Uusia keinoja aggressiota vastaan

Joskus tunteet ovat niin vahvoja ja pinnassa, että on melko vaikeaa olla rationaalinen. Ehkä juuri siksi monet taistelevat tukahdutettujen tunteiden kanssa ja tämä taas johtaa neuroosiin tai muihin psykologisiin oireisiin. Käsitelläkseen näitä tunteita on opittava päästämään irti tai näyttämään ne sopivaksi luokiteltavalla tavalla. Helpoin tapa on on siirtää ajatukset muualle, johonkin viihdyttävään tai jännittävään. Voit esimerkiksi pelata jännittäviä onnenpelejä Nominin nettikasinolla: https://nomini.com/fi/. Tältä sivustolta löydät paljon hienoja applikaatioita, jotka toimivat monilla alustoilla ja laitteilla. Sinun tarvitsee vain päästä Internetiin. Jos et ole varma onko tämä sinun juttusi, voit aloittaa pelaamalla ilmaisia demopelejä. Näin voit olla varma riskeeraamatta rahojasi.

 

Kun joku huutaa päin naamaasi

Pysy rauhallisen ja rentona, vaikka ulkoiset aggression merkit olisivat kuinka kovia. Kun joku huutaa päin naamaasi, hän on todennäköisesti sokaistunut vihasta. Sinun on turha yrittää puhua hänelle järkeä tai “taistella” häntä vastaan. Kuitenkaan et voi myöskään myöntyä hänen jokaiseen pyyntöönsä, koska muuten tällainen käytös tulee varmasti toistumaan. Voit toistaa hänen pyyntönsä hieman eri sanoin, jotta vastapuolelle tulee vaikutelma siitä, että ymmärrät hänen kantansa asiaan. Sitten voit esittää esimerkiksi kysymyksen: “Kuinka minun pitäisi tämä asia hoitaa tai ratkaista?” Se on hienotunteisin tapa sanoa “ei”. Kukaan ei voi huutaa loputtomiin. Kun et anna periksi, mutta et myöskään taistele takaisin, sinua kunnioitetaan lopulta.

 

Vertaispaine

Onko sinulla kavereita, jotka aina saavat sinut tekemään asioita vasten tahtoasi? Jos haluat ratkaista ongelman, sinun täytyy olla rehellinen. Jos nämä kaverit ovat todella ystäviäsi, he ymmärtävät ettei nykyinen käytös ole hyväksyttävää. Jos he eivät ole vilpittömiä ystäviäsi, saat osaksesi varmasti pilkkaa. Tämä on selvä merkki siitä, että tämä ympäristö ei ole sinulle hyväksi. Tällaisesta ystävyyssuhteesta on syytä luopua. Miksi viettää aikaa myrkyllisten ihmisten seurassa, kun maailma on pullollaan ihmisiä, jotka varmasti jakavat sinun maailmankuvasi? Ehkä on aika muuttaa ajatusmalliasi ja löytää oikeanlaisia ihmisiä ympärille.

 

Piilevä ja passiivinen aggressio

Tässä kiireisessä maailmassa moni ei tiedä kuinka sisäisiä tunteita pitäisi käsitellä – etenkin kun puhutaan aggressiosta. Ihmiset pelkäävät näyttää todellisia tunteitaan. Pitkällä aikalailla tällainen toiminta kuitenkin aiheuttaa ongelmia. Tukahdutetuilla tunteilla on yhteyksiä syöpäsairauksiin ja psykologiseen ongelmiin. Jos ongelmat ovat pitkittyneitä, ainut vaihtoehto on ammattiapu. Terapeutti auttaa sinua analysoimaan ongelmia ja löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Jokainen tarvitsee joskus apua, ja kun puhutaan psykologiasta, on syytä luottaa ammattilaisiin.