Pakko-katsoa-filmi: “Arabiaanot merkkaavat reviiriä!”

Seuraava filmi on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Se on kuvattu Trollhättanissa tänään. Filmillä arabiaanot “merkkaavat reviiriä”. Valta vaihtuu hitaasti, mutta varmasti.

HUOM!! Piilota särkyvät tavarat ennen katsomista ja katso filmi loppuun!!

Subscribe
Notify of
guest
55 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ruotsi menetetty

Siinähän on oikein isännän elkeet. On mersua ja bemaria sekä geelitukka hyvin. Allah on ollut suosiollinen. Tai swedut tyhmiä. Kuten ne sanoi mellakoiden yhteydessä, että häipykää kantaruotsalaiset jos ei islam kelpaa. Ja niinhän monet varmaan jossain vaiheessa häipyykin.

Fakta

Allah on ollut suosiollinen.

Sossun rahat eli sossun autot

K-kuski on k-kuski vaikka Bemarilla ajaisi.

juha II

Olet aivan oikeassa! Allahia he kiittävät eivätkä pumpuli-aivoisia ruotsalaisia, jotka ovat “HYÖDYLLISIÄ IDIOOTTEJA” kuten vallankumousjohtaja Vladimir Lenin (1870-1924) sanoi länsimaalaisista “ihmisystävistä”, jotka järjestivät ruoka-apua bolsevikkien itsensä aikaansaamaan nälänhätään Venäjällä pakkokollektivisoinnilla.

Pirtsakka

Hitsari Löfvenkin heräsi lopulta prinsessa Ruususen unestaan – liian myöhään…

Moonman

Tuollaiset voimannäytöt ovat sikäli turhia, että eivät ruotsalaiset osaa lukea matokieltä ja ymmärrä mitä noissa lipuissa on ja mitä tuolla performanssilla yritetään sanoa? Melkein itse videota enemmän v*tuttaa tuo joikaus mitä nuo aina kuuntelevat. Olen pistänyt merkille että aina kun maahantunkeutujat ajelevat autolla, kuuluu tuo aaaaaa-öööö-ääääöäöäöäöä ulvonta autosta, siis ihmetyttää vaan että pitävätkö ne oikeasti siitä? miten ne kaikki voivat pitää siitä?

Jaaha

Ruottalainen ymmärtää, että sillä on rahaa ja valtaa, se riittää. Mutta kuka pitää noi autot kunnossa, lämmittää noiden talot kylmässä ruottissa? Kyl nuokin klaanimafia vallalla rahansa haalineet katoavat pohjolasta jos niitä ei hyysätä, vaikka rahaa onkin.

Ilmari

Ei kukaan voi niin tyhmä olla, ettei ymmärtäisi mitä tuolla tarkoitetaan. Se on ihan selvää vallan näyttämistä.

Arabit nyt vaan on idiootteja

Ne tykkää siitä sen vuoksi kun alhanen älykkyysosamäärä.Eihän arabit oo saaneet mitään järkevää aikaan omissa maissaan. Öljyrahoila nyt vähän rälläävät, mut siinä se. Ja sekin on maan antimia, ei allahin.

Irmeli

Siellä ne syrjäytyneet reppanat ajelee “autoromuillaan” … Voi Ruotsi parka, täysin tuhottu maa.. Kun antaa pirulle jne…

MattiS

No helvetti! Enää ei puutu kuin automaattiaseiden tulitusta, muutama räjähdys ja lopuksi vääräuskoisen mestaus. Heja Sverige!

Kukavaan

Esiintyvät kuin valloittajat voitonparaatissa.

Ihan vilpittömästi kyselen?

Reviiriä merkataan ja taposet on pissillä nurkan takana piilossa, ettei vaan häiriinny mukava yhteiselo?

Voin toki olla väärässä ja kyseessä onkin selvä provokaatio?

pöh

Onko ne voittanu jonkun kamelin nussimisen maailmanmestaruuden, vai mitä ne oikeen juhlii?

