Torssonen ja Ala-Tuuhonen vangittiin Katajan murhayrityksestä

Murhayrittäjät Torssonen ja Ala-Tuuhonen.
Pekka Katajan murhayrityksestä on vangittu Jyväskylässä vaikuttaneet Teemu Kalevi Torssonen ja Tero Olavi Ala-Tuuhonen.

Molemmat vangittiin käräjäoikeuden päätöksellä syytä epäillä ja todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä. Juttu on siirretty Keski-Suomen käräjäoikeuteen, jossa se jatkuu jatkossa.

Mielenkiintoista tapauksessa on se, että Torssonen on Jyväskylän kaupunginvaltuustossa.

Koskapa rikosnimikkeenä on murhan yritys, niin silloin teossa on ollut murhaamisen meininki eikä siis pelkkä ”tarkoituksellinen” pahoinpitely. Mitään motiivia teolle ei ole tiedossa ja sitä voikin vai arvuutella. Väitteiden mukaan kun Torssonen erotettiin perussuomalaisista 2019, niin Kataja oli mukana puuhaamassa erottamista. Voisiko tässä olla murhan motiivi? Miten Ala-Tuuhonen liittyy asiaan? Jos motiivina oli kosto Torssosen puolueesta erottamisesta, niin silloin Ala-Tuuhonen on maksettu murhamies. Jos häneltä siis ei löydy henkilökohtaisia syitä motiiviksi.

Mitä enemmän asiaa pohtii, niin sitä heiveröisemmältä motiivilta puolueesta erottaminen sopii murhan motiiviksi. Potkuja tulee ja menee, mutta ei niiden takia ole murhaamaan alettu. Voiko taustalla olla vielä jotain muuta, joka ei ole tullut esille?

Se kuitenkin on varmaa, että Kataja on alusta asti tiennyt keitä murhayrittäjät ovat olleet.

Subscribe
Notify of
guest
71 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kanander
11.9.2020 15:16

Missä on tieto, että murhan yrittäjät eivät olleet naamioituneita?

Jare
Jare
11.9.2020 21:17
Vastaa...  kanander

Uhrilta itseltään tuo tieto. Oli vielä ovisilmästä katsonut, eikä kukaan avaa naamioiduille.

pöh
pöh
12.9.2020 00:45
Vastaa...  Jare

Naamioitua voi myös niin että tekee itsestään vain eri näköisen.
Naamioituminen ei tarkoita aina burkaa tai kommandopipoa.

Puolueeton
Puolueeton
12.9.2020 09:20
Vastaa...  pöh

”Katajan mukaan toinen hyökkääjistä kysyi, onko hän Pekka Kataja ja pyysi tätä todistamaan henkilöllisyytensä. ”
Luulisi Katajan tuntenee Torssosen tai Ala-Tuuhosen, jos oli aikaansa seuraava poliitikko. Miksi vasta nyt nämä pidätetään. Todennäköisesti poliisi olisi näyttänyt mahdollisten epäilyttävien kuviakin. Jossakin mättää.

Juttu löyhkää pahasti.
Juttu löyhkää pahasti.
12.9.2020 10:31
Vastaa...  kanander

Hämäristä touhuistaan jo tunnettu ja niissäkin epäuskottavaa valehtelua harrastanut Pekka Kataja on tässäkin keississä muuttanut useissakin kohtia tarinaansa, selvästi myös koska huomasi että alkuperäinen valheensa paljastuu hyvin pian.
Mies on yksinkertaisesti täysin epäluotettava.
Mediat, poliisi, persukenttä ja kaikki spekuloivat villisti vaikkei todisteista tiedetä mitään.
Tai, no joo, todisteiden valossa Pekka Kataja on krooninen valehtelija ja hämärä tyyppi. Ehkä syyllisiä ei koskaan saada kiinniotettua koska Katajan salaiset motiivit ja niiden syystä valehtelu.

