EU-komissio aikoo romuttaa Dublin-sopimuksen, tilalle lisää solidaarisuutta

Euroopan vahvat naiset Ursula ja Ylva aikovat laittaa maahanmuuttoasiat kuntoon.
Euroopan Unionin käytävillä puuhataan täyttä häkää ns. Dublin-sopimuksen romuttamista ja kaikkien jäsenmaiden yhteistä vastuunkantoa Unionin alueelle kehitysmaista tulevista ns. turvapaikanhakijoista.

EU-komission puheenjohtaja ja samalla Saksan kristillisdemokraattien poliitikko Ursula von der Leyen esittää, että Dublin-sopimus lakaistaan maton alle ja tilalle otetaan käyttöön aivan uudenlaiset systeemit. Dublin-sopimuksella turvapaikanhakijan asia käsitellään siinä maassa, jonne hän ensimmäisenä Eurooppaan tulee. Käytännössä tämä tarkoittaa Kreikkaa ja Italiaa.

Uuden sopimuksen lähtökohtana olisi se, että turvapaikanhakijoita lennätetään pitkin poikin Eurooppaa solidaarisuusperiaatteen mukaan; jokainen jäsenmaa kantaa omalta osaltaan vastuunsa.

– Haluan sanoa tämän asian nyt selvästi: Odotamme, että kaikki jäsenmaat kantavat vastuunsa. Maahanmuutto on yhteinen eurooppalainen haaste ja koko Euroopan pitää tehdä oma osansa, der Leyen jyrisee.

Ursula von der Leyenin mukaan asiat tulevat etenemään nopeasti jo lähikuukausien aikana.

Ainakin Ruotsissa asia on otettu vastaan suosionosoituksin. Onhan Ursula von der Leyenin työkaverina ruotsalainen pitkän linjan sosiaalidemokraatti ja myönteisesti maahanmuuttoon suhtautuva Ylva Johansson. Johansson siis vastaa EU-komission sisäisistä asioista.

Johansson on kertonut esimerkiksi SVT:n uutisille, että Dublin-sopimus on ollut este, että maahanmuuttaja-asioita ei ole voitu hoitaa niin hyvin kuin olisi haluttu. Lue: tulijoita ei ole voitu ottaa vastaan sillä kapasiteetilla kuin haluttaisiin.

– Maahanmuuttoa on ollut aina ja tulee aina olemaan. Me myös tarvitsemme maahanmuuttoa. Mutta maahanmuuttoa pitää voida ja osata käsitellä paremmin yhdessä, oikeudenmukaisemmin ja ennakoivammin.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa

Taisi olla sitten tässä viimeinenkin toivo siitä, että Pohjoismaista olisi jotain jälkipolville jätettävää. Lapset saavat taistella velkojen ja sosiaalisten ongelmien ja monen muun elämää rajaavan seikan kanssa maailman tappiin. Toisaalta: miksi piti antaa mahdollisuus tälle poliittiselle tuholaislaumalle? Lapsemme voivat ihan oikeutetusti syyttää meidän sukupolveamme.

Pirtsakka

“Maahanmuutto on yhteinen eurooppalainen haaste ja koko Euroopan pitää tehdä oma osansa, der Leyen jyrisee.”
Jaa. Ensin Merkel menee ja avaa Euroopan portit kaikille maailmankulkureille, ja sen jälkeen kunkin jäsenmaan tulisi kantaa “vastuunsa”.
Kuka sen vastuun on jäsenmaille sälyttänyt? Sisältyykö “vastuunkanto” EUn perussopimukseen? Sovittiinko näistä jo silloin, kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin, VAI onko tämä nyt tulosta siitä paljon puhutusta GCM-sopimuksesta, jonka Suomikin tyhmänä allekirjoitti?
Sitäpaitsi: tuokin rouva von der Leyen jyrisee maahanmuutosta, jolla käsittääkseni tarkoitetaan aivan muuta kuin Eurooppaan suuntautunutta invaasiota. Eivät osaa edes EU-tasolla pitää käsitteitä selvinä ja yksiselitteisinä. Joku kirjoitti taannoin jossain missä lie, että maahanmuutto on yläkäsite, jolla tarkoitetaan myös laittomasti maahan tulevia. Orwellilainen kieli on soluttautunut päättäjien puheisiin, ja he vieläpä kuvittelevat, ettei tyhmä kansa ymmärrä mistä puhutaan. Kylmaar me ymmärrämme. Joku poliitikko kysyi taannoin “voiko v-tutukseen kuolla?” Ihan varmasti voi, kunhan verenpaine nousee niin korkealle, että pää repeää.

