Ruotsiin iski koraaninpolttopaniikki

Kuvan koraani ja pekonipakkaus ei liity Malmöön.
Ruotsia vaivaa nyt kova paniikki. Koraaneja poltetaan vähän siellä sun täällä. Aamulla Malmössä joku tai jotkut vihamieliset tahot tuikkasivat koraanin tuleen Rosengårdissa.

Malmön poliisi sai aamulla klo 08.00 aikaan ilmoituksen koraanipeijaisista Rosengårdin kuuluisalta Bennetsin tieltä. Koraani oli tulessa!

Poliisi vakavoitui ja lähetti paikalle useita partioita. Malmön poliisin tiedottaja kertoo SVT:n uutisille, että tilanne on vakava:

– Meillä on useita partioita kadulla, jotka ovat mukana operaatiossa. Etsimme henkilöitä, joita epäilemme koraanin polttamisesta.

Poliisi ei ole vielä päättänyt mihin rikokseen koraanin polttajat ovat syyllistyneet, mutta rikosnimike tullee tarkentumaan päivän mittaan.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Toivoisin ihmisiä pidättäytymään pekonin haaskaamisesta koraaninpolton yhteydessä. Kannattaa muistaa että pekonin taustalla on kuollut eläin.
Hitler oli kasvissyöjä eettisistä syistä.

Gyntter

Paremmin pekoni paistuu pannulla. Huonon kirjan välissä paistettuja maku on varmaan liian kitkerä.

Noilla seuduillahan on ollut paljon autopaloja. Nyt ne ovat vaan levinneet kuraaneihin. Ihan vain yksittäistapauksia, jotka varmaan kumpuaa syrjinnästä, rasismista ja huonosta kotouttamisesta.

Lisää vaan kuraania tuleen, niin paskasakkikin näkee ettei kantaväki heitä eikä heidän (satu)opuksiaan kumartele.

Lisää ongelmia tilauksessa

Jaa – a. Ei taideta olla enää kaukana siitä, kun polpo alkaa keksimään rikosnimikkeitä ” väärinajattelijoita ” vastaan. Mutta kunniakansalaisille sallitaan rasismi kantaväeatöä kohtaan jne aa:n nimissä.

Juuso Karhu

Entisen Neuvostoliiton arkistoista löytyy hyviä ja käyttökelpoisia.

Pirtsakka

Ja myrkkyjäkin löytyy toisinajattelijoiden vaimentamiseksi. Suomesta tuskin ketään kuskataan Saksaan saamaan hoitoa siitä päätellen, miten kansalaisten mielipiteitä täällä kuunnellaan.

Suomi Finland

Veikkaan, että kiinniottoja ja tuomioita tästä hirvittävästä rikoksesta tulee pikaisella aikataululla. Ruotsin muslimit saavat nähdä, että poliisi ottaa heidän asiansa vakavasti.

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on varmasti käytetty rikosnimike. Sen alle voi niputtaa minkä tahansa asian, joka saa edes vähän (epämieluisaa) julkisuutta.

Tulemme näkemään pian, että kyseisen rikosnimikkeen minimi- ja maksimituomiot tulevat nekin nousemaan ennennäkemättömän nopeassa tahdissa lainsäätäjien panikoidessa ja tuomarit alkavat nuijia maksimituomioita, jos edes vihjaiseekin, että koraanissa on jotain sisältöä, jossa on jotain väärää. Jos siis koraanissa käsketään katkaisemaan vääräuskoisen kaula, niin oikeusistuin pitää huolta siitä, että kyseinen kehotus nauttii Ruotsin lain suojaa.

Kansanryhmää vastaan kiihottamisessa logiikka rikostuomioissa etenee näin:

1) koraani poltetaan, mikä laukaisee koraania pyhänä pitävissä ihmisissä oikeutetun vihareaktion
2) koraaninpoltosta suuttuneet ihmiset mellakoivat
3) tässä kohtaa ajatellaan, että mellakat kääntävät sekulaarien tai muun uskoisten ihmisten antipatiat mellakoivia muslimeja vastaan
4) ja koska kohta 3 aiheuttaa ns ’kiihottumista’ ’kiihottuneita’ ihmisiä vastaan, täytyy koraanin polttajia rangaista ankarasti

Los6666

ai jumalauta 🤘 lähtisköhän ruotsin polpo monella yksiköllä, jo päe erik ilmoittais että: NYT ON KALLE ANKA LIEKEISSÄ 😂

Pääkalloluola Press

Ei lähtisi, mutta jos Fantom olis tulessa, niin renkaat vain vinkuisi.

Tulitikut bannaan

Sytkärin ja tulitikkujen hallussapito kriminalisoidaan. Poliisi tekee ratsioita kadulla.
Ei-tupakoitsijat pidätetään.
Koraaneja saa ostaa vain 1 kpl per henkilö ja siihen vaaditaan henkilöllisyystodistus.

Kuolinpesässä sen on oltava tallella jäämistössä moitteettomassa kunnossa.

