Uusi rasismikohu syntymässä Dingosta: Valkoiset tiikerit-biisi rasismia

Antifasistit ja rasisminvastustelijat ovat löytäneet taas rasismia. Tällä kertaa rasismikohun kohteeksi joutuu takavuosien meikäläisenkin lempibändi Dingo.

Tarkasti ottaen rasismia löytyy Dingon kappaleesta ”Valkoiset tiikerit”, jossa biisi alkaa jonkinlaisella arabiankielisellä jollotuksella.

Valkoiset tiikerit-biisi on Dingon lp-levyltä Kerjäläisten valtakunta, joka julkaistiin vuonna 1985. Itse biisissä ja sen sanoituksissa ei ole mitään ”rasismiin” viittaavaa, edes mitään sellaista, jota voisi tulkita rasismiksi. Biisi on lähinnä harmiton nykymittapuun mukaan iskelmä.

Niin ikään Nipa Neumannista eli Pertti Niemisestä tuskin kukaan voi sanoa edes kännispäissään, että Neumann olisi millään asteikolla rasisti. Päinvastoin.

Nykypäivän rasismin_vastustelija_jorkeille ko. Dingon levy on varmasti kipeä paikka. Ensinnäkin tietenkin biisin alkuun sijoitettu arabiankielinen laulun pätkä. Toiseksi, levyn syntyyn vaikutti bändin reissu Marokkoon, josta Neumann musiikkijäbänä sai vaikutteita.

Levyn kannessakin on arabiankielisellä tekstillä ”Kerjäläisten valtakunta”. Levyn julkaisuvuonna 1985 esim. Suosikki-lehti julkaisi paljon juttuja ja kuvia Dingon matkasta Marokkoon. Neumannia ja bändiä kuvattiin kameleiden kanssa, heillä oli päässään marokkolaisia perinnevaatteita ja -hattuja ja yleisesti Dingo promosi levyään juuri tuollaisella hieman orientoituvalla meiningillä. Jos joku nykypäivänä joku bändi edes uskaltaisi ajatella jotain viatonta ja harmitonta ”arabitunnelmaa” kameleineen imagoonsa, niin bändi teilattaisiin alta aikayksikön.

Nyt kun asia tuli esille, niin on oikeasti ihme, että miten Dingo on säästynyt joutumasta nykypäivän rasisminvastustelijoiden hampaisiin.

https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=60&t=729313&sid=d3f29fb56f37aec21fa4a3fda7e09ff5

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
MikäVitsiPuuPäät
MikäVitsiPuuPäät
21.9.2020 12:06

Minusta Humppaveikkojen ”Oi Alaskan sä tyttö tumma” pitäisi myöskin syynätä tarkkaan.

Übersturm
Übersturm
21.9.2020 13:26

Kukas vielä muistaakaan Kake Singers:n ”Me halutaan olla neekereitä” biisin. Loistavaa poppiahan se on ja sanatkin on asiaa! Kunhan suvakkolauma keksii arkistojen kätköistä tuon biisin, niin hallitus kaatuu. Niinistönkin on erottava ja polvillaan rukoiltava kaiken maan papu-ukkeleilta anteeksiantoa.

Naurettavaa touhua
Naurettavaa touhua
21.9.2020 13:49

Joo. Entäpä eppu normaali ja afrikka, sarvikuonojen maa?

Et ole mielesi
Et ole mielesi
21.9.2020 12:12

Kysymys ei ole mistään rasismin kitkemisestä tai vastustelusta vaan hämmennyksen aikaansaamisesta. Ihmisten kääntämisestä toisiaan vastaan. Hajoita ja hallitse viritelmä joka ei toimi enää samoin kuin ennen. Koulutetut Marxistit ovat tämän kaiken takana ja tulevat päälle (epätoivon takia) täydellä höyryllä.

