Tommie Lindhin murhaoikeudenkäynti alkaa tänään

Tänään alkaa oikeudenkäynti 23-vuotiasta afrikkalaista vastaan, jossa häntä syytetään 19-vuotiaan Tommie Lindhin murhasta Härnösandissa keväällä. Syytekirjelmän mukaan syytteinä on murhan lisäksi murhan yritys, törkeä raiskaus, raiskaus ja laiton uhkaus.

Tapahtuma on saanut suurta huomiota, sillä väitteiden mukaan Lindh olisi estänyt meneillään olevan raiskauksen. Tästä suivaantuneena syytetty olisi tuikannut Lindhiä puukolla. Hän menehtyi saamiinsa vammoihin.

Tapahtumien kulussa on kuitenkin epäselvyyttä. Syyttäjä on tullut julkisuuteen kertoen, että Lindh ei pysäyttänyt meneillään olevaa raiskausta. Kuitenkin 23-vuotiasta epäillään samassa istunnossa raiskauksesta. Aamuyön tuntien aikana huoneistossa, jossa murha tapahtui, siis tehtiin jonkinlaisia seksuaalirikoksia joka tapauksessa.

Mahdollisesti Lindh oli riitaantunut afrikaanon kanssa jostain seksuaalirikoksiin liittyvässä asiassa. Afrikaano on aiemminkin ollut tuomiolla seksuaalirikoksista.

Tapahtuma on saanut valtamediassa kummallisia reaktioita. Tommie Lindhin tiedettiin jollain tapaa olleen yhteydessä Ruotsin Vastarintaliikkeeseen, mutta tiettävästi hän ei kuitenkaan ollut mikään vakiojäsen. Missään ei ole tullut esille, että murhalla olisi jotain yhteyttä vaikkapa Lindhin ”rasistisiin” lausuntoihin afrikaanoa kohtaan. Päinvastoin he ovat olleet jonkinlaisia tuttavia tai tuttavan tuttavia, sillä murha tapahtui Lindhin omassa asunnossa.

Media yritti teon jälkeen vinksauttaa murhaan jonkinlaisen jos ei nyt ihan hyväksyttävän aspektin, niin ainakin se yritti käyttää Vastarintaliikettä eräänlaisena lyömäaseena Lindhiä vastaan. Mediohin marssitettiin mm. Lindhin vanhemmat, jotka kertoivat, että eivät hyväksy rasismia ja Vastarintaliikkeen toimintaa.

Ihan kuin Vastarintaliikkeellä ja Lindhin ajatuksilla olisi jokin hyväksyttävä motiivi murhaan.

Joka tapauksessa ruotsalaisten turvapaikka-aktivistien keskustelupalstoilla murha otettiin vastaan ilouutisena.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta makkara

Turvapaikka-aktivistit. Siinäpä porukka, joka rakastaa toiseutta niin syvästi, että tekeepä toisteus mitä hyvänsä, on hän aina sankari ja valkoinen heteromies pelkkä alhainen rasistikonna.

FIXIT

Kansanäänestyksen järjestäminen EU:n elpymispaketista – kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7224

kanander

Vanhemmat saisivat hävetä, jos edes epäsuorasti hyväksyvät poikansa surmaamisen.

abdi nuur

”Joka tapauksessa ruotsalaisten turvapaikka-aktivistien keskustelupalstoilla murha otettiin vastaan ilouutisena.” on tää sairas maailma.. .

juha II

Samallaista suvakkien ja valtamedian / ruotsalaisvihamielisen yhteiskunnan suotamaa tuubaa kuin täällä Suomessakin, jos tapaukseen liittyy ”hyvät ihmiset” / rotumuukalinen machette veitsen kanssa kontra ent. Pohjoimaisen Vastarintaliikkeen / Odinien jäsen!!

Eli likasanko-journalismia poliittisesti asennoituvaa tyypillilisesti ”höystettynä” kommunistisella kaksoistandardeilla, mitä myös Suomen demla käyttää vääryys istunnoissaan.

Sillä ei ole merkitystä MINKÄ rikoksen tekee, vaan sillä KUKA sen tekee!!!

Sekunda Hurri

Onko paavolla tietoa, miten monta käsittelypäivää on tiedossa?
Olen tässä melko lähellä ja mietin kannattaisiko mennä seuraamaan käsittelyä.

Kaano kuin kaano

Afrikaanosta on jo kuva Samnytt’ issä:

https://samnytt.se/bekraftat-tommie-mordades-nar-sudanesisk-sexbrottsling-genomforde-valdtakt-kan-inte-utvisas/

Kuva oli pikselöimäton alussa. Sudanlainen multirikollinen. Ilkeän näköinen. Ei hyvää seuraa kenellekään.

Woah

Kiikerit vapautetaan ja saavat vielä tuntuvat korvaukset, koska heihin on kohdistunut rasismia. Suomessahan sarjamurhaaja kaksoset saivat tuntuvat korvaukset valtiolta kun heitä pidettiin aiheettomasti vangittuina ja vielä syytettiin. Tästä on tullut pohjoismaissa normaali tapa, kultamunia ei saa syyttää mistään ja voi vain arvailla mitä tapahtuu kun viidakkorumpu lyö ja sana leviää.

Huono keeneripalvelu

Minulle toimitti eilen somppu tavaraa. Ajoi väärään paikkaan kolme kertaa ja oli sitten MINULLE vihainen vaikka toimitusaitossa on GPS ja sompulla selvä osoite minne ajaa.

Valitse seurasi, seuraavaa tilaisuutta ei ehkä ole

Miksi Tommie vapaaehtoisesti on samassa huoneistossa kuin joku saatanan sudanilainen?
Mikseivät heittäneet koko tyyppiä ulos, soittaneet poliisia paikalle?

Ei matujen kanssa voi bailata ilman että puukko luikahtaa esille ennemmin tai myöhemmin. Pitäisi se jo tajuta!!!