Poliisin klaanilausunnot herättävät pahennusta – rasismia

Moni kuvittelee, että jos joku arvovaltainen henkilö, esimerkiksi poliisijohto kertoo jotain sellaista, jonka voi tulkita maahanmuuttokriittiseksi, niin siitä alkaisi ikään kuin vapaa ja avoin keskustelu ja asiat lähtisivät muutoskannalle.

Yhtä monelta jää ymmärtämättä, että jos Ruotsissa sanotaan, että ulkomaalaiset rikostelee, niin siellä on vastassa kymmenen kertaa suurempi suvakkoarmeija, joka huutaa yhteen ääneen ”rikostelee ne ruotsalaisetkin”.

Viittaan tässä nyt Ruotsin poliisiylijohtaja Mats Löfvingin lausuntoon, jossa hän kertoi Ruotsissa olevan kymmeniä klaaneihin perustuvia rikollissukuja, joiden ainoa tarkoitus Ruotsissa on tehdä rikoksia. Löfvingin lausuntoa komppasi poliisin tiedustelupalvelun johtaja Linda Staaf, jonka mukaan tilanne on erittäin vakava ja klaanit uhkaavat jopa yhteiskuntaamme.

Moni siis kuvitteli, että no niin, nyt alkaa ”herääminen” ja ”silmät aukeavat”. Minua oikeasti tympii ihmisten naiivius ja typerä hyväuskoisuus. Koskee toimijoita oikealta vasemmalle.

Lausuntojen jälkeen mediakenttä vetäytyi korsuun miettimään omaa taktiikkaansa. Kun fläppitauluille saatiin tarpeeksi koukeroita, alkoi rumputulitus: ”raiskaa ne ruotsalaisetkin”, ”on rasismia sanoa klaanirikollisuus” ja ”lausunnoilla vesitetään sitä hyvää maahanmuuttoa”.

Södertäljen kunnanvaltuuston puheenjohtaja, sosiaalidemokraatti Boel Godner lataa median kautta täyslaidallisen:

”Kieltäydyn puhumasta klaaneista ja suvuista!”

 

Boel Godner, Södertäljen kunnanvaltuuston päällikkö.

Södertälje on juuri tällaisten klaanimafiosojen pesä ja pahiten mafioiden johtama kaupunki. Se on yleisesti tiedossa, mutta myös turvallisuusalan asiantuntijat sanovat sen ääneen (SVT)

Godner tarkoittaa sitä, että hän ei yksinkertaisesti halua puhua mistään sukupainotteisista klaanimafioista, sillä kyse on järjestäytyneestä rikollisuudesta, jossa on mukana monenlaisia ihmisiä. Jos puhuttaisiin klaaneista, siitä voisi saada käsityksen, että mafioosot eivät ehkä olisikaan ruotsalaisia.

Godnerin ongelma on luultavasti kuitenkin se, että hän ei ihan ymmärää koko asiaa ja on pahoittanut mielensä valtavasti, koska ollaan puhuttu ulkomaalaisista rikollisista. Hän kertoo SVT:n uutisille:

– Kyse on segregaatiosta (=eriytyminen), joka alkoi kasvamaan pakolaiskriisin aikana. Syyrian ja Irakin sodan aikana Södertäljeen tuli valtavan paljon tulijoita lyhyellä aikavälillä. Tästä seurasi ahtaasti asumista ja segregaatio kasvoi. Lisäksi asuntomarkkinoille syntyi pimeä vuokrasysteemi. Monet, jotka muuttivat Södertäljeen, saivat huonon alun. Suuri osa ei osaa vieläkään puhua ruotsia, kerrotaan siis Södertäljestä.

Niin ikään Liberaalipuolueen johtaja, burundilainen Nyamko Sabuni jauhottaa rasistit:

”Klaaneissa ei ole mitään vikaa!”.

 

Sabuni Tukholman Pride-tapahtumassa.
Nyamko Sabuni, Liberaalipuolueen johtaja ja entinen moninkertainen ministeri.

