Mistä Morian pakolaisleirin palossa on kysymys?

Sotapakolaiset polttivat oman asumuksensa paremman toivossa.
Moni saattaa muistaa muutaman vuoden takaisen jupakan Tukholmasta, jossa pakolaisina esiintyvät miehet polttivat asumuksensa maan tasalle.

Syksyllä 2016 Tukholman Farstassa sijaitsevassa pakolaisasumuksessa kiehui. Kaupunki oli rakennuttanut sotaa, vainoa ja kidutusta paenneille miehille ns. moduuliasuntokompleksin. Käytännössähän tämä tarkoittaa parakkiasumusta. Toisaalta parakki antaa majapaikasta hieman väärän kuvan.

Jokaisella asujalla oli oma huoneisto, joka vastasi suurinpiirtein jotain matkustajakotitasoa. Huoneissa oli vessat ja käytävillä suihkut. Ruokaa sai laittaa yhteisissä tiloissa. Yleisesti ottaen asumukset olivat hyviä ja siistejä.

Tämä ei kuitenkaan sopinut miehille. Heille oli luvattu, tai he kuvittelivat, että heille oli luvattu, hienot talot. Tai ainakin huoneisto. Ja Tukholman citystä sumusta ja humusta. Kuka perkele sitä nyt jossain Farstan perukoilla asuu.

Miehet osoittivat ensin mieltään marssimalla Farstan sosiaalitoimistoon plakaattien kanssa ja sosiaalitantoille jätettiin manifesti. Siinä sanottiin, että ei ole ihmismäistä asua sellaisissa parakeissa, joissa he asuivat. Vaadittiin oikeita taloja tai huoneistoja.

Kun asia ei edennyt, alkoivat tositoimet. Miehet virittivät yleisten tilojen keittiön uuniin ajastetun palopommin. Uuni täysille ja uuniin öljykanisteri. Palo epäonnistui kaksi kertaa. Palomiehet näetsen saapuivat ajoissa paikalle automaattihälytyksen ansiosta. Toisella kerralla joku asukkaista sammutti itse alkaneen palon jauhesammuttimella.

Kolmannella kerralla palo sitten saatiin täyteen voimaan. Koko parakkikylän yksi rakennuskompleksi tuhoutui täysin. Nyt miehet pääsivät lopulta taloihin asumaan. Sen mitä tiedän jälkipelistä, niin ainakin muutama miehistä sai varmasti kaupungin vuokra-asuntoyhtiöltä oikean huoneiston asuttavakseen.

Miehet siis yksinkertaisesti polttivat asumuksensa mielenosoituksena. Ja saivat tilalle uudet ehommat huoneistot.

Sotapakolaiset polttivat asumuksensa paremman toivossa.

 

Morian pakolaisleirin palossa kyse on aivan samasta asiasta kuin tässä Tukholman palojupakassa.

Leirillä oleville kehitysmaista tulleille tulijoille on luvattu, tai he siis kuvittelevat, että heille on luvattu, Euroopasta talot ja matot ja ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito. He ovat sosiaalisen median kautta nähneet kuvia ja filmejä Euroopassa entuudestaan asuvista maanmiehistään ja sukulaisistaan, joilla kaikilla on hienot talot ja taloissa pitkät sohvat.

Mutta kun on majaillut tarpeeksi kauan Morian pakolaisleirillä, niin herää kiukkuinen kysymys: Miksi meitä ei päästetä Eurooppaan? Miksi me edelleen joudumme elämään tässä kusisessa telttaleirissä? Mikä maksaa? Meille on luvattu talot ja lihapadat, missä ne ovat? Me sentään olemme tulleet tänne. Miksi homma ei siis etene?

Näin miehet ovat turhautuneet. Kiima on kova, leirillä ei ole kuin huivipäisiä ämmiä eikä niitä pääse nylkyttämään. Pitää päästä Eurooppaan. Blondiinon sänkyyn. Tästä turhautumisesta johtuen he sitten keksivät sen, että poltetaan koko leiri. Silloin niiden on pakko lennättää meidät Eurooppaan.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vittusaatana
Vittusaatana
11.9.2020 07:01

Ja mikä naurettavinta/pelottavinta: Se toimii. Noi kaikki kusipäät ovat ihan just täällä meidän kaikkien iloksi.

nimellinen
nimellinen
11.9.2020 15:16
Vastaa...  Vittusaatana

Näillä kun on vielä se, että kun kauniilta nuorelta ”käytetyltä” naiselta leikkaa kaulavaltimon auki, niin saa uuden kun huutaa samalla aalahuakbariaa.
Nämä keharit kun haluaa uuden niin ne tuhoaa vanhan, heti.

