Turvapaikanhakijoina esiintyvät miehet ovat tuikanneet suurpalon nyt myös Samoksen saarella

Myös toisella kreikkalaisella saarella, Samoksella, sotapakolaiset ovat polttaneet leiriään. Viime päivien aikana on ollut useita pienempiä paloja, mutta tällä kertaa ollaan varmaan saatu aikaan kunnon roihu.

 

Kreikkalaisten medioiden mukaan Samoksen saarella on suuria paloja ja tuli on levinnyt kiinteistörakennuksiinkin. Median mukaan tuli on lähtenyt liikkeelle turvapaikanhakijoiden majapaikoista.

Myös Samoksella turvapaikanhakijamiesten kerrotaan olleen tyytymättömiä koronakaranteeniin. Niitä ei haluta noudattaa.

 

Samoksen saari sijaitsee aivan Turkin rajan pinnassa ja mantereelle on matkaa vain kivenheitto. Samoksen leirillä on noin 4 600 kolmansista maista tullutta tulijaa, jotka haluavat Eurooppaan. Leirillä on ollut ainakin viikon ajan lähes joka ilta paloja, jotka on saatu sammutettua. Käytännössä ovat siis yrittäneet sytyttää leiriään tuleen aivan samalla tavalla kuin Lesboksen saaren Morian leiriä, joka paloi viikko sitten täysin poroksi.

 

Kreikan saaristossa on vielä muitakin pakolaisleirejä. Ainakin Chiosin, Lerosin ja Kosin saarella on vastaavia tuhansien ihmisten leirejä. Kun sana leviää, että polttamalla leirin, paranevat mahdollisuudet päästä Pohjois-Eurooppaan lihapatojen ääreen, niin on melko varmaa, että syksyn mittaan joka ainoa leiri tullaan tuikkaamaan tuleen ja polttamaan vaikka väkisin poroksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ei mulla muuta

Nuo pyroterroristit ovat ”uhreja” jotka siinä vaan purkavat pahaa oloaan.

Pah

Just niin! Paha olohan siitä väkisin tuleekin kun jotkut tiukkapipoiset Kreikan Natsit pakottavat heidät (rikastajat) väkisin olemaan jossakin muualla kuin täällä pohjolan batiikkinoitien ja raiskauksiaan odottavien alaikäisten suvakkineitsyiden tarjoamien märkien suudelmien ja lihapatojen äärellä.

Altcensored: ”Batikhäxor uppskattar ensamkommande/asylsökande grabbar

Jep! Jep! Rikastuttavaa unelmaa on turha pelätä ja vierastaa, sillä jokainen saa siitä vielä osansa!! Vain kateelliset pölhöpopulistit pelkäävät punavihreän politiikan veristen suoltenpätkien värjäämiä laskuja ja unelmia!

Ihmisyys velvoittaa avaamaan sydämmet ja lompakot Islamisteille.

pöh

Ja heidät palkitaan siitä yksityislentokoneella meidän elätettäväksi lopun ikää.

Tämä on oikeasti aivan sairasta, kaikkein kauhein skenaario tulee kohta kun hallitus hyväksyy von der leyenin ”maahanmuuttosopimuksen”.
Sen jälkeen meillä on kansainvälinen sopimus joka velvoittaa, ja eu voi halutessaan lykätä vaikka ne 62miljoonaa islamistia Suomeen.

Nyt on todellakin lopun ajat käsillä.

Valtsu

Nythän Kreikka on puolustanut rajojaan, koska naapurit ovat sulkeneet rajansa, ja heinäsirkat jäisivät Kreikkaan. Jos rajat taas avattaisiin taakanjakoina, ei Zorbastakaan varmaan enää kiinnostaisi rajojen tukkiminen.

ei mulla muuta

Voitaisiin kenties lyödä vetoa siitä, millaiset pakolaismäärät tulevat johtamaan Suomessa seuraaviin tapahtumiin:

  • 1. valmiuslait voimaan
  • 2. puolustustilalaki voimaan
  • 3. rautaa rajalle
  • 4. EU-ero
  • 5. jonkinlainen konkurssi
Punavihernatsimafia

Tottakai kun hutisalo antoi signaalin että tuhopolttamalla leirin pääsee hölmölään. Täysin punaviheranarkonatsien arvopohjan mukaista toimintaa tuo tuhopolttaminen. Kuin myös väestönvaihdot ja jkansanmurhat.

Last edited 3 vuotta sitten by Punavihernatsimafia
Rasistihomo

Mahtaa joo vituttaa, kun tänne jo luikerrelleet loiset lähettävät täältä kuvia noille. Varmaan on kuvissa seteleitä, viinaa ja blondeja. Se että ne setelit on 350e jolla pitäisi ostaa ruokaa, tupakkaa ja viinaa sekä muuta krääsää ja saada se riittämään kuukauden..se jää heiltä noille kertomatta. Myöskin se että blondit on salakuvattu eikä kenelläkään mukapakolaisella ole ilman väkivaltaa minkäänlaista tsäänssiä ujuttaa melaa mekkoon, jää kertomatta. Varsinkin se että joutuu mieshuorailemaan läskimummojen kanssa saadakseen discorahaa ei taida olla se eka juttu joka mainitaan.