Sabuni kertoo, että hän puhuu mieluummin suku_rikollis_jengeistä kuin klaaneista. Hänen mukaansa on äärimmäisen tärkeää erottaa klaanit rikollisuudesta. Hän kertoo Expressenille:

– Tulen itsekin klaaniyhteiskunnasta. Minun kansani on yhtä klaania. Klaani ei ole mikään ongelma. Päinvastoin, suurimmassa osassa maailmaa klaanit ovat rakentaneet organisoidun systeemin, sillä yhteiskunta ei ole siihen pystynyt. Klaaneissa ei siis ole itsessään mitään vikaa. Klaaniin liittyy negatiivinen kaiku, joten pitäisi puhua mieluummin suku_rikollisjengeistä.

Sabunin mukaan klaanit eivät tule häviämään Ruotsista.

Tätä samaa asian miedontamista tapahtuu kaikkialla.

 

Turvapaikka-aktivistien kerhoissa sen sijaan ammutaan suoraan täyteisillä. Siellä ei tyydytä enää Godnerin ja Sabunin kaltaisiin hieman maltillisiin lausuntoihin.

Poliisiylijohtaja Löfving on tituleerattu valtakunnanrasistiksi ja Himleriä vastaavaksi natsiksi. Poliisin tiedusteluosaston johtaja Staaf taas on saanut suurinpiirtein lempinimen”Ruotsin uunittaja”, vähän kuin Auschwitzin hyenaaksi kutsuttu naisvartija Irma Grese.

Turvapaikka-aktivistien piirissä ei ole mitään ymmärrystä mafialausunnoille, sillä niissä on melko suoraan sanottu, että mafiat ovat ulkomaalaistaustaisten henkilöiden ylläpitämiä järjestöjä. Ja kun jossain viitataan vähänkin negatiivisessa mielessä ulkomaalaisiin, lähinnä kehitysmaista tulleisiin miehiin, niin batiikkinoitien armeija lähtee aina vastahyökkäykseen.


 

Kun kirjoitin tätä juttua niin eteeni osui Googlesta vahingossa juttu vuodelta 2011 Södertäljen paikallislehdestä LT.

Mitäpä yhdeksän vuotta sitten kirjoitettiin? Otsikko oli ”Mafia johtaa Södertäljeä”. Artikkelissa kerrotaan selväsanaisesti, että poliisilla on melko kirkas kuva kaupungin organisoidusta rikollisuudesta. Johtavalla paikalla istuu klaanipäällikkö, joka junailee pimeän rahan liikennettä.

Artikkelissa kerrotaan, että missään muualla kuin Södertäljessä mafian toiminta ei ole niin konkreettista. He pyörittävät rinnakkaisyhteiskuntaa, jossa yläportaalla istuu klaanijohtajia ja katutasolla pikkukriminaaleja.

Toimintaa verrattiin suoraan Italian mafioihin ja nimeltä mainitaan ”Södertäljenätverket”, joka tunnetaan lähi-itäläistaustaisena mafiana JA ”Syrianska brödraskapet” (syyrialainen veljeskunta), tunnetaan myös nimellä Syriska nätverket eli syyrialaismafia.

Artikkelissa kerrotaan, että mafioilla on lonkeronsa vähän siellä sun täällä ja voivat vaikuttaa pankkitoimihenkilöiden, asianajajien, journalistien, erilaisten luottamusmiesten, yrittäjien jne toimintaa, jotka saadaan tavalla tai toisella mukaan pesemään rahaa, suojaamaan rahan liikkeitä ja yleisesti auttamaan rikollisessa toiminnassa.

Asiasta on siis kirjoitettu liki 10 vuotta sitten lehdissä, ja se on ollut poliisin tiedossa, mutta mitä on tehty? Annettu sen kasvaa.