Esa Nahka

En jumalauta ymmärrä miksi ruotsalaisista ei ole ollut puolustamaan itseään ja valtiotaan.
Enkä ymmärrä miksi Suomen “hallitus” ajaa samaa agendaa suomeen. Tai no ymmärrän ja tiedän, mutta siitä puhuttaessa taas leimataan hulluksi ja antisemitistiksi, joten
ei saa puhua pahaa juutalaisista, talmudista tai nwo:sta.

wxyzoäö

Juutalaisilla tai paremmin juutalaiasuudella on vähiten mitään tekemistä tämän asian kanssa . Itse asiassa he ovat ongelman asiantuntijoita parhaasta päästä koska he ovat olleet muslimisaation Islam ongelman ja niitä edustavien terroriorganisaatioiden kannssa tekemisissä koko Israelin valtion olemassaolon ajan ja sitäkin ennen, puolustaessaan laillista olemassaoloaan ja kansalaistensa turvallisuutta!

wxyzoäö

Niin että tähän se johtaa kun kielletään tosiasiat siitä mitä islam on !

Ilmari

Näinhän se on. Juutalaisten panos länsimaisen yhteiskunnan ja tieteen edistämiseksi on ollut ja on erittäin merkittävä.

Hommanmaksaja

Juuri näin. Israelhan on ainoana pistänyt noita kunnolla pataan.

Monica M Erkkinen

Juuri näin. Osoittaa joko matalaotsaisuutta tai tahallista sabotaasia ohittaa monimutkaiset kokonaisuudet ja selittää kaikki jollain maagisilla superolennoilla, joita kutsuu juutalaisiksi. Toivon, että se on vain tuota ensin mainittua, aitoa tyhmyyttä.

pöh

Mediahan se suurin syyllinen on.
Vasemmisto kaapannut mediat ja aivopessyt ihmisiä +10-vuotta, että “rasismi” on maailman pahin asia.

Woah

Ovat saaneet töistä palkatonta vapaata tai ovat pekkasilla, jotta voivat näyttää miltä Ruotsin tulevaisuus tulee olemaan. Varsinkin valtion tai kuntien viroissa olevat suojatyöläiset saavat palkallista lomaa. Monella on työsuhde auto käytössä.

wxyzoäö

On muuten ei ihan halpaa autokalustoa? Onk ne Börjeltä ja Hjalmarilta lainassa? Harvemmalla meillä ainakaan on varaa tuommoisiin menopeleihin jos ei ole hyväpalkkasessa työssä ahkerasti joka päivä?

Jäin pohtimaan

Mutta millä rahoitetaan osaritkaan? Teepä tutkivaa journalismia ja katso haltijat ja niiden tulotaso verorekisteristä (jos aaa kuten suomessa). Jotenkin tuntuu että huumekaupalla saatuja rahoja tietyt ryhmät saa hyödyntää helpommin kuin vaikka Aarnion Jartsa.

Itäpizza oy

Vai olisko leasing? Vai meneekö pitsat ja kebabit kuin kuumille kiville, jotta kassa savuaa? Ja verot unohtuu? Minullakin ollut työkavereira ulkomailta, jotka ovat 2 – 3 työtä painaneet ja asiat ns kunnossa, mutta ei ne 30 – 40 000 biileillä ajaneet. Mutta ei ne ollutkaan maista, joille punaista mattoa laitetaan ja kumarrellaan.

Kimppano

Ja mikä parasta: kimppa-autossa voi tehdä kimppa-panon!

Woah

Ei jää muuhun sitten rahaa. Itse ajan yli 20 vuotta wanhalla V-volvolla.

Jos mieittään

Joo-o, siinä on selvästi menossa voitonparati.

Naiset mukana autoissa tarkoittaa että siinä juhlitaan aluetta joka on saatu turvalliseksi myös naisille ja lapsille, eli perheille.

Lput kertovat karusti omaa kieltään siitä että tuola hallitsee muu kuin ruotsalsinen yhteiskunta ja että virallinen lakijärjestelmä on muu kuin ruotsalainen. Tuolla alueella varmasti ruoskitaan ja kivitetään jos toimii väärin.

Olen jo vuosia sanonut että Ruotsi on menetetty maa-alue ja että ruotsalaiset eivät ole ymmärtäneet sitä että ne kuolevat sukupuuttoon. Tämä kehitys oli nähtävissä jo -70 luvulla jolloin siitä puhuttiin Suomen kouluissa avoimesti. Nykyäänhän moisesta ei saa edes puhua.

Tämä video osoittaa hyvin sen että Ruotsi ei ole enää länsimaalainen maa. Ja että sielä pitävät valtaa muut kuin ruotsalaiset.

Ja jos jotakuta mietityttää se pitäisikö puhua juutalaisista vai islamisteista, niin mietitäämpäs kumpi on aiheuttanut kummanko? On toki nähtävissä että toinen on konkreettisempi uhka tällä hetkellä. Mutta se toinen joka tämän konkreettisen uhkan aiheuttaa, ei poistu jos taistellaan ensimmäisen uhkan kanssa. Vain purojen alkulähteet katkaisemalla isompikin koski kuivuu.