Mukaan saadaan sitten myös se ”yksinkertaisempi” aines joka on helposti ohjattavissa. Ilmeisesti tuolla PIF-sivulla on kerääntynyt paljon sellaisia jotka aidosti luulevat tekevänsä hyvää.

pöö !!!
pöö !!!
21.9.2020 12:27
Vastaa...  Et ole mielesi

Juuri niin. Suvaitsevainen yhteiskunta tekee ihmisistä säikkyjä pehmopupuja, jotka on helppo jallittaa puolustuskannalle syyttämällä heitä ihan mistä vaan.

Minä
Minä
21.9.2020 18:06
Vastaa...  Et ole mielesi

Aivan. Koko homma on puhtaasti kulttuurimarxismin oppeihin perustuva yhteiskunnan hajottamisoperaatio.

Kulttuurimarxismi syntyi, kun Leninin aikoihin 20-luvulla pohtivat Moskovassa, että miksi länsimaissa eivät työläiset yhtyneet kommunistiseen vallankumoukseen. keksivät syyn siitä, että uskonto ja länsimaiset arvot olivat liian vahvoja koossa pitäviä voimia, eikä työläinenkään ollut tarpeeksi kurjassa asemassa.

Siksipä he vaihtoivat vastakkainasettelun pohjaksi työläiset-porvaririistäjät vastakkaiasettelun sijaan vähemmistöt-enemmistö vastakkainasettelun. Siitä se jatkoi kehittymistään ja kaikki nämä syyttelyt mistä milloinkin ovat juuri kulttuurimarxismiin perustuvaa tarkoituksellista länsimaisen yhteiskunnan repimistä ja kaatamista.

Myöhemmin se porukka oli läntisessä Euroopassa ja Amerikoissakin, mutta sijoittui lopulta Frankfurtiin ja tuli tunnetuksi Frankfurtin koulukuntana. Heidän ihan julkisista kirjoituksistaan voi lukea, miten ja mitä ajavat takaa. Yksi heistä puhuikin, että ajamme länsimaiset ihmiset täysin sekopäiksi.

Ei tarvitse kuin katsoa kulttuurimarxismin oppeihin ja vihervassujen sekä muiden itseään suvaitsevaisina markkinoivien touhuihin, niin huomaa niiden olevan täysin yhteneväisiä. Tätä tuskin moni suvaitsevainen edes tietää. Siksipä he eivät tajua olevansa hyvin huonojen voimien hyödyllisiä idiootteja. Kaikkea muuta kuin hyviä ihmisiä.

Last edited 5 months ago by Minä
T
T
21.9.2020 12:47

Mikäpä ei olisi rasismia nykyään…

pöh
pöh
21.9.2020 12:52

Kyllä tuokin kelpaa syyksi lähteä kaupungille rikkomaan paikkoja.

hieno homma
hieno homma
21.9.2020 13:58

Olen aina tiennyt notta nuo piffiläiset ja Rasmus mukaanlukien ovat yhteiskunnan pohjasakkaa….. Ne vähä-älyiset eivät ikävä kyllä ymmärrä jälkeenjääneisyyttään, liuotteet ovat tehneet tehtävänsä 🤔

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
21.9.2020 14:08

Onko tää nyt sitä kulttuurista omimista vai mikä tuossa on vikana?! Luulisi heidän olevan innoissaan, että impivaaralaiset on saaneet kuulla marokkolaista jollotusta jo vuosikymmeniä sitten. Seuraavaksi nuo kajahtaneet käyvät sitten Stingin kimppuun Desert rose -kappaleen takia. ”I dream of rain eleieleee…”

Kisko Kid
Kisko Kid
21.9.2020 14:40

Kyllä sitä nyt ollaan niin N….että …. Kansanedustaja Mikko Alatalon kappale. Sleepy Sleepers Hottentotti, Irwin M.takuono ja Lakupe..e, Juice Leskinen Mussoliini Perusdiini… joo o ?

hieno homma
hieno homma
21.9.2020 17:44
Vastaa...  Kisko Kid

Poru nousisi myös mestarin kipaleesta kun Allah saapuu kaupunkiin, siitä sitä sitten itkuvirttä väännettäisiin suvakkisikojen piireissä 🤣😭