Rosengårdilainen teki kostohyökkäyksen

Paikallinen arabiaano raivostui ja heitti polkupyöränsä tanskalaisten auton tuulilasin läpi:

https://m.youtube.com/watch?v=vHRrVa2VpVM

K J

Tietenkin…

Sieppaa.PNG VIDEO EI OLE KÄYTETTÄVISSÄ.PNG
big l

kun ”rikolliset” löytyy niin kyllä ne sit jonkun rikoksenkin keksii. lapsen ampuneita kehareita ei löydy eivätkä varmaan edes etsikkään kun ei ole resursseja mutta kyllä satukirjan polttamisesta aina 100 partioo lähtee liikkeelle ettei pikku partavauvelit pistä hulinaksi…tai no…laittaahan ne

KKi


Poliisi ei ole vielä päättänyt mihin rikokseen koraanin polttajat ovat syyllistyneet, mutta rikosnimike tullee tarkentumaan päivän mittaan.

Hihi.

On se rikos on tapahtunut. Pitää vielä keksiä laki jota vastaan on rikottu.

Itse olen jo sen ikäinen, etten tule näkemään tämän pelleilyn lopputulosta. Seuraan tätä monikulttuuri tosi-TV:tä lähinnä huvittuneena.

Aika jännä miten suurimman hyvinvoinnin aikaansaaneet valtiot ovat valmiit vajoamaan takaisin kehitysmaalaiseen kivikauteen.

Kulttuuri joka aikoinaan loi kehittyneimmän hyvinvoinnin on nykyään polvillaan ihannoimassa väkivaltaisinta ja patriarkaalisinta kulttuuria. Heh, onhan siinä hupaisat piirteensä.

K J

Enpä ole minäkään näkemässä tämän lehahduksen jälkeistä paloa Euroopassa, mutta se kyrpii, minkälainen elämä tulee olemaan pojallani ja mahdollisilla lastenlapsilla.

kanander

Kun valkoihoinen mies saadaan kiinni, niin kyllä sille rikos löytyy.

Aappa

Jaa että mikäkö rikos? En tiedä, mutta ehdotan jotain nuotio-/avotulipykälää.

juha II

Kas, poliisikin on ”jalkautunut” kun hätä on suurin! Todellinen raikas happilenkki päästä pamputtamaan tansjkalaisia ja ruotsalaisia ”retardeja”. Halleyn komeettakin ”puskee” ohi useammin kuin tämä mainittu vitsaus.

Tämähän on sitä ”ennaltaehjkäisyä”, jota virkaa hoitaa Suomen Helsinfgin kinkeripiirissä muuan Taponen, joka näkee maailman ”kahtena”. Eli kivat muslimit ja valkoiset suomsalaiset ”rasistit”.
He muuten maksavat molempien palkan ja ylöspidon (ylhäällä heitä todella pidetäänkin) ”otsansa hiessä”, mutta sitä leipääkään ei enää kauaa ole olemassa kuin ”harvoille ja valituille”.

Eli ”ruokakuponki” -linjalle mennään. Nyt vain erona se, että ”henkisen työntekijät” saavat kaikkein suurimmat annokset ja ruumiillisen työntekijät määrän joka WWII aikana Leningradin piirityksen leningradilaisten päiväannosta vastaavan mätön. 
comment image

Anna-Maria Korhonen

Toivottavasti tulen kanssa ollaan nyt varovaisia niin, ettei mukana pala ihmisasumuksia. Korkeintaan jos moskeija tai koraanikoulu palaa, se ei liene menetys.

Last edited 3 vuotta sitten by Anna-Maria Korhonen
K J

Mutta hehän mellakoivat vain videonkin perusteella, vaikka video olisi kuvattu tuhansien kilometrien päässä ja edellisvuonna. Valtamediakin tekee osansa tässä ja vielä paremmin. Tekevät mahdollisista videoista viraaleja ja asia on sillä selvä.
Loogisuus ei muslimeiden päätä pakota.

Mielestäni ihan hyvä polttaa näitä koraaneja niin ainakin osalle ihmisistä jää kuva päähän, mitä kaikkea he voivat (saavat) tehdä oikeutuksena tällaiseen. Näin sosiologisesta näkökulmasta tarkasteltuna…

K J

Ehdin vastaamaan, ennenkuin olit editoinnut tekstiäsi.

Anna-Maria Korhonen

Piti editoida vähän, kun sain miinukset. Asialla saattoi tietysti olla suvakki, mutta muotoilin itseni aluksi sen verran huonosti, että jätti sijaa myös väärinkäsityksille. Kommenttisi on hyvä myös tähän editoituun versioon. Kyllä muslimien reaktioissa versus länsimaisten reaktioissa vastaaviin tekoihin on eroa kuin yöllä ja päivällä. Veikkaan, että se ero kumpuaa kyllä sivistyksestä. Olen samaa mieltä, että provosoimalla saadaan esiin se, mikä voisi jäädä peittoon niin pitkäksi aikaa, että rikkakasvusto ehtisi muuten tukahduttaa oman kulttuurimme.

Sakari Rajamäki

Vaikuttaa siltä, että Ruotsissa on nykyisin sharia-poliiseja.

Uudet nimet

Juu, Suomessa on PolPo ja Ruotsissa ShaPo.