Minä

Kunpa lähettelisivät vaan kuvia niistä naisista, jotka heidän mukaansa tyrkyttäytyvät, niin into laimenisi siltä osin.

Rasistihomo

Myöskään valokuva jossa sateinen, tuulinen, kylmä ja harmaa syksyinen kerrostaloghetto Keravalla ei taida olla mitenkään kovasti jaettu aihe. Jos tarvitsee lämpimän merkkitakin, niin se 350e riittää nippa nappa. Sit joutuu panee mummoja ihan helvetisti jos haluaa syödä ja bailata kans. Tai noh, ainahan voi aikuinen muslimi hakata ja ryöstää jonkun rasistisen 12-vuotiaan suomalaisen pikkupojan.. sehän on sallittua, jopa suotavaa.

Meillä on tilaa

Vihreät jo riemuitsivat kun alkoivat saada myös turveteollisuudenkin alasajettua. Sekä tuhottua alan ja yrittäjät työttömiksi. Nyt sitten saamme kohta ne 80 000, mistä hehkuttivat. Kiitos vain Sanna ja Maria.

puolueeton

Turvetuotannon lopetus on tarpeen, jotteivät vesistöt saastu tämän enempää. Halpaa kivihiiltä tilalle. Samanlaisia hiiliatomeita vapautuu molemmista. Jos ilmasto lämpenee hiiliatomeista, on aivan sama kummasta hiiltä tulee ilmakehään muttei tietenkään tälle ilmastopolitiikalle, jolla hallitus meitä huijaa.

Turhaantunut

Yksi ainoa tulivuori vyöryttää ilmakehään enemmän hiilidioksidia kun koko ihmiskunta koko historiansa aikana.
Ja ilmastohörhöt väittää että ihminen tuhoaa ilmakehän.

Särmääjä

Palot kumpuavat turhautumisesta, huonosta sosioegonomisesta asemasta, huonosta kaupunkisuunnittelusta ja rauhoittuvat kyllä kunnes koulut alkavat.

Unohdit yhden tärkeimmistä

Yksi tärkeimmistä pahanmielen aiheuttajista on ns. legendaarinen paha puuro

RasSu

Milloin saamme kuulla Puurokenraalin myöhemmät seikkailut Rasistisessa Suomessa?

Hep

Takaisin turkkiin vaan ja sieltä takaisin kotimaihinsa joka iikka.

Minä

Erdokaani haluaa työntää lisää oikeauskoisia valloittamaan Kreikkaa ja tuottamaan ongelmia. Hän ei halua ottaa yhtään takaisin. Vähin mitä pitää tehdä, on tietysti rajojen ankara valvonta ja palauttelu kotimaihin yksinkertaistetun turvapaikkahakemuksen käsittelyn jälkeen. Yksinkertaistettu on sellainen, että katsotaan pärstää ja sanotaan ei.

Perkele

Toivottavasti ne kaikki saa erittäin kivuliaan persesyövän ja niitten perse syöpyy ja mätänee irti

Valtsu

Olihan se selvä, että kun eri maiden ohisalot palkitsevat leirin polttamisen turvapaikalla, niin leirejä poltetaan lisää. Bensaa liekkeihin.

Minä

Suvakit ovat vaan niin hyviä pahentamaan mitä ikinä koskettavatkin tai mistä ikinä suunsa avaavat.

The Devil

Ääripahoja ihmisiä on yhtä paljon kuin äärihyviä. Loput ovat sitten siltä väliltä Gaussin käyrän mukaisesti.
Suvakkius on syndrooma, jossa henkilö luulee kaikkien ihmisten olevan joko hyviä tai ainakin muuttuvan sellaisiksi. Se ei valitettavasti toteudu reaalimaailmassa.

Polttajille ikuinen EU- kielto

”Minä tuikkaan, sinä tuikkaat, niinkuin tanssi poltto käy,
Eurooppaan kun etuilemme pilvet hattaraa ei näy”

Bituttaa niin julmasti

Suomessa ihmisillä on vielä niin paljon varallisuutta ja turvallisuutta, että sitä ei ehkä osata arvostaa. Saa nähdä, miten käy, kun tilanne kurjistuu. Toistaiseksi suunta on päin konkurssia. Ihmettelen sitä, että vanhemmat ihmiset, jotka ovat syntyneet ennen sotia ja ovat vielä järjissään, eivät nosta meteliä tällaisesta politiikasta. Lieneekö luottamus ja usko johtajiin niin suuri?

juha II

Totta kai kun EU:n ”kansainvaihtokomitea” antoi älykkysosamäärältään niin alhaisen singnaalin samalla tasolla oleville rikollisille-matuille, että:

”kun sytytätte leirinne palamaan ja kivitätte sitä sammuttamaan tulleita palomiehiä.kiven järkäleillä!

Teidät päästetään HETI EU:n alueelle ja teille annetaan TURVAPAIKKA ”vaivanpalkaksi!!!

Ellei mikään muu Euroopan maa ota Teitä vastaan ja anna turvapaikkaa. Niin Suomen umpityhmä munan kipeä suvakki-hallitus myöntää Teille kunniakansalaisuuden diplomaattipassilla altqa aikayksikön!!!

”Ollos huoleton. Ohisalo valveill on!!!”