Terapiaa tarjolla, haluaisitko päästä vihasta ja rasismista eroon?

Yksintulleet sotalapset saavat ruotslaisten naisten legginssit pyörimään jaloissa. Mikäpä olisikaan niin ihana kotiintulotoivotus raskaan työpäivän jälkeen kuin kotona odottavan yksintulleen ujo toivotus: ”Mami, tättä tulle kukkatia!”

Alla kuvassa ”Jezzi”, yksintullut afgaanilapsi, saa reilunpuoleista poskihellyyttä mamiltaan. ”Lapsukainen on ollut niiiiin leikkisä ulkona Ruotsin talvessa ja saa nyt herttaisen majavankarvaisen fleesepaidan”. Jezzi ei taida arvatakaan kuinka onnekas hän on: majavankarvainen fleesepaita.

DXt6Q7EXUAAoY-B.jpeg

 

Alla kuvassa Akram, joka ehti täyttää 19, ja sai elinikäisen ylläpidon. Jos ei olisi saanut, niin Mandelmannin pariskunta olisi adoptoinut miehen. ”Me koulimme hänestä hyvän miehen rokotuksineen ja hammaslääkärihoitoineen”, kertoo Gustav Mandelmann.

DXt2qzjX0AEQav6.jpeg

 

Alla kuvassa Katja, joka ei unohda ikinä kukkasia, joita Massoud hänelle antoi. Massoud juosta hilpaisi mamia vastaan kotipolulla ja luikkasi kaulaan loihe lausumaan hellästi halaten: ”Olle hyvä mami!” ”Vassa guu, mami!” Se tuli niin hellästi, rakas lapseni.

DXtf89UWAAAn2nE.jpeg

 

Alla kuvassa Hamid, 18, jonka ruotsalainen Karin opetti piirtämällä näyttämään tunteitaan. Hamidin suosikkeja ovat liidut. Keittiönpöytä – sen ympärillä ovat kielletyt tunteet tulleet esille kun Karin miehensä Göstan kanssa ovat opettaneet Hamidille rakkautta. Ja mikä rakkaus. Lapsille rakkauden näyttäminen on niiiiiin helppoa. Kaksi vuotta saman katon alla ovat hitsanneet heidät perheeksi.

DXsEqp4W0AAUSC3.jpeg

 

Alla kuvassa, Abbe tuli niiiiiin iloiseksi viime viikonlopun uimahallivierailun takia. Kuvaan sattui Yvonne, ”Aika herkullinen kuva, vai mitä sanotte?” Niin kaunista. Lapsukaiset olivat ensimmäistä kertaa uimasillaan ja tekivät kovan työn pysyäkseen pinnalla kellukkeiden avulla. Isot pojat! Voi kuinka sydän sulaa.

DXrus5uXcAAfQey.jpeg

 

Alla kuvassa yksintullut lapsi osoittaa mieltään palautuksia vastaan: ”Kiltti, älä päästä kädestäni”. Ihan kuin Titanicissa. Tai Estonialla: ”Rakas, älä jätä minua nyt!”… ”Minä tarvitsen sinua niiin, älä koskaan mene pois, älä koskaan mene pois..”

DXogdajWAAARsEV.jpeg

 

Alla kuvassa Boel ja hänen poikulinsa. #vistårinteut. (vrt. Refugees hospitality club tms) ”Mami, mikki rotsalaiset vihhaavat minua niin paljin? Olen vain pienni ihminen ja halluan ellää!”, Boel kysyy. ”Ja minä niin itkin ja otin hänet hellään syliini. Voiko se enää parantaa ketään?” Ja mikä ananas Boelilla onkaan!

DXoWl8zW4AEyFVc

Alla kuvassa Zalar, joka opettelee sopeutumaan Ruotsiin pelaamalla Tenstahallissa koripallukkaa. Zalar on yksintullut ja osallistuu pallohallin lasten tunneille. ”Heja heja Svärje!”, sanoo Zalar. Tulevaa Ruotsin koripallomatskua.

