Video: Arabiaano tyrmää ruotsalaisen tytön kadulla

Filmin pätkä tulee Malmöstä, jossa arabiaanonuorukaiset hurvittelevat ruotsalaisen tytön kustannuksella. Yksi arabiaano hivuttautuu häijysti kadulla kävelevän tytön sivulle ja taakse ja sen jälkeen vetää täydellä nyrkillä tyttöä päähän viistosti takaa.

Tytöllä ei ole mitään mahdollisuutta väistää, puolustautua tai varautua salakavalaan nyrkin iskuun. Arabiaanon kaveri kuvaa tapahtumaa edestä ja nauraa hillittömät naurut kun tyttö kaatuu katuun menettäen hetkellisesti tajuntansa.

Kun katsot filmiä niin katsot tarkasti ottaen omien lastesi ja lastenlastesi tulevaisuutta.

!!HUOM!! VAROITUS!! ÄLÄ KATSO FILMIÄ HEIKOSSA HAPESSA!! SE AIHEUTTAA RAIVOKOHTAUKSEN!!

58 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Kessu
Ali Kessu
15.9.2020 12:16

Olisipa mukava nähdä kunnon rökitys, joka kohdistuu näihin matuihin, eli toisin päin kerrankin. Sitten uudistan tilaukseni, siitä onkin kulunut kai jo vuosi.

Länsmannen
Länsmannen
15.9.2020 04:16

Jag bara skojade !

juha II
juha II
14.9.2020 22:14

Sääli ettei nainen ollut Ohisalo. Tai toisaalta ei sittenkään. Tuon jälkeen mainittu vajakki olisi ”tilannut” samaa sortimenttia about puoli miljoonaa apinaa!

En enää juuri katso näitä. On tullut nähdyksi liian paljon ja ”uusinnat” eivät kiinnosta!!!

Kukaan ei kestä perkeleenmoista tyhmyyttä määräänsä enempää!!!

Suvakki-sukulaiset (lue:zömbit) eivät usko kun ei YLE.ssäkään!?!?!? ole tullut nähdyksi. Puolestani suvakki idiootit saa nylkeä silmieni edessä enkä ole milläskään! Helvettiäkö se minulle enää kuuluu? En minä ole näitä tänne hommannut!

Nappia lumpioon
Nappia lumpioon
14.9.2020 20:31

Jos olisin nainen Ruotsissa, kulkisin aseistettuna.

Ari
Ari
16.9.2020 19:24
Vastaa...  Nappia lumpioon

Kannattaa tehdä sama suomessakin

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
14.9.2020 20:01

Onko kukaan huomannut hienoista muutosta ihmismielissä. Minun lapsuudessani 70 – 80 -luvulla opittiin enemmän varoittavien esimerkkien kautta. Jos yksin tansseista tuleva nainen raiskattiin, varoivat tytöt luottamasta kehen tahansa. Jos liikkeellä uutisoitiin olevan namusetä, varoitettiin lapsia ystävällisistä setämiehistä ja me lapset varottiin. Nykyihminen taas on vahvasti sidoksissa omiin subjektiivisiin ja usein jostakin sinänsä hienosta ja yleväksi koetusta arvosta juontaviin mielipiteisiin. Tähän liittyy myös vahva omakohtaisen kokemisen tarve. Eli jos Ali on raiskannut ja teloittanut suvakkinaisen, mutta Muhamed ei ole vielä raiskannut ja teloittanut minua, ovat kaikki muslimit ihania ja laittavat maittavaa ruokaa.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
14.9.2020 17:32

”Kova äijä”- kun naista lyö…
…Noh, muslimit on.
Sellaista on olla tosimuslimi.
Aaamen…

wxyzoäö
wxyzoäö
14.9.2020 17:29

En voi uskoa että tälläista, ja vielä tuntuu olevan tyypeillä hauskaa!!!!!
Tuommoisella lyönnillä saattaa tulla vaikka kuinka pahaa jälkeä kaiken lisäksi!!

