Viime torstaina kotiin Afganistaniin palasi muuan kuuluisa Mohammad Karimi

Kirjoittelin viime torstaina juttua Ruotsista Afganistaniin palautettavista afgaanoista. Vasta nyt jälkikäteen tajusin kuka oli kyydissä. Himputtipimputti, olisi pitänyt seurata miehiä  Arlandan kentällä ja ottaa kuvia ja kysyä Mohammed Karim Karimilta, että miltä nyt tuntuu. Kyydissä oli nimittäin yksi legendaarinen hybridikiinalainen.

Kyseessä oli siis tämä mies. Copypastetin oman juttuni parin vuoden takaa. ⇓

Mohammed Karim Karimi. Kotiinpalaaja.

 

Afganistanilainen Mohammed Karim Karimi tuomittiin hiljattain (2018) Örebron käräjäoikeudessa kolmen vuoden vankeuteen ja karkoitukseen, joka sisältää elinikäisen maahantulokiellon Ruotsiin. Rikosnimikkeenä on lapseen kohdistunut raiskaus ja uhrina 7-vuotias lapsi.

Mohammed tuli Ruotsiin 2013 ja kertoi paenneensa Afganistanista. Hän oli tullessaan 32-vuotias. Tarinansa mukaan hän harjoitti Afganistanissa autojen varaosakauppaa, jonka peri isältään. Yksi kaunis päivä poliisiuniformuiset miehet kidnappasivat hänet ja kiristivät hänen perheeltään rahaa. Muutaman viikon päästä turvallisuusjoukot vapauttivat hänet ja sen siliän tien Mohammed pakeni Pakistaniin, josta edelleen Ruotsiin.

Näin siis tarinoin Karlskoga Tidningen kesällä 2016, kun Mohammed oli saanut kaikista instansseista kielteisen päätöksen ja karkoitus kotiin oli edessä. Media yritti näetsen tehdä Mohammedista perinteistä säälitarinaa; elämä Kabulissa olisi loppunut hengenlähtöön, jos hänet sinne palautetaan ja nyyh.

 

Jutusta alkaa kehkeytyä klassikkotarina. Nimittäin, kun karkoituspäätöksistä ei voi enää tehdä valituksia, niin Pena sen siinä viime metreillä sitten keksi ja Mohammed vetää seuraavaksi hihastaan jeesus-kortin. Ja paukahtaa kristinuskoon! Hän kääntyy erään karlskogalaisen pastorin puoleen ja kastautuu kristityksi. Mohammed kertoo uskoontulonsa aspekteista medioissa:

– Jeesus on rauha ja rakkaus. Jeesus rakastaa kaikkia. Meidän ei pidä tappaa toisiamme jos kerromme olevamme kristittyjä.

Mohemmed tarinoi, että on satavarma, että nyt, kun hän on kristitty, ja siitä on kiirinyt sanaa Afganistaniin, niin hänet kuolautetaan vielä varmemmin. Jos tappotuomio ei ollut auton varaosakaupan tiimoilta aivan satavarma niin nyt kristityksi tulemisen jälkeen se on 110 prosenttia varmaa.

– He ovat julistaneet moskeijassa minun nimeäni ja kertoneet, että jos minua näkyy hoodeilla niin henki vaan pois. Se, joka jättää islamin, se tapetaan, kertoi Mohammed 2016 kesällä.

Koska Mohammedin identiteetti oli ns. todennäköinen niin karkoitus viivästyi. ”Todennäköinen identiteetti” tarkoittaa Migrationsverketin kielessä sitä, että henkilöllä ei ole ollut maahan tullessaan mukana mitään henkilöpapereita. Ainoa todistus iästä, nimestä, tulomaasta jne on vain henkilön oma sana.

Tarina jatkuu. Afgaani oli tutustunut seurakunnan toiminnan kautta erääseen ruotsalaiseen yksinhuoltajaäitiin, jolla on 7-vuotias lapsi. Pariskunta tutustuu nopealla tahdilla ja afgaani muuttaa taloon keväällä 2014. Afgaani on kuitenkin paljon kiinnostuneempi 7-vuotiaasta tytöstä kuin äidistä. Mies käy käsiksi tyttöön ensimmäisen kerran syksyllä 2014.

Syyttäjän lausunnossa sanotaan, että mies oli aluksi mm. työntänyt kätenstä tytön housuihin. Ensimmäisen teon jälkeen Mohammed tulee rohkeammaksi ja aloittaa raiskaukset. Hän käy käsiksi tyttöön, kun äiti on kaupassa, töissä tm poissa kotoa. Teot jatkuvat ainakin pari vuotta ja tyttö täyttää yhdeksän. Tyttö ei uskalla kertoa tapahtumista kenellekään. Hänen oman arvionsa mukaan on raiskauksia oli kymmenkunta.