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tapsa

Huoh…

Euroopan itsemurha

Jep. Ihan tosissaan ollaan luomassa uutta yhteiskunta järjestystä, jolloin kantis on vähemmistönä. 2040 ollaan jo pitkällä.

Lompsa

Tuo vanha, vedessä lionnut lompakko on vuosien mittaan tullut niin kaveriksi mafioosojen kanssa ettei ole mikään ihme että hän sanoo niinkuin sanoo.

Pää puskassa

Asiasta on kirjoitettu jo -70 luvulta joten ei todellakaan mikään uusi juttu.

Ruotsin poliisin ”mannerekisterin”/romregistret julkitulo aiheutti sen ettei poliisi ole uskaltanut puhua mistään mitään pitkään aikaan paitsi vasta nyt.

pöh

Tämä maailma menee aivan kauheaan suuntaan. Muistan kun persuja haukuttiin että haluavat impivaaran takaisin, no nämä haukkujat haluaa 600-luvun takaisin.

Niistä pitäis päästä eroon

Demarit ja koko vasemmisto on kyllä totaalisen sairasta ja toivotonta sakkia.

hieno homma

Vihervassarit ovat täälläkin pohjasakkaa, se on ilonpäivä kun putoavat nämä huumeiden laillistamista ajavat Narkkarit kaatopaikalle päättävistä elimistä… Voi sitä riemua ja onnea kun ohisalot kumppaneineen joutuvat vastuuseen kusipäisyydestään…… Huimausaine poliisit tekemään testejä näille saatanan sikiämille loisille…..

Mikä pykii?

… joutuvat vastuuseen? Mistä ne joutuvat vastuuseen? Kusipäisyydestäänkö, kuten sanoit? Ei nämä Suomen vihaajat joudu vastuuseen mistään, ei ainakaan ennen sisällissodan (jonka he itse järjestävät) loppumista. … ja kun siitäkään ei voi olla varma. Tämä väestönvaihto käy nopeammin kun meistä kukaan osaa arvatakkaan.

hieno homma

Suattaapi olla näinkin, ne narkithan tulevat maamme talouden tuhoamisen jälkeen saamaan loistavat virat Brysselin valtakoneistosta kiitoksena siitä notta rahtasivat rahamme eteläiseen Eurooppaan. 🤔😬

pöh

Vihervasemmiston kannatus nousee sen takia, että heillä on media kaapattu.
Niinkin vakava asia kun ilmastonmuutos, on kaapattu poliittiseksi pelinappulaksi.
Kouluissa pelotellaan ja aivopestään lapsia vihreiden kannattajiksi.

Ja todettakoon että ilmasto kyllä muuttuu, mutta ihmisen vaikutus on sama kuin pieru ulkohuussissa. Haisee pahalle mutta ei sitä edes huomaa.

Ei mulla muuta

Olet täysin oikeassa. Vihreät ovat fiksua väkeä ja olisiko niin että siinä puolueessa on lukenutta opiskelunsa suorittanutta nuorta voimaa joka tietää mistä narusta vedetään nyky maailmassa. Nuo salaliittohorinat ovat yksi este minkä takia kansallismielisiä ei oteta vakavasti ja sekaan eksyy tai otetaan sellaisia jotka kuuluisivat osaksi mielenterveys potilaiksi. Käyn joskus eräällä keskustelupalstalla ja sinne on löytänyt tiensä eräs jonka mielestä juutalaiset ovat sekaantuneet lähes kaikkeen.
Toinen on koronavirus salaliitto ja Bill Gates rokotuksineen. No siellä ei juurikaan kukaan enää kirjoittele kun tämä tyyppi puuttuu joka avaukseen ja tuo juutalaiset vähintään mukanaan tai vittuilee, no tämä oli tällaista huumoria tyyliin.
 
