Pöllitty Yamaha R1 moottoripyörä, silmät auki

Kuvan Yamaha R1 moottoripyörä varastettiin lauantaina 5.9.2020 Tuusulan Halkivahasta parkkipaikalta. Pyörä oli rattilukossa ja pressun alla, mutta siitä huolimatta se vietiin pressuineen päivineen.

Pyörä on ollut siis reilu pari viikkoa jo kateissa. Luultavasti se liikkuu Etelä-Suomen alueella. Voidaan tietenkin vain arvailla pyörän kohtaloa, mutta on kaikista luultavimpaa, että pyörä on pöllitty varaosiksi tai huviajelua varten.

Tuntomerkkeinä on keltainen väri ja pyörän oma rekisteritunnus on ZT-97. Suomen kilvissä siis.

Pyörän omistaja muuan naispuolinen henkilö kertoo, että nyt on kyllä mieli pahoitettu ja hän toivoo saavansa pyörän takaisin. Pyörä oli hänelle henkireikä ja menopelin mukana lähti paljon hyviä muistoja.

Jos jollakulla on jotain vihjeitä, mistä tallista pyörää kannattaa käydä tsekkaamassa, niin poliisille voi ilmoittaa tai Pt-mediaan vinkkejä: ptmedia@pt-media.org.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
katuhaukka
katuhaukka
22.9.2020 01:22

Mikäli joku ajelee tuolla huviajelua, niin luulisi olevan helppo tunnistaa. Näyttää olevan alkuperäistä pidempi takahaarukka ja ohjaustankokin on korotettua mallia verrattuna alkuperäiseen.
Toivottavasti löytyy ja ehjänä.

h44
h44
22.9.2020 12:01

Varmaan jo purettuna Liettuassa ja osat eBayssa myynnissä. Esim. R1 moottorista saa 1000…2000€. GPS tracker olisi hyvä apu rosvojen paikallistamisessa.

zyndapp
zyndapp
23.9.2020 16:30
Vastaa...  h44

Gps jammerit varkailla, nykyään.