Minä
Minä
21.9.2020 18:12
Vastaa...  hieno homma

Se voi olla suvakeille vaikea paikka, se Juicen ”Kun Allah saapuu kaupunkiin”, koska se on aika hyvin toteutunutkin. Oli ikään kuin ennustus, vaikka ei Juice ehkä sitä niin ajatellut..

hieno homma
hieno homma
21.9.2020 20:54
Vastaa...  Minä

Tuskin suvakit tulevat koskaan selviämään siitä järkyttävästä mielipahasta jonka tämä kappale on niille aiheuttanut ja musut julistavat fatwan 😫

Islam on rakkau
Islam on rakkau
21.9.2020 14:43

Kaikki joukolla polttamaan Dingo levyjä torille!!!! Samalla Neumann kivitetääääään!!!!!!!!!

Rasistimaisesti sillattii
Rasistimaisesti sillattii
21.9.2020 14:45

Minä vihaan muslimeita. Haistakaa paska.

GLGL
GLGL
21.9.2020 15:59

Tulee olemaan yhteiskunnalle kova ponnistus terapioida tuo antifa-porukka siihen kuntoon, että ovat jollakin tavalla soviettavissa normaaliin kollektiiviin. Joku voi oikeasti kysyä, että kannattaako edes yrittää.

hieno homma
hieno homma
21.9.2020 17:47
Vastaa...  GLGL

Ei niille terapiat auta, kivilouhokselle vaan moiset kiviä käsin murskaamaan sepeliksi….

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
21.9.2020 16:18

Mites tuo vanhemman valtiopäivämiehen Mikko Alatalon ”Hiekkaa, arabeja ja B-oikeudet”?

Bongo
Bongo
21.9.2020 17:26

Kohta salmiakkikin on rasismia ja se pitää värjätä valkoiseksi! Eiku hetkinen, sittenhän se on jotain white power kamaa.. Vaaleenpunaista lakritsaa kauppoihin!! Sukupuolineutraalia antifasisti karkkia kaikille!! Minä odotan innolla sisällissotaa, silloin teille saatanan hulluille Dingot näytetään.

hieno homma
hieno homma
21.9.2020 17:52
Vastaa...  Bongo

Minulla on KTM motskarissa White Power iskarit, liekkö tuo oikein kammottavaa rasismia? On muuten laadukkaat iskarit, tehdäänköhän black power lskunvaimentimia…. ovatkohan ne hyviä?

Bongo
Bongo
21.9.2020 18:02
Vastaa...  hieno homma

Black power iskarit ovat rasismia koska ottavat iskuja vastaan, sillai symbolisesti alistuvaisesti ja sehän ei tasan käy!

hieno homma
hieno homma
21.9.2020 18:28
Vastaa...  Bongo

🤣 👍

örkki
örkki
21.9.2020 19:47
Vastaa...  Bongo

100% salmiakki eli ammoniumkloridi on muuten valkoista ja aika tujua tavaraa… mutta ilmeisesti värjätty rasistisista syistä mustaksi.

Bongo
Bongo
22.9.2020 08:49
Vastaa...  örkki

Tämä viharikos pitää ottaa eduskunnan käsittelyyn!!!! Samalla vaadin selvityksiä miksi autojen ja moottoripyörien renkaat, sekä asvalttitiet ovat mustia!!! Nyt rupesi heikottamaan, oivalsin että olen ultra-rasistisesti nauttinut ruskeaa kahvia jo vuosikymmeniä!!!!???? Ja siitä aasinsilta: MIKSI PERSEESTÄNI TULEE RUSKEAA PASKAA!!!!?????? KUKA ON TÄSTÄ VASTUUSSA!!!!!!!!??????

hieno homma
hieno homma
22.9.2020 21:41
Vastaa...  Bongo

Niin ja ohituskieltoviivat maalataan rasistisesti valkoisella värillä, se on mielestäni kammottavaa rasismia jos mikä 🤔