Ilmari
Ilmari
12.9.2020 17:08

Meinaatko että Kataja valehteli pahoinpitelynsä? Eivät sairaalassakaan huomanneet?

Juttu löyhkää pahasti.
Juttu löyhkää pahasti.
13.9.2020 07:42
Vastaa...  Ilmari

En meinaa. Mutta hyvää päivää sentään kuinka pöljä saa olla että heittää tuonlaisen merkityksen ylläolevaan kommenttiin.

Ilmari
Ilmari
13.9.2020 09:24

Järjettömään kommenttiisi vastasin niin kuin siihen kuuluu.

Henkka
Henkka
13.9.2020 10:38
Vastaa...  Ilmari

Juttujen tason perusteella taidat olla tosiuskovainen persu?

huolestunut
huolestunut
11.9.2020 15:19

Jotenkin aavistin. Nämä ovat vähän kahjoja ja ihmiset äänestää näitä päättäjiin. Ei saatana, ottakaa järki käteen, näihin kertyy aina se alin sakka..Tarvitaan joku raja….

Politiikka taas kovenee
Politiikka taas kovenee
11.9.2020 16:55
Vastaa...  huolestunut

Parempi kyllä pitää järki päässään kuin kädessä… Ei, hyvää päivää. No, murhaaHAN vasemmistoKIN ja ne vasta murhaakin ja niiden kaverit! Mutta, mulla on kyllä ollut odineista parempi käsitys… Semmonen, asiallisen isänmaallinen. Kai nuo kaksi nyt, ovat poikkeuksia? Jotenkin assosioituu nk. sisällissodan jälkeiset vuodet, kun kansan ääripäät jatkoivat väkivallassa, toinen toisiaan vastaan… Suomessa on taas poliittinen väkivalta nousussa.

Jaaha
Jaaha
11.9.2020 21:04

Ei ole mitään syytä olettaa että nuo ovat missään tekemisissä asian kanssa. Yhtä syyttömiä kun ne matut jotka alun perin olivat syyllisiä.

Jaaha
Jaaha
11.9.2020 20:40
Vastaa...  huolestunut

Sehän on demokratian tarkoituskin. Pitää valta piilossa kyvyttömiä päättäjiä neuvovien organisaatioiden käsissä. Alimmat vietit vetävät suurimmat laumat keskinkertaisia ihmisiä uurnille ja ne jotka jotain jostain tajuavat eivät välitä äänestää ollenkaan, koska kaikki ehdokkaat ovat jonkin sortin tunnekuolleita sosiopaatteja, koska harvoin se touhu, ihmisille valehteleminen ja heidän turhautumis aiheiden ja kiukun ottaminen omaan niskaan mistä tahansa asiasta, oli se ehdokkaan syytä tai ei, on jotain jota normaalilla sympaattisella tunne-elämällä ja rehdillä luonteenlaadulla varustettu ihminen sietää.

Se siitä järkevyydestä
Se siitä järkevyydestä
12.9.2020 06:36
Vastaa...  huolestunut

Virheet on jyskylän valtuuston suurin puolue.

ääriainesputki
ääriainesputki
11.9.2020 15:27

Oikean henkilön olivat ilmeisesti ainakin erottaneet.

MattiS
MattiS
11.9.2020 15:34

Nämä saakelin sekopäät pilaavat kelpo kansallismielisten ja isänmaallisten mainetta! Hyvä että jäivät kiinni. Häpeäpaalun kautta lusimaan hyvin, hyvin pitkäksi aikaa.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
11.9.2020 15:57
Vastaa...  MattiS

Justiinsa niin. Lehdistö ottaa kaiken riemun irti.

Ottivat tosiaan
Ottivat tosiaan
11.9.2020 20:58
Vastaa...  Hommanmaksaja

Näköjään ottikin ja isoin otsikoin. No ei ollut yllätys. Tosin roskaahan nuo kaikkien iltalehtien, ja muidenkin uutiset yleensä on sisällön kanssa. Siksi niitä ei oikein kiinnosta edes lukea monesti.

