Ylva Johansson jatkaa kovia puheita: ”Eurooppa tarvii maahanmuuttajia!”

EU-komissaari sosiaalidemokraattisen puolueen Ylva Johansson jatkaa kovia puheitaan, että Eurooppa tarvitsee maahanmuuttajia. Asia tuli taas kerran esille komissaariossa pitämässään puheessa, jota on kiitelty paljon.

Alla Ylva Johanssonin puhe torstailta, pari minuuttia ja englanniksi.

 

Torstain istunnossa Johansson kertoi, että Eurooppa tarvitsee maahanmuuttajia. Tällä hän tietenkin tarkoitti kolmansista maista tulevia pakolaisia, sillä seuraavassa lauseessa hän kertoi, että tulijoille pitää nyt viimeistään laittaa pystyyn laillisia reittejä Eurooppaan.

– Maahanmuutto on normaali asia, maahanmuuttoa on aina ollut ja sitä tulee aina olemaan. Maahanmuutto on tehnyt maanosastamme [Euroopasta] niin menestyksekkään kuin se nyt on, Johansson paukutti ja jatkoi:

– Meillä on nyt paljon maahanmuuttoa Eurooppaan ja se on juuri sitä mitä me tarvitsemme. Me tarvitsemme nämä ihmiset, sillä me [eurooppalaiset] ovat vanheneva kansa.

Edelleen Johansson kertoi, että Euroopan ei pidä nyt vähentää maahanmuuttoa, sillä se tarkoittaisi samalla sitä, että eurooppalaiset auttaisivat vähempi ihmisiä.

– Nämä raukkaparat ovat maksaneet suuria summia ihmissalakuljettajille ja ovat matkalla olleet hengenvaarassa… kaikilla on oikeus saada jäädä [Eurooppaan], he tulevat olemaan osa yhteiskuntiamme. Me tarvitsemme maahanmuuttajia ja meidän pitää ottaa vastuu pakolaisista, Johansson kertoi.

 


 

Ylva Johansson on vanhan koulukunnan turvapaikkamaahanmuuton puolestapuhujia. Hän on suurelle yleisölle ehkä hieman tuntemattomampi, mutta kuuluu Ruotsin top-listalle kun listataan myönteistä suhtautumista kolmansista maista tuleviin tulijoihin.

Johansson käyttää aina samaa retoriikkaa: tulijat ovat kovia kokeneita reppanoita, joilla on monenlaista traumaa. Heidän oikeutensa on saada saada loppuelämän kestävä oleskelulupa. Länsimaalaiset ovat vastuussa näistä ihmisistä. Samassa lauseessa voidaan puhua yhtä aikaa reppanoista turvapaikanhakijoista, työperäisestä maahanmuutosta ja vanhenevasta eurooppalaisesta väestöstä.

62 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
KIB
KIB
14.10.2020 21:25

Vaikeaa sanoa tarkemmin,tuntematta tapausta..Onko hyväuskoinen hölmö,vai mukana väestönvaihdossa?Olipa miten vaan,tuollaista ei kukaan tarvitse.

Juha 06
Juha 06
26.9.2020 23:43

Ylva puhuu vain vuorosanojaan mitä on ylemmät tahot kirjoittaneet. Tuskin on mitenkään erityisen pätevä ja kauas näkevä muutenkaan. En kuitenkaan usko että on niin kertakaikkisen sinisilmäinen ja yltiöhöveli, ettei näkisi ja ymmärtäisi maansa tilannetta kun se on jatkuvasti esillä ja varmasti kansalaisilta tulee kirjelmää hänelle tasaiseen tahtiin.

Huolestuttavinta on se että nämä maahanvyöryn kannattajat eivät olekaan vain hyödyllisiä idiootteja vaan jos he todella tietävät missä mennään ja mikä on lopputulema ja silti ovat sitä tukemassa…

W.Palmu
W.Palmu
26.9.2020 20:50

Sekopää Ylva voisi selittää, niin että euroopan kansalaisetkin sen ymmärtäisivät, että mihin vittuun eurooppa noita siirtolaisia tarvitsee, kun ei ne tänne ainakaan töitä ole tulleet tekemään, eivätkä tule niitä tulevaisuudessakaan tekemään.

Onko Ylva sitä mieltä, että eurooppa tarvitsee siirtolaisia työllistämään euroopan poliisivoimia sekä oikeusjärjestelmää, jotka ovat jo nyt ylityöllistettyjä, näiden rikoksia tekevien siirtolaisten tulon myötä.

Jos ei Ylva istuisi norsunluutornissaan, ja kulkisi ilman henkivartijoita pitkin oman kylänsä raitteja, niin taatusti olisi saanut jo oman osansa, maahanmuuttajien mukanaan tuomista kulttuuririkkauksista.