DXnzugyW4AMp_cz.jpeg

 

Kuvassa alla Annan ja hänen kahdeksanvuotias tyttärensä, heidä kotiin muutti kaksi 15-vuotiasta afgaaniserkusta. Pojat matkasivat ihan ypöyksin 14-vuotiaina Afganistanista Ruotsiin pakoon vainoa, sortoa ja hammastenkiristystä. Anne: ”On olemassa kahdenlaisia voimia, on pimeitä voimia ja sitten on rakkauden voimia. Meillä kotona on vain niitä rakkauden voimia, joilla selätämme pimeät voimta”. Perheessä huokuu inhimillisyys ja rakkaus.

image

 

Kuvassa alla 15-vuotiaat afgaanipätevät Malmössä. ”Haluan vain paikan, jossa voin opiskella”, sanoo etualalla oleva 15-vuotias Hamidullah. Ikätoverit komppaavat.

eBKNRSA05r99F4JHcsAtQfkhf_Y

 

Kuva alla: Irene: ”Voi sitä rakkauden määrää mikä meidän taloon tuli Mohammadin myötä. Niin kultainen ja kiltti lapsi….” ”Mami, saako Mohammad pitää koilaa sylittä?”… ”Myös meidän Voffe rakastaa Mohammadia.” Mohammadille, eli leikkisästi Mommelle on tarttunut käsitatuointejakin. Sellaisia ne lapset ovat.

17523070_10154553534283727_1045529110164183937_n.jpg

 

Kuvassa alla Abdulahi, joka sai uuden mamin Kinnan luota. ”Hän on minun rakas lapseni… hän on niin rakastavainen ja hyvä ihminen”. Onnea varjostaa ikä, jota Somaliasta tulleen Abdulahin kohdalla rukattiin muutamalla vuodella ylöspäin. Eli hän ei olisikaan lapsi.

image (1)

 

Kuka on sinun lempimami ja lempilapsi? Ehkä Kinna somalipoikansa kanssa? Kuvassa on jotain… niin kaunista ja herkkää. Kinnan ja Abdulahin ilme on täynnä luottamusta ja herkkää rakkautta. Sellaista puhdasta ihmisten toisista välittämistä.

Haluaisitko sinäkin kotiisi oman nappisilmäisen abdulahin tai nazerin? Haluaisitko päästä vihasta ja rasismista eroon?

Joka tapauksessa, kello herättämään myös viikonlopuksi ja ylitöihin.

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kreivi_Kalergi

Minä tykkäsin erityisesti 15-vuotiaasta Hamidullahista vaikka hänen kuvassaan ei ollutkaan varamamia joka häntä niin hellästi rakastaisi pehmein pullahalein mukaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Minua hänessä kosketti eletty kova elämä ja armottoman paahtava Afganistanin aurinko. On nimittäin äärimmäisen traagista, että ihmispoloinen 15-vuoden herkässä iässä näyttää kokemiensa sodan, vainon ja sorron vuoksi jo 43-vuotiaalta. ;(

Piikki lihassa

Voi sitä Hamidullahia! Veitikalla on taas menneet numerot väärinpäin, oikea ikähän on tietenkin 51v. Ahahahahaa, halataanpa taas.

Kilttimies

Mun suosikki on ”Annan ja hänen kahdeksanvuotias tyttärensä, heidä kotiin muutti kaksi 15-vuotiasta afgaaniserkusta.”

Tytärpoloista en arvioi mitenkään, mutta Anna täyttää kaikki oksettavuuskriteerit. Voi afgaaniparkoja.

Anna tuskin on ainoa noista kuvatuksista, joka takuulla lutkuttaa….

Fatwantarkistaja

Toivottavasti ymmärtää polttaa hygieniajuttunsa saunanpesässä, kunhan se aika koittaa.

En epäile, enkä varsinkaan syytä, mutta ”hieman” eri kulttuuri eräillä. En laskisi tyttäreni lähelle ollenkaan, kun hän on tärkeämpi kuitenkin.

Aappa

Nyt voi taas mennä hyvillä mielin nukkumaan, ja tosiaan siirtää kelloakin vähän taaksepäin.

Aappa

Tai no jos tarkkoja ollaan niin kellon viisareita pitää siirtää eteenpäin ja herätystä taaksepäin.

Fatwantarkistaja

Lähtemättömän vaikutuksen teki Hamid, Karin ja Göstä. Kiellettyjä tunteita ja rakkautta osoitetaan lapselle, joka on erityisen haavoittuvassa asemassa. Lapsen ikää kukaan ei tiedä, ehkä 5-vuotias, mutta Ruåttin lain mukaan sille saa aikuiset tehdä mitä sattuu huvittamaan.