Tyyli pitäisi muuttuu hieman sivistyneemmäksi jos halutaan oikeasti vaikuttaa asioihin, mutta saattaa olla vaikeaa, ovat niin kirjavaa porukkaa ettei rivejä saa kukaan suoriksi. Itse katson huolestuneena vihervasemmiston valtaan nousua ja suosiota, koska se ei lupaa mitään hyvää valtaväestölle ja tuota kolmansien maiden rupusakkia roudataan kiihtyvällä vauhdilla Eurooppaan.
 
Itse olen jo sen ikäinen etten näe ehkä lopullista sivistyksen romahdusta mutta se on tulossa tätä vauhtia ja säälin nuorempaa sukupolvea joka ainakin osaksi ei halua tätä monikulttuurista helvettiä. Aivopesu on tosin kovaa jo ja on sitten myöhäistä ulista kun kylmät käy.

hieno homma

Näinkin asian voi ilmaista, vähissä ovat ne ns. Kansallismieliset jotka perustavat kirjoituksensa faktoihin… meikäläistä ärsyttää aikalailla nuo horinat salaliitoista ja juutalaisten pankkimafioista ynnä 5g:n turmiollisuudesta, kansalaisten siruttamisesta koronan varjolla… tämä lista voisi jatkua loputtomiin vaan juuri nämä vievät uskottavuuden kansallimieliseen aatteeseen……

T

Olen eri mieltä tästä. Nimittäin kansallismieliset lukeutuvat konservatiiveihin ja konservatiivit eroavat liberaaleista siten että konservatiiveille faktat ja totuus ovat tärkeimmät arvot, kun taas liberaaleilla empatia on tärkein arvo.

T

Tiina ja Junes tekivät erinomaisen videon, jossa analysoivat Katajan tapauksen faktoja.
https://www.bitchute.com/video/EuIQqLOfbV5O/

T

Mitä vikaa on Halla-Ahossa? Tietysti voidaan sanoa että PS on liian laimea, mutta muuten PS on ihan ok vaihtoehto.

hieno homma

Samaa mieltä olen, kouluissa todellakin aivopestään lapsosiamme uskomaan tätä vihervasemmiston onneen johtavaa ideologiaa 😠🙄 On tullut tutustuttua nykyisiin opetus suunnitelmiin ja niiden tavoitteisiin….

hieno homma

Sehän tässä huolettaakin kun niillä on tuota äänestäjä potentiaalia, osa ihan omasta takaa ja osa tuontitavaraa. 🤔😠

Tarja niemi

Huumeet ilmaisiksi! Silloin loppuu ammuskelut huumeveloista ja myyntireviireistä. Maffioilta loppuu asiakkaat ja rahantulo.
Vankilat tyhjenevät ja vakuutusfirmat menevät konkurssiin. Ryöstöt ja varkaudet ja varastetun tavaran myynti loppuu. Kukaan ei voi tienata rahaa lasten huostaan otolla ja turvallisuus kasvaa kun huumeet annostellaan puhtaina sopivissa määrissä ja sopivan voimakkaina.

hieno homma

Tuo varmaan olisi yksi skenaario, mutta pelkäänpä notta kohta me kaikki verollepantavat olisimme narkkareita ja miedommillaankin pössyttelisimme marisätkiä vauvasta vaariin ja vanha äitinikin alkaisi vetää kokkelia rullatun viissatasen läpi, rikas kun on 🤔😤🤑

mustanaamio

Rasismi on valitettavasti psykososiaalinen luonnonvoima. Se syntyy aina uudelleen ja uudelleen sopivissa olosuhteissa arkipäivän kokemuksista. Täytyy vaan pitää huolta ettei sitä kohdisteta sopeutuneisiin yksilöihin.

Unelma Painajainen

Diibadaaba, onko se nyt suku vai klaani. Yritetään ohjata huomio lillukanvarsiin, ettei vaan tarttisi TEHDÄ mitään. Olen niiiin kyllästynyt näihin lässyttäviin ämmiin, vaikka olen nainen itsekin.

