Turvapaikanhakijoina esiintyvät miehet ovat tuikanneet suurpalon nyt myös Samoksen saarella

Myös toisella kreikkalaisella saarella, Samoksella, sotapakolaiset ovat polttaneet leiriään. Viime päivien aikana on ollut useita pienempiä paloja, mutta tällä kertaa ollaan varmaan saatu aikaan kunnon roihu.

 

Kreikkalaisten medioiden mukaan Samoksen saarella on suuria paloja ja tuli on levinnyt kiinteistörakennuksiinkin. Median mukaan tuli on lähtenyt liikkeelle turvapaikanhakijoiden majapaikoista.

Myös Samoksella turvapaikanhakijamiesten kerrotaan olleen tyytymättömiä koronakaranteeniin. Niitä ei haluta noudattaa.

 

Samoksen saari sijaitsee aivan Turkin rajan pinnassa ja mantereelle on matkaa vain kivenheitto. Samoksen leirillä on noin 4 600 kolmansista maista tullutta tulijaa, jotka haluavat Eurooppaan. Leirillä on ollut ainakin viikon ajan lähes joka ilta paloja, jotka on saatu sammutettua. Käytännössä ovat siis yrittäneet sytyttää leiriään tuleen aivan samalla tavalla kuin Lesboksen saaren Morian leiriä, joka paloi viikko sitten täysin poroksi.

 

Kreikan saaristossa on vielä muitakin pakolaisleirejä. Ainakin Chiosin, Lerosin ja Kosin saarella on vastaavia tuhansien ihmisten leirejä. Kun sana leviää, että polttamalla leirin, paranevat mahdollisuudet päästä Pohjois-Eurooppaan lihapatojen ääreen, niin on melko varmaa, että syksyn mittaan joka ainoa leiri tullaan tuikkaamaan tuleen ja polttamaan vaikka väkisin poroksi.

 

25 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II
juha II
21.9.2020 23:58

Totta kai kun EU:n ”kansainvaihtokomitea” antoi älykkysosamäärältään niin alhaisen singnaalin samalla tasolla oleville rikollisille-matuille, että:

”kun sytytätte leirinne palamaan ja kivitätte sitä sammuttamaan tulleita palomiehiä.kiven järkäleillä!

Teidät päästetään HETI EU:n alueelle ja teille annetaan TURVAPAIKKA ”vaivanpalkaksi!!!

Ellei mikään muu Euroopan maa ota Teitä vastaan ja anna turvapaikkaa. Niin Suomen umpityhmä munan kipeä suvakki-hallitus myöntää Teille kunniakansalaisuuden diplomaattipassilla altqa aikayksikön!!!

”Ollos huoleton. Ohisalo valveill on!!!”

Bituttaa niin julmasti
Bituttaa niin julmasti
21.9.2020 11:34

Suomessa ihmisillä on vielä niin paljon varallisuutta ja turvallisuutta, että sitä ei ehkä osata arvostaa. Saa nähdä, miten käy, kun tilanne kurjistuu. Toistaiseksi suunta on päin konkurssia. Ihmettelen sitä, että vanhemmat ihmiset, jotka ovat syntyneet ennen sotia ja ovat vielä järjissään, eivät nosta meteliä tällaisesta politiikasta. Lieneekö luottamus ja usko johtajiin niin suuri?

Polttajille ikuinen EU- kielto
Polttajille ikuinen EU- kielto
21.9.2020 03:50

”Minä tuikkaan, sinä tuikkaat, niinkuin tanssi poltto käy,
Eurooppaan kun etuilemme pilvet hattaraa ei näy”

Minä
Minä
21.9.2020 03:19

Suvakit ovat vaan niin hyviä pahentamaan mitä ikinä koskettavatkin tai mistä ikinä suunsa avaavat.

