Mies joukkoraiskattiin Tukholmassa

Tukholman poliisi tutkiin viime yönä tapahtunutta joukkoraiskausta, jossa mieshenkilö raiskattiin usean muun miehen voimin.

Teon kerrotaan tapahtuneen Gröndalissa asuinhuoneistossa. Mies oli päässyt tilanteesta pois ja hakeutui Slussenin metroasemalla vartijoiden juttusille klo 01.00 aikaan pyytäen heiltä apua.

Mies toimitettiin sairaalaan tutkimuksiin. Poliisin mukaan miehen antamat tiedot ovat uskottavia.

Polisen

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kanander
21.9.2020 14:03

Ja voimasuhteet 6-1?

Suomi Finland
Suomi Finland
21.9.2020 14:35

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006643168.html

”Kuudesluokkalaiset tekivät vakavan väkivallanteon Vantaalla – kouluun kutsuttiin ambulanssi”

Tietääkö kukaan, mistä tässä on kyse? Ruotsissa on jo esikuvia vaikka millä mitalla, joten onkohan sama meno siirtynyt nyt meille?

reijo
reijo
21.9.2020 14:42
Vastaa...  Suomi Finland

Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa, meniks se näin?

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
21.9.2020 16:03
Vastaa...  reijo

Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa.

1 vastaan 6
1 vastaan 6
21.9.2020 16:26
Vastaa...  Suomi Finland

Ilmeisesti monikulttuurinen oppilaitos helvetti. 11 vuotias vissiin vedetty tajuttomaksi. No kyllähän tuokin selviää aikanaan mistä oli kyse.

Vesa
Vesa
21.9.2020 16:32
Vastaa...  Suomi Finland

Tästä on murha-infossa juttua https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=30644

Pahoinpidellyn sisko kirjoittaa myös Facessa asiasta.

Kyseessä on ilmeisesti 5-6 kaveria, jotka kiusanneet suomalaispoikaa niin että on hermoromahduksen partaalla. 15.9. hänet oli kuristettu tajuttomaksi välitunnilla.

Huom! Joku voisi ottaa selvää, mitä tapahtui kesällä Vantaan Kuusijärvellä, kun sekin on painettu mediassa syrjään. Ilmeisesti lauma somalinuoria miltei hukutti suomalaisnuoren. Pääsi turvaan laiturin alle, mutta sitten alkoivat pomppia laiturilla niin että vasta sivusta hätiin tullut ihminen sai homman viime hetkellä loppumaan. Ei varsinaista BLM-kamaa, siksi hiljaisuus…

1 vastaan 6
1 vastaan 6
21.9.2020 17:13
Vastaa...  Vesa

Sama on kaivarin tappo hys hys.

Robin Hood
Robin Hood
21.9.2020 20:13
Vastaa...  1 vastaan 6

Kansalaisten turvatalkoot vaan pystyyn, koska ”vaitonaiset” ei muuta tee kuin kirjaavat rikosilmoituksia. Kyllä nekin sitten herää kun joku näyttää mallia.

Valitus ei nyt enää auta
Valitus ei nyt enää auta
22.9.2020 03:48
Vastaa...  Suomi Finland

Helsinkiläiset ja yleensä etelä-suomi ja paikkakunnat joihin on sijoitettu noita, saavat nyt nauttia monikulttuurisuuden hedelmistä. On myöhäistä alkaa katumaan hölmöjä päätöksiä. Olisi silloin pitänyt ilmaista mielipiteensä vaikka vaalien kautta, silloin asioille olisi vielä voinut tehdä jotain. Tulevaisuus on karmea niiden kersojen osalta joiden vanhemmat joutuvat laittamaan jälkikasvunsa noiden villi-ihmisten alkujen sekaan. Siihen ei auta kuin muutto rauhallisemmille paikkakunnille ja veikkaan että ainakin Helsingin kohtalo on ghettoutuminen noilla alueilla joissa on paljon maahanmuuttajia

Vesa
Vesa
21.9.2020 16:20

Miten helvetissä mies on joutunut tuohon seuraan? Onko myös itse ”nuorukainen”? Oliko tämä joku etninen sateenkaari-iltama vai normaali korttipeli-ilta? Voihan olla, että mies on alkuilllasta lauleskellut kuin J. Karjalainen ikään:

”Oi mikä ihana ilta, voi tapahtua mitä vaan… Hän tapaa monta ystävää, mutta toivoo, että tapais jonkun, joka olis vielä enemmän…”

Ja jälkikäteen ajatellut, että ei nyt sentään ehkä ”ihan mitä vaan” ja ihan noin ”monta ystävää”, ainakaan viittä äijää panemassa perseeseen…

keijo
keijo
21.9.2020 17:01
Vastaa...  Vesa

No mutta! hyh hyh,,
https://yle.fi/uutiset/3-11555747

Stevandet
Stevandet
21.9.2020 17:02

Olen ollut tekemisissä näiden ”Syyrialaisten perheiden” kanssa vuodesta 2014 ja niissä vastaanottokeskuksissa on tapahtunut useita joukkoraiskauksia, joissa uhreina on ollut myös keskuksissa asuneita miehiä ja poikia.