Loppusanoiksi voin sanoa:”Tervetuloa ruotsin alkuperäisväestö Suomeen, meillä on tilaa teille.”

diddunduunuffin

ne on äänestäneet demareita ja kokoomusta ikänsä. Ruotsin kepulit ja vihreät on jos mahdollista nekin vielä hullumpia kuin Suomessa. Minusta nuo kansansa ja maansa tuhonneet solsidan-idiootit eivät ansaitse yhtään armoa eikä todellakaan turvapaikkaa ainakaan Suomesta.

Monica M Erkkinen

Tarttee viirata aika pahasti, jos uskoo, että tuolla Uudenmaan kokoisella maatilkulla Välimeren päädyssä asuu 8 miljoonaa McGyveriä, joiden mielestä on loistava idea salaa laittaa kaiken maailman Ohisalot ja Anderssonit laajentamaan niiden 8-miljoonaisen kansan pahimpien vihollisten miehitysvalta koko Eurooppaan ja USA:han.

Siitähän tietenkin jollain maagisella tavalla seuraisi jotain hyvää sille 8-miljoonaiselle kansalle?

Hommanmaksaja

Uljasta on meno kun uudet isännät pistää ranttaliksi. Kenkien nuolettamista ei sentään näytetty… 🙁

Herää kantis!

Klaanin kolmipäiväiset kesäjuhlat käynnissä.

Jones

Lähi-Idässä ihaillaan psykopatiaa ja pyritään kasvattamaan lapsista psykopaatteja. On täysin edesvastuutonta ottaa näitä ihmisiä Suomeen ja muuallekkin pohjoiseen. Kun he tulevat sääliä kerjäten ja syyllistäen, niin kohta he eivät sääliä tunne ja heitä on aivan turha syyttää.

Klarsyn

Jihadin historiasta eivät länsimaalaiset ole oppineet mitään – läpi historian lyhytnäköiset vaaraa ymmärtämättömät kristityt ovat avustaneet jihadisteja. Aikoinaan ei osattu nähdä Bysantin tuhoutumisen olevan lähellä, ja kiisteltiin kahden kirkkokunnan kesken opillisista erimielisyyksistä, eikä pystytty enää estämään muslimien tunkeutumista Eurooppaan. Tänä päivänä esimerkiksi Ruotsi sinisilmäisyydessään joutuu katsomaan tällaista näkyä, omahyväisenä ylpeillään avoimista rajoista ja jakamattomasta ihmisarvosta, kulttuurien samanarvoisuudesta puhutaan ja monikulttuurisuutta opetetaan jo kouluissa – tulos on tässä. Eikä yli-idealistinen todellisuudesta vieraantunut höpsö avaa silmiään ja tule järkiinsä vieläkään, eikä ymmärrä olleensa jo kauan dhimmin asemassa.

Sirpa-Tuula

RASISTIT!!!!!!!!! Noin tekin teette kun Suomi voittaa pesäkiekkopallossa jonkun mitalin!!!!!!!! HÄVETKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ NATSIT!!!!!!!!!!!!!! ISLAM ON KAUNIS USKONTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Turpa-Siila

Jaa että hunnutettu pottunokka täällä vierailulla :DD

Musta makkara

Sirpa-Tuula on meikäläisiä. Sirpa-Tuulan tyyli on vaan sarkastinen.

Kukavaan

///
Psykolingvistikko Roger J. Kreuz (1996) määrittelee viisi piirrettä, joista sarkasmin voi tunnistaa:
– todellisuudenvastaisuus (esimerkiksi koiranilmalla lausuttu ”Kaunis ilma tänään”)
///
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sarkasmi

Asko Liukkonen

Jaahas. Ählyt viettivät itsenäisyyspäivää ja ovat julistautuneet itsenäiseksi kalifaatiksi, jossa svedustanilaiset ovat alamaisia. Hieno Ruotsi!

Vladin tapa hoidella tunkeutujia

Näin se meni aikoinaan

vlad.jpg
Musta makkara

Olihan tuo kaameaa katsottavaa. Aivan hirvittävää paskaa. Punaviherpooli vaan tykkää, että on razzizzmusta, jollei joka kylällä ole etnistä klaania vahtimassa aluetta. Mieluiten AK-47:n kanssa.

