaa...  Minä

Saavathan Saksa ja ranska suoraa tukea ja lainaakin satoja miljoonia.
Täysin uskomatonta, Euroopan suurimmat ja rikkaimmat taloudet rahastavat taloudelliset tappionsa jäsenvaltioilta.

Woah
Woah
10.9.2020 01:57

Tässä on kepulla tuhannen taalan paikka, joko hyväksyy sen ja hyväksyy myös sen että kepu uppoaa lopullisesti RKP:n tapaiseksi mikkihiiri puolueeksi. Saarikon johdolla kepu kallistuu yhä enemmän vihervasemmiston sylikoiraksi. Nuo akat puoluejohdoissa vievät Suomen lopulliseen tuhoon, kun jäsenvaltiot hivutetaan liittovaltioon ja Saksan ja Ranskan komentoon.

Särmääjä
Särmääjä
10.9.2020 04:23

Ompas tosi isänmaallista olla ensin perseraiskaamassa Sipilän joukoissa Suomea kokoomuksen kanssa ja nyt vihervasemmistossa ja valita vielä uudeksi pj:ksi joku suvakkilehmä. Ne keskustan ”isänmaalliset” on varmaan ylpeitä itestänsä.

Sam Colt
Sam Colt
10.9.2020 12:15

Ministeriaudissa hyväksyy vaikka mitä. Se nähtiin muutamasta persupoliitikostakin 2017.

Muistetaan vielä miten ministeri Vanhanen pääministerinä ollessaan puolsi Kreikan rahoittamista, koska ”sieltä maksetaan niin hyvää korkoa!” Talousviisas?

Topi
Topi
17.9.2020 08:35

Keskusta on kaiken pahan ÄITI,nyt sen johtoryhmän etu onkin liittoutua näiden entisten toveriensa Vasemmisto vihreä akselin ympärille,tekemällä tätä kansan vastaista sortopolitiikkaa,kansoittamalla maa Uus-Suomalaiset Uus-Työttömät ryhmillä meidän säästöpossu rahoituksen turvin,sekä suruttomalla velan otolla muunmaalaisille,joiden nimeä ei voi julkaista.Pölhökustaa suomalaiset istuvat vain hiljaa ja nyökyttelevät kuuliaisesti päitään,mutta kuinka kauan heidän isot päänsä ovat sitten turvassa,se on jo toinen juttu.