Miten halpamaista ja ala-arvoisen alala arvoista lyädä heikompaa ja vielä naista , ja sitäkin takaapäin ja toinen sadisti kuvaa ……. nyt ….. menee kyllä jo meikäläiselläkin yli …………..

wxyzoäö
wxyzoäö
14.9.2020 17:33
Vastaa...  wxyzoäö

paavon varoitus on paikallaan, Tulin tosiaan katsoneeksi ”heikossa hapessa” ja tuntui että vintti pimenee ……

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
14.9.2020 17:12

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

h44
h44
14.9.2020 15:45
h44
h44
14.9.2020 15:44

Kun vähän kaiveli, löytyi tällainen Ali: https://ask.fm/Alibalotelli45/best?page=9

Vertti
Vertti
14.9.2020 13:24

Historia osoittaa että jokaisena kertana kun muslimit ovat tunkeutuneet eurooppaan heidät on tapettu. Historia kertoo myös heitä avustaneen ”valitun heimon” kokeneen massiivista tuhontaa kantaväestön taholta. Sama tulee toistumaan. Vieraat tahot jotka ovat vallanneet rahoillansa valtiodemme johdon ja tuoneet ongelmat kaduillemme tullaan hävittämään viimeistä koukkunokkaa myöden.

irmeli
irmeli
14.9.2020 12:22

Tosta ei varmaankaan seurannut mitään, muutakun kaltaistensa ihailua ja suvakkiämmien vähättelyä. Mitäs jos joskus ruotsalaiset pojat tekis saman mauslimitytölle (eivät tee kun ovat sivistyneitä), mikähän möly siitä tulisi, praavdat huutais rasismia aina täällä asti….En ymmärrä miten annetaan tommosille väkivaltaisille matuille valtaa joka maassa. Tommoset tyypit pitäis viedä lähimmälle lentokentälle ja mononkuva per….n. Onko tosiaan aikomus hävittää pojoismaiset hyvinvointivaltiot tolle älynvapaille ja väkivaltaiselle uskonolle. Kuvottavaa, on todellakin aika ottaa Suomi takaisin…ennenkun on myöhäistä.

Me natsit.
Me natsit.
14.9.2020 13:32
Vastaa...  irmeli

Niin. Kuten muistamme. Hämeenlinnan uskomattoman ihana suvaitsevainen. Kunnes lopulta tajusi totuuden silloin kun veitsi viilsi auki sen kurkun. Varmasti kuunteli viimeisinä hetkinään Jumala on suuri. Jne.

Helena
Helena
14.9.2020 12:07

Olen sitä mieltä että kaikki siirtolaiset joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa 3 kuukauden kuluttua maahan saapumisesta pitää palauttaa kotimaataan kehittämään.

VIP charter Finland Isis
VIP charter Finland Isis
14.9.2020 12:17
Vastaa...  Helena

Ei onnistu. Kun oikein nyt saivarrellaan tai vittuillaan, niin kuten tappurainen SDP:n puheessa totesi, niin asia selvä. Kannattaa katsoa se, jos jostain löytyy. Lisäksi kannattaa seurata Haaviston tekemisiä. Hiljaa on ollut. Oletteko huomanneet? Mutta samaan aikaan muualla. Katsokaa esim ulkoministeriön budjettia jne. On ihan luettavissa.

Kukavaan
Kukavaan
14.9.2020 12:51
Vastaa...  Helena

Tuosta tuli mieleen Kanadan takavuosien melko toimiva siirtolais- ja ulkomaalaispolitiikka.

Maahan ei käytännössä ollut asiaa ilman ennalta järjestettyä työ- tai opiskelupaikkaa. Töihin tulijat pisteytettiin ja kas kummaa… pisteitä sai englannin ja ranskankielen taidosta. Liekö sattumaa, mutta oli hyvä osata molempia. Muuten jäi helpommin pisterajan alle. Oli turvatarkastusta, poliisiraporttia, terveystarkastusta ja omia varoja piti olla, ettei joudu turvautumaan yhteiskunnan apuun. Työpaikan piti olla sellainen, ettei jo maassa olevista ollut sitä täyttämään. Hakemuksen jättö maksoi ja se piti jättää Kanadan ulkopuolella olevaan Kanadan diplomaattiseen edustustoon.

Siis piti olla viisumi, joka oikeutti tulemaan asumaan maahan.

Nykyään asiat voivat olla toisin. Riittää, että vaivautuu pieraisemaan ja auliit rajavartijat kantavat laukut Kanadan puolelle. Kyllä… luit oikein. Tästä on ollut Youtubessa videoita. Rikastajat tulevat taksilla New Yorkin osavaltion ja Quebecin provinssin rajalle. Toisella puolella kanadalaiset vartijat ilmoittavat, ettei tästä kohdasta saa ylittää rajaa. Eipä siinä sitten muuta kuin maahantunkeutujat loikkaavat rajalla olevan ojan yli ja vartijat auttavat laukkujen kantamisessa.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
14.9.2020 11:14

Kuvaajan vähä-älyinen rääyntä kruunaa kammottavuuden.

pöh
pöh
14.9.2020 10:22

Videossa lyöjä arabi on oikeasti uhri, noin niin kuin intersektionaalisen feminismin näkökulmasta.
Hänellä on enemmän uhripääomaa kuin valkoisella naisella.

