Äiti kertoo lapsestaan, jolta ryöstettiin vaatteetkin päältä

Muuan perheenäiti otti yhteyttä Pt-mediaan ja halusi kertoa mitä heidän pojalleen tapahtui muutama viikko sitten. Tapahtuman jälkeen pojan ja perheen elämä on suistunut raiteiltaan.

Tapahtuma alkoivat syyskuun ensimmäisenä perjantaina eli tasan kaksi viikkoa sitten. Perheen poika, 12-vuotias hiljainen kiltti nuorukainen, oli matkalla koulusta kotiin. Oli siis iltapäivä.

Perhe asuu Tukholman eteläpuolella Huddingessa. Poika matkusti muutaman pysäkinvälin bussilla koulusta kodin läheiselle pysäkille. Asuinalue on pienomakotitaloaluetta. Rauhallinen alue.

Kun poika astui bussista ulos, niin samalla oven avauksella autosta jäi pois muuan Afrikasta tullut nuorukainen. Poika ei ensin kiinnittänyt henkilöön huomiota, mutta huomasi sitten, että afrikaano seuraa häntä.

Seuraavaksi afrikaano kipaisi pojan kiinni, veti takaapäin puukon pojan kurkulle ja kertoi ärrä-rohisten, että nyt tapahtui ryöstö. Ryöstäjä vei pojalta takin, kengät, iPhone-puhelimen, joukkoliikenteen kuukausilipun, kuulokkeet, aurinkolasit, lompakon, jossa oli jotain pikkutilpehööriä ja muutama valokuva sekä pojan koulurepun, jossa oli pari kirjaa, kyniä, pyyhekumeja, vihko ja sen sellaista, mitä koulupojan repussa nyt on.

Pojalla ei ollut paljon vaihtoehtoja, sillä afrikaano uhkasi pistää puukolla jos homma ei etene. Poika pelkäsi henkensä puolesta.

Kun ryöstö oli ohi, niin poika kertoi ohikulkijalle mitä oli tapahtunut. Ohikulkija auttoi poikaa ja piti huolen, että tämä pääsee turvallisesti kotiin.

Pojan vanhemmat tekivät asiasta tietenkin rikosilmoituksen. Poliisi saapui kohtapuoliin perheen kotiin ja ystävälliset poliisit ottivat ylös tuntomerkkejä ja tapahtuma kirjattiin siniseen vihkoon. Nyt koko tapahtuma oli ikään kuin ohi. Oli tapahtunut ryöstö, siitä oli tehty rikosilmoitus ja oli aika jatkaa elämää.

Jatkuuko elämä? Perheen äiti kertoo:

– Poika on nyt täysin lukossa. Osasin tietenkin odottaa, että tästä seuraa pelkotiloja tms, mutta poika ei suostu lähtemään kotoaan mihinkään. Tapahtuman jälkeen hän on vain ollut huoneessaan. Käy välillä syömässä ja siinä se. Hän makaa sängyllään enkä tiedä mitä hän ajattelee. Hän ei puhu mitään eikä suostu lähtemään nuorille tarkoitettuun kriisiapupalveluun. Hän ei puhu myöskään kavereilleen eikä heitä ole näkynyt meillä tapahtuman jälkeen.

– Poika ei itke, sillä sen huomaisi, jos hän itkisi. Pahinta on se, että hän on ikään kuin kadonnut. Hän on olemassa, mutta on kuin ilmaa. Häneen ei saa kontaktia. Hän on muuttunut iloisesta ja toimeliaasta nuoresta kertaheitolla. Ihan kuin hän olisi lakannut olemasta.

– Mitä pitäisi tehdä? Ei kai 12-vuotiaan pojan elämää voi noin vaan lopettaa tällaisen tapahtuman takia? Nuori elämä on tuhottu kokonaan enkä osaa tehdä mitään…

 

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ZzZ
ZzZ
18.9.2020 08:47

Ehdottaisin että perhe priorisoisi asioitaan ja muuttaisi edes suomeen. Ja jos on kanttia tehdä tämä, niin muistakaa äänestyskäyttäytymisenne ja jakakaa tietoa. Jos ystävänne ei tule mukaan tähän äänestyskäyttäytymisen muutokseen, niin hylätkää tälläiset ystävänne. Muistakaa tukea ja puolustaa samanhenkisiä aina.

On varmaan mukava mennä farmariautolla hienostoalueelle tai peltomarkettiin ja sulkea silmänne tälätä p*skalta missä pikkulapsenne tarpovat. Onko elämänne niin arvokasta että olette vallmiit uhraamaan lapsenne?