Esimerkiksi vartijat ovat joutuneet puuttumaan siihen, että noin esiteini ikäisiä poikia on yritetty viedä tajuttomana ns. miestenpuolelle raiskattaviksi.

Säälittävintä noissa on se, että tekijät ovat sitä mieltä, että uhri on homo ja joukkoraiskaajat ovat tosimiehiä.

Homokuningas
Homokuningas
21.9.2020 17:22
Vastaa...  Stevandet

Näin on! TOSIMIES työntää lerssinsä MIEHEN perseeseen, mutta sen perseen omistaja on ihan järkyttävä neitimäinen HOMO!!! Ihan loistavia noi muslimimiesten järkeilyt =) Normaalimies joka harrastaa seksiä toisten miesten kanssa tulee luultavasti rohkeasti ulos kaapista vaan ja se on sillä selvä, mutta eipä muslimihomo. Ja syykin on selvä, homothan pitää tappaa islamin mukaan.. joten ”muokataan ja mukaillaan” vähäsen koko konseptia niin että kuitenkin päästään homoilemaan ilman kuolemanpelkoa.

jääkäri
jääkäri
21.9.2020 21:28
Vastaa...  Admin Pt-media

Vankeinhoidosta eläköitynyt tuttava avautui taannoin työympäristönsä nykytilanteesta. Rankkaa juttua.
Hän ei varmasti ole ainoa joka on nähnyt turvapaikkapolitiikan karun todellisuuden, joten ihmeen vähän on näkynyt eläköityneiden poliisien, sosiaaliviranomaisten, opettajien yms. anonyymejä juttuja edes keskustelupalstoilla.
Itse ainakin tuntisin sellaisen suorastaan velvollisuudekseni Suomea puolustaneita veteraaneja kohtaan.

Valkosipuliukko
Valkosipuliukko
21.9.2020 17:21

Eivät he homoja ole, mutta tykkäävät kamalasti raiskaamisesta, ja naisten puutteessa käy melkein mikä tahansa.

Jotain sellaista vissiin
Jotain sellaista vissiin
22.9.2020 06:37
Vastaa...  Valkosipuliukko

Mutta ei ne heteroitaakaan oo. Jotain heterohomoja.

Daavidin poika
Daavidin poika
21.9.2020 17:27

Kyllä jumalauta pukkaa kovaa, ja raakaa tekstiä PT-median sivustolla, todella hyvä näin. Toivottavasti ihmiset ottaa opikseen nyt kun huomataan miten raaka, ja sairas Ruotsalainen yhteiskunta on.

spöken Palme
spöken Palme
21.9.2020 17:30

Tuo todistaa sen, että ruotsalainen Kansankoti on yhteiskunnallisen evoluution huipentuma. Se kykenee ottamaan huomaansa loputtomat määrät kurjuudessa eläneitä ihmisiä ja keskiluokkaistamaan heidät kiitollisiksi, suvaitsevaisiksi ja ahkeriksi hyvinvointiyhteiskunnan rakentajiksi. Muiden maiden pitäisi ottaa siitä oppia !

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
21.9.2020 18:02

Sairasta sakkia täällä Euroopassa nykyään.
Aaamen…

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
21.9.2020 18:54

1800-luvulla maahanmuuttaja James Finlayson perusti Tampereelle puuvillatehtaan. Tehtaan ansiosta puuvillakankaiden saatavuus parani ja hinta halpeni, jolloin myös vähävaraisemmilla alkoi olla niihin varaa. Finlaysonin puuvillatehdas oli merkittävä työnantaja Tampereella ja sen yhteydessä toimi myös tehtaalaisten lapsille tarkoitettu koulu.

Liekö uskoni tulevaisuuteen sitten heikko, mutta kauhean vakuuttunut en ole siitä, että joukkorausksukset, edes homoseksuaaliset, olisivat sellaisia innovaatioita, jotka pitkällä tähtäimellä toisivat yhteiskunnillemme mitään hyvää tai uuttakaan. Samaa ajattelen myös lasten hyväksikäytöstä, kunniaväkivallasta, eläinrääkkäyksestä, klaanirikollisuudesta ja vetelehtimisestä julkisissa tiloissa päivät pitkät.

