Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
_M_

Heitä pois tuollainen demoninen saasta. Tai vielä paremmin polta lauta pakkauksineen. Noituus on feministien ja muiden mielisairaiden hommaa. Rinnastettavissa heidän kuukautisveri- yms. eriteleikkeihinsä sekä heidän taivasta kohti kohotettuun nyrkkiinsä. Kumouksellista saastaa joka on sodassa kaikkea hyvää ja normaalia vastaan.

Kolkka

Joku vaan unohtanut pelinsä? Löytyykö noita ruotsalaisista autiotaloista useamminkin?

Kolkka

Vähän aikaa sitten PT nauroi kun joku epäili satanismin olevan yleisesti julkisen pinnan alla. Nyt Paavo löytää lautoja ja kertoo itsekkin kokeilleensa spiritismiä. Eikä PT pitänyt mitenkään todellisena lapsia syöviä ja verta juovia poliitikkoja.

Kolkka

4.21. Sori ymmärsin väärin. Olen pahoillani.

Reimo

Näyttää siltä että antifan narkkifasistit ovat leikkineet kotia

Väinämö

Tuossa leikitään lapsenomaisesti asialla jota ei ymmärretä. On olemassa sellainenekin maailma jota ihmissilmä ei näe. Ihmisen näkökyky on niin vajavainen että olemme käytännössä sokeita verraten kaikkeen siihen mitä on. Emme näe radio -tai wifi-aaltojakaan. Siellä ne siltikin ovat ja tolkuton määrä dataa.

Jos ihmiselle pienestä pitäen dogmaattisesti tolkutetaan, että maailmassa EI ole muuta kuin työpaikka, asuntosi ja lähikauppa, niin näiden puitteissa tuo sitten toimii. Millainen tietoisuuden taso tuollaiselle ”kansalaiselle” tuotetaan. Melko turha puhua mistään muusta kuin noista kolmesta, puolustaakin vielä niitä kyseenalaistettaessa.

Mysteerihän se on ”tieteelle” sekin että kaikki ns. materia koostuu epäsolideista atomeista mutta silti se pihvi lautasella vaikuttaa aivan muulta. No höh.

Jonsse

Korkeammin värähtelevät henget eivät jää hillumaan ihmisten ilmoille eivätkä siis pystyisi toimimaan lähellä karkean maailman toiminnallisuutta.
Quijalla vetää siis puoleensa vain karkeita, jumittuneita tai negatiivisia henkiä.

Naapurin n. 200v. ison talon vintillä on mustapukuinen akka.
En ole itse nähnyt mutta jotkut siellä käyneet vieraat ovat nähneet saman. Eikä siellä tietenkään mainosteta että kyseessäoleva akka olisi ullakolla ja vielä tietynnäköinen. Tapaus on uskottava.
Myös toisen naapurin aitassa on vastaava tapaus.
Nämä ovat vanhoja seutuja.
En valehtelisi tällaisista.

Ne joilla ei ole herkkyyttä ja kokemuksia mistään muusta kuin karkeasta maailmasta usein selittelevät itselleen pois näitä, ei yllätä.

Tietoisuus henkimaailman olemassaolosta ajaa ihmisen miettimään toimintaansa ja henkistymään ja se luo perustaa vastuulliselle yhteisölle.

Materialismissa ei loogisesti pääteltynä ole perimmäistä (kuoleman ylittävää) motiivis toimia muuten kuin oman/omiensa hyödyn tavoittelemiseksi.

Kyllä sen näkee mihin täysi materialismikin yhteiskunnan ajaa.

Tällaista ajatuksenvirtaa meikällä.

Väinämö

Hyödyllistä ja mielenkiintoista ajatuksenvirtaa. Kiitoksia jakamisesta!

Tapiiriukkoko?

Kysy siltä spri-tistilaudalta kuka voittaa Ruotsin vaalit.

PastoriNikulainen

Lisää autiotalovideoita! Noissa mestoissa on ajanpatinaa ja niistä saa hienoja valokuviakin toisinaan.
Ja mitä parempikuntoinen pirtti (eli ei antifanttien peukaloima) niin yleensä sitä mielenkiintroisempaa ryönää noista voi löytää.
Jännä kun ei ollut edes sähköjä. Varmaan päreitä polteltu ja kynttilöitä kuluteltu.
Joulut on lusittu aidossa tunnelmassa.
Aaamen…

Särmääjä

Paavohan voisi haastaa lonely urbanexin Ruotsinmaalla

Semmosta

Olen kiertänyt maailmaa aikalailla ja yhden asian olen oppinut.

– Älä koske mihinkään henkimaailman juttuun ja kuuntele paikallisia kun nämä sanovat mitä ei saa tehdä.

Toimi ohjeiden mukaan ja älä leiki sellaisella mitä et ymmärrä. Paras on olla koskematta sellaisiin juttuihin kokonaan ja jos huomaa että joku asia on paikallisille pyhä niin kunnioittaa sitä.

Henkiasioiden kanssa en halua pelleillä mistään hinnasta enkä loukata mitään/ ketään enkä suosittele muillekaan.

Kerran eräs pappi sanoi minulle kun kysyin:

”Onko aaveita, henkiä ja demoneita olemassa?”

Hän sanoi että ”Jumalasta en tiedä onko sellaista olemassa mutta aaveet, henget ja ehdottomasti demonit ovat totisinta totta”.

Oli itse joutunut niiden kanssa tekemisiin enemmänkin.

Damned!
juha II

Suksisauvan ”Kehää” sanotaan ”porkaksi”, Porkka. Ainakin täälläpäin olen kuullut sanonnan: ”Lähteä porkkimaan” eli kuvaamaan jostakin lähtemistä vähän niin kuin karkuun.

Ei kannata hermostua demoneista

Quija- laudan takapuolella lukee ”Made in China”.

Särmääjä

Kerrankin paikka jossa ei ainakaan tule matuja vastaan.