Ruotsi pakkopalautti tänään muutaman afgaanin

Kotiin palaavat saivat viimeisen kyydin Ruotsissa tummalasisella Transporterilla.
Koronasta huolimatta Ruotsi näyttää harvakseltaan palauttavan laittomasti maassa olevia kolmansista maista tulleita miehiä.

Vihjeen perusteella menin notkumaan Arlandan lentokentälle, sillä vinkkimiehen mukaan Ruotsista laitettaisiin koneeseen kolme afgaanoa. Kriminaalinhoitovirasto, joka hoitaa palautettavien kuljetukset joissakin tapauksissa lentokentälle, saapuikin totta tosiaan kentälle ja kyydissä oli kolme miestä. En osaa sanoa olivatko afgaanoja, koska kaikilla oli maskit tiukasti kasvoillaan ja lippalakit päässä. Kuljetus tuli niin nopeasti, että en ehtinyt kuvaamaan miehiä. En viitsinyt mennä sisälle kentälle kameran kanssa.

Vinkkimiehen mukaan miehet lennätetään Kabuliin, jokainen heistä on saanut vuodesta muutamaan vuoteen pituisen maahantulokiellon, joten kyse oli pikku rikollisista. Mahdollisesti jotain väkivalta- tai raiskausjuttuja.

Joka tapauksessa turvallista matkaa ja minä tankkasin koneen!

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
MattiS

Ruotsin systeemi toimii;
palauttaa kolme ja saa tuhat tilalle. 👏🏻

Eipä kyllä hurraamista ole täällä kotosuomessakaan.. 🙄

Terhomatti Hämeenkorpi

Tervemenoa, partalapset, mulliturvat !

PastoriNikulainen

Niin ”miehiä” – aina vaan pelkkiä karvakulleja…
…Nooh, niitähän nuo aina ovat. Ja aina pelkkiä islamistejakin vielä oikein henkeen ja vereen. Kansa jos tajuaisi valta-valemedian koijjaukset, olisi se ”astetta” tietoisempi, miten likaisesta pelistä tod. on kymysyskään.
Aamen…

Aappa

Kotiinpaluuta ei voita mikään! Nuokin kaverukset vain ihmettelevät jälkeenpäin, että mikä ihme heitä ajoi rasistiseen Ruotsiin lämpimän kamelinmaidon ja lampaan hanurin ääreltä.

TUHONTIE

Rahantuhlausta, täysillä koneilla pitäisi lentää kun ilmastonmuutos ja kaikki.

Juhuu :)

Hyvää kotimatkaa!

ps. Don´t bother to come back.

juha II

Tätä ei matkita Suomessa!