Moonman
Moonman
14.9.2020 09:44

Näitä tapauksia lienee pilvin pimein, mutta ne jäävät täysin noteeraamatta ja uutisoimatta. Jos sen sijaan esim. Kiina antaa matkustusvaroituksen ruotsiin nuorukaisten takia, huuto ja meteli on valtava ja suurlähettiläs pitää kutsua puhutteluun

Yksittäistapaus nro 1000.....
Yksittäistapaus nro 1000.....
14.9.2020 11:01
Vastaa...  Moonman

Juu on näitä. Itselläni on tuttuja, joiden teini poika hakattiin kunniakansalaisten toimesta heinäkuussa. Siitä oli kuvaakin, mutta ei uskalleta julkaista tms. Sanoivat suoraan.

pizzaprofessori
pizzaprofessori
14.9.2020 09:44

Pullaa ja pizzaa pöytään kuin olisi jo näille kunniakansalaisille! Eiväthän ne muuten kotoudu, vaan harrastelevat tämmöisiä(kin) kepposia. Eihän sillä niin väliä jos pottunokkainen blondi lyödään katuun, ja saa pään osuessa asfalttiin kallonmurtuman ja aivovamman. Pääasiahan on, että rakettivuohinomit viihtyvät.

Ö mappiin
Ö mappiin
14.9.2020 10:23
Vastaa...  pizzaprofessori

Joo ei ole joukkomarsseja. Kuten Kaivarin tappo, eipä ole siitäkään mitään kuulunut.

Pentutehtailu
Pentutehtailu
14.9.2020 09:36

Expressen kertoo tänään ”Aylasta” joka pakkonaitettiin Malmössä, pidettiin piilossa ja synnytti kuusi lasta.

Tämä on myös väkivaltaa josta hallitus puhuu paljon mutta ei saa mitään konkreettista aikaan. Se on väkivaltaa sekä tyttöä että koko yhteiskuntaa kohtaan.

Mahtavaa
Mahtavaa
14.9.2020 12:36
Vastaa...  Pentutehtailu

Niin tuo pentutehtailu. Kun suomalaisten lastenteko on hiipunut politiikan myötä, niin se korvataan lapsilisiä nostolla. Koskien matuja. Eli korotetaan lapsilisiä mitä enemmän sikiät Ja sehän sopii allahille. Kun suomalaisten syntyvyys on miinus 35 000 per vuosi, se korvataan Helsingin rakentajilla. Ja lisäksi 80 000 lisää kaavaillaan työvoimapulan paikkaajiksi. Loistava tulevaisuus Oy suomi Finland ab. Kuten eräs poliitikko totesikin, avaruus on suunta. Eli kun olemme saaneet niitä voimavaroja, kirurgeja, raketti – insinöörejä, upeita kokkeja, sekä loistavia bussi/ taksikuskeja, olemme hyvällä tiellä. Sisunautit tulevat. Jotka muuttuvat ajan myötä Allahin terveisiksi.

evakko
evakko
15.9.2020 18:16
Vastaa...  Mahtavaa

Onneksi on jo elämä melkein eletty. Ei tarvi kauan katsella. Lasten puolesta kärsii.

Jones
Jones
14.9.2020 09:23

Suomessa sama meininki. Jopa murhaajat eivät saa tuomiota, vaan heidät armahdetaan jollakin tekosyyllä. Näin kävi Ior Bockinkin tapauksessa.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000423441.html

Särmääjä
Särmääjä
14.9.2020 09:15

Hehän ovat vähän kuin Karim ja Erim, jotka teki myös tosi paljon tyhmyyksiä kadulla nuorukaisina ja nyt katuvat niitä hirveesti. Nykyään veljekset ovat saaneet elämänsä kuntoon ja ovat töissä veronkiertopitseriassa jonka takahuoneessa pyörii huume ja asekauppa. Karim ja Erim toimivat hienona esimerkkinä uusille ruotalaisille kuinka vaikeuksista noustaan voittoon ja ilman heidänlaisia Ruotsi luhistuisi. Anna-Irmelin mukaan Erim tekee parhainta pitsaa mitä hän ja puolisonsa Afir ovat ikinä syöneet.

Punisher
Punisher
14.9.2020 09:03

Kuvaajalle ja tytön lyöjälle suosittelisin jälkiaborttia, mutta todellisuudessa taitaa tulla kiimaisten sossumammojen ymmärrystä ja poliseilta vielä kuumat pullakahvit kaupanpäälle?