Heppu Korhonen

Joku poliitikko oli Paavo Väyrynen, jonka YLE 90-luvulla pelasi ulos presidentti pelistä. Äänestys oli sunnuntaina ja lauantaina YLE julkaisi valeuutisen, jossa väitettiin Väyrysen vuotaneen salaisia tietoja Neuvostoliitolle.
Kun Väyrynen kuuli tämän hän tiesi että nyt peli on pelattu hänen osaltaan.
Silloin Paavo soitti lääkärille ja kysyi “voiko vitutukseen kuolla”.

Paavoa haukuttiin silloin ja osin vieläkin, mutta nyt näyttää siltä, että Paavo on tällä hetkellä paras poliitikkomme.
Paavo on erittäin kokenut, diplomaattinen ja edustava ihminen. Varsinkin kun vertaa näihin nykyisiin. Ei heti tule vastaavan tasoisia mieleen.

Paavo tule takaisin. Sinua tarvitaan kipeästi nyt, sillä Suomi on hengenhädässä.

Jarkko

Paavo tule takaisin!Nosta alkiolaisuus kukoistukseen!
Jalasmökkikin on jo annettu anteeksi.

Sherlokki suvakko

Ja vielä tää. Äänestystä edeltävänä lauantaina tavja oli uutivuodossa kehuttavana. Osui ja upposi kansaan kuin häkä. Voi sitä vitutuksen määrää silloin. V 12 myös päänkivistys oli ennätysluokkaa, kun H-P meinas päästä ressaks. Muuten, ylen sivuilla räppärit nostanu metakan persuista. Palefacen (jos olette kuulleet, niin hänen videolla tappajan ja arhim. kanssa räpelsi) mulukku siellä päsmäröimässä.

Emäntä ja Lehemä

Akat pääsevät touhuamaan ja mitä tahansa saattaa tapahtua koska asiat hoidetaan tunteella eikä järjellä. Plus sorkitaan mukaan sosialismia ja Kumbayaa.

Tässä tulee vielä Juoppoa ikävä, sano minun sanoneen.

Jake

Kyllä niillä naisilla on kuule järkeä ihan siinä missä miehilläkin. Tosin sinun järkesi kyllä kyseenalaistan, kun olet selvästi ajassa jälkeenjäänyt kommenttisi perusteella.
Mitenpä sitten tuo, kun miehetkin ovat asiassa samaa mieltä? He kuitenkin ilmeisesti mielestäsi ajattelevat järjellä? Mielipiteineen kivikaudelle jääneet miehet eivät todellakaan ajattele järjellä.

Eiköhän tuo ole korruptio, mikä tuolla puhuu. Kansalaisten elintaso ja turvallisuus halutaan ajaa alas, että saadaan kommunismi. Lisäksi saadaan kavereille ja itselle mukavasti massia matu-bisneksestä.

On fiksuja naisia olemassa.

Kyllä järkeviä ja fiksuja naisia tosiaan on.Valitettavasti ei hallituksessamme. Mutta tosin kyllä nainen ostaa monesti, valitettavasti autonsakin liikaa tunteella.

Vaikka varoittaisi, että se automalli vaikka BMW taikka VAG-valmistama ei nyt ole kestävimmästä päästä. Tämä sitten näkyy katsastuksen vikalistassa ja korjaamoreissuissa. Mutta ei, nainenhan ei kuuntele. Hän ostaa tämän kaikesta huolimatta. Kun se on ilmeisesti niin hieno jne..

Akau

Äärikommunisti Suomen hallitus on jo.

Turhaantunut

Suomen hallitus hyppii onnensa kukkuoloilla, ohisalo saa sittenkin kaikki 80.000 lemmikkiänsä suomeen, mutta näyttää silti että joutuu noista joka maiden suvakkilehmät taistelemaan kuka saa isomman erän kamelin munia imettäväkseen.