Kukavaan
Kukavaan
11.9.2020 16:17

Kertoiko kohdehenkilö tekijöiden tuntomerkkejä, kun asia oli uusi. Tämä tapaus meni alkuvaiheessa monen mielissä matujen piikkiin.

Kummallisen menetelmän olivat valinneet. Ehkä tullut hetken inspiraatiosta. Olisihan teon hoitaa helpommin. Tai ehkä ideana oli maksimoida kohteen kärsimys.

Ylimitoitettu peruste
Ylimitoitettu peruste
11.9.2020 16:21

Eihän tuossa nyt mitenkään ole kyseessä murhan yritys kun mies jätettiin tarkoituksella henkiin, jos tekijät olisivat halunneet kohteen hengiltä olisi homma ollut erittäin helppoa viedä loppuun asti.
Kyseessä on törkeä pahoinpitely ja heitteillepano, koska eivät soittaneet ambulanssia vaan kohde soitti itse.

Turhaantunut
Turhaantunut
11.9.2020 16:53
Vastaa...  Admin Pt-media

Ainut syy oli että luulivat että tajuton verilammikossa makaava Kataja oli kuollut.
Jos olisivat tieneet että ei ollut, olisivat tappaneet.

Ilmari
Ilmari
12.9.2020 06:37

Murhan (tai tapon) yritys on kyseessä silloin, kun tekijän on täytynyt ymmärtää, että uhri voi kuolla.

Särmääjä
Särmääjä
11.9.2020 16:34

Kataja on sanonu jo että arvasi aika äkkiä ketkä tossa on takana ja Ala-Tuuhonen oli hänen mukaan paketin tuoja ovelle niin en ihmettele että on puhunu ensin arabinnäkösestä epäilystä kun toi vähän kyllä näyttää siltä. Poliittiset motiivit on ihan mahdollisia kun Torssonen kuuluu jopa kaupunginhallitukseen Jyväskylässä ja Ala-Tuuhonen on Kansallismielisten liittouman johtaja. Järkyttävintä on kuitenkin se että onko noin isot kansallismieliset toimijat voinu syyllistyä johonkin niin alhaseen tekoon että yrittävät moukaroida hengiltä mahdollisesti vihaamansa persujen vanhan ukkelin kun mitkäkin palkkamurhaajat? Ja mikä tossa on Kansallismielisten liittouman osuus kun molemmat siihen kuuluu ja toinen vielä on sen johdossa! Oli mitä mieltä vaan persuista tai Katajasta niin onhan noi nyt ihan vitun sairaita.

Särmääjä
Särmääjä
11.9.2020 17:14
Vastaa...  Admin Pt-media

Motiivi on loppupeleissä ihan se ja sama. Oleellisinta on se että onko noi oikeesti sen tehneet, koska noi ei ole mitään ihan katuojasta revittyjä tai satunnaisia tyyppejä. Valtamediat tietysti revittelee ihan täyttä häkää tästä kun se on niille mieleinen, mutta jos ei olisi niin olisi vain ”hyvin valitettavaa”, ”tosi tuomittavaa” ja ”odotetaan mitä tutkinnassa selviää”

Särmääjä
Särmääjä
11.9.2020 18:17
Vastaa...  Admin Pt-media

Kyllä sitä voi kelle vaan tehdä mistä syystä tai ilman mitään sen kummempaa syytäkin mitä kauheeta tahansa ja tässä on kutienkin jo sitä tiedossa olevaa että Torssonen on erotettu persuista ja häneltä on viety vaaliehdokkuus ja sitä kautta mahdollinen kansanedustajan pesti eli poliittinen ura edduskuntatasolla tuhottu ja siinä on tietysti ollu Keski-Suomen piirin vaalipäällikkönä vastuussa Pekka Kataja.

