Uusia keinoja aggressiota vastaan

Joskus tunteet ovat niin vahvoja ja pinnassa, että on melko vaikeaa olla rationaalinen. Ehkä juuri siksi monet taistelevat tukahdutettujen tunteiden kanssa ja tämä taas johtaa neuroosiin tai muihin psykologisiin oireisiin. Käsitelläkseen näitä tunteita on opittava päästämään irti tai näyttämään ne sopivaksi luokiteltavalla tavalla. Helpoin tapa on on siirtää ajatukset muualle, johonkin viihdyttävään tai jännittävään. Voit esimerkiksi pelata jännittäviä onnenpelejä Nominin nettikasinolla: https://nomini.com/fi/. Tältä sivustolta löydät paljon hienoja applikaatioita, jotka toimivat monilla alustoilla ja laitteilla. Sinun tarvitsee vain päästä Internetiin. Jos et ole varma onko tämä sinun juttusi, voit aloittaa pelaamalla ilmaisia demopelejä. Näin voit olla varma riskeeraamatta rahojasi.

 

Kun joku huutaa päin naamaasi

Pysy rauhallisen ja rentona, vaikka ulkoiset aggression merkit olisivat kuinka kovia. Kun joku huutaa päin naamaasi, hän on todennäköisesti sokaistunut vihasta. Sinun on turha yrittää puhua hänelle järkeä tai “taistella” häntä vastaan. Kuitenkaan et voi myöskään myöntyä hänen jokaiseen pyyntöönsä, koska muuten tällainen käytös tulee varmasti toistumaan. Voit toistaa hänen pyyntönsä hieman eri sanoin, jotta vastapuolelle tulee vaikutelma siitä, että ymmärrät hänen kantansa asiaan. Sitten voit esittää esimerkiksi kysymyksen: “Kuinka minun pitäisi tämä asia hoitaa tai ratkaista?” Se on hienotunteisin tapa sanoa “ei”. Kukaan ei voi huutaa loputtomiin. Kun et anna periksi, mutta et myöskään taistele takaisin, sinua kunnioitetaan lopulta.

 

Vertaispaine

Onko sinulla kavereita, jotka aina saavat sinut tekemään asioita vasten tahtoasi? Jos haluat ratkaista ongelman, sinun täytyy olla rehellinen. Jos nämä kaverit ovat todella ystäviäsi, he ymmärtävät ettei nykyinen käytös ole hyväksyttävää. Jos he eivät ole vilpittömiä ystäviäsi, saat osaksesi varmasti pilkkaa. Tämä on selvä merkki siitä, että tämä ympäristö ei ole sinulle hyväksi. Tällaisesta ystävyyssuhteesta on syytä luopua. Miksi viettää aikaa myrkyllisten ihmisten seurassa, kun maailma on pullollaan ihmisiä, jotka varmasti jakavat sinun maailmankuvasi? Ehkä on aika muuttaa ajatusmalliasi ja löytää oikeanlaisia ihmisiä ympärille.

 

Piilevä ja passiivinen aggressio

Tässä kiireisessä maailmassa moni ei tiedä kuinka sisäisiä tunteita pitäisi käsitellä – etenkin kun puhutaan aggressiosta. Ihmiset pelkäävät näyttää todellisia tunteitaan. Pitkällä aikalailla tällainen toiminta kuitenkin aiheuttaa ongelmia. Tukahdutetuilla tunteilla on yhteyksiä syöpäsairauksiin ja psykologiseen ongelmiin. Jos ongelmat ovat pitkittyneitä, ainut vaihtoehto on ammattiapu. Terapeutti auttaa sinua analysoimaan ongelmia ja löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Jokainen tarvitsee joskus apua, ja kun puhutaan psykologiasta, on syytä luottaa ammattilaisiin.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PKELE
PKELE
17.9.2020 16:11

Passiivisesti aggressiiviset ihmiset ovat aika yleisiä Ruotsissa koska todellisia ajatuksia ei saa tuoda julki ilman että leimautuu -ksi.

Sitten on ne Aktiivisesti aggressiiviset ihmiset, arvatkaa ketkä.

Vassarien klaani tykkää klaaneista
Vassarien klaani tykkää klaaneista
18.9.2020 06:38
Vastaa...  Admin Pt-media

Jos Ruotsissa sanoo että on SDn tai AfSn jäsen niin sinua pidetään vieläkin vähän kummajaisena, yksinäisenä sutena ja jotenkin sosiaalisesti syrjäytyneenä. Ei tietenkään porukoissa joissa on samanmielisiä mutta esim. harrastusporukoissa kulttuurin alalla koska siellä kaikki ovat Kumbayaa.

Yliopistot ja korkeakoulut ovat melko vasemmistomielisiä, samoin monet ruotsalaiset miljardäärit kuten ABBA- ukot. Moderaattiporukat tykkäävät usein että SD on jotenkin epähienoa.

Ajatuksiaan saa tuoda toki esille mutta se johtaa monesti jäädyttämiseen eli ”utfrysning” ja piiloaggressiivisiin kommentteihin.

Hep0nen
Hep0nen
17.9.2020 17:48

Sokraattinen ironia toimii parhaiten. Se ei tarkoita vittuilua, vaan että pienillä, yksinkertaisilla kysymyksillä tuo esiin ristiriidat toisen käsityksissä.

Kukavaan
Kukavaan
17.9.2020 22:59
Vastaa...  Hep0nen

Tuo on erittäin hyvä keino. Jättää kysymyksen kuulijan miettimään.

Turhaantunut
Turhaantunut
17.9.2020 19:01

Ite hakkaan erittäin usein nyrkkeilysäkkiä kun alkaa liikaa höyryttämään, eli erittäin usein nykyään.

juha II
juha II
17.9.2020 19:29

En minä kuvituskuvan avaruusolennoille ainakaan ala huutamaan!

Kaasua autolle.
Kaasua autolle.
17.9.2020 22:09

Myös rohkeasti painamalla autolla kaasu pohjaan, on hyvä purkaa agressioita. Mikäli suuttuva tyttöystävä/vaimo ei vieressä haittaa. Naiset eivät tuosta yleensä välttämättä riemastu. Yksinään luultavasti parempi idea.

Myös kumien polttaminen joskus on hyvä keino purkaa agressioitaan.

Turhaantunut
Turhaantunut
18.9.2020 11:51
Vastaa...  Kaasua autolle.

Noitahan liikenteessä kaivataan, vaarantavat siinä vitutuksessaan kaikki liikenteessä olevat.

Pallit palaa
Pallit palaa
18.9.2020 06:47

Uusia keinoja raiskauksia vastaan: Nigeriassa aiotaan aloittaa raskaajien kuohiminen!
(Expressen). Jihuu! Toivottavasti koko Afrikka ja Intia seuraavat mukana. Ja Lähi-itä!

Kun lähtee munat niin vähenee aggressiotkin.

Turhaantunut
Turhaantunut
18.9.2020 11:52
Vastaa...  Pallit palaa

Kaikkein paras tuolla on se jos raiskaa alle 14 vuotiaan se on heti tekijälle kuolemantuomio.
Tuo pitäsi olla myös suomessa, mutta täälläkin Pave on niin kuolemantuomioita vastaan että.