Huru-ukko
Huru-ukko
14.9.2020 09:01

Ensin mie aattelin et siinä huti-maisa saa oikenin rakasta kättä, vaan eihän se ole mahdollista. Kas huti-maisalla on aina gorillajengi mukana estämässä apinoiden hyökkäykset.
Tekis kyllä maisalle ihan hyvää moinen päänsilitys.

Ari
Ari
16.9.2020 19:21
Vastaa...  Huru-ukko

Miten Maisa tähän liittyy ja kuka Maisa, ei kovin järkevä kommentti

Särmääjä
Särmääjä
14.9.2020 08:44

Tämmöset pikku viat jotka on vain äärioikeiston levittämiä valheita eivät voi voittaa niitä upeita voimatarinoita joissa koko bussi nousi seisomaan ja taputti, sateenkaari ilmestyi bussin kattoon, hiilidioksidi väreili ilmassa ja aurinkokin hymyili.

Huolestunut
Huolestunut
14.9.2020 08:32

Kamalaa katsottavaa,yhteiskunta ei voi hyväksyä täysin rikollista katuväkivaltaa.
Olisiko jos albaanista on kysymys hyökkääjänä hän on erityisen suojelun kohde ja näin tullut koskemattomaksi.
Entäs henen pahoinpitelämänsä uhrit,missä on heidän ihmisoikeutensa.

SuVajakki
SuVajakki
14.9.2020 09:06
Vastaa...  Huolestunut

Mitä mitä!!!
Puhut uhrien oikeuksista – RASISMIIIIAAA VIHAPUHETTTAAAA ….

Los6666
Los6666
14.9.2020 08:22

varsinainen sankari… no mitä vittu muuta voit näiltä saatanan vajaaälysiltä lampaanjaloilta odottaa.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
14.9.2020 08:13

Painovirhepaholainen (+ muu sekoilu)…

Piti olla:

Planet of the Apes IRL

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
14.9.2020 08:10

Planets of apes IRL

Suomi Finland
Suomi Finland
14.9.2020 08:01

Rasmuksessa todennäköisimmin alkaa tuttu liturgia pyörimään, jos he näkevät tällaista. Siellä on niin totaalisesti mennyt läpi ajatus siitä, että mitä tahansa pahaa kolmannen maan mies tekeekään länsimaissa, niin kyse on vain ja ainoastaan siitä, että se on meidän oma vikamme. Kaikin tavoin. Ja meidän tulee vain kestää se.

Ihan oikein Paavo sanoi, kuin varoitti, että hermot menee kun tuon pätkän katsoo.

mummeli
mummeli
14.9.2020 09:03
Vastaa...  Suomi Finland

Rasmus ja silakat on pääosin homehtuneita ikäneitoja jotka ovat kauniille kanssasisarilleen katkeria ja sitämyöten salaa iloisia näistä tällaisista pelihetkistä. Antifantti-piffit taas pääosin liimanhöyryistä äitin kellarissa asuvaa, tai lahdenmäki -tyylistä sekopäätä ja muutoin mimmit mielensä menettäneitä.

Sitä ihmettelen ettei kaupunkien muutoin terveet neidot osaa itse ottaa selvää minkälaista tulevaisuutta itsellensä ovat hoitamassa vihervasemmistoa äänestämällä. Kai ne somepisteet ovat tärkeämpiä eikä selfie postauksilta ehditä tutustua todellisuuteen, on niin hienoa ja tärkeää olla ’influencer’ ja kokea olevansa tärkeä hyvesignaloija saaden pyllyselfietykkäyksiä postauksiinsa joita muut sitten matkivat.

Surullista.

Somalit rakensivat helsingin
Somalit rakensivat helsingin
14.9.2020 10:19
Vastaa...  mummeli

No minusta nykynuorison jne sokeus näkyi Helsingissä, kun joukolla rähmälleen mentiin. Tuomiokirkon edustalla.

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
14.9.2020 07:47

Nuoret kaupungeissa asuvat naiset äänestävät tällaisen kehityksen puolesta, joten…

Suomi Finland
Suomi Finland
14.9.2020 07:56

Eivät todennäköisesti seuraa pt-mediaa… valitettavasti. Jos seuraisivat, voisi mieli muuttua.

