Vilhelm Junnila: Pakolaisleirit roihuavat, jos sillä saa menolipun Suomeen

Sisäministeriö kertoi tänään Suomen vastaanottavan 11 turvapaikanhakijaa Kreikasta tulipalon tuhoamalta Morian leiriltä. Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila arvostelee ratkaisua, sillä Kreikan maahanmuuttoministeri tiedotti keskiviikkona tulipalon olleen turvapaikanhakijoiden sytyttämä.

 – Täysin väärä signaali, joka rohkaisee tuhopolttoihin. Ei voi olla niin, että pakolaisleirejä polttamalla päästään käsiksi Suomen sosiaaliturvaan ja etuuksiin. Leirit roihuavat, jos sillä saa menolipun Suomeen, Junnila jyrähtää.

Sisäministeri Maria Ohisalo twiittasi aiemmin tulipalon olleen järkyttävä tapahtuma ja kertoi Suomen päättäneen auttaa vastaanottamalla turvapaikanhakijoita tulipalon tuhoamalta leiriltä. Junnila katsoo, ettei apu ole perusteltua tilanteessa, jossa tulipalo aiheutettiin uhmaamalla koronaviruksen vuoksi asetettuja sääntöjä.

– Turvapaikanhakijat vastustivat koronaviruksesta johtuvia karanteenimääräyksiä, jonka yhteydessä tulipalot sytytettiin. Sen vuoksi vastaanottaminen tulisi keskeyttää, Junnila toteaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Faktazz
Faktazz
11.9.2020 11:52

Junnila jyrähtää. Noh siinähän jyrähtää, asia ei miksikään muutu. Jos kansa haluaa että oman maan kansalaiset ensin, sitten vasta EHKÄ muut, niin se vaati kansannousua. Vallankumousta. Sisällissotaa. Ei meidän KITINÄ ja nyrkkienheiluttelu pelota ketään, vähiten tänne rynniviä sossumuslimeita. Ei niitä hävetä pätkääkään.

Niin tekivät punaviheroikeistolaiset ja -vasemmist
Niin tekivät punaviheroikeistolaiset ja -vasemmist
11.9.2020 11:57
Vastaa...  Faktazz

Jos aloitetaan äänestämisestä eikä tyydytä vain nettikommentointiin.

Faktazz
Faktazz
11.9.2020 12:06

Olinpa tyhmä idiootti. Menenpä tästä nyt heti äänestämään, kiitos vinkistä.

Haloo
Haloo
11.9.2020 12:09
Vastaa...  Faktazz

Ei se asia äänestämällä korjaannu, joo kenties ei, mutta jos on päässyt eduskuntaan niin kannattaa siellä järkeviä puheita pitää. Toinen vaihtoehto on olla hiljaa tai laulaa vihervammaiston lauluja. Mitä niistä itse suosittelet?

juha II
juha II
11.9.2020 12:35

Tämän jälkeen om ihmisoikeusrikos ja rasismia, että kantasuomqalaiset pyromaanit istuvat vamkilassa tai yleensäkään joutuvat minkäänlaiseen rikosv astuuseen teostaan. Päinvaxstoin. Heille on valtion toimesta kustannettava ilmainen matka ja ylöspito Barbadoksellka trai muussa mukavassa paikassa!

Unelma Sirpa-Leena
Unelma Sirpa-Leena
11.9.2020 12:49
Vastaa...  juha II

Joo, muuten yhdenvertaisvaltuutettu voi nostaa älämölön, jos suomalinen pyroheinähattu ei saa samanlaista juhlapaikkaa ilmaiseksi.

Prozac
Prozac
11.9.2020 13:26

Vihreitä voi hyvällä syyllä pitää maanpetoksellisena puolueena. Suomeen tuodaan pahimmassa taisteluiässä olevia miehiä. Eikö mistään muusta puolueesta, kuin persuista löydy vastustajia tälle hulluudelle? Kokoomuksestakin tullut täys pellepuolue, kepusta nyt puhumattakaan.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
11.9.2020 16:31

Tuolla olemattomalla määrällä ei voi olla muuta virkaa kuin nimenomaan lähettää tuo signaali koska se on juuri sitä mitä Ohisalo haluaa. Mahdollisimman monta kehitysmaamuslimimiestä.

Nafri Bluff
Nafri Bluff
12.9.2020 04:15

Jos nuo väitteet pitävät paikkansa niin niistä olisi kyllä aiheeksi isoonkin juttuun:
https://mvlehti.net/2020/09/11/kuvasarja-20-suurimman-kaupungin-suomalaisille-kylmaavasta-talouspolitiikasta-viime-vuosina/

Ilmari
Ilmari
12.9.2020 11:55

Minusta Kreikan leireiltä ei pitäisi tuoda tänne ketään. Suomi on kuitenkin päättänyt tuoda 175 ns alaikäistä. Nuo 11 kuuluvat tähän joukkoon. He eivät siis ole tässä mielessä ylimääräisiä.

Woah
Woah
13.9.2020 03:15

En olisi edes varma etteikö noita olisi neuvottu tämän tapaiseen touhuun avustusjärjestöjen toimesta. Olot kurjistuvat hetkeksi ja uutisissa näytettään noilla leireillä olevaa harvinaista oikeaa lasta tai naista ja lasta, johan mielipide kääntyy. Siitä valtioiden hallitukset saavat syyn roudata lisää läpsyttelijöitä Eurooppaan. Ja jos joku puolue, yleensä persut Suomessa vastustavat tätä, saavat he valtavan paskasangon päällensä kun eivät haluaisi auttaa naisia ja lapsia. Päätös ja lentokoneesta laskeutuu aikuisia miehen alkuja ja suurin osa valehtelee ikänsä. Porukassa on suurin osa valmiita rikollisten alkuja ja homma suorastaan räjähtää kun pääsevät länsimaiseen yltäkylläisyyteen, hyväksikäytettäviä riittää.