Puolueeton

Ihmisillä on mutaatioita ja enimmäkseen niitä on aivoissa. Europassa on valtaan valittu henkilöitä, joiden aivoja hallitsee äärisuvaitsevaisuuden geenit. Kaikkea poikkeavaa tulee suvaita, vaikka poikkeavuudesta tulisi haittaa yhteisölle. Nopea tiedon välittyminen on valintaan vaikuttanut. Jostain syystä ideologisista mutanteista on tullut suosittuja realistisesti ajattelevien sijaan.
Mitä tapahtuisi tuotantolaitokselle, jossa tuoteissa alettaisiin suosia normaalista poikkeavia viallisia tuotteita?

irmeli

Tekis mieli oksentaa jaa mihin, noiden ämmien päälle….

Pirtsakka

Luin kommenttisi ja katsoin noiden naisten tyytyväisiä naamoja. Aappa tuolla kirjoitti liskoihmisistä, ja se mielikuva itsellenikin syntyi. Järkeä eittämättä noilla on, mutta jotenkin epäuskottavalta tuntuu, että käyttäisivät sitä tehdäkseen Euroopasta paremman paikan, kuten von der Leyen puheessaan kiivaiden käsiliikkeiden säestämänä lupasi. Tai no, varmasti Eurooppa tulee joillekin tarjoamaan “paremman paikan”, mutta tähänastisen perusteella ei jaksa uskoa, että itse eurooppalaisille sitä parempaa olisi luvassa. Luin eilen saksalaisesta Bild-lehdestä maahanmuuttoa käsittelevän artikkelin ja nimenomaisesti sen kommenttiosion, enkä varmaankaan paljon valehtele sanoessani, että sadasta kommentista yksi oli myönteinen. Taisi sekin olla herra tai rouva vierasmaalaisen kirjoittama. Tai sitten ymmärsin väärin jo osittain unohtuneella ja alkujaankin heikohkolla saksan osaamisellani…

Aappa

Tässä on 2 vaihtoehtoa: joko nuo ovat erittäin erittäin typeryksiä tai liskoihmisiä, itse arvelisin että molempia

Punavihernatsimafia

Tämä on täysin nukkuvien puolueen linjan mukaista koska nukkuvien linja on: Ihan sama. Kaikki käy.

Last edited 3 vuotta sitten by Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia

Tyyliin: Minä juon nyt kaljaa.

Sherlokki suvakko

Kestä Pave kestä ja kyllähän tässä on kestämistä, Eurooppa ihan sekaisin.

Terhomatti Hämeenkorpi

Posahtiko maksa? Ei kai vielä sentään…

Doktor Ötker

Hyvä! Pää ja kroppa kiittää, mutta eniten kiittää loppuelämä joka kertaheitolla piteni ja parani. Aikansa kutakin, ryypiskely on nuorten miesten hommaa.

Doktor Ötker

Lisään tähän vielä muita ryypiskelyn lopettamisen hyötyjä: Paksumpi lompakko, vasemmisto ei saa alkoholiverotuksen korotuksien myötä sinusta maksumiestä tänne haalimien mukapakolaisten huvituksiin. Lopuksi vielä saat 10-20 vuotta tehokasta lisäaikaa vittuillaksesi vasemmistolle joille sopisi oikein hyvin että ryyppäisit itsesi hautaan ja antaisit tilaa tänne kuulumattomille loisille. Baareissa ja haudoissa ei sotia voiteta.

Pirtsakka

Anteeksi jo etukäteen “solvaus”, mutta tuon Ylvan nassu näyttää siltä että ryyppi sanojasi lainatakseni maistuu hänelle.

Jake

Kyllä taas korruptio kukoistaa oikein kunnolla. Saadaan hyvät massit itselle ja kavereille. Samalla saadaan taas kansalaisten elintasoa ja turvallisuutta heikennettyä lisää, että päästään marxismia edistämään.

Särmääjä

Rouva vahanukke on taas julistuksensa tehnyt ja alusmaat tottelee.

kanander

Ei perkule, meille ei pakkosolidaarisuus käy. Turvapaikanhakijoilta pitää edellyttää elämistä omilla rahoilla ennen asiansa käsittelyä. Lisäksi tukietuuksia pitää leikata Suomessa EU-maiden keskitasoon.