Särmääjä
Särmääjä
11.9.2020 18:25
Vastaa...  Admin Pt-media

Ja jos poliisin ainoo syy epäillä näitä ja vangita on vaan Katajan kertomukset eikä ole olemassa selkeetä näyttöö niinkun keskinäisiä suunnitelmia tai Katajan verta vaatteissa niin silloin motiivi on vasta oleellisin.

Särmääjä
Särmääjä
11.9.2020 19:24
Vastaa...  Admin Pt-media

Niin että sinänsä luulisi jutun olevan aika selvä ettei siinä pitäis tekijöiden osalta olla spekuloitavaa enään niinkun monilla tuntuu kuitenkin olevan, kun ei tää ole mikään Palmen murha.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.9.2020 20:06
Vastaa...  Admin Pt-media

No eipä löydy Kaivohuoneen tappajia , vaikka on pärstäkuvat.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
11.9.2020 18:12
Vastaa...  Admin Pt-media

Samaa mieltä, jotain kummallista tässä on. Kataja tietää jotain oleellista, mutta ei kerro. Hänen puheet tapahtumasta on jotenkin onttoja. Ihmetyttää miten tarkkaan hän muistaa tapahtumakulun ja sekavana pystyy soittaan apua. Tyhmä geissi jokatapauksessa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.9.2020 20:03
Vastaa...  Admin Pt-media

Täällä hutkitaan , ennenkuin on täysi varmuus. Jos kohde tiesi ketkä asialla , miksi kesti 2 kk pidätykseen? Joku haisee pahalle.

GLGL
GLGL
12.9.2020 14:11
Vastaa...  Admin Pt-media

Samaa mieltä Paavon kanssa. Tässä on jotakin, joka ei nyt oikein sovi kuvioon.
Raha, huumeet?
On mahdollista, että on piirejä, joissa on radikaali asenne Suomen harjoittamaa päätöntä rajojenhallintapolitiikkaa vastaan, ja se on erittäin ymmärrettävää, mutta heidän käyttämänsä metodit, jos tämä on sitä, ovat aika alkukantaisia. Ei noin. Noita kavereita Suomi tarvitsee silloin, kun on sotatila, mutta rauhan aikana pitää käyttää muita metodeja.

Per Vers Muhammed
Per Vers Muhammed
11.9.2020 16:49

olishan niitä muita joiden hengenlähdöstä olisi ollut koko kansakunnan eduksi

juha II
juha II
11.9.2020 17:36

Herra Torsonen saattaa olla otsalohkoltaan torso, mutta itse uhri voi olla siinämäärin veemäinen heppu sanankäänteiltään, että mies on ”jäänyt mieleen”.

Tällaisissa tapauksissa kun asianomainen hautoo kärsimäänsä vääryyttä olipa se sitten todellinen tai ei. Kasvaa siitä sellainen taakka kun illalla pyörii sänngyssä ja vielä, jos se on ensimmäinen ajatus aamulla kun herää vihan noustessa kuin paine painekattilassa.
Tulee se vääjäämättä purkautumaan äärimmäisen väkivaltaisella ja brutaalilla tavalla.

Näin tahtoo käydä erityisesti parisuhteissa, jotka eskaloituvat raakaanja silmittömään väkivaltaan puolisoa kohtaan.
Edellinen kuvaa suomalaisten parisuhdetta, jossa amok -kohtauksen saanut voi olla yhtä hyvin nainen kuyin mieskin.

Kehareiden ”ihon alle” en mene, vaikka maksettaisiin, sillä en ole koskaan pitänyt ”päättömästä menosta”!