Tyttö kertoo asiasta serkulleen, mutta vannottaa tätä olemaan kertomatta asiasta kenellekään. Serkulle asian tietoisuus aiheuttaa pahoinvointia ja kun hänen vanhempansa huomaavat oireet, he saavat tytön lopulta puhumaan. Mutta vasta kun tytön setä kuulee asiasta, niin asia lähtee poliisille. Tyttö kertoi serkulleen lisäksi, että Mohammed näytti tytölle pornoa puhelimella.

Tyttö kertoo kuulusteluissa, että hän on yrittänyt kertoa asiasta äidilleen, mutta äiti taas väittää kuulusteluissa, että ei muista tällaista. Äiti kuitenkin kertoo, että ollessaan töissä iltavuorossa tyttö on soittanut useaan otteeseen paniikissa ja sanonut, että ei halua olla äidin miehen kanssa kahdestaan. Äidin mukaan tyttö on voinut niin huonosti, että on jopa oksentanut jäädessään kahdestaan afgaanin kanssa. Äiti toisin sanoen oli niin ”suvakkohuuman” vallassa, että kieltäytyi näkemästä mitä hänen afganistanilainen maskottinsa teki tytölle, vaikka asia oli vuosikausia aivan siinä silmien edessä.

Kun asia eteni poliisille, afgaani häipyi maisemista ja hänet vangittiin poissaolevana. Kesti 10 kuukautta ennenkuin hän jäi kiinni.

Örebron käräjäoikeus tuomitsi Mohammed Karim Karimiin tammikuussa 2018 kolmen vuoden vakeuteen. Oikeudessa pystyttiin näyttämään toteen kolme lapseen kohdistunutta raiskausta ja yksi törkeä seksuaalinen ahdistelu. Lisäksi tuomio sisältää karkoituksen.

Mies itse kiisti teot. Hän kertoo, että kaikki on valetta, valetta ja valetta. Äiti on suunnitellut koko tapahtuman sen jälkeen, kun hänellä oli suhde toisen naisen kanssa. Afgaanin mukaan äiti siis kosti tällä tavalla miehelle.


 

Näin siis pari vuotta sitten. Mohammed on tosiaankin lusinut pikkuhiljaa tuomionsa eli parisen vuotta kolmesta vuodesta ja ollut sen jälkeen Märstan säiöönottoyksikössä säilössä odottamassa lentoa. Koronaepidemian takia karkoitus on viivästynyt, mutta nyt hän pääsee lopulta kotiin. Toivotaan Mohammedille turvallista loppuelämää.

 

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rumpahöylä
Rumpahöylä
14.9.2020 21:09

Eiköhän tuo saasta ole takaisin Ruotsissa ennen joulua..

Hassanin ihmeelliset tarinat
Hassanin ihmeelliset tarinat
14.9.2020 22:12
Vastaa...  Rumpahöylä

Suomessa. Kelacold
Ja sitten laivalla bailaten ruotsiin. Eri nimellä. Ja tuet sieltä. Kukaanvei kysele. Paitsi että oletko stressaanut. No hätä. Miten olisi kylpylä.

pöh
pöh
15.9.2020 00:09
Vastaa...  Rumpahöylä

Uudella henkilöllisyydellä alaikäisenä kohta takaisin jossain euroopassa, se on varma.

juha II
juha II
14.9.2020 21:43

Muistan lukeneeni tuon Paavo heti tuoreeltaan. Melkeinpä enemmän minua oksetti tytön kanan aivoinen ”äiti”. Ellen sotke toiseen vastaavaan tapaukseen (ei voi olla mahdollista kun kysyksessä on ruotti), jossa äippä ei suostunut uskomaan tytärtään ja oli enemmän huolissaan musumaani-pedarin oikeudesta olla maassa, jos ”lääkärileikit” tulevat tunnetuiksi tiukoiksi tunnettujen ruotsalaisten viranomaisten (lue=kuranomaisten) tietoon.

Mielestäni vuoden äiti olisi pitänyt laittaa samaan kyytiin kansalaisuuden menettäneenä.