Lapsille voimia, koittakaa lapset ymmärtää äänestyskäyttäytymisen merkitys tulevaisuudessa.

Puhdasta matematiikkaa
Puhdasta matematiikkaa
18.9.2020 09:22
Vastaa...  ZzZ

Ikävä kyllä tuon pojan kohdalla ei auta kuin kunnon ”resetti”. Eli koko elämänmuutos. Pitää muuttaa elinpaikka, kaverit, koulut, maa ja kieli. Kokonaan sellaiseen paikkaan missä ei ole mitään tuttua vanhasta. Silloin saa uudet kaverit, saa uuden elinympäristön, joutuu opiskelemaan uutta kieltä jne. Saa uuden elämän ilman että tarvii pelätä että joku naljailisi ryöstöstä.

Ja tästä minä olen puhunut jo kohta 10 vuoden ajan: Suomi on ainoa paikka jossa pohjolan geenit voivat säilyä tulevaisuuteen. Suomeen ovat tervetulleita kaikki ulkosuomalaiset. Mutta minun puolestani myös ruotsalaiset ja norjalaiset. Kaikki jotka edustavat pohjolan valkoista geeniperimää.

Seuraavien neljän vuoden aikana ruotsalaisten määrä vähenee Ruotsissa noin 4.1 miljoonan henkilön verran. Samaan aikaan kuitenkin maahan tulee uus-ruotsalasia ja heidän jälkeläisiään niin paljon että väkiluku ei putoa kuin 2.8 miljoonaa.

Tästä käänteisesti laskien munmaalaisten osuus siis kasvaa 1.3 miljoonalla henkilöllä. Ja kun tämä suhteutetaan väkilukuun nyt ja vuonna 2025, niin muunmaalaisten osuus kasvaa 21%:sta 44%:iin.

Jos joka toinen maassa on muunmaalainen, esim. kultamuna, niin millaiseksi se tekee maassa asuvien verotaakan? Tai millaisiksi se muodostaa elinalueet? Aikaa muutoksen tekemiseen oli vielä 10 vuotta sitten. Mutta sitä ei ole enää. Ruotsi on menetetty maa-alue. Ja sielä on neljän vuoden päästä Sharia-laki.

Onnea Ruotsi. Olette saaneet sen mitä olette halunneet.

ZzZ
ZzZ
18.9.2020 10:23

Tätä tarkoitin, muuttaisivat edes suomeen. Mutta älköön tehkö suomesta omalla äänestämiskäyttäytymisellä taas samanlaista kuin ruotsi on nyt.

Näin meillä
Näin meillä
18.9.2020 11:17
Vastaa...  ZzZ

Joo kyllä tätä on jo täälläkin. On tuttuja jotka ovat ” rikastuksen ” ihanuutta kokeneet. Itse olen ohjannut jälkikasvun itsepuolustus harrastusten pariin. Paljon halvempaa kuin esim lätkä. Sanokaa mitä sanotte, mutta minä valmistan niitä tulevaan. Eihän siitä hyötyä ole, kun joukolla kimppuun käyvät, mutta edes jotakin. Ja olen ohjeistanut, jotta aina joukolla hauskaa pitämään jne. Ja kun johonkin menevät, päivystämme useamman karjun kanssa jos tulee ongelmia.

Puhdasta matematiikkaa
Puhdasta matematiikkaa
18.9.2020 12:13
Vastaa...  Näin meillä

Edellisille sen verran taustaksi että jos Suomeen muuttaa Ruotsista ne 730 000 ulkosuomalaista siippoineen ja mahdollisesti lastenapsineen niin se on sellainen määrä ihmisiä että sen jälkeen kaduilla muu kuin valkoinen väri jää väkisinkin vähemmistöön. Jolloin niiden kiima laantuu hetimiten.

Ja kun suurten värillisten tilalle tulevat valkoiset suuret ihmisjoukot, niin siinä on sitä joukkovoimaa. Myös todennäköisys sille että olisi yksin jossain kadunpätkällä kun joukko uus-suomalaisia hyökkää päälle, pienenee välittömästi.

Tämä kuitenkin tarkoittaa että suomalaisten tulee pitää omia puoliaan paljon nykyistä hanakammin. Sitä ei tarvitse tehdä kauaa koska kun Ruotsista vapautuu asuntoja ja kokonaisia asuinalueita, niin sana kiirii tänne ja osa lähtee täältä sinne leveämmän ja helpomman elämän perään.