Turvallisuus hyvästi

Mielummin ei oteta niitä ollenkaan.

pöh

Hyvät suhteellisen rauhalliset ja turvalliset maat pitää väkisin tuhota.
On turha selittää että maahanmuuttoa on aina ollut, ei ole tämmöistä jossa tullaan elämään kantaväestön kustannuksella, tekemään rikoksia ja terrori-iskuja.

Prozac

Tässä alkaa tulla siihen tulokseen, että nainen harvoin sopii johtoasemaan. Ovat tunteidensa vietävinä. “Nainen vaietkoon seurakunnassa” kuulostaa nykymenossa järkevältä. Paavali oli oikeassa.

Pasi T

Euroopan mailla ei ole mitään velvollisuutta elättää EU:n ulkopuolelta tulevia turvapaikanhakijoita.
Kansainvälisten sopimusten mukaan turvapaikkaa pitäisi hakea ensimmäisestä turvallisesta maasta. Suurin osa turvapaikanhakijoista tulee kuitenkin kaukaa EU:n ulkopuolelta, esimerkiksi Afganistanista, Somaliasta ja Irakista.

Geneven pakolaissopimuksessa sanotaan, että sellainen henkilö joka on asettunut johonkin maahan asumaan, ei ole enää oikeutettu hakemaan turvapaikkaa kolmannesta maasta.
näinollen myöskään Turkista tulevat Afganistanilaiset, Irakilaiset ja Syyrialaiset eivät ole oikeutettuja turvapaikkaan Eu alueella.

Pasi T

Tuo kommentin aikaleima ei muuten pidä paikkaansa.
kirjoitin kommentin 22:55, mutta sille tuli aikaleima 19:55.

joku asetus on ilmeiseti pielessä, terveisin pilkunviilaja.

Pirtsakka

Unohtui vielä manata sitäkin, miten helppoa sopimuksia on purkaa silloin kun vain päätetään niin tehdä. Nyt nimenomaisesti tuo Dublin-sopimus, jota tosin alkujaankaan ei ole noudatettu. Mutta annas olla: jos taas kansalaiset valittavat, että tietyt sopimukset ovat taviksille haitallisia tai jopa vaarallisia, meille kerrotaankin, että emme voi muuta kuin noudattaa kansainvälisiä tai EU-tasolla tehtyjä sopimuksia.
Katinkontit. Sopimus on sopimus, ja sen voi halutessaan repiä. Sanktioitahan siitä tulee, mutta asioilla on aina kaksi puolta ja niiden etuja ja haittoja pitää pystyä puntaroimaan. Tässä puheena olevassa asiassa nimenomaan haitat näyttävät olevan moninkertaisia hyötyihin nähden.
Meillä on nyt ja on ollut aiemminkin hallituksia, jotka ovat enimmäkseen koostuneet EU-uskollisista lakeijoista, jotka eivät vallanhimossaan halua ottaa huomioon kansalaisten mielipiteitä. Noh, sanottakoon kuitenkin rehellisyyden nimissä, että poikkeusyksilöitäkin löytyy – tosin ei tarpeeksi.

Terhomatti Hämeenkorpi

Voi saatana noita hulluja naisia, jotka vievät miehiä kuin pässiä narusta!!!

5-laukausta-päähän-riittää

Meillä se vain on eri asia. 🙂

abzrx.jpg
juha II

Kaksi perkeleen kammottavaa ämmää. Kaksi on aina pahempi kuin yksi Adolf Hitler!

En olekansallissosialisti, enkä liioin liioittele! Nämä kaksi noita-akkaa ovat hulluja elitistisiää sosialisti ja globalisti akkoja, jotka vievät Euroopan ja Meidän iki-ihanan Suomen täydelliseen anarkiaan, sekasortoon, tuhoon ja lopulliseen kulttuurimme ja valkoisen rodun apolyptiseen Armageddoniin eli maailmanloppuun yhteiskunnassa sellaisena kun me sen tunnemme.

