Tukholman koraanipeijaiset alkoivat! Alkaako illalla mellakka?

Tanskalainen Rasmus Paludan kera puolueensa Stram Kurs suunnitteli viikonlopuksi koraanipeijaisia Tukholmaan, mutta näyttää siltä, että kaupunkiin on saapunut jo nyt tanskalaisia. Ensimmäinen koraani poltettiin tänään aamu kuudelta Rinkebyn torin kupeessa.

Asiasta on noussut ruokatuntiin mennessä valtava kohu. Kaikki mediat toitottavat, että koraani on poltettu ja tekijät ovat valvontakameranauhalla. Poliisi on etsintäkuuluttanut Tanskan rekisterissä olevan sinisen Skoda-merkkisen henkilöauton.

Samhällsnytt oli paikalla kuvaamassa kun koraani sytytettiin tuleen. Filmillä henkilö kertoo lyhyesti, että ollaan Rinkebyn torilla ja kehottaa äänestämään joko Sverigedemokraatteja tai Alternativ för Sverigeä:

 

Samnyttin tietojen mukaan Tukholman poliisi varautuu tuleviin viikonlopun mellakoihin ja Tukholmaan on hälytetty 300 ylimääräistä poliisia pitämään järjestystä yllä. Lisäksi toimeen on kutsuttu 60 erityistä tutkijaa.

Mellakat tulevat olemaan suurimaat Tukholmassa Järvan alueella, johon kuuluvat lähiöt Rinkeby, Tensta, Husby ja Kista. Pahimmat mellakat tullaan näkemään Rinkebyssä ja Husbyssä.

Pt-media tulee seuraamaan tapahtumia tarkkaan ja olemme mahdollisuuksien mukaan paikanpäällä. Ainakin perjantaina ja lauantaina olemme Järvassa seuraamassa mitä tapahtuu.


 

 

 

[rps-paypal]

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
NoMuSu

Koraaninpolttaja näyttää matulta itsekin vaan eihän ole koiraa karvoihin katsomista.

Jos sinulla Paavo on joku vanha puhelinluettelo tms niin tuikkaa tuleen!

Kemppi Pirhonen

Kyllä Pate uskaltaa koraanin poltaa, varmaan on muutaman hommannut jo varastoon.

Rohkea rokan syö?

Ei uskalla.

Gyntter

Kekrijuhja kai ne oli tapana viettää satokauden päätteeksi. Monikulttuurisessa ja rikastuneessa MaTu:kka lähiössä ao. juhlaan sopii erittäin hyvin kuraanin polttaminen. Lisää vaan kuraanirovioita ja MaTu:kat pääsevät sitten hyvällä syyllä polttelemaan asumuksiaan ja naapuruston autoja.

Svedu-mediakaan ei pysty salailemaan MaTu:jen riehuntaa, joten tyhminkin svenssoni alkaa hoksaamaan millaista joukkoa maahan on otettu elätettäväksi.

Los6666

syttysköhän saunan tai paljun tulet tolla paskaniteellä hyvin?

Heja🇩🇰❗️

Heja 🇩🇰 ❗️

Suomi Finland

Nytpä nähdään, saapuuko ‘kulttuuri’ Islamobadiin. Kaljat ja popparit esiin! Nuoriso ja vähän vanhempikin ‘kulttuuriväki’ siirtyy ns käymistilaan.

Kossu

Saatta tulla aika rähinät jos tuolla vielä pari kolme koraania leimahtaa tulille….ole paavo varovainen jos kylillä pyörit noilla nurkilla vkl.na 🤣🤣🤣 siellä saattaa buranakin lennellä jos oikein innostuvat….😉

Musupetos-valeasu

Valeasu, kära Tajukangas, valeasu:

Kufi päähän ja kaapu päälle. Viikset ja kulmakarvat voi myös maalata tummemmiksi.

Adidas

Kaipa sinulta löytyy ver(r)yttelypuku?

T

Yksi hyvä sala-identiteetti soluttautumista varten voisi olla bosnian-muslimi. Siellä on ihmeen vaaleatakin väkeä. Eli keksit itsellesi etelä-slaavi nimen ja opettelet ruotsin ääntämisen balkanilaisittain.

Valekala

Ja iso, musta hengitysmaski- voilá!

Ensin poltat kirjan ja sitten siirryt salaa öyhöttäjien porukkaan.

Moonman

“Kaikki mediat toitottavat, että koraani on poltettu ja tekijät ovat valvontakameranauhalla” -Tulee sellainen vaikutelma, että media suhtautuu koraaninpolttoon aivan kuin se olisi joku rikos?

Pikkumorkani

”Hets mot folkgrupp”- käsitettä on ehkä laajennettu avustuspuolelle. Tai sitten on kyseessä luvattoman mielenosoitukseen avustaminen, paloturvallisuus, ofredande tms.