Joten, jos on sukulaisia tai tuttuja ulkomailla niin ei muuta kuin kertokaa tosiasiat nyt, vielä kun Suomessa omakotitalot ovat edullisia. Kolmen vuoden päästä niiden hinta on jo paljon korkeampi. Nyt niitä saa kaupunkien ympäryskunnista lähes verotusarvolla. Tosin, pyyntihinnat ovat mitä ovat, mutta toteutuneiden kauppojen hinnat kertovat hintatason. Ja sen tietävät kiinteistöjen välittäjätkin.

Hemmo
Hemmo
21.9.2020 11:55

Virossa puhutaan jo nyt Suomesta kuin suomalaiset Ruotsista. Silti täälläkin on muutamassa vuodessa tullut rikkautta katukuvaan.

juha II
juha II
18.9.2020 20:39
Vastaa...  ZzZ

Siis ”ojasta allikkon!

Turha luulla etteikö täälläkin ole Polpolla ”Maon pientä punaista mkirjaa!!!!

Parasta olisi vanhempien järjestää lapsilleen tai paremminkin ymmärtää laittaa piltti itsepuolustuskursseille ettei valkoisen ylivallan haltijan alulta aivan henki ja elämä. Ja, jos kompetenssiä on. Käskeä v ielä skidiään hoitelemaan apina teho-osastolle!

Se , että matujen kanssa perseilevä suvakki-kaihin omaavat turhakkeet saapuvat viivana paikalle kirjaamaan ”viharikosta”, joka ”yhteistyökumppanin BLM:n ”käsikirjasta” lötyy. Siitä ei pidä nakata paskaakaan!
Sillä vaikka vain katkaiset apinalta kynsinauhan, niin lopputulos on valkoisen lapsen kannalta aivan sama aina vanhempia myöten!

Eli punikki poliisi itkee silmät päästään kun tuleva jalkapallo kaveri ja joukkueTOVERI eli tuleva raiskaava libero ja joukkueen hengenluoja on pipi!!!

Musa Rasism
Musa Rasism
18.9.2020 08:52

Kellään ei ole enää kivaa: muslimi valittaa miten Ruotsin valtio tuhoaa muslimien elämän:

https://www.expressen.se/debatt/svenska-staten-borde-be-muslimer-om-ursakt/

Suomi Finland
Suomi Finland
18.9.2020 09:09

Sympatisoin perhettä täysin. Poika parka. Eihän tuolla lastaan enää uskalla yksin laittaa kulkemaan. Panssarivolvot kantiksille.

Sen sijaan meille markkinoidaan pakolaisia tällaisilla kuvilla:

https://yle.fi/uutiset/3-11549299

Se mitä tänne saadaan on nuoria miehiä, joista osa aiheuttaa juuri tällaisia ongelmia. Ja ongelma eivät ole pelkästään ne maahantulijat, jotka tulevat nyt. Seuraavat sukupolvet saattavat olla jopa pahempia kuin vanhempansa.

Maalaisjärjellä voisi ajatella, että jos ryöstely on liian helppoa, se vain lisääntyy. Vaikka kantis tienaisi hyvinkin, on vaikea järjestää lapsensa turvallisuus riittävälle tasolle. Näyttää siltä, että kyyti ovelta ovelle näyttää olevan kohta ainoa vaihtoehto.

Pian tulee ns faktaa
Pian tulee ns faktaa
18.9.2020 12:51
Vastaa...  Suomi Finland

Joo tuo kuva on esimerkki siitä, miten kusetetaan. Tein selväksi esim äidilleni, joka on uskollisesti lahjoittanut kymmeniä vuosia rahaa tähän paskaan. Muutos tuli. Uusiksi meni te verenimijät. Esim eräs läheinen sukulaisensa oli testamentannut koko omaisuutensa pelastakaa lapset ry:lle. Oli oikein lobbausta. Kuinnes puutuimme asiaan. Kohde vaihdettiin. Syöpäjärjestölle.. eli noudatimme testamentin tahtoa hyväntekeväisyyteen. Mutta summasummarum., Nämä prkl::n järjestöt jotka mainostavat jatkuvalla syötöllä, painukaa sinne ns v**⁹tuun.

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
18.9.2020 09:32

Eli pojasta tuli RASISTI! Mehän kaikki tiedämme että ainut ja oikea UHRI tässä on se poloinen pelokas afrikkalainen joka rasismin vuoksi oli pakotettu tekemään näin! HÄVETKÄÄ NATSIT!!!!!

Puolueeton
Puolueeton
18.9.2020 09:41
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Kärjitää voi vielä hieman. Pojalle tuli muukalasifobia, josta sairaudesta hän nyt kärsii.
Poliisikin on jollain tavalla sidottu, poliisilla on rasismifobia.