The Devil
The Devil
21.9.2020 13:11
Vastaa...  Minä

Ääripahoja ihmisiä on yhtä paljon kuin äärihyviä. Loput ovat sitten siltä väliltä Gaussin käyrän mukaisesti.
Suvakkius on syndrooma, jossa henkilö luulee kaikkien ihmisten olevan joko hyviä tai ainakin muuttuvan sellaisiksi. Se ei valitettavasti toteudu reaalimaailmassa.

Valtsu
Valtsu
21.9.2020 03:14

Olihan se selvä, että kun eri maiden ohisalot palkitsevat leirin polttamisen turvapaikalla, niin leirejä poltetaan lisää. Bensaa liekkeihin.

Perkele
Perkele
21.9.2020 02:04

Toivottavasti ne kaikki saa erittäin kivuliaan persesyövän ja niitten perse syöpyy ja mätänee irti

Hep
Hep
21.9.2020 01:56

Takaisin turkkiin vaan ja sieltä takaisin kotimaihinsa joka iikka.

Minä
Minä
21.9.2020 03:17
Vastaa...  Hep

Erdokaani haluaa työntää lisää oikeauskoisia valloittamaan Kreikkaa ja tuottamaan ongelmia. Hän ei halua ottaa yhtään takaisin. Vähin mitä pitää tehdä, on tietysti rajojen ankara valvonta ja palauttelu kotimaihin yksinkertaistetun turvapaikkahakemuksen käsittelyn jälkeen. Yksinkertaistettu on sellainen, että katsotaan pärstää ja sanotaan ei.

Särmääjä
Särmääjä
21.9.2020 00:18

Palot kumpuavat turhautumisesta, huonosta sosioegonomisesta asemasta, huonosta kaupunkisuunnittelusta ja rauhoittuvat kyllä kunnes koulut alkavat.

Unohdit yhden tärkeimmistä
Unohdit yhden tärkeimmistä
21.9.2020 11:03
Vastaa...  Särmääjä

Yksi tärkeimmistä pahanmielen aiheuttajista on ns. legendaarinen paha puuro

RasSu
RasSu
21.9.2020 11:44
Vastaa...  Admin Pt-media

Milloin saamme kuulla Puurokenraalin myöhemmät seikkailut Rasistisessa Suomessa?

Meillä on tilaa
Meillä on tilaa
21.9.2020 00:15

Vihreät jo riemuitsivat kun alkoivat saada myös turveteollisuudenkin alasajettua. Sekä tuhottua alan ja yrittäjät työttömiksi. Nyt sitten saamme kohta ne 80 000, mistä hehkuttivat. Kiitos vain Sanna ja Maria.

puolueeton
puolueeton
21.9.2020 07:40
Vastaa...  Meillä on tilaa

Turvetuotannon lopetus on tarpeen, jotteivät vesistöt saastu tämän enempää. Halpaa kivihiiltä tilalle. Samanlaisia hiiliatomeita vapautuu molemmista. Jos ilmasto lämpenee hiiliatomeista, on aivan sama kummasta hiiltä tulee ilmakehään muttei tietenkään tälle ilmastopolitiikalle, jolla hallitus meitä huijaa.

Turhaantunut
Turhaantunut
21.9.2020 08:21
Vastaa...  puolueeton

Yksi ainoa tulivuori vyöryttää ilmakehään enemmän hiilidioksidia kun koko ihmiskunta koko historiansa aikana.
Ja ilmastohörhöt väittää että ihminen tuhoaa ilmakehän.

Rasistihomo
Rasistihomo
20.9.2020 23:44

Mahtaa joo vituttaa, kun tänne jo luikerrelleet loiset lähettävät täältä kuvia noille. Varmaan on kuvissa seteleitä, viinaa ja blondeja. Se että ne setelit on 350e jolla pitäisi ostaa ruokaa, tupakkaa ja viinaa sekä muuta krääsää ja saada se riittämään kuukauden..se jää heiltä noille kertomatta. Myöskin se että blondit on salakuvattu eikä kenelläkään mukapakolaisella ole ilman väkivaltaa minkäänlaista tsäänssiä ujuttaa melaa mekkoon, jää kertomatta. Varsinkin se että joutuu mieshuorailemaan läskimummojen kanssa saadakseen discorahaa ei taida olla se eka juttu joka mainitaan.