Pirtsakka

Näin juuri. Sillä miten mitäkin ryövärijoukkiota kutsutaan ei ole mitään merkitystä. Merkitystä on sillä, mitä nuo tyypit tekevät. Voisihan ne niputtaa yhden nimikkeen alle kaikki, kunhan keksittäisi tarpeeksi kuvaava nimike. Mihinkähän tästä maailmasta hävisi järki, nuo kaikki ovat kuin zombeja tai sopuleita, sanalla sanoen mielipuolia.

Selvyyden vuoksi

Niin jos puhuttaisiin vain matuporukoista tai -sakeista tai -jengeistä.

juha II

HOH – HOIJAA…!?

Ameeballakin on enemmän älyä – missä se sitten onkaan – kuin ruotsalaisilla suvakoilla, jotka lukeutuvat vasemmistopuolueisiin, jotka taasen ovat tunkua täynnä naisia ikähaarukan laidasta laitaan. SVT koostuu luonnollisesti samasta mössöstä cuck-miehineen, jotka peesaavat homo miesten kanssa kuin Gnu laumassa ikään ääntelehtien hermostuneesti tyypill,isiä suvakki mantrojaan, ”vaikka maa ja taivas kerran katoaa!”

Mutta yksi ei katoa: Idealistinen usko maahanmuuttoon, jonka onnistumista sekä täydellistä paratiisimaista kiiltokuvaa ei kenenkään saa naarmuttaa. Vaan se tulee kestämään mitään siitä pois ottamatta ja mitään siihen lisäämättä tuhat vuotta niin kuin Adolf Hitlerin ”Tuhatvuotinen Valltakunta!”

Eikä tätä täydellisyyttä ei voi eikä saa kukaan kyseenalaistaa joutumatta häpeäpaaluun, menettämään kansalaisluottamuksensa ja julistetuksi epähenkilöksi, mikä merkitsee, että sinua kohdellaan kuin spitaalista kastitonta Intian Bombayssa.

Ja kaikki sama koskee yhä enenemässä määrin myös Suomea, joten ei ole syytä ”hengittää pallean kautta” liikoja!

ANTTILA Juha

Henrik Jönssenin kaksi viimeisintä videota käy hyvin läpi sitä miksi ruotsalaiselle on tärkeä ruveta vääntämään sanoja ettei vaan tajuaisi että vanha mielikuva Ruotsista humanitäärisenä suurvaltana rapistuisi.
https://www.youtube.com/watch?v=LbvcgZ_npQo

Yuri Komissarov

Boel Godner onko mamman taustat tarkistettu, ettei ole syyrialaismafia leivissä.

pöh

”Godner tarkoittaa sitä, että hän ei yksinkertaisesti halua puhua mistään sukupainotteisista klaanimafioista, sillä kyse on järjestäytyneestä rikollisuudesta, jossa on mukana monenlaisia ihmisiä.”

Monenlaisia ihmisiä varmasti, mutta onko siellä pellavapäisiä etnisesti ruotsalaisia, tai edes suomalaisia?

Tarja niemi

Kyllä on.

Särmääjä

Poliitikot tuolla on se maan pahin rikollisliiga ja kyvytön poliisi, joita ei paljon pelasta tollasien Ruotsin oloissa itsestäänselvyyksien laukominen, mutta on se tietysti parempi kun meidän Suomessa vastaava munaton pelle Kolehmainen joka sössöttää aina äärioikestosta.

Prozac

Poliitikot miettivät aina ensin omaa etuaan, noin pääsääntöisesti. Internetin muisti on pitkä, ja jos poliitikolla on paljon uravuosia jäljellä, niin miettivät kokoajan kenen persettä kannattaa nuolla ja mitä mieltä on hyvä olla. Oma etu, puolueen etu ja ehkä sitten suomen etu.

Minä

Saanut kasvaa, koska ei saa sanoa, eikä edes ajatella, että lähi-idän rikkaudet olisivat suurelta osin jotenkin rikollisia tai edes taakka yhteiskunnalle.