Särmääjä
Särmääjä
11.9.2020 19:43
Vastaa...  juha II

Tässä on kylläkin nyt poliitikko kavereineen kehitelly murhasuunnitelman ja lähteny toteuttaan sitä. Tuttua paremminkin jostain rikollisjengien maailmasta esim. Ruotsin mokulähiöistä.

juha II
juha II
12.9.2020 18:52
Vastaa...  Särmääjä

Murhasuunnielma ei kehity tyhjästä vaan kaunasta, joka kasvaa kuin limipallo. Mitä tulee parisuhteeseen. En suoraan tätä tietenkään vertaa kyseiseen tapaukseen: Puhuin yleisellä tasolla ja käytin eräänlaisena esimerkkinä parisuhdetta, joka oli keittiö psykologiaa siitä mikä voi ihmisen ajaa näin mielettömään tekoon, joka oli vielä sinänsä suunnitelmallinen ja siihen oli vielä kaverikin hommattu suuren maailman tyyliin. Mutta sen verran amatöörimäisesti asia hoidettiin, että uhri jäi henkkin kertomaan, jos todella oli aikomus tappaa. Pelkäksi kostoksi kärsitystä vääryydestä teko oli ylimitoitettu, koska siitä saavutettu ”hyöty” oli pelkkää persnettoa rikosnimikkeen van kasvaessa murhayritykseksi, josta nyt kaiketi tässä tapauksessa nuijitaan pöytään huomattavasti kovempi tuomio. Mikä tietysti oikein onkin. Lisäksi toinen syllinen kuuluu kovasti käytössä kuluneeseen äärioikeistoon niin se merkitsee demlalle St. Pauli ja Reeperbahnin iloja.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
11.9.2020 18:28

Odottaisin nyt tuota, mikä on jäänyt peittoon. Molemmista sekä Torssosesta että Ala-Tuuhosesta on jäänyt positiivinen kuva minulle henk. koht. komenttipalstoilta. Mutts murhayritys yksittäistä persupoliitikkoa vastaan vaikuttaa kyllä varsin itsetuhoiselta, olkoonkin että PT-median aiempien paljastusten mukaan uhrilla eivät ole olleet ne puhtaimmat jauhot pussissa.

Turhaantunut
Turhaantunut
11.9.2020 19:06

Överiksi on vetäneet jo vuosia nuo torsot ja tuuhoset.
Onko hyvä näyte että pistetään maalitauluiksi edustajien naamakuvia ja ammutaan niitä?
Tuo on yksi isommista syistä minkä takia isänmaallisia maalitetaan, ääriainesta ei kaivata missään, se pilaa kaiken.

Aappa
Aappa
11.9.2020 20:28

Yksi huomionarvoinen seikka, kuten monokulttuurissakin todettiin, on se että epäiltyjen jäppisten nimet ja kuvat ovat erittäin isosti esillä valtamediassa, hyvinkin selkeästi sen takia, että epäillyt edustavat ”poliittisesti väärää ajatusmaailmaa”. Tosin niin tekee uhrikin, joten ihan suoraan ei ole vedetty rasistista motiivia esille – toki sitä tullaan painottamaan myöhemmin enemmän tässäkin tapauksessa.

Mutta kuten muutkin ovat todenneet, niin ei tämäntyyppisiä suunnitelmallisia juttuja pelkän mielensä pahoittamisen takia tehdä.

Motokuski
Motokuski
12.9.2020 10:57
Vastaa...  Aappa

Meinaat, että jos olisi joku muu kaupunginhallituksen jäsen ollut asialla, niin ei ollenkaan olisi otsikoissa. Surkeaa on, että tämänkaltainen vainoharhaisuus eli että julkisuus johtuu aatemaailmasta, on kovin yleistä näissä kuvioissa. Asian ovat voimalla tuoneet julkisuuteen Kataja itse mm. Hamuselle antamillaan haastatteluillaan sekä PS. Siinä vaiheessa syytettiin mediaa siitä, ettei uutisoitu riittävästi, koska uhri oli väärää aatemaailmaa so. kansallismielinen. Nyt sitten aivan sama syytös, että uutisoidaan liikaa, koska epäillyt ovat kansallismielisiä. Vissiin se uhrin kansallismielisyys ei nyt enää olekaan mikään juttu.