Moonman
Moonman
18.9.2020 09:57

Kaikki tällaiset sattumukset ovat kamalia, mutta jotkut vain ovat kamalampia kuin toiset. Missäköhän psyykkisessä kunnossa ovat tällä hetkellä hautausmaa-kidutuksen nuoret? Nuoria voi ja pitääkin opastaa pysymään mahdollisimman kaukana nuorukaisista, mutta tuossakin nähtiin että ei se aikaa ja paikkaa katso, kun rikastus osuu kohdalle.

Prozac
Prozac
18.9.2020 10:03

Ruotsissa, jos haluaa busseilla kulkea, on aseistauduttava. Joku pikku pistooli povarissa voisi olla hyvä. Voisi ryöstelyt vähentyä muutaman pummin hengelähdön jälkeen. Se kotoa tuttu viidakkorumpu levittäisi tietoa.

Senor Peligro
Senor Peligro
18.9.2020 10:27
Vastaa...  Prozac

Eräs poliisi totesi minulle aikoinaan, kun puhuttiin murroista, ryöstöistä yms, että röyhkeydellä ei ole mitään rajaa. Ihmisten pitäsi tajuta, ettei rikollisilla ole minkäänlaista omaatuntoa, koska he ovat usein psykopaatteja. On aivan väärin ajatella, että ”ei kai se tuollaista voi tehdä” Kyllä voi, eikä raja tule ihan heti vastaan.

Psykopaatti ymmärtää vain samaa kieltä, mitä he itse käyttävät. Joten vain kunnon turpaanveto tai asella uhkaaminen ovat niitä keinoja millä afrikaanollekin viesti menee perille..

Manne El-Murto
Manne El-Murto
18.9.2020 10:37
Vastaa...  Senor Peligro

SVTn mukaan murrot/inbrott ovat Pohjois-Ruotsissa nousseet 58% edellisvuodesta. Varkaat tietävät miten pieni kiinnijoutumisen riski on kun parilla poliisilla on koko lääni hoidettavana.

irmeli
irmeli
18.9.2020 10:38
Vastaa...  Prozac

Kohta se on täälläkin jos ja kun toi ursula von idiootti ja ylva ”matupatja” ruotsalainen (tahallan pienellä) saa sanomansa hölmölän suvakeille saatettua, että hölmölän velvollisuus on täyttää maansa matuäijillä se on humaania ja oikeudenmukaista näitä tuhopolttajia ja ties mitä rikollisia kohtaan. Meillähän ei niin ole väliä, meitä voi ryöstää, raiskata, hakata tai tappaa. Mitään naisia ja lapsia meillä ei pahemmin tulla näkemään, täällä toimii ohisalon liiga, jonka mielestä se on rasismia matuäijiä kohtaan jos tänne otetaan naisia ja lapsia. Pelkäävätköhän jäävänsä ilman m####a…

Pian tulee ns faktaa
Pian tulee ns faktaa
18.9.2020 12:26
Vastaa...  irmeli

Siinähän se tuli suoraan sanottuna Ursulan suusta. Mikä on meno. Ja Ylva komppaa. Niinkuin todettua, ei ne tulijat lopu. Ja tietävät sen. Kun oli tämä ns kriisi 2015, niin mikä on muuttunut? Ei mikään. On selityksiä selitysten päälle. Miljardeja pohjoismailta etelään ja matubisnes jatkuu. Minusta koko juoni on selvä. Mutta valtamediapuolue mainoksineen jne yrittää hämärtää todellisuutta.

Kaarnojan kapteeni
Kaarnojan kapteeni
18.9.2020 13:15
Vastaa...  Prozac

Historia toistaa itseään nyt ihan kirjaimellisesti. Koska yhteiskunta ajaa alas sosiaalisen ja fyysisen turvallisuuden intensiteettiä, niin ainoastaan oma miekka pitää maantierosvot loitolla.

linuxuser
linuxuser
18.9.2020 10:59

Siinä syntyi taas yksi uusi rotuvihaaja, ihan todellakin oikeutetusti, ja joka muuten ilmeenkään värähtämättä kolauttaa tulevaisuudessa sen uuninluukun kiinni. Yhteiskunta petti hänet olemalla tarjoamatta sitä suojelua, mitä se aina niin väittää kuitenkin antavansa.

Sitä voimatonta raivon ja vihan määrää, mitä tuo poika nyt tuntee, ei voi edes oikein mitata. Myöhemmin tuo poika ei vain enää ole voimaton lapsi, vaan hänestä tulee mies. Mies joka toimii ja myös vaikuttaa tässä tulevassa yhteiskunnassa.