XPS
XPS
21.9.2020 21:36

Mutta tekevät aivan tajuttoman hyvää riisiä!

Possu
Possu
22.9.2020 00:22

Mikäs niillä on ollessa hiilineutraalissa nolla energia monikulttuuritalossa?

Harry Lime
Harry Lime
22.9.2020 09:03

Tätä absurdia ”kehitystä” on luultavasti edistämässä sellaisia tahoja jotka hyötyvät tai elävät sodankäynnistä: aseteollisuus, ammusteollisuus, vallanvaihtajat, islamismi, avustusjärjestöt, jälleenrakennusklusteri jne.

kanander
22.9.2020 18:55

Unohditko Finlaysonin homolakanat homoikoni Touko Laaksosen piirustusten ollessa mallina? Meni firma boikottiin.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.9.2020 19:12
Vastaa...  kanander

No, mutta ei sellaisia ollut vielä 1800-luvulla. Eiköhän James Finlaysonin jälkeen ole omistaja ehtinyt vaihtua useampaankin kertaan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.9.2020 23:34

Vain rasisti voi ajatella, ettei jokainen muslimiraiskaaja ole Finlaysonin veroinen työllistäjä. Suklaatehtailijoita ne nyt ainakin ovat.

juha II
juha II
21.9.2020 23:32

”Miehen antamat tiedot olivat uskottavia.” Tuohonpa poliisin ”huolet” taisivat loppuakin.
Muistan ruotsalaisen elokuvan: ”Miestä ei voi raiskata!”

ELOkuvan sanoma oli voimakas ruotsalaisen feministinen sodan julistus sekä valkoista miestä (tosin ei silloin muita ollutkaan) halveksuva ja syyllistävä – kaiketi tietysti syystäkin – jossa suorastaan piehtaroitiin miehen pahuudessa naisia kohtaan.

Nythän raiskaukset eivät ole ollenkaan paheksuttavia tekoja syystä, että niihin syyllistyvät ,pääasiassa muslimit ja afrikkalaiset joilla on traumoja ja sekä kokevat joka päiväisessä elämässään vihamielisen valkoistaylivaltaa täynnä olevan yhteiskunnan luomaa katkeamatonta rasismia, joka julmuudessaan hakee natsi-Saksan synkimpiä tekoja!

Vastauksena elokuvaan: Miehen voi RAISKATA!!!

Saksassa afganistanilaiset koulupojat raiskasivat 10-vuotiaan saksalaisen koulutoverinsa matkalla kouluun! Oli varmaan ”kiva” kokemus” ja ”kohtaaminen” monikulttuurisen onnelan joka päiväisessä elämässä!

Kun muslimit ja afrikkalaiset lisääntyvät Suomessa haittamaahanmuuton myötä. Tälläiset tapaukset tulevat yleistymään täälläkin. Tämä on jo Helsingissä aivan mahdollista jo nyt. poliisin suhtautuminen näihinkin ”sattumuksiin” on yhtä pakoileva ja virkaheitto kuten naistenkin joukkoraiskaumksiin.

——————————————————————————————————–

11-vuotias hakattiin tajuttomaksi välitunnilla kauhujen koulussa Vantaalla21.9.2020 15:03Pekka Kemppainen6 Comments
Kytöpuiston koulussa Vantaalla tapahtui 15.09. väkivallanteko, joka kohdistui koulun oppilaaseen. Oppilas hakattiin tajuttomaksi, ja sekä ambulanssia että poliisia tarvittiin. Tapaus ei ole nykyoloissa poikkeuksellinen eikä harvinainen.
Video koululaisen pahoinpitelystä jaettiin someen, mahdollisesti reaaliajassa. Välitunnilla tapahtuneeseen yksitoistavuotiaan hakkaamiseen osallistui useita koulun oppilaita. Kytöpuiston koulua on aiemmin arvostelu mm. Vauva.net:ssä. Toisaalta Kytöpuiston koulu on saanut kiitosta monikulttuurisuuden onnistumisesta. Koulussa on 400 oppilasta. comment image

”Extra Uutiset” 21.9.2020.

Jari
Jari
23.9.2020 05:01

Vakava asia, silti mieleen puski oiskohan Ismo Leikolan stand up sketsi. Se oli homoista, ja siitä että täytyy kieltää, että jos ei kiellä niin ne on että hei toihan ei o sanonut mitään ja hyökkää panemaan.. Ruotsi hoitanee tämän aikuismaisesti niinkuin jenkeissä nyt tapahtuu toisen asian tiimoilta. Poliiseja ollaan ajamassa alas, määrärahoja leikataan, ja tilalle palkataan sosiaalityöntekijöitä. Jo nyt on alkanut hirveä itku kun poliisit eivät tule paikalle.