Joka kuritta kasvaa
Joka kuritta kasvaa
11.9.2020 07:37

Nämä tyypit eivät ole koskaan tyytyväisiä mihinkään, vihaavat kaikkia, kaikki pitää tuhota ja kaikki on aina jonkun muun vika, ei koskaan oman itsen. Niin kauan kuin uhkailut ja märiseminen saavat eurooppalaisten polvet tutisemaan sitä jatketaan.

Paavo, sinä joka et usko koviin rangaistuksiin: Tanskan entinen oikeusministeri Pape Poulsen kävi Ruotsissa opettamassa miten jengit pistetään kuriin. Tanskassa se on onnistunut nimenomaan kovin rangaistusten ansiosta eli tuplatuomioitten. Katso Expressenistä Pape Poulsenin haastattelu tai lue tästä:

https://www.svd.se/dansk-ex-minister-tror-pa-harda-tag-mot-gang

Lisää ongelmia tilauksessa
Lisää ongelmia tilauksessa
11.9.2020 07:42

Oli ihan selvää, että juuri tuosta oli kyse. Ensimmäinen ajatukseni oli, että jaaha. Neuvoja on jaeltu. Kaikki paskaksi ja uhriutuminen alkakoon. Ja suvakkilaumat alkavat kiljumaan, että natsit asialla. AA. Vaadimme vip charterlennot esim skandinaviaan mussukoille. Hyödylliset idiootit polvistuvat ja antavat mitä vaadimme. Kun on seurannut valtamedian uutisointia jälleen kerran, kilpaa kirjoitetaan nyyhkytarinaa. Mikään ei ole muuttunut. Vaikka ne tekisivät mitä, on se niin ihqua se ihana multikultti.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
11.9.2020 10:06

Itsekin mietiskelin, että tokkopa itse hommaa ovat honanneet, jonkun ”laivan” kapteeni on vähän valistanut. Haavisto ilmoitti sitten taas Twitterissä tuovansa 11 kpl näitä urhoja lapsina tännekinpäin, minä ja moni muu kyllä kirottiin ukolle raskaamman päälle…..

Vittusaatana
Vittusaatana
11.9.2020 07:54

Ohisalo ja Haavisto miettivät nyt kuumeisesti miten meitä parhaiten hämättäisiin ja minkä uuden huuhaaveron me saamme maksaa jotta tämä uusin lössi paskasakkia viihtyisi ja saisi makoisan lihavan elämän.

Päivitys
Päivitys
11.9.2020 08:00

Suomi vastaanottaa 11 alaikäistä turvapaikanhakijaa Kreikasta tulipalon tuhoamalta Morian leiriltä

https://intermin.fi/-/suomi-vastaanottaa-11-alaikaista-turvapaikanhakijaa-kreikasta-tulipalon-tuhoamalta-morian-leirilta

Last edited 5 months ago by Päivitys
Valtsu
Valtsu
11.9.2020 08:02

Eurooppalainen humanismi on itsetuhomoodissa. Se ei enää ajattele vaan alkaa tautologisesti hokemaan ihmisoikeuksia.

Aina kun media tarjoaa tunnepitoisen tarinan, kumanistit alkavat joukolla kaakattamaan. Jos siihen joku sortuu sanomaan jotain niin ilmeistä kuin Mihinkäs se johtaa, jos perseilemällä saa haluamansa? Maailmassa on kymmeniä miljoonia kodittomia lapsia, mitäs jos autettaissiin jotain heistä, ja vielä siellä kotimaassaan, niin toiminnalla voisi olla vaikutustakin? niin aivoton hysteerikkolauma käy tietysti kimppuun. Kun on asemoinut itsensä absoluuttisen hyväksi, voi tehdä vaikka millaista tuhoa – ja samalla ylenkatsoa tuhon vastustajia.

Saatanan tunarit.

Vittusaatana
Vittusaatana
11.9.2020 08:10
Vastaa...  Valtsu

Ihmisoikeudet, se tarkoittaa nykyään muslimien oikeus elää ei-muslimeiden kustannuksella.

pöh
pöh
11.9.2020 08:05

Ne poltti sen ihan vaan päästäkseen eteenpäin muualle eurooppaan nauttimaan ilmaisesta elämästä. Eilen polttivat vielä loput ja siitä on video kreikkalaisella medialla.