Sooman
Sooman
11.9.2020 22:14

Aika mahdotonta on uskoa, että tuon ikäset ja näköset yrittäis pieksää jonkun käytännössä lähes jo valmiiksi aivovammasen persuboomerin hengiltä. Ja ottaa siitä varman tuomion. Ei mene jakeluun.

Eräs
Eräs
11.9.2020 22:25

Sellainen tuli mieleen, että poliittisesti epämieluisat henkilöt on lavastettu syyllisiksi ja tekijät oikeasti olivat arabin näköisiä, joita poliittisista tai muista syistä suojellaan.

Eräs
Eräs
12.9.2020 00:18
Vastaa...  Eräs

Sivuhuomiona sellainen, että Teemu Torssosen teksti on päässyt jopa lukion oppikirjaan: https://twitter.com/JuhoVirola/status/1298944916563820547

GLGL
GLGL
12.9.2020 14:15
Vastaa...  Admin Pt-media

Raha….

pöh
pöh
12.9.2020 00:43

Se kuitenkin on varmaa, että Kataja on alusta asti tiennyt keitä murhayrittäjät ovat olleet.”

Ei välttämättä, helppo se on naamioitua niin ettei tommosessa nopeassa tilanteessa tunnista, ja toistahan hän ei ollut ilmeisesti koskaan tavannutkaan.

Jorma
Jorma
12.9.2020 00:43

Torssosella ainakin on selkeä motiivi tekoon, mutta millä hitolla Ala-Tuuhonen on saatu tähän mukaan. Kyllä hänelläkin varmaan hintansa on, mutta silti. Olisko nää menneet oikeasti noin pitkälle. Nyt voi todeta, että aika hurjaa.

Turhaantunut
Turhaantunut
12.9.2020 14:25
Vastaa...  Admin Pt-media

Näin saivat sitten maalattua, sekä persut ja odinit ”terroreiksi” kuten valtamediat nyt kutsuu odineita ja twitterissä huutavat vihernatsit että äärioikeisto terroristijärjestöt pitää välittömästi kieltää ja tuhota.
Kohta en enää ihmettelisi vaikka olisi joku suvakki maksanut nimenomaan odineissa ja persuissa olleille siitä että saavat paskaa heitettyä edellä mainittujen niskaan.

Jäin pohtimaan
Jäin pohtimaan
12.9.2020 07:07

Osaispa Halla-Aho hyödyntää tän esimerkkinä persujen etäisyydestä äärioikeistoon

Sam Colt
Sam Colt
12.9.2020 08:17
Vastaa...  Jäin pohtimaan

Nyt on edessä kunnallisvaalit. Jos lähdetään pyörittelemään keskustelua persut ja äärioikeisto – minkä valtamedia mielellään tekee – niin se kestää maailman loppuun.

Torssonen voi olla älykäs samalla tavalla kuin Hitler ja Stalin, mutta on myös samalla tavalla kahjo. Ala-Tuuhonen on Johtajan nöyrä palvelija niin kuin oli Göbbels.

GLGL
GLGL
12.9.2020 14:17
Vastaa...  Sam Colt

Tämä kestää taas standardin 3 päivää, sen jälkeen tulee taas jotakin. Internettiajassa nielenkiinnon puoliintumisaika on vakia.

Daavidin poika
Daavidin poika
12.9.2020 07:28

Mistä lie PT-media saanut tuon Ala-Tuuhosen kuvan kehiin.? Yritin katella muista media sivustoilta mutta tuloksetta. Kiitos taas Pate hyvästä työstä. Kyllä kansalaisten pitää tietää.!

