PS:n Tavio: Internetin sensuuri lisääntyy – Piilaakso nostettu sananvapaustuomariksi

Pääministeri Marinin hallitus ajaa lakimuutosta, jonka mukaan videonjakoalustoilla, kuten YouTubella, pitää olla käyttöehdoissaan määräys, jossa kielletään kansanryhmää vastaan kiihottava materiaali

(linkki esitykseen: https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_98+2020.aspx)

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio katsoo, että esitettyä lakipykälää ei pidä hyväksyä eduskunnassa.

– Jos tämä esitys hyväksytään, se tulee johtamaan liioitellun ankariin käyttöehtoihin sekä tulkinnanvaraisten videoiden tarpeettomaankin sensuroimiseen, koska videoalustat eivät halua ottaa riskiä oikeustoimista, Tavio perustelee.

Tavio kritisoi Internetin ajautuneen sensuurin tielle, jossa sananvapaustuomareina toimivat Piilaakson ulkomaalaiset palveluntarjoajat.

Tavio toteaa, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan -pykälä on niin epätäsmällinen, että Internetin palveluntarjoajat tekevät lakia pidemmälle meneviä tulkintoja.

– DDR:ssä kansalaisia valvoi Stasi ja nyt kansalaisia valvoo Piilaaksossa pieni ryhmä koodareita, Tavio sanoo.

– Jos valtakunnansyyttäjän linjoilla mennään, ei Internetissä saa pian siteerata edes Raamattua, koska sen pelätään olevan kansanryhmää vastaan kiihottamista, Tavio moittii.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
16.9.2020 18:35
Sellaista
Sellaista
16.9.2020 21:00

Tämä nyt ei iso yllätys ollut varmaan. Mitään ei nykyään saa kirjoitella, ettei joku vain pahastu.

vasemmistopashaa
vasemmistopashaa
17.9.2020 04:49
Vastaa...  Sellaista

Ne pahastujat on hallituksessa, vasemmistossa ja suvakeissa, joilla suvaitsevaisuus riittää vain islämiä ja nokinahkoja kohtaan.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
16.9.2020 22:12

Tämän perusteella lähes kaikki blm-videot menee poistoon? Lähes kaikissa on ”valkoiset sitä, valkoiset tätä” materiaalia. Eli ihan oikeaa kiihottamista.

Last edited 5 months ago by Punavihernatsimafia
Minä
Minä
17.9.2020 01:55

Kun kiihottelee vihervassuja ja muita suvakkeja tyydyttävällä tavalla, ei siinä ole mitään rikollista heidän mielestään, eikä syytteitäkään tule.

Kiihottelun kieltämisvimma on silkkaa politiikkaa ja tarkoitus on kieltää väärien mielipiteiden esittely. Vain kieltäjille sopivaa kiihottelua saa tehdä.

Siispä kyse on demokratian vastaisesta pyrkimyksestä sopivan sanan vapauteen, siis viheriäisen vallan vahvistamiseen ja propagandan monopolisointiin. Varmaan luovat vihervassujen diktaturian, jos suinkin kykenevät.

juha II
juha II
16.9.2020 22:31

Sanna Marin on pahimman laatuinen kommunisti ja vieläpä sen ääripäästä, vaikka muka demari onkin. Sitän paisi Suomen sosiaalidemokraatitb eivät ole olleet pohjosmaiste veljespuoleiden tapaan ”ihmiskasvoinen” (kts. Tsekkoslovakian miehitys v 1968,johon käsite liittyy) vaan punikki änkyröitä. Aloittivat punakapinan v. 1918 laillista Suomen hallitusta vastaan tunnetuin seurauksin, josta ovat uhriutuneet siitä lähtien kuten punavihreillä, BLM:llä, feministeillä, juutalaisilla, LGBT:llä, kommunisteillä, muslimeilla, mustalaisilla, rikollisilla ja nyt jopa itse Suomen poliisipäälliköllä alaisineen, ”viimeisenä naulana arkkuun” vielä papitkin!

Suomen punavihreä +liberaali-kepu hallitus noudattaa pilkulleen EU:n määräämää liittovaltio politiikkaa muassaan laajan pidikkeettömän haittamaahanmuuton kumulatiivistä kasvattamista välittämättä koronasta tai muista estestä, joista kaikkein vähäisin on kantasuomalaistenb oma vastustus oman rotunsa, kulttuurinsa, uskontonsa, sivistyksen ja eläämäntapansa säilyttämisekisi!

Tämä syystä, että valtamedia aivopesee, poliitikot painostavat sekä poliisi ja nK:”oikeuslaitos” vainoaa järjestelmällisesti pyrkien yhdessä totalitarististen valtapoliitikkojen kanssa tuhoamaan pohjoismaisen suomalaisen sananvapauden, joka ei ole koskaan ollut näin ahtaalla Bobrikovin päivien, jolloin tuon ajan raskaista koettelumuksista maalattin taulu nimeltä, ”Hyökkäys” kuvaamaan tuota aikakautta Suomessa.
https://www.finna.fi/Record/musketti.M012%3AHK10000%3A399
Niin, se kaikkein painavin syy siihen etteivät suomalaiset tee mitään vaan menevät kuin lampaat teuraalle on se, että heidän perseensä paino kotisohvalla on sama ellei jopa suurempi kuin Italian omistamat kulgtavarannot OMASSA kassakaapissa!!!
Ellen väärin muista Suomen kulta himput ovat Yhdyslloissa luotettavan juutalaisomisteisen nk. ”Valtionpankin” holvissa, johon käsittääkseni ei ole pääsyä edes Yhdysvaltain presidentillä eikä liioin kongressilla!
Eli vähän sama kuin purkka kepin päähän kiinnitettynä metsästäisi ritiäkannen läpi sadevesiviemäriin tipahtanutta kolikkoa.

Lopuksi vilä vähän ”teuraaksi viemisestä”. Tuotantoeläimetkin siasta aina sonneihin saakka vaistosavat ja käsittävät kristallin kirkkaasti ennalta sen, että nyt ollaan viemässä henkeä ja elämää kun jo navetassa tai karsinassa kun ”noutaja” saapuu hakemaan tulevaa särvintä tai omistajalleen koituvaa tulonlähdettä niin kuin vaihdannan ja myynnin laki määrää.

Sonnit ovat karanneet käsistä metsiin niin ja villiintyneet ettei niitä löydä kuin siten, että ne tulevat itsen kotiin kun talvi painaa päälle. Tästä sanonta: ”Kyllä routa porsaan kotiin ajaa!”

Särmääjä
Särmääjä
17.9.2020 06:03

Eihän Youtubessa ole kukaan toisinajattelija voinu toimia enää yli vuoteen.

Jones
Jones
17.9.2020 09:42

Jotenkin ihmeesti, kun puhutaan kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, unohdetaan kokonaan mormoonien uskonto.

Intiaaneista kirjoitetaan mormoonien kirjassa näin:

1. Nefi 12: 23
Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

2. Nefi 1: 17
Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi.

2. Nefi 5: 24
Ja heidän päällään olevan kirouksen tähden heistä tuli joutilas kansa, täynnä ilkeyttä ja kataluutta, ja he metsästivät erämaassa petoeläimiä.

Alma 22: 28
Nyt, joutilaampi osa lamanilaisista eli erämaassa ja asui teltoissa; ja he olivat levinneet koko erämaahan Nefin maan länsiosassa, niin, ja myös Sarahemlan maan länsipuolelle merenrannikon rajamaille ja Nefin maan länsiosaan, isiensä ensimmäisen perintöosan sijaintipaikkaan, ja näin rajoittuen merenrannikkoon.