Enemmänkin kiinnostaa se. Onko rikki raiskattu tyttön ylipäätänsä missään hengenja ruumiin voimissa? Kaiken jälkeen tämä on tyhmää edes kysyä!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
16.9.2020 05:45
Vastaa...  juha II

Se ei ole mikään äiti. Antaa pedofiilin raiskata pientä tytärtään, kunhan kerran kuussa saa afgaania itsekin. Sairas ämmä, kuuluu pakkohoitoon, mutta eihän Ruotsissa sillai toimita. Tyttöä käy todella sääliksi, koska äitinsä etsii uutta raiskaajaa erittäin todennäköisesti hänelle. Tekisi mieli sanoa, miten raiskaajaäidille pitäisi tehdä. *’tuttaa oikein kunnolla.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
16.9.2020 05:50
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Äitinsä on silkka hirviö ja peto! Menisi uuniin mokoma. Tytölle toivon kaikkea parasta.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
14.9.2020 22:07

Ullattavaa että kehitysmaamuslimi nimeltä muhamed voisi toimia näin?

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
14.9.2020 22:13

comment image

Pasi Vello
Pasi Vello
15.9.2020 06:00

Kyllä tuo Suomen prosentti on kiivaassa nousussa, muhamatit saa kansalaisuuksia ihan Ruotsin malliin. Taulukko pitäisi ”etnistää”.

Aappa
Aappa
14.9.2020 22:18

Allahin profeetan Muhammadin mukaan nimetty, uskontonsa ja kulttuurinsa mukaisia tapoja noudattava sairas niljake.

Kukavaan
Kukavaan
14.9.2020 22:43

Hyvn kirjoitettua tekstiä. Todellinen kirjallisen ilmaisun helmi.

MattiS
MattiS
15.9.2020 00:20
Vastaa...  Kukavaan

Jos tuo oli kettuilua, niin kannattaisi tutustua omaan ulosantiin ensin. Jos ei ollut, niin unohda.

Kukavaan
Kukavaan
15.9.2020 07:28
Vastaa...  MattiS

Ei ollut kettuilua. – Paavo kirjoittaa hyvin. Mukavasti huumoria mukana. On kuin romaania lukisi. Olikos se Paavo, joka lanseerasi käsitteen ”AK-47:n kaihoisa laulu” tai jotain tuonne päin.

Väärä Tahti
Väärä Tahti
15.9.2020 08:21
Vastaa...  Admin Pt-media

Miten niin ”haikeaa Hoosiannaa”?

Pikemminkin reipasta Säkkijärven polkkaa tai ainakin Väärää vitosta!

MattiS
MattiS
16.9.2020 13:29
Vastaa...  Kukavaan

Okei, pahoittelut, minun moka.

Woah
Woah
15.9.2020 01:48

Ruotsalaisilla on loputon suo noiden saastojen kanssa. Yksi saatiin pois, satojatuhansia jää. Niin ja lisää lappaa maahan koko ajan. No hyvä että edes yksi saatiin pois, joskin yrittää paluuta sata varmasti uudella identiteetillä ja voi taas loisia vuosia uutena ”hätääkärsivänä” Sori tämä pessimismi, mutta näin se vaan on.

Pasi Vello
Pasi Vello
15.9.2020 06:01
Vastaa...  Woah

Työllistävä vaikutus onkin tärkeä argumentti maan globalisoinnissa pankkieliitin valtaan.

Pirtsakka
Pirtsakka
15.9.2020 07:27
Vastaa...  Woah

Kuinkas sattuikaan…
Näin kerrotaan Kansalainen-verkkojulkaisun sivulla, lainaus omin luvin:
”EU-komissio aikoo esitellä kahden viikon kuluttua EU-jäsenmaille uuden ehdotuksen yhteisestä turvapaikkajärjestelmästä. Sisäasiainkomissaari Johansson väläyttää järjestelmän perustuvan pakolliseen solidaarisuuteen.”
Kaikkihan tietävät, mistä maasta tämä söötti neitokainen Johansson on kotoisin?

WINair
WINair
15.9.2020 07:24

Tytön äiti olisi pitänyt lähettää mukaan. Vasemmistonaisten hullu muslimikiima täyttää mielisairauden kaikki kriteerit. Siitä vaan kaikki akat koneisiin ja helvettiin täältä, sehän olisi heille toiveiden täyttymys, väkivaltaisen himokasta muslimilerssiä niin kauas kuin silmät kantaa ja loputon määrä sitä parempaa riisiä. PARATIISIIN MENOLIPPU!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
16.9.2020 06:00
Vastaa...  WINair

Sillä tytöllä ei ole äitiä. Joku juurikin kiimainen äitipuoli, joka nussii kaikkea lasta muistuttavaa. Hirveä tapaus, ei voi muuta sanoa.

Kintsu 2.0
Kintsu 2.0
15.9.2020 08:24

Löveenihän noita hybridikintsuja erityisesti suosi ja meille hommasi. Kiittäkäämme siis Löveeniä tästäkin munauksesta ja älköömme koskaan unohtako hänen tekojaan.