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
21.9.2020 17:58

MV??!! Pastori ei ainakaan luovu Noimanin renkuttamisesta tämän kuultuani. Päinvastoin kuuntelen autiotaloa kohta c-kasetiltakin täysillä,- ja ”jokapäivä ja joka ikinen yö”.
Olisi mielenkiintoista selvittää mikä noiden ihmisten latvoissa oikein vippaa ja kuka niiden latvat on saanut noin täyteen kakkaa, että korvien välissä lähinnä vain lotisee 24/7.
Aaamen…

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
21.9.2020 19:07

Vastaavasti tulee arabialaisia pop-muusikoita kieltää käyttämästä sähkökitaraa, kosketinsoittimia, syntetisaattoreita ja rumpusettejä, koska nämä on kehitetty lännessä.

Mummeli 62
Mummeli 62
21.9.2020 19:11

Voi hyvää päivää!!!! Sitä oikein hakemalla haetaan että mistä vielä vois mielesä pahoittaa…

Aappa
Aappa
21.9.2020 19:46

Sikäli huvittavaa, että Dingo oli juuri sellainen yhtye, jota juntit ja rasistit vihasivat – ja jota punkinfinlandin pikkutytöt ja -pojat olisivat imitoineet ja fanittaneet hysteerisesti.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.9.2020 19:19
Vastaa...  Aappa

Muistelen, ettei Dingoa tai Yö-yhtyettä pidetty oikeana punkkina, vaan vähän popahtavana ja kiiltokuvamaisena. Oikea punk oli jotain, jota suurelle yleisölle tuntemattomat bändit soittivat graffitein töhrityissä underground-pubeissa tai vallatuissa taloissa. Dingo ja Yö tahkosivat levy-yhtöille rahaa, mikä ei kuulunut punk-henkeen.

Aappa
Aappa
22.9.2020 22:47

En tiedä eroaako punk pohjimmiltaan teinityttöjen potemasta maailmantuskasta. Aika nopeasti siitäkin tuli lähinnä nuorten muoti-ilmiö siinä missä rasvaletit sun muut. Pointtini oli, että Dingo oli ehtaa suvakkikamaa ja kyseisen levyn etnoilu pelkästään positiivisesti väreilevää.

juha II
juha II
21.9.2020 23:37

Suomi ei ole enää jäljessä Ruotsista yhtään!

Joutilaita työnvieroksujia on paljon kun on aikaa käydä läpi lähimenneisyyttä täiharavan kanssa!!!

Menisivät töihin ja tekisivät jotain hyödyllistä!!!!

Näin on
Näin on
22.9.2020 03:52

Nuo porukat eivät käy kaikilla pytyillä, joten vitut heidän mielipiteistään. Omasta sanavarstosta ei häviä mikään ja tuon sen myös julki ja jos joku tulee huomauttamaan, tulee pataan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.9.2020 09:31

Kerjäläisten valtakuntaan pääsee kaarnalaivalla vaan. Ja kukas niitä veistää, ellei pakolainen. Eli Suomesta ei saada **ton köyhää maata ilman muslimeja. Kyyllä nyt on rasismin ruma varjo langennut yllemme.

Jones
Jones
22.9.2020 11:04

Kyse ei ole millääntavalla rasismista, vaan siitä että siirtolaiset haluavat alistaa kantaväestön. Näin kantaväestö laitetaan nöyrtymään ja tekemään sitä mitä siirtolaiset haluavat.

maiju
maiju
22.9.2020 11:38

itse oon tykännyt pienestä muksusta saakka dingosta ja en ole huomannut heidän biiseissä rasismia.

Särmääjä
Särmääjä
22.9.2020 13:00

Suvakit on vaan yksinkertasesti mielisairaita.

Loivanen
Loivanen
23.9.2020 15:02

Täytyy myöntää kun pelaan Biljardia teke aina pahaa kun lyön 8 palloa,