T
T
14.9.2020 08:05

En haluaisi sanoa tätä mutta näin se on. Sitä saa mitä äänestää.

mummeli
mummeli
14.9.2020 09:17
Vastaa...  Admin Pt-media

kouluissa opittu kulttuuriharmonia iskee lujaa päin todellisuudessa. sieltäkö uusi polvi lopulta äänestyskopille ponnistaa ja pistää kenties jopa vanhat batiikkinoidat ojennukseen kun se ei toksisen maskuliinisille kanta-miehille ole sallittua millään tasolla.

harmillista että jos, niin myöhässä mennään eikä ilman rähinää paluuta ole, jos silloinkaan.

V-tuuntunu Stadilainen
V-tuuntunu Stadilainen
14.9.2020 13:40
Vastaa...  Admin Pt-media

Olen ihan samaa mieltä kuin ”Valkoisten naisten unelmat”.

Vaikka ei olisikaan äänestysiässä ja ”vastuussa” tuosta, hän yli 90%:n todennäköisyydellä syyttää tuosta valkoisia ruotsalaismiehiä, kristinuskoa, kapitalismia tai mitä tahansa muuta kuin syyllisiä ja heidän kulttuuriaan.

Ja mukana siinä syyttelyssä (ja vasemmiston äänestämisessä) luultavasti koko suku isovanhempia ja pikkuserkkuja myöten. Ei jatkoon.

SITÄ SAA MITÄ TILAA!

Sillä lailla
Sillä lailla
14.9.2020 15:20

Minä olen paneskellut japanilaista, saksalaista, ranskalaista, italialaista. Ruotsalaista. Norjalaista, virolaista, espanjalaista. Olen ollut naimisissa ruotsalaisen kanssa. Tanskalaista myös olen pannut laivalla. Olen asunut Ranskassa ja nussinut. Asunut Saksassa ja nussinut naisia. Olen asunut Ruotsissa ja nussinut. Suvakit. Eikö ole elämän kokemukseni olekin kauhea. Isäni kysyi, kun kovaa meni, oliko se vinossa? Tarkoitti japanilaista. Tiukka se oli suvakit.

Sillä lailla
Sillä lailla
14.9.2020 20:05
Vastaa...  Sillä lailla

Noin paljon miinuksia. Höpölöpö. Olette vain kateellisia.

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
14.9.2020 07:25

ROHKEAA! MIEHEKÄSTÄ! IHANAN ISLAMILAISTA! SIITÄS SAI HUNNUTON HUORA MITÄ ANSAITSI! ARMELIAASTI TÄMÄ ULJAS ALLAHIN SOTURI EI RAISKANNUT EIKÄ TAPPANUT!!!!!

T
T
14.9.2020 08:04
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Allah on armollinen.

Seyksi
Seyksi
23.9.2020 09:15
Vastaa...  T

Sehän oli aikoinaan ristiretki sen takia että tämä vitsaus ei leviäis…

Murjaanit kuuseen
Murjaanit kuuseen
14.9.2020 07:12

Ruotsin naiset ovat muutenkn kohteina kaiken maailman kehitysmaalaisten rikoksille mutta feministi-päädementikko siitä viis veisaa koska on vain leikkipääministeri:

Väärän identiteetin kanssa operoivat nigerialaiset kusettavat naisilta rahaa ympäri maailmaa. Ruotsissa kusetettu summa on keskimäärin 370.000kr/uhri koska nigerialaiset manipuloivat naisen ottamaan oikalainoja ja/tai myymään asuntonsa:

https://www.svtplay.se/video/28075020/lurad-pa-karlek-och-miljoner/lurad-pa-karlek-och-miljoner-avsnitt-1?start=auto

https://www.svtplay.se/video/28075084/lurad-pa-karlek-och-miljoner/lurad-pa-karlek-och-miljoner-avsnitt-2?start=auto

Minä
Minä
14.9.2020 12:04

Mutta kun musta tuntui niin ihanalta…

Fraud boys
Fraud boys
14.9.2020 18:51
Vastaa...  Minä

Eihän nämä palkatut nigerialaiset tai ghanalaiset tai gambiaanot esiinny omina itseinään vaan muka valkoihoisina kunnon kansalaisina, Facebookista varastetuilla kuvilla ja kertomuksilla.

Tämän on organisoitua rikollisuutta, tyypit istuvat usein Call-centereissä ja pyörittävät samanaikaisesti 15-20 uhria, sekä naisia että miehiä. Samalla metodilla niin Ruotsissa (ja Suomessa) kuin USAssakin.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/mot-bedragarna-som-lurar-manniskor-pa-100-000-tals-kronor-they-call-us-fraud-boys

Ari
Ari
16.9.2020 19:16
Vastaa...  Minä

No ei varmaan tuolla pimulla tainnut olla kyseistä poikaystävää