Ruotti-ämmä pahimman luokan elitistinen demari-feministi-fanaattinen suvakki, joka kylmäverisesti kuin palkkamurhaaja teloittaa pirullisen ivallinen virnistys kasvoillaan sadistista mielihyvää tuntien kuin psykopaatti sarjamurhaa ties monennenko nuoren naisuhrinsa, jolla oli koko elämä edessään, mutta Ylvan kaltaisten kieroutuneiden naisten tapaan vaatii hän kaltsaistensa “siskojen” johtajana armahtamaan tämän ihmispedon, koska hänen kuvottavat tekonsa olivat vain väärin ymmärretyn ihmisen hätähuuto tehden näin hänestä itsestään uhrin, jota tulee auttaa ja lohduttaa kukkaisniityllä täydessä vapaudessa paikkakunnan tyttökoulun naapurissa, joka tietenkin kuuluu hoitoon “sopeuttaa” hänet yhteiskuntaan ja antaa “siedätyshoitoa eheytyksen avulla lopullisena päämääränä tehdä hänestä nuoriso-ohjaaja vastuualueenaan nuoret naiseuden kynnyksellä olevat tytöt.

Ursula on taas – Saksalle pahempi kuin itse Adolfen sattumuksen varassa kuin Hitler – Liittokansleri Angela Merkelin puolueTOVERI ja tunnettu ryvettynyt talousrikollinen ja milardiluikkaa olevia lahjuksia sekä korruptiorahoja vastaanottanut äärimmäisen turmeltunut globalisti eliittiin ja sekä nyt tietysti EU:n liittovaltiota ajava rappio-poliitikko. Jonka kiiluvissa ahneissa silmissä häämöttää Kiinankin varjoonsa jättävä – puhumattakaan Neuvostoliitosta – totalitaristinen hirmuhallinto, joka tulee polkemaan kaikki inhimillisyyden ja ihmisyyden alkeellisimmat lait sekä hyveet. Tuossa irvokkaassa kieroutuneessa kylmyyttä ja pakkovaltaa täynnä olevassa impeuriumissa jokaisen “Euroopan Yhdysvaltojen” kansalaisen elämänlanka on ohut kuin pierun kuori ja sen katkeaminen on yhäläisen mielivwallan ja likaisen sattuman varassa kuin Neuvotoliitossa oli diktaattori Josif Stalinin veren punaaman hirmuhallinnin aikoina.

Saksa nousi WWII jälkeen sodan totaalisesti hävinneenä ja ehdottomaan antautumiseen mattopommitettuna ja neuvostoliiton puna-armeijan vyörymiseen täydellisesti kiviraunioiksi murskattuun Berliiniin raiskaten ja häpäisten kaikki käsiinsä saamansa naiset, tytöt ja vanhukset riehuen votkan humalluttamana niin, että kehotettiin omia naissotilaitakin pysymään piilossa ja välttämään liikkumista kaupungilla, sillä “lihan makuun” päässeet puna-armeijan sotilaat olivat totisesti “sillä tuulella”! Lopulta armeijan päällystö aloitti edes jonkinlaisen kurinpalautukset, mutta saksalaisille se oli jokseenkin enää yhdentekevää.

Heti sodan loputtua tuli tunnetuksi käsite “Saksa vuonna nolla!”Mutta tätä seurasi “Saksan ihme”, joka kuvaa maan jälleenrakennusta ja täydellistä nopeaa elpymistä hävityn sodan jälkeen niin, että Saksasta tuli Euroopan talousveturi ja eräs maanosansa nykyaikaisin sekä kehittyneimpiä maita.

NYT Saksa Angela Merkelin ja samalla koko Euroopalle aikaan saamansa täydelliseen turmioon vievän kehityksen jälkeenl. Saksa EI nouse enää koskaan!!!

Ainoa järkevä vaihtoehto eurooppalaisille on muuttaa pois tulevasta Etelä-Afrikasta minne tahansa, jossa elämän mahdollisuuksia on itselleen ja perheelleen tulematta kiduttamalla murhatuksi. naisten “kidutuksen” ollessa julma väkivaltainen barbaarinen joukkoraiuskaamine kunnes kuolema vapauttaa tästä itsensä saatanan rekrytoimista Euroopan “idi amin:eista”!