Totuuskomissio
Totuuskomissio
12.9.2020 10:47

Ensin oli arabit jotka puhuivat murtaen suomea jopa viikkoja myöhemmin annetuissa haastatteluissa mutta nyt Kataja sanookin että on ”ALUSTA ASTI pitänyt Ala-Tuuhosta varmana tekijänä” sekä ”Torssosta todennäköisenä”. Koko keissi kuulostaa täydeltä skeidalta ihan kuin joku erottaminen olisi riittänyt motiiviksi vuotta myöhemmin ja mikäli olisikin toisella syytetyllä ei ole mitään motiivia. Jopa tekotapa on täysin absurdi. Vasaralla on hakattu 21 kertaa mutta ei olla ”älytty” viimeistellä hommaa veitsellä tms, on vain poistuttu jättäen hengittävä uhri selviämään ja myöhemmin tunnistamaan tekijät vaikka on väitetty että tarkoitus oli murhata. Kataja sanoo että epäillyt tulivat ilman maskeja ja hän tunnisti heti epäillyn sekä ovensilmästä että oven avattuaan. Tarina jatkuu että Kataja joka on ollut henkilökohtaisissa tekemisissä molempien kanssa ilmeisesti uskoi että syytetty JONKA HÄN TUNNISTI HETI ja jonka erottaminen oli Katajan itse ajama oikeasti olikin puoleessa toimiva lähetti jolle ilmeisesti kohteliaisuudesta(?) hän jopa haki henkilöllisyystodistuksensa oven avauksen jälkeen paketin hyväksymiseen. Samaan aikaan valtio koittaa väkisin nuijia läpi uusia ”terrorilakeja” joiden asianajajaliito on todennut tekevän ”vääristä” mielipiteistä laittomia, jopa terrorismia.

Koko keissi on täysin mätä ja epäuskottava alusta loppuun

Motokuski
Motokuski
12.9.2020 11:12
Vastaa...  Totuuskomissio

Tekoväline ei ole tiedossa. On Katajan kertomus siitä, mitä lääkärit olisivat hänelle sanoneet. Jos vasaralla haluaa ihmisen hengiltä, siihen ei tarvita 21 iskua. Asioihin tullee selvyyttä tapauksen oikeuskäsittelyn edetessä.

Totuuskomissio
Totuuskomissio
12.9.2020 10:55

Ensin oli arabit jotka puhuivat murtaen suomea jopa viikkoja myöhemmin annetuissa haastatteluissa mutta nyt Kataja sanookin että on ”ALUSTA ASTI pitänyt Ala-Tuuhosta varmana tekijänä” sekä ”Torssosta todennäköisenä”. Koko keissi kuulostaa täydeltä skeidalta ihan kuin joku erottaminen olisi riittänyt motiiviksi vuotta myöhemmin ja mikäli olisikin toisella syytetyllä ei ole mitään motiivia. Jopa tekotapa on täysin absurdi. Vasaralla on hakattu 21 kertaa mutta ei olla ”älytty” viimeistellä hommaa veitsellä tms, on vain poistuttu jättäen hengittävä uhri selviämään ja myöhemmin tunnistamaan tekijät vaikka on väitetty että tarkoitus oli murhata. Kataja sanoo että epäillyt tulivat ilman maskeja ja hän tunnisti heti epäillyn sekä ovensilmästä että oven avattuaan. Tarina jatkuu että Kataja joka on ollut henkilökohtaisissa tekemisissä molempien kanssa ilmeisesti uskoi että syytetty JONKA HÄN TUNNISTI HETI ja jonka erottaminen oli Katajan itse ajama oikeasti olikin puoleessa toimiva lähetti jolle ilmeisesti kohteliaisuudesta(?) hän jopa haki henkilöllisyystodistuksensa oven avauksen jälkeen paketin hyväksymiseen. Tämä sama Katajahan on saanut tuomion petoksesta väärentäessään kirjanpitoa ja poliisin löytäessä osittain poltettuja asiakirjoja hänen lähimetsästään hän ei silti myöntänyt tehneensä mitään. Asiakirjat vain lensivät itsestään kassakaapista ulos, ikkunasta pihalle ja random nuotion kautta hänen lähimetsäänsä piiloon. Kaikki tämä ja samaan aikaan valtio koittaa väkisin nuijia läpi uusia ”terrorilakeja” joiden asianajajaliito on todennut tekevän ”vääristä” mielipiteistä laittomia, jopa terrorismia.