Minä
Minä
21.9.2020 03:18
Vastaa...  Rasistihomo

Kunpa lähettelisivät vaan kuvia niistä naisista, jotka heidän mukaansa tyrkyttäytyvät, niin into laimenisi siltä osin.

Rasistihomo
Rasistihomo
21.9.2020 11:29
Vastaa...  Minä

Myöskään valokuva jossa sateinen, tuulinen, kylmä ja harmaa syksyinen kerrostaloghetto Keravalla ei taida olla mitenkään kovasti jaettu aihe. Jos tarvitsee lämpimän merkkitakin, niin se 350e riittää nippa nappa. Sit joutuu panee mummoja ihan helvetisti jos haluaa syödä ja bailata kans. Tai noh, ainahan voi aikuinen muslimi hakata ja ryöstää jonkun rasistisen 12-vuotiaan suomalaisen pikkupojan.. sehän on sallittua, jopa suotavaa.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
20.9.2020 23:43

Tottakai kun hutisalo antoi signaalin että tuhopolttamalla leirin pääsee hölmölään. Täysin punaviheranarkonatsien arvopohjan mukaista toimintaa tuo tuhopolttaminen. Kuin myös väestönvaihdot ja jkansanmurhat.

Last edited 10 months ago by Punavihernatsimafia
pöh
pöh
20.9.2020 23:01

Ja heidät palkitaan siitä yksityislentokoneella meidän elätettäväksi lopun ikää.

Tämä on oikeasti aivan sairasta, kaikkein kauhein skenaario tulee kohta kun hallitus hyväksyy von der leyenin ”maahanmuuttosopimuksen”.
Sen jälkeen meillä on kansainvälinen sopimus joka velvoittaa, ja eu voi halutessaan lykätä vaikka ne 62miljoonaa islamistia Suomeen.

Nyt on todellakin lopun ajat käsillä.

Valtsu
Valtsu
21.9.2020 03:18
Vastaa...  pöh

Nythän Kreikka on puolustanut rajojaan, koska naapurit ovat sulkeneet rajansa, ja heinäsirkat jäisivät Kreikkaan. Jos rajat taas avattaisiin taakanjakoina, ei Zorbastakaan varmaan enää kiinnostaisi rajojen tukkiminen.

ei mulla muuta
ei mulla muuta
21.9.2020 06:44
Vastaa...  pöh

Voitaisiin kenties lyödä vetoa siitä, millaiset pakolaismäärät tulevat johtamaan Suomessa seuraaviin tapahtumiin:

  • 1. valmiuslait voimaan
  • 2. puolustustilalaki voimaan
  • 3. rautaa rajalle
  • 4. EU-ero
  • 5. jonkinlainen konkurssi
ei mulla muuta
ei mulla muuta
20.9.2020 22:57

Nuo pyroterroristit ovat ”uhreja” jotka siinä vaan purkavat pahaa oloaan.

Pah
Pah
21.9.2020 07:29
Vastaa...  ei mulla muuta

Just niin! Paha olohan siitä väkisin tuleekin kun jotkut tiukkapipoiset Kreikan Natsit pakottavat heidät (rikastajat) väkisin olemaan jossakin muualla kuin täällä pohjolan batiikkinoitien ja raiskauksiaan odottavien alaikäisten suvakkineitsyiden tarjoamien märkien suudelmien ja lihapatojen äärellä.

Altcensored: ”Batikhäxor uppskattar ensamkommande/asylsökande grabbar

Jep! Jep! Rikastuttavaa unelmaa on turha pelätä ja vierastaa, sillä jokainen saa siitä vielä osansa!! Vain kateelliset pölhöpopulistit pelkäävät punavihreän politiikan veristen suoltenpätkien värjäämiä laskuja ja unelmia!

Ihmisyys velvoittaa avaamaan sydämmet ja lompakot Islamisteille.