Särmääjä

Epäilty kiihotus ja islamin loukkaus on tapahtunu ja ne on vakavia asioita. Polpon täytyy viestiä yhteisölle että he kunnioittaa sharian peritaatteita ja sitten perinteinen poliittinen puoli on se väärä mielipide.

kanander

Onhan se nyt varma, että on poltettu korona…ei kun koraani? Ei kai kolmen sivun osittaisesta poltosta tule samaa tuomiota kuin koko pumaskasta?

Särmääjä

Taas on ilmaisunvapaus huipussaan kun polpolla heti tanskalaisen opposition metsästys käynnissä kun Valko-Venäjällä konsanaan.

Kemppi Pirhonen

Nyt tulee KONTENTTIA!!

Kemppi Pirhonen

Laitetaan kaikki donatea nyt Patelle niin saa hommattua luotiliivit ja mellakkapoliisin kypärän alkajaisiksi. Luotiliiveihin tietysti painatus PRESS PT MEDIA. Lopuilla rahoilla ostaa sitten käytettyjä koraaneja divareista. Sitten kun Yosemitellä veivaa liiveissä ja kypärä päässä, tarakalla vino pino koraaneja ja trangian tenttupullo. Ai että, ai että, kyllä tuloo kontenttia sotakirjeenvaihtaja Tajunkankaan kanavalle.

Naru

Eikö tää porukka vois poltella niitä omassa maassaan? En todellakaan pidä musuista mutta en ymmärrä miksi vieraaseen maahan mennään aiheuttamaan ongelmia.

Sherlokki suvakko

Niin, miksi musut eivät pysy omissa maissaan raiskailemassa ja sikailemassa, kuin että tulevat tänne mesomaan?

maassa maan tavalla

Alistuskulttuureista tulevat tuntuvat suorastaan kerjäävän sitä, että heille pitää asettaa rajat. Tuo koraanien polttaminen on vaan rautalangasta väännettyä rajojen asettamista.

Punktslut

Tanska on Ruotsin ainoa toivo.

Joku toinen

Rasmus Paludan on ruotsalaisen toimittajan Tomas Polvallin poika.

Posa

Miksi nää ei vietä koraanirovioita omassa maassaan?

Sirpa-Tuula

HUOM! Siellä on niin vähän porukkaa, koska KAIKKI ovat töissä!!!!! Hävetkää NATSIT !!!!

Los6666

ai saatana herramme 😂

Sherlokki suvakko

Ai matut töissä! Hehehee, nukkumassa ovat. Keräilevät voimiaan yön rientoja varten 😀

Nusu

Ei toki nukkumassa vaan muissa sänkyhommissa.

MattiS

Puskahommissa pikemminkin.

juha II

“Rauhanomaista mielenilmaisua” pukkaa. Tanskalaisilla on munaa. Tosin tuo “kyläily” Ruotsissa jättää matot kurttuun eivätkä tanskanmaalaiset taatusti pyyhkineet kenkiään Tervetuloa” mattoon!

Juha

Miksi tuolla Rinkebyn torilla ei ole betoniporsaita.. filmillä vilahtaa jotain betonihylkeiden näköisiä ajoesteitä.. kenties jokin korkeakulttuurinen juttu.. kunhan ihmettelen

Los6666

hyvähyvä, idiootit mellakoikoon islamisoituneessa paskabyyssä satukirjan polttamisen takia…
Saavat kotoisan olon ku kaikki on paskana ja mikään ei toimi 🤘

Mirjami

Mistä voi seurata suoria skriimejä? Dlive tai Youtube? Periscope?

Just saying

Mikä osoite? Algoritmien mukaan ei löydy MITÄÄN Rinkebystä! Minusta täällä piäisi olla jonkinlainen linkkiosio ajankohtaisten tapahtumien seuraamiseksi. Kaikki on nyt hajautunut pitkin poikin nettiä ja Youtubea, siihen päälle estävät Google Recaptchat sun muut: hyvin toimii estämään kaikkea anti-valtamediaa.

Daavidin poika

Taitaa Koraani kirja olla jo tunnetumpi maailmalla, kuin kirjailija Kalle Päätalon koko kirjallisuus tuotanto.

Mohammed Tesla

Vähän ihmetyttää, muslimimaailma arabit etunenässä kun on tekniikan ja tieteen edelläkävijä ja jokainen muslimi on sanojensa mukaan älykkäämpi kuin mikään ikinä missään, miten he eivät vielä ole palamatonta koraania keksineet?

Per Vers Muhammed

tämä on hyvä todiste siitä, että islam on rauhan uskonto, joka kunnioittaa kaikkia tasavertaisesti

PastoriNikulainen

Hieno homma, notta tummakin kaveri on herännyt ja poltti yhden maailman ehkä tylsimmistä oopuksiista, kautta homosabiensien historian.
Lisää tälläistä viihdettä!
Aaamen…

Sensuuri iski

Nyt video on poistettu YouTubesta ”viharetoriikan takia”.