Afgaaniparka ei kyllä ikinä toivu koettelemuksistaan, mutta vanha pari saa tyydytyksen, kai sekin jotain painaa.

Enkä syytä mistään rikoksesta, mutta he itse puhuvat lapsesta, mikäli ymmärsin oikein.

Ja nämä pakolaiset voivat olla vaikka kaikki hyviä tyyppejä, mutta mitään pakolaisia he eivät ole.

Yhtä lätinää

Gustav, tuo irstas cuckold aisuri on saanut uutta puhtia elämäänsä Akramim kiimaisesta asenteesta ja odottaa jo seuraavaa sessiota innolla. Noilla grannyilla on valtava hoiva vietti ja he viettävät vielä monta kiihkeää iltapuhdetta lemmikkiensä kanssa.

Älkää huoliko

Älkää huoliko. Kiitos Sanna ja Maria, mekin saamme tätä jatkossa lisää. Kiitos myös Vihreiden ja SDP äänestäjien. Vihreät tuovat niitä työntekijöitä 80 000. Kuten ovat mainostaneet.

hieno homma

Tässähän ihan vanha herkistyy, kyynel vierähti silmäkulmasta kun näin tuota hellyyden määrää 😥 Täytyypi lähteä taas sorvin ääreen jotta noinkin ihania poikalapsia voisi lennättää lisää suomen suvakkien karvaisiin kainaloihin 👍🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Last edited 3 vuotta sitten by hieno homma
Sherlokki suvakko

Mikähän kun minnuu yököttää, eikä oo ees krapula!

tulitikkutyttö

Mutta kuka mami pääsee ensimmäisenä hengestään?

Trampas

Hieman otti silmään tuo mohammadin hellä ote tuosta fifin kurkusta. Se on kai niillä ihan selkäytimessä jo skidistä lähtien.

mokubluff

Yksittäiset ihmiset voivat toki uskoa vaikka maapallon litteyteen.

Terhomatti Hämeenkorpi

Hulluja nuo roomalaiset ! – ei kun ruotsalaiset! Vielä nuo kehtaa näyttääkin hulluutensa maailmalle. No, moni heistä raiskataan ja tapetaan palleroiden toimesta; ensimmäiset , oletan, jo vuoden sisällä. Ei malta oottaa aptullahit, tai mitä pirun mullaheita lienevätkään.

Joppos123

Kyllä minun suosikkini on ehdottomasti valas Anna ja oikein tuplat päänleikkaajissa. Jossain vaiheessa ”pikkuiset” kyllästyvät mamin viidyttämiseen, leikkaavat pöhöttyneen aivokopan irti ja tekevät 8 vuotiaasta tyttärestä itselleen synnytyskoneen, on ne lutusia veitikoita.
8 vuotias tytär pitäisi ottaa huostaan.

Erwan

Ma kualla nauru! Loistavat esittelyt ihanista ihmiskohtaloista. Lempparini on Mohammad. Koiran kuristus-otteesta kumpuaa viha vääräuskoisia kohtaan ja katkeruus koko järjestelmää vastaan. – Kunhan vain päästään toteuttamaan koraanin käskyjä…

kulttuuriabsolutisti

Yhtä rasismista terapoitua kohden syntyy seitsemän uutta rasistia ihan vaan arkipäivän ”kulttuurielämysten” seurauksena.

Goran Bakbulle af Mellanben
Min favorit är Irene och Mohammad med pudel. Jag hoppas att Mohamad stryper Irene till döds när de knullar. Sen Mohammad kokar och äter hunden bort. 
Kainuunkonkari

Kukaan ruotsinkielentaitoinen ei voi äänestää tätä kommenttia vastaan, kun kirjoittaja on selkeästi ruotsalainen. 😮

Pirtsakka

No ei ole, kielioppivirheistä päätellen…

Per Vers Muhammed

uusruotsalainen

Senor Peligro

Ei helvetti. Harmillisesti pitää varmaan lopettaa PT-median seuraaminen. Verenpaine nousee vaarallisiin lukemiin näitä lukiessa. Tietysti voisi ensin ottaa diapamia ennen sivujen avaamista, se voisi estää pahimmat raivarit.

pöh

Kuvassa alla 15-vuotiaat afgaanipätevät Malmössä. ”Haluan vain paikan, jossa voin opiskella”, sanoo etualalla oleva 15-vuotias Hamidullah. Ikätoverit komppaavat.”

heh heh, jos ei ole sokea niin näkee että tuo on taas semmonen 30-40-vuotias, täytyisi ruottalaistenkin käydä spectsaversillä

Mussukat oikein

Niin. Kun täältä katsoo videon, missä keinuttavat leikkipuistossa, tulee fiilis että kaikki on ohi niin idioottimaista on meno.