Pirtsakka

Ja kuitenkin puhutaan taakanjaosta…Olet muuten ihan oikeassa siinä, että kun minkäänlaisia rajoja ei ole laitettu sen ihmeen kummallisen rasismi-pelon vuoksi, niin nuo jengiläiset toimivat juuri samalla tavalla kuin ilman minkäänlaista kuria kasvaneet kakarat ja valtaavat sitä mukaa enemmän tilaa, mitä pidemmälle hihnaa venytetään. Kuinka voi olla mahdollista, että joitakin ihmisryhmiä eivät koske minkäänlaiset säännöt? Tavis kun lipeää, annetaan rangaistus kovimman mukaan, mutta ne tietyt ihmisryhmät päästetään jo useassa maassa takaisin vapauteen parin tunnin kuulustelun jälkeen ja saavat taas jatkaa rauhassa valitsemallaan tiellä.

Jones

Ehkä Boel Godner ei ole täysin ruotsalainen. Natsi-Saksassakin oli aikoinaan sekarotuisia, joita ei voinut eroittaa saksalaisista. Näihin sekarotuisiin perustui gestabon urkintasysteemi. Sekarotuiset ilmiantoivat he, jotka olivat systeemiä vastaan. Sekarotuiset pääsivät myös valtaan ja toteuttivat silloin Hitlerin tahdon.

75- vuotias kansankiihottajanainen

75- vuotias nainen Lilla Edet’istä on saanut syytteen kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan kirjoitettuaan kommentin Facebookissa ryhmässä joka haluaa kansanäänestyksen maahanmuutosta. Nainen oli syyttäjän mukaan kirjoittanut alentavasti ”kansanryhmästä, rodusta, ihonväristä ja alkuperästä”. Nainen on tunnustanut rikoksen.

266.00kr/ gangsta

Poliisin klaanilausunnot herättävät pahennusta mutta eikö kukaan paheksu sitä että yhden matugangsterin sairalassa paikkaaminen maksaa yhteiskunnalle 266.000kr per juippi.
Matujuippien paikkaaminen vastaa vuodessa kustannuksiltaan 74 sairaanhoitajan vuosipalkkaa.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skjutningarnas-prislapp-266-000-per-patient

Prozac

Voiko nuo suvakit olla noin sekaisin, ihan aikuisten oikeesti? Vai ovatko ”pirun riivaamia”, ja haluavat anarkiaa laskien itsekin hyötyvänsä siitä. Paavolta kysyisin ruotsalaisesta vaihtoehtomedia kulttuurista, kun en siitä tiedä. Onko sitä ruotsissa kuinka paljon versus suomi? Ja yleensä löytyykö ruotsissa fiksuja bloggaajia kuin meillä suomessa, jotka yrittävät pitää meitä tavan ukkoja/akkoja jyvällä siitä mistä valtamedia vaikenee?

Juha 06

Kyllä tuo Godnerin muijakin herää kun noiden klaanien rikokset osuvat omalle kohdalle, siihen asti elää kieltäymyksessä, valitettavasti.

Rasismia ei ole puhua tiettyjen väestöryhmien tilanteesta, realiteeteista jotka vaikuttavat ihmisten turvallisuuteen ja luottamukseen valtiovaltaakin kohtaan. Rasismia on syrjiä ja sortaa rodun perusteella. Tässä ei poliisi ei syrji eikä sorra ketään vaan toteaa kenttäkokemuksen ja tutkimusten perusteella mikä on tilanne ja mistä on kyse ja ketä siinä on takana.

Se on sitten eri jos onkin mielessään taipunut pahuuden puolelle ja haluaa hyssytellä näiden rikollisten toimet pois keskustelusta.

Se oli silloin mutta nyt...

Godnerin edeltäjä Anders Lago kutsuttiin jopa Valkoiseen taloon kertomaan Södertäljen onnistuneesta integraatiotyöstä. Löytyy netistä.