Monikulttuuri saavuttaa riittävän tason vasta siinä vaiheessa kun häissä AK-47:t paukkuvat ja Suomen luonnossa liikkuu tänne sopeutuneita kameleita ja niiden nussijoita.

Jollei lampolassa ole persset kipeät niin diversiteetti ei ole vielä riittävällä tasolla…

juha II

ELämäni raskain filmi katsoa loppuun asti, koska samalla se merkitsee minun ja meidän KAIKKIEN LOPPUA!!!

Ohisalon kurpalta tämäkin menisi ohi, vaikka katsoisi tuhat kertaa. Sama Pekka Haaviston kanssa, vaikka ällätikulla näyttäisi, että “lentopisteitä” on tulossa!

Hannes & Mauri

Ko. video pistää taas kerran ajattelemaan että miksi Suomeenkin halutaan tätä samaa meininkiä vihervasemmiston taholta? Meinaavatko Ohisalo kumppaneineen että Ahmed ostaa Nissan Leafin tai alkaa suosimaan joukkoliikennettä? Ei, Ahmedilla pitää olla musta iso auto isolla bensamoottorilla, nahkasisustalla ja laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä. Siinä sitä kelpaa luukuttaa Lähi-Idän musiikkia Vikingarnan sijaan.

Risto Kantonen

Kitka kasvaa. Olen jo vuosia kirjoittanut että Ruotsissa ainoa vaihtoehto on sotilaskriisinhallintaoperaatio. Mikään muu organisaatio ei näitä enää pysty pysäyttämään. Poliisilla ei ole riittävää miesvahvuutta, kalustoa eikä koulutusta. Sen lisäksi heidän kätensä on sidottu selän taakse mädän “oikeusjärjestelmän” toimesta. Poliisi on menettänyt aloitekyvyn jo vuosia sitten.

Kukavaan

Hyvä pointti. Mutta onko Ruotsissa operaatioon pystyvää organisaatiota. Ovatko edes ryhtyneet sellaista perustamaan tai varustamaan kaikessa hiljaisuudessa.

Ongelmaksi saattaa myös muodostua henkilöstön saaminen organisaatioon. Valtamedian turruttama väestön valtaosa elänee kuvitelmissa ja on kyvytöntä toimimaan. Koska harhoissa elävä väestö myös äänestää, se äänestää kaltaisiaan valta-asemiin. Johtopäätös. Myös päättäjissä on toiveajattelumaailmassa eläviä ja toimintakyvyttömiä henkilöitä.

Ehkä en ymmärrä Ruotsin päättäjien viisautta. Toivon niin hartaasti.

h44

Ettei kuitenkin olisi shiioja juhlimassa jotain muinaista hirmutyötä?

Kukavaan

“Samnytt.se”-sivuston mukaan kyseessä oli shiioja, jotka ilmaisivat kannatustaan Irakin ties mille ja Iranin ties mille. En jaksanut enempää selvittää. Pääasia on, että mölisee ja uhkaa väkivallalla ja toteuttaa myös sitä. Sen jälkeen voikin mennä panemaan. Ihan ketä tai mitä tahansa. Sellaista se on näiden elämä.

https://samnytt.se/har-hyllar-shiitiska-muslimer-i-sverige-den-iranska-diktaturen/

Mirja Kupiainen

Hyi saatana, karmeaa jos tuollainen on tulossa noin lähelle Suomea.

hieno homma

Pakkohan se reviiri on merkata älämölön saattelemana kun kukaan ei näitä marakatteja muuten noteeraisi. Vittu kun noiden kotimaissa olin aikoinaan töissä niin eivät perkeleet mölisseet kun laitoin ne ylitöihin jos edes yrittivät, oli siellä kaksi kymmenestä jotka edes yrittivät töitä tehdä ja muut katselivat vierestä notta mitä ihmettä kun mehmetti ei edes pyllistele kun pitäisi lausua loitsuja kohti mekkaa ja näille kahdelle maksoimme tuplasti dinaareita Saddamin kuvilla varustettuina…..

hieno homma

Saddamin aikana kun näille irakiaano duunareille sai pitää kovaa kuria yllä eivätkä edes yrittäneet ampua meikäläistä kun tunsi hallinnon porukkaa, taisin harrastaa korruptiota jo silloin niinkuin ministerit nyt maassamme…..

evakko

Poliisi kurkkii pensaasta.

Big l

Autoista päätellen ruotsalainen yhteiskunta on hyvin avokätinen näille terroristi paskaläjille.