Video: Morian pakolaisleiri poltettiin allahu akbar-huutojen säestämänä

Sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet miehet huusivat allahu akbaria samalla kun polttivat Lesboksella Morian pakolaisleiriään.

Filmiltä kuulee selvästi miten miehet mellakoivat ja samalla huutavat allahu akbaria. Lisäksi filmiltä huomaa miten kehitysmaista tulleet muslimimiehet tahallaan provosoivat toisiaan kiimaan. He eivät yritä pysäyttää paloja vaan päinvastoin sytyttävät niitä.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mummeli 62

….ja nämä pitäs sitte sijoittaa toisiin eu-maihin kun ensin tahallaan tuhotaan katto pään päältä, ei kiitos!

pöh

Kyllä kiitos ja äkkiä! Sanoo meidän hallitus..

T

Ja mikähän järki tässä oli? X määrä vähemmän telttoja.

Sam Colt

Kun polttaa telttansa, on toivoa päästä hotelliin pohjoiseen.

Hep

Nukkukoon jatkossa tuhkakasoissa jos ei teltat kelpaa.

Los6666

mitsbrasisminvastustelijat? eikö se ollutkaan kreikkalainen kuunazipoliisi?

Särmääjä

Rasmuksen aivoriihi taas levittämässä huhuja ja salaliittoteorioita

Anna-Maria Korhonen

Ovat tietysti kuulleet Suomessa asuvilta klaanilaisilta, että täältä saa uudenkarhean omistusasunnon ilmaiseksi.

Mitä tykkää Lesboksen kantis?

Herää kysymys:

Kumpi on suurempi idiootti, teltanpolttaja vaiko eurooppalainen pakolaisvastaanottaja?

Oikea vastaus: eurooppalainen pakolaisvastaanottaja.

Suomi Finland

Näin se menee. EU tulee kohta apuun. Ihmiset ovat nyt hädässä. Eivät kai nyt 11.900 ihmistä ole syyllisiä siihen, jos 100 ihmistä tuhoaa koko leirin? Nyt hieman GCM:ää ja inhimillisyyttä peliin. Nuo 11.900 ihmistä on asutettava loistohotelleihin ympäri Eurooppaa. Oikeastaan, koska he ovat asuneet yhteisössä noinkin pitkään, olisi epäinhimillistä vaatia heitä hajoittamaan yhteisönsä.

Ainoa ratkaisu, jonka ihmisoikeuksien puolesta voidaan hyväksyä on, että rakennetaan uusi jättimäinen loistotäysihoitola jollekin erittäin maisemarikkaalle paikalle, sillä nämähän ovat kovia kokeneita ihmisiä, ja heitä täytyy nyt kohdella erityisen haavoittuvina yksilöinä.

Emmehän voi kieltää loistoasuntoja, loistoautoja, valokuituyhteyksiä emmekä edes AK-47:ja tältä ryhmältä, vaan heille on tarjottava kaikki. Heiltä ei voi vaatia tai edes pyytää yhtään mitään. Se olisi rasismia.

Ike

Niin. Emmehän nyt kai voi kieltäytyä länsimaisen yhteiskunnan itsemurhasta. Totuus on se että mikään ei riitä näiden ihmisten lisääntymisen hallitsemiseen. Syntyvyys on vain yksi sodankäynnin muoto ja sitä euroopan sitten pitäisi suvaita. Kai nyt joku ymmärtää miten typerää tuo on, ei ainakaan Suomen hallitus. Nyt jäitä hattuun ja kaikki Euroopan yhtenäisyyskehitys seis. Oli aika kun saatoin käydä Ranskassa ja se oli Ranska. Samoin muiden maiden kohdalla. Nyt kaikki maat alkavat olla jonkinlaisen muslimi-suvakkimaan muunnoksia. Ei ole oikei antaa periksi. Oikein on puolustaa arvoja jotka on osoitettu järkevämmiksi kuin maahantunkeutujien arvot vaikka eivät oman maan poliitikot sitä edes ymmärtäisi. Samoin seis kaikki kehittyneiden valtioiden rahan syytäminen kehitysmaihin. Se mahdollistaa vain rajattoman väestönkasvun ja luonnollinen raja ei koskaan tule esteeksi. Noihin esim. öljyvaltioihinkin ollaan jo laitettu rahaa riittävästi. Heidän elintasonsa on täysin riippuvainen länsimaisesta teknologiasta. Toivottavasti se loppuu uuden tekniikan myötä. Koitetaan katsella nyt vähän näitä asioita omasta vinkkelistä vaikka vihervasemmisto ei siihen koskaan suostu.

Suomalainen Torvi

Ruotsin MiljööPuolueen SUOMALAINEN pakolaispuhetorvi Annikka Hirvonen haluaa että pakolaiset perheineen haetaan Ruotsiin välittömästi:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/mp-sverige-agera-efter-lagerbranden-pa-lesbos

Göran Bakbulle af Mellanben

Det brinner, det brinner. Och strax där brinner mera. Pallaa pallaa, perkele tääl pallaa. https://twitter.com/Halla_aho/status/1303799593663115265

Unelma Painajainen

Että korpeaa kuulla tuota allahu kailotusta. Pitäisi opetella arabiaa sen verran, että voisi haisevana vastalauseena kiljaista jonkun kunnon solvauksen allahista.

juha II

Eli asialla ei ollut ”mitään tekemistä islamin kanssa”.

Mätämunia

Ja tänne saavuttuaan polttavat vastaanottokeskukset että saisivat omat kämpät. Ne kämpät sitten tuhotaan totaalisesti, ja jätetään luteita ja torakoita jäähyväislahjoiksi ennenkuin rasistikorttia heilutetaan ja saadaan uudempi parempi isompi ilmaiskämppä lähellä discoja ja puskaraiskaus-pururatoja. Minä haluan sisällissotaa, laskunmaksajat vastaan sossumuslimit.

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa! Ja paljon poltettavaa!

työtön

Syksy on autogrillauksen aikaa.

PastoriNikulainen

Nooh jotenkin oli odotettavissa, kun kyseessä kuitenkin taas ns. perusvuohenk***ät (lievästi sanottuna).
Ei muuta kuin veturit tulille ja toisenlaisen leirin kautta takaisin sinne ”shit holeen”!!!!!
Ei tule ikävä normaalilla sivistyneistöllä.
Aaamen…

lipstick-pig.gif
Ali Kessu

Toivottavasti tuli lankeaa taivaasta ja polttaa perskarvat näiltä karvaranteilta.

nilger

vitun jonnet