Idi Amin (1925-2003) Ugandan presidentti 1971-79. Ent. Raskaansarjan nyrkkeilijä, hullu psykopaatti, joka murhasi ja kidutti vähemmistö heimoja massoittain. Hänen huhuttiin syövän murhattujen ihmisten lihaa ja myös syötti muullekin pöytäseurueelle näiden sitä tietämättäb mitä he söivät. Se oli hänestä huvittavaa ja varsainkin sen jälkeen kun “menun” todellinen luonne paljastettiin juhlaväelle. Tansania hyökkäsi lopulta v. 1979 lopettaen Idi Aminin painajaismaisen hallinnon lopulta sen pöyristyttäen koko Afrikkaa ja maailmaa, joka tosin irvistelyistään huolimatta olin sormi perseessä asian suhteen.

Hänen kuuluisimmista vastauksistaan länsimaalaiselle toimittajalle oli hänen kysyessään millainen sananvapaus Ugandassa hänen hallinnossaan vallitsee.

Presidentti Idi Amin loihe lausumaan:

“Ugandassa on jokaisella täysi sananvapaus, mutta se on eri asia, mitä sen jälkeen tapahtuu” (kun on sanottavansa sanonut).

Marinin lakiesitys “Piilaakson” asettamisesta tuomariksi nk. “vihapuheesta” kytkeytyy erottamattomana osana Dublin-sopimuksen heivaamiseen. Samalla Marinin ja tulevat käytännössä diktatuuri hallitukset “ulkoistavat” Suomen perustuslain vastaisesti Suomen lain (jossa ei ole lakia vihapuheesta edes) valvonnan vieraalle vallalle, joka on laitonta Suomen valtion suvereniiteetin pois antamista. EU.llehan se on jo mennyt.
Samalla tulevat maanpetturi halliutukset “pesevät kätensä” arvostelulta sitä itseään kohtaan, jos selvää sananvapauden karkeaa loukkaamista ja murhaamista valvottaisiin samanlaisella mielivaltaisella puoskarilailla täällä Suomessa.

Suomen valtamedialla ja valtiojohdolla on vielä otsaa arvostella Valko-Venäjän tapahtumia ja “demokratian” vastaista maan hallintoa ja presidentti Alexander Lukashenkoa. On sitä muutoin Suomessakin murhattu huippupoliitikkoja, jotka eivät ole ymmärtäneet “palata puolueen viralliselle linjalle”!!!

Ike

Leikkivät hengellään. Ennenkin ovat yksitääiset tapaukset muuttaneet historian kulkua. Jossakin vaiheessa tavallisten ihmisten mitta tulee täyteen.

Minä

“Odotamme, että kaikki jäsenmaat kantavat vastuunsa. Maahanmuutto on yhteinen eurooppalainen haaste ja koko Euroopan pitää tehdä oma osansa”

Vastuu on niillä, jotka näitä laittomia maahanmuuttoja haluavat ja sallivat. Ei muilla.

Muilla ei ole osaa siihen, että esim. Saksa tieten tahtoen houkutteli ja hankki ongelmia maahansa, kuten Ruotsikin.

Ei siis ole myöskään oikeutta vaatia toisia “kantamaan vastuutaan”, jota heillä ei ole, eikä se vastuu synny sillä, että joku eu-vihervassu niin sanoo.

SUOMI suurimmassa vaarassa

Suomelle tämä on pahin juttu Pohjoismaista. Ruotsi on jo klaaneilla ja rikollisilla tuhottu, tokko niitä ensikädessä tuotetaan enää Ruotsiin. Tanska osaa pistää vastaan ja Norja ei ole tulilinjalla. Mutta SUOMI on vielä tuhoamatta, siis sinne! Heikko hallitus ei teitä suojele. Saksassa on 45 rikollista klaania (SVT), Ruotsissa 40. Nyt tiedätte mikä Suomea odottaa.

”Migraatiota on aina ollut ja me tarvitsemme sitä. Mutta meidän täytyy hoitaa migraatio paremmin, yhdessä, jotta siitä tulisi oikeudenmukaisempaa ja helpommin ennustettavaa, sanoo (Ylva) Johansson. Linjauspuheessaan keskiviikkoaamuna painotti komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen että kaikkien jäsenmaiden täytyy osoittaa solidaarisuutta” (SVT)

Doktor Ötker

Tai sitten jokainen maa vaihtaa sosiaaliturvan ensin omassa maassa syntyneille, oman maan kansalaisille. Ja KAPPAS VAAN, yhtäkkiä “pakolaisia” on 99.99999999% vähemmän eikä näitä hulluja akkoja päättämässä hulluja asioita tarvita enää mihinkään. Säästöt ovat monumentaalisia. Korjatkaa tauti oireiden väärinymmärtämisen ja väärinhoitamisen sijaan. Tauti on yksiselitteisesti valehtelevat turvapaikanhakijat. Syöpä parannetaan leikkaamalla syöpä pois, eikä lisäämällä/jakamalla/levittämällä syöpää tasaisen paksusti ympäri koko kehoa.