Tämä tulee päättymään huonosti. Voi hemmetti sentään, kuinka huonosti tässä onkaan nyt käymässä. Kohta ei ole enää kenelläkään kivaa. Ja tämä kaikki tuleva ikävyys tulee taas näille nykyisilel yksinkertaisille valtaa pitäville idiooteille tapahtumaan niin suurena suurena yllätyksenä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
18.9.2020 11:56
Vastaa...  Admin Pt-media

Tervetuloa aidan tänne puolelle.

h44
h44
18.9.2020 11:48

Teksasissa ryöstäjässä olisi luodinreikiä.

Osmo
Osmo
18.9.2020 11:50

Antakaa sille mutka, 12v ei saa edes tuomioo.

mawashigeri jodan
mawashigeri jodan
18.9.2020 11:52

Koska yhteiskunta vähättelee ja pimittelee noita invaasiorikoksia eikä rankaise syyllisiä, se on luonut turvallisuustyhjiön joka pitää kansalaisten itse täyttää. Valitettavasti.

On tehtävä kuten on tehty kautta historian: rakennetaan joukkovoimaa etsimällä kohtalotovereita joiden kanssa liittoudutaan ja järjestäydytään. Ei sellainen aloitteellisuus ole voinut mihinkään kadota.
Seuraavalla kerralla annetaan takaisin niin kunnolla, että se ehkäisee seuraavia rikoksia.

Toivottavasti yhteiskunnan toimijat siitä sitten ryhdistäytyvät.

Ilm. jo KKK tiesi
Ilm. jo KKK tiesi
18.9.2020 12:26

Poika, vielä kehittymässä oleva lapsi, käyttäytyy kuin mahd. raiskauksen uhri: makaa sykkyrässä paikoillaan, näkee takaumia, henknen tuska on hirveä, hän haluaa olla fyysisesti rauhassa, hiljaa, yksin. Hänen fyysistä, henkistä, seksuaalista (riisuttiin kadulla) ja rodullista (tekijä: likainen, musta olio, joka ilm. vaihtaa vaatteensa puhtaisiin, ajoittain ryöstämällä uudet valkoisten päältä) koskemattomuuttaan on loukattu. Lapsi ei ole kuollut, muttei eläkään. Näin voi kulua hänellä vuosia, vuosikymmeniä. Tekijä kuuluisi suoraan hirteen, ilman vähääkään armoa. Alan päivä päivältä enemmän ymmärtää Ku klux klania.

Juuda
Juuda
18.9.2020 13:25

Tuohan on juuri sitä rikkautta, mitä ruotsalaiset ovat halunneet ja josta he ovat ylpeitä. Hauskoja ruokailuhetkiä ja monikulttuurista rikkautta. Kliffaa hej.

Särmääjä
Särmääjä
18.9.2020 15:33

Kyllä siinä pikkasen voi nuori poika olla shokissa, kun kultamuna tulee vie lähes kaiken irtoovan päältä. Kävi sentään onni ettei pamauttanu kivellä päähän tai lyöny katuun, mutta veitsi kurkulla on tietysti myös aika kamalaa, kun tietää mitä semmoset niillä tekee hyvin helposti.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
18.9.2020 18:04

Itse kysyisin haluaako hän aloittaa itsepuolustusharrastuksen ja oppia puolustamaan itseään. Laittakaa kaikki vanhemmat lapsenne oppimaan noita taitoja. Takaan että lapsenne tulevat olemaan kiitollisia. Koko ajan hullummaksi tämä tulee menemään eikä loppua näy. Päinvastoin tässä vasta pikkuhiljaa aloitellaan.

Uskokaa nyt
Uskokaa nyt
18.9.2020 19:34

No kyllä. Teette palveluksen lapsille, jos viette heidät suoraan sanoen opettelemaan taistelutaitoja.

juha II
juha II
18.9.2020 20:41

”Sininen kirja”= PATTERINVÄLI!!!

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
19.9.2020 08:08

Voisiko poika ollut vajonnut jonkinasteiseen psykoosiin? Siinä kun ihminen muuttuu kuin tyhjyydeksi kadotuksen.
Oli miten oli. Tapaus järkyttää myös pastoria syvästi. Toivottavasti poika saa edes joskus saatananpalvojan (vuohenkuksijan) tuhoaman elämänsä takaisin.
Aaamen.

Ollipoika
Ollipoika
21.9.2020 14:16

Pojalle pitää terapiana antaa taistelijakoulutusta, jonka ossamalla on kyky tappaa moiset ryöstelevät lusmut.