Juuri äsken Ohisalo lupasikin ottaa jo heti 11 ”alaikäistä” pikaisesti Suomeen.
Kaikki leirit palavat kohta, luulisi jokaisen ymmärtävän.

Lehemä laulaa ja tanssii
Lehemä laulaa ja tanssii
11.9.2020 08:13

Leirillä oli alkujaan 25.000 asukkia Ruotsin Lehemän mukaan jota haastateltiin eilen TV- uutisissa. Minnekkäs ne 13.000 on jo sijoitettu koska jäljellä oli ”vain” 12.000?

Lehemä kertoi CNN- haastattelijalle niin iloisesti miten evakuoinnit nyt käynnistyvät!

Lieneekö joku jo saanut inspiraatiota: Söderhamnissa poltettiin kokonainen 3- kerroksinen kivitalo, 80- vuotias nainen kuoli, poliisi epäilee murhapolttoa, palo alkoi parvekkeelta.

Jones
Jones
11.9.2020 09:14

Missä mennään. Voiko suomalainen mennä vaikkapa Espanjaan ja jäädä sinne väkisin. Suomalaista ei voitaisi palauttaa, koska Suomi ei ottaisi vastaan pakkopalutettuja. Ainoastaan ne otettaisiin vastaan, jotka vapaaehtoisesti palaisivat. Tämä ei ole mahdollista suomalaisille, mutta etelämaalaisille on. He voivat tulla Suomeen miten haluavat, ja saavat asunnon sekä rahaa joka kuukausi. Tässäkö tasa-arvoinen maailmamme?

Suomi Finland
Suomi Finland
11.9.2020 09:38

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006632195.html

”Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensitiedotteiden mukaan linja-auto peruutti perjantaina mopon päälle Vantaan Ylästön kaupunginosassa sillä seurauksella, että yksi ihminen kuoli.”

Onneksi pakolaisleiri paloi! Meillä on nyt loistava tilaisuus saada erittäin taitavia bussikuskeja tällaisten tilalle, jotka eivät osaa ottaa huomioon sitä, että linja-auto on massiivinen kulkuneuvo, joka jyrää taitamattoman kuljettajan käsissä nuoren mopoilijan hengiltä.

Kaamea onnettomuus, joka olisi kenties voitu välttää, jos kuskilla olisi ollut vuosien kokemus kamalinajosta ennen linja-auton rattiin hyppäämistä.

Kukavaan
Kukavaan
11.9.2020 14:56
Vastaa...  Suomi Finland

Vantaan Ylästössä on paljon moppoilijoita. Pojat keulivat Tikkurilantiellä. Voivat ajaa parin sadan mopon laumana. Sievät tytöt ajavat moposkoottereilla. Kyydissä yleensä kaksi tyttöä.

Jätänkin nyt sitten kuvailematta bussikuskeja. Periaate bussin kanssa ajettaessa on, ettei peruutella. Jotkut saavat kalliin bussikortin ja ammattipätevyyden yhteiskunnan kustantamana.

Niin että sellaista.

Kukavaan
Kukavaan
11.9.2020 18:31
Vastaa...  Kukavaan

Kaikkien bussikuskien vahvuuksia ei ole normaalitasolle yltävä älykkyys. Helsingissä takavuosina Ruskeasuolla entisen HKL:n varikon lähellä kuski unohti Hakamäentiellä pysäkiltä poistuessaan takaylityksen merkityksen. Jyrkkä ulosveto ja bussin perä tuhosi pysäkkikatoksen. Jos olisi ollut pysäkillä ihmisiä, niin olisi saatu paljon vainajia.

Miten nämä kommenttini kuskeista liittyvät PT-median aihepiiriin, voi jokainen arvailla.

juha II
juha II
11.9.2020 13:09

Mahtaisivat saada melkoiset edut ja olot, jos posauttaisivat atomipommin!

Siinä kuoriutuisivat suvakki-ämmäin nimettömät pois pelkästä sokki -aallosta. Eikä siinä jäisi lesta-sipilällekään mitään mitä someen kirjoittaisi!!!

Eurooppa on täynnä hulluja akkoja ja kermaperseisiä miehiä, josb edes sitä sanaa voi edes enää käyttää! Ainoa ratkaisu on lämmitellä käsiään kirjanuotion ääressä.