Menköön Afrikkaan auttamaan, sinne mahtuu

Turha toivo! Se sosiaaliturva juuri halutaan globalismin ja sosialismin nimissä jakaa koko maailmalle; kaikkea kivaa kaikille ilman mitään pakottavia vastavelvoitteita.

Ja vaikka eivät saisi killinkiäkään niin emme halua näitä porukoita tänne ylipäätänsä. Piste.

Isto Yti

Afrikan valtava väestönkasvu yhdistettynä ilmastonmuutokseen ja EU:n “vastuunkantoon” ei paljoakaan auta noita lähtömaita, mutta muuttaa eurooppalaiset kansallisvaltiot kurjiksi kehitysmaiksi. That means war !

Paljon miettimistä

Mietitäämpä hetki sanaa “kiintiöpakolainen”. Mitä se oikein tarkoittaa…

Kiintiö on kiintiö. Se voi perustua joko kiinteään lukuarvoon tai sitten prosentuaaliseen perusteeseen. Mutta se on vakio luku joka toteutuu jokaisessa laskelmassa.

Sitten on pakolainen… Pakolainen on sellainen ihminen joka pakenee jotain. Pakenee jotain niin nopeasti ettei ehdi ottaa mukaansa omaisuuttaan tai ehkä juuri sen jonka jaksaa kantaa. Pakeneminen mielletään DNA:n pohjalta keinoksi selviytyä hengissä. Paetaan siis mahdollista omaa kuolemaa joka uhkaa välittömästi.

Kun nämä kaksi sanaa yhdistetään saadaan “kintiöpakolainen”. Mutta miten meillä voi olla “kiintiö” jos meillä ei ole “pakolaisia”? Eihän kiintiötä voida määrittää jos ei ole ihmisiä jotka pakenevat henkensä edestä. Jo ajatus “kiinitöpakolaisesta” osoittaa ettei ymmärretä asiaa josta puhutaan.

Toisaalta, kun nämä “kiintiöpakolaiset” sitten tulevat esim. tänne Suomeen, niin kantaväestön pako- ja puolustusmekanismi herää. Jolloin useimmista tulee meille terroristeja ja meistä pakolaisia.

Jos meillä on kerran “kiintiöpakolaisia” niin luetaanko heiksi myös muista pohjoismaista terroriseja pakenevat ihmiset? Vai voiko pakolainen olla tänä päivänä vain lahi-idän rotutaustan omaava?

Näissä asioissa on paljon miettimistä ja tarkentamista.

Maahanmuuton laadulla on merkitystä

Maahanmuuttoa on ollut aina – juu.

Jos olisi aikakone, niin kysyttäisiin roomalaisilta asiasta:

“Haluaisitteko että maahanne muuttaa tuhansittain hunneja vai kreikkalaisia?”

Hmm…vaikea vastata…. vain vihervammaisella.

Hunnit tuhosivat Rooman, kun toiset auttoivat rakentamaan sitä.

Finn

Lähde sinäkin maasta pois. Vielä pääsee, mutta pian voi olla että ei enää pysty tai ei saa lähteä, kun kommunistit perinteidensä mukaisesti sulkee maan ulospäin. Minä jo lähdin…

tulitikkutyttö

Onko tämä sellainen asia jonka Puola ja Unkari pystyvät torppaamaan?

Ans Kattoo

Joka ei suostu Emännän ja Lehmän tarjoukseen saa suuret sakot maksettavakseen.

Punavihernatsimafia

Tätähän ne on ajaneet jo vuosikausia kuin käärmettä piippuun mutta ei taida onnistua?

Näillä mennään

Akat tuhovat tämän nykyisen maailman ja miehet joutuvat korjaamaan sen jossain vaiheessa. Sen jälkeen akat palaavat hellan ja nyrkin väliin ja rauha pysyy.