Koko keissi on täysin mätä ja epäuskottava alusta loppuun

Bono
Bono
12.9.2020 12:44

Oikeat rikolliset istuu eduskunnassa, ne ovat ne oikeat konnat. Vasemmalta oikealle, puolueesta riippumatta

Bono
Bono
12.9.2020 13:17
Vastaa...  Admin Pt-media

Lennart Matikainen kertoi, että ruotsissa 12 prosenttia ilmoitetuista rikoksista selvitetään. Mitenkö meillä?

Aikanaan sekä ruotsissa, että Suomessa luku oli noin 50. Nykyään fokus on siirtynyt enempi verkkoon, jahdataan mielipiderikollisia.

Siinä se ongelma onkin, isänmaalliset ovat syyllisiä, riippumatta mitä tapahtuu.

Torssonen oli uhka globalisti Halla-aholle, siksi siitä täytyi päästä eroon? Polpolla on ainakin hyvä motiivi toteuttaa false flag.

Bono
Bono
12.9.2020 13:46
Vastaa...  Admin Pt-media

Halla-aho istuu feikkimedian sylissä nykyisin, kehotttaa luottamaan Polpoon ja vääryyslaitokseen, ja edustaa tinkimättömästi globalismia. Kannattaa myöskin tiedustelulakeja sananvainoa ja totalitarismia. Ja ttip, asevientiä islamisteille ja muuta internationalismia ja avointa suomalaisuutta. Motion väärämieliset poikkeusetta ulos puolueesta. Blokkaa väärät mielipiteet somealustoilla.

Torssonen on tai ainakin oli patriotti joten kyllä Mezztarilla oli motiivi päästä eroon haitalisesta isänmaallisuuudesta. Polpon avustuksella?

Bono
Bono
12.9.2020 13:47
Vastaa...  Bono

Motion=potkii

GLGL
GLGL
12.9.2020 14:20
Vastaa...  Admin Pt-media

En tunen Torssista, mutta kuvasta päätellen ei ole mikään murhamies. Mikä tässä on takana?

Turhaantunut
Turhaantunut
12.9.2020 14:47
Vastaa...  GLGL

Murhaajaa ei ole kasvoihin katsomista, jokainen voi olla murhaaja oli pärstäkerroin mikä tahansa.
En tiedä mikä älli on alkaa kertomaan että ei tuo ole murhaaja kun ei siltä näytä.
Ihan kuin jostain vitsilehdestä.

GLGL
GLGL
13.9.2020 00:06
Vastaa...  Turhaantunut

Juuri tätä halusinkin. Menepä kysymään vihervasemmistolaiselta hörhöltä, miltä näyttää murhamies tai väkivallantekijä, niin saat tarkan kuvauksen jostakin Odinista. Nuo jätkät ovat olleet aineissa. Ei tuota muuten oikein voi selittää.

Särmääjä
Särmääjä
12.9.2020 15:04

Nyt kun kaikki on ollu roskamedioissa ja Katajankin mielestä äärioikeistoa niin ilmeisesti myös se Jyväskylän kaupunginhallitus on äärioikeistolainen ja pitää erottaa välittömästi ja panna kaikki oikeuteen.

Ali Kessu
Ali Kessu
12.9.2020 22:47

Kyllähän tuo toinen voi näyttää arabilta, mutta ei torssonen. Torsosksi jäi murha.