Kainuunkonkari

Ikä on vain numero, jonka kassa tarkistaa, kuten lähikauppa kertoo. XD

Hommanmaksaja

Velipoika oli melkoinen venkula, käytti kanssa vanhempia mammoja hyväkseen, mutta samalla kiroili kuin tuskaista niitä on nussia. Nyt ymmärrän häntä paremmin.

Anomuumi

Mun suosikkini on Joonas ja Ahmed Suomesta:

https://lyytinen.fi/2017/01/20/mohammed-tuli-taloon/

pzkw

Mulle ehdoton ykköspari on Katja ja Massoud…en vaan oo ihan varma kumpi on kumpi😳

Lätisevää jatkoa vain

Hyvin on hommat vatuloitu, tädit saavat nuorta lihaa ja yhteiskunta maksaa.

Hyvähän se on posket punaisina onnellisesti hymyillä, jormaa kun saa tunnin välein kellon ympäri.

Mikko K

Jotenkin on vaikea uskoa, että miten uskomattoman vajaaälyisten ihmisten kanssa joutuu elämään. Ei saatana jaksa enää maksaa veroja ja katsoa tätä loputonta kauhu-komediaa. Nämä kuvien talidomidit ei ole tehnyt päivääkään oikeita töitä, josta saisi edes vähän perspektiiviä elämään.

kulttuuriabsolutisti

Rasismissa on ihan tilanteesta riippuen 0% ~ 100% vääriä ennakkoluuloja.

Esa

Kuva nro 3. Onko Tommi Läntinen päästänyt itsensä nuin huonoon kuntoon?

juha II

Voi hevon vittu!

Lopeta jo paavo! ”Antakiee armoa”!!!

Ellet sitten halua ”käynnistää moottorisahan” eli suomalaisen miehen pitkän vihan ja kaikki padotut tunteet!

John MacMunne

Minun suosikki ”lapsukainen” on tietenkin Husu Hussein ja toivonkin, että S. Marin adoptoi tämän jo kypsyneen palleron kotiinsa lastaan ”viihdyttämään”…

Yuri Komissarov

Kuinka pyyteettömiä varamameja, kun katsoo meillä RHC:n, Rasmuksen tai Silakoiden sivuja löytyy aivan saman tyyppisiä batiikkinoitia.

Tyhjäpäistä menoa

Sairas ilmiö se että lähiövalaat joilla on tulokkaiden kanssa suhde taikka perhe, niin osa heistä pyrkii yleisillä paikoilla huutelemalla saamaan aikaan provokaation jotta heidän mies pahoinpitelisi jonkun paikallisen miehen.
Näitä itsetunto-ongelmaisia henkisesti pikkuprinsessan tasolle jääneitä pitäisi saada pakkohoitoon.

Koira on paljon parempi

Ne on kyllä ihan kuin noiden pimahtaneiden batiikkinoitien lemmikkejä.

Tyhjäpäistä menoa

Tottahan ne bylsii noita vanhoja akkoja, siksihän niitä ”adoptoidaan”.

Aivan päätöntä menoa

Enää puuttuu, tauvapaikanhakija murhasi suojattinsa, eli joku wanhempi leidi on ilman päätä.

Ali Kessu

Tämä juttu herätti minussa ja geeneissä piilevän rasistin. Mutta ymmärrän näitä lulla bai- tätejä, heiltä rasismi on varmaan poistunut.
Yhtään tyttöä ei mahtunut kombinaatioon, ihm,ettelen suuresti.
Muistan takavuosilta ruotsalaisen elokuvan:”vain poika haluaa”, ehkä se on ohjenuorana mameille.

Näkymätön

Kuvat eivät näy. Osassa kuvissa näkyy linkki, jonka voi klikata auki uudelle sivulle. Osassa linkit ovat rikki, eikä niitä voi edes maalata.