Sitä voisi jopa melkeinpä toivoa.

Kaikki Sisarukset myös Suomeen ja Ruotsiin!
Kaikki Sisarukset myös Suomeen ja Ruotsiin!
26.9.2020 17:23

Unohdit kertoa Paavo että YJ haluaa että turhapaikanhakijat sijoitetaan ensisijassa maihin joissa heillä jo ennestään on sukulaisia, esim. sisaruksia.

Voi sitä riemun ja onnen määrää kun 20 siskoa ja veljeä Sandalistanista saavat myös luvan tulla kraanaa vääntämään.

Heheee
Heheee
26.9.2020 15:51

Vulva kostui ja sinooperi virtasi kun leidi kertoi lähimmäisien hädässä, niitä nuorista kovakaluisista pojista joilla piisaa intoa.. Lienee koti arabi paneskellut muitakin sillä aikaa…

Jones
Jones
26.9.2020 11:24

Eivät he mitään maksa salakuljettajille. Uskon hyvin vahvasti, että ne tarinat keksitään vain siksi, että saataisiin ruinattua nuo rahat sitten valtioilta, joihin he jäävät. Esimerkiksi jos joku sanoo lainanneensa vaikkapa 30 000 euroa mafialta, että pääsisi vaikkapa Suomeen. Sitten kun hän saa oleskeluluvan, niin ruinaa tuon rahan Suomen valtiolta, väittämällä että mafia tappaa hänen perheensä, ellei hän maksa tuota 30 000 euroa takaisin. Niinpä ehkä Suomen valtio kaikessa hiljasuudessa antaa rahat siirtolaiselle, joka nauraa partaansa:” Että olivatpa tyhmiä kun uskoivat ja antoivat rahat”. Sitäpaitsi näiden siirtolaisten matkat maksavat jo nyt veronmaksajat, jos valtiot antavat rahaa juutalaisten pakolaisjärjestö HIAS:kselle, kuten vahvasti epäilen.
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

He matkustavat mukavasti, yöpyvät hotelleissa ja syövät ravintoloissa. Kärsimyskertomukset ovat vain propagandaa.

Suomimies
Suomimies
26.9.2020 11:22

Kunpa ne tulijat olisivat ahkeria ja sopeutuva vietnamilaista ja thaimaalaisia, mutta kun ne on islaminuskoisia.

Ei snaijaa
Ei snaijaa
26.9.2020 14:24
Vastaa...  Suomimies

Mihin niitäkään tarvitaan?

Irina
Irina
26.9.2020 10:17

Maahanmuuttajia ei pidä käsitellä homogeenisenä ryhmänä, vaan muuttajissa on eroja. Toiset ovat hyödyksi yhteiskunnalle ja toiset ovat pelkästään rasite. Suomeen jostain syystä rahdataan näitä rasitteeksi laskettavia.
Maahanmuuton perusteeksi väestön ikääntyminen on heikko. Kyllä oma väestö alkaa lisääntyä, kunhan olosuhteet muutetaan sille edulliseksi.

Ei snaijaa
Ei snaijaa
26.9.2020 14:25
Vastaa...  Irina

Kun me ei tarvita tänne leivästä kilpailemaan ketään.

Ike
Ike
5.10.2020 13:43
Vastaa...  Irina

👍

Lisää rikollisia tarvitaan, sanoo valrossi
Lisää rikollisia tarvitaan, sanoo valrossi
26.9.2020 08:51

Rinkebyn poliisi aloittaa rikosten enneltaehkäisytyön KUUSIVUOTIAIDEN esikoululasten parissa.

On pakko koska 7-8v. matukakrut ovat jo täysverisiä tekijöitä. (Svenska Dagbladet)

Ylva: ”3 milj. pakolaista saatiin ja hyvin meni!”
Ylva: ”3 milj. pakolaista saatiin ja hyvin meni!”
26.9.2020 08:15

Ylva tekee parhaansa jotta koko Eurooppa saataisiin tuhottua mahdollisimman nopeasti huolimatta mitä poliisi sanoo, kuten Göteborgissa:

”Poliisi varoittaa (tiedustelupalvelun raportissa) toistuvista yhteenotoista etnisten huumeverkostojen välillä. Huumeverkostot koostuvat afganistanilaisista, syyrialaisista ja somalialaisista nuorista pakolaisista.”

”Polisen varnar i en underrättelserapport för återkommande sammandrabbningar mellan etniskt baserade narkotikanätverk med unga flyktingar från Afghanistan, Syrien och Somalia.”(Expressen tänään)

Ei snaijaa
Ei snaijaa
26.9.2020 07:38

Suomi mitään työvoimaa kaipaa.

Ainoa keino selviytyä olisi siirtää koko Suomi leudolle ilmastovyöhykkeelle, niin kulupottimme pienenisi niin että pystyisimme kilpailemaan globaaleilla markkinoilla.

Olemme hävinneet palkkakilpailussa, emme pysty tuottamaan hyödykkeitä maailmanmarkkinoille kilpailukykyiseen hintaan.

Kauko-Itä jyrää.

Pikkuhiljaa Suomi ja suomalaiset katoavat, porukka muuttaa pois täältä ja sulautuu muihin väestöihin, suomalaisuutta on kohta enää historiankirjoissa.

Työ pitää tehdä itse
Työ pitää tehdä itse
26.9.2020 08:27
Vastaa...  Ei snaijaa

Miksi typerä Suomi ostaa laivoja Kiinasta sen sijaan että rakentaisi ne itse?

Miksi typerä Tukholma tilasi Slussenin uuden sillan Kiinasta?
Siltaa raahattiin Kiinasta kuukausikaupalla pitkin maailman meriä järkyttävillä kustannuksilla ja päästöillä. Portugalin edustalla oli pientä toivoa että se uppoaisi syvyyksiin koko paska mutta valitettavasti ei.

Ike
Ike
5.10.2020 13:41

Viittaan edelliseen kommenttiini.

Ike
Ike
5.10.2020 13:41
Vastaa...  Ei snaijaa

Pystymme kyllä tuottamaan mutta punavihreä hallitus ei anna siihen mahdollisuutta.

Gated Community
Gated Community
26.9.2020 06:05

Erittäin vaarallista ja typerää mennä lörpöttelemään että Eurooppa tarvitsee luku-, kirjoitus- ja laskutaidottomia tolvanoita kun Euroopassa on valtava työttömyys. Montako miljoonaa on työttömänä?

Taitaa tälle EUnpilaajalle riittää kun matut osaavat ruksata sossut äänestyskuponkin?
Kun Eurooppa on muuttunut asuinkelvottomaksi ottavat ylvat ja stefanit ja fredrikit rahansa ja häipyvät veroparatiiseihinsa, vartioitujen muurien taakse.

Woah
Woah
26.9.2020 03:46

Varmaan työtätekeviä, mutta pitää erottaa se että Eurooppa ei tarvitse kouluttamatonta Afrikan ja Lähi-idän pohjasakkaa, pääasiassa nuoria miehiä jotka loisivat veronmaksajien kustannuksella loppuelämänsä ja varsinkaan äärimuslimeja, siinä on vissi ero maahanmuuton ja maahanmuuton välillä. Tuolla akalla alapää ohjaa järjen käyttöä ja saattaa olla oma koti afgaani tai lähi-itäläinen.

Ike
Ike
5.10.2020 13:37
Vastaa...  Woah

Muistankohan oikein mutta EU taisi ehdottaa että vastaanottava maa saisi 10 000 euroa vastaanotetusta ”pakolaisesta”. Nk. pakolainen maksaa suomelle noin miljoonan elinkaarikustannuksena. Aika samanlaista laskuoppia kun se että kun Suomi ottaa osaa Koronapakettiin niin se saa 3,2 miljardia euroa EU:lta. Ei vain muistettu sanoa että maksaa kaksinkertaisen määrän EU:lle Joten emme saa mitään vaan maksamme 3,2 miljardia, anteeksi jos summa heittää jonkun sata miljoonaa mutta se ei ole olennaista. Meillä ei koskaan ole minun elinaikanani näin kyvytöntä ja talousasioista tietämätöntä hallitusta. Jos emme vaaleissa saa SDP:tä ja Keskustaa sukeltamaan kannatuksessa valmistautukaa pahimpaan. Olisikohan korkea aika ottaa tuo Suomen hyvä koulutus käyttöön.

Last edited 11 months ago by Ike
Kahjua menoa
Kahjua menoa
26.9.2020 01:45

Moni ongelma hoituisi lobotomialla ja eläkkeellä (kansaneläke tuollekin)

juha II
juha II
26.9.2020 00:41

Tyypillinen EU-byrokraatti ja sosiaalidemokraattinen hanhi, jolla ei ole aivoja tai edes halua ymmärtääb tai tuntea minkäänlaista huolta Euroopan alkuperäiskansojen elämänlaadun ja sentulevaisuuden puolesta!

Varmasti jokseenkin samoilla hetkillä kuin tuo rääppä silmä piti ylevää elitististäb ja omahyväistä puhettaan. Ranskassa islamisti terroristi viilteli kolmea ihmistä machette veitsellä hengenvaarallisesti!

Kyseinen hirvitys (Ylva Johansson) on tarkoituksella valittu virkaansa, koska hän jakaa samanlaisen edesvastuuttoman psykopaattisen luonteen kuin Saksan Liittokansleri Angela Merkel ja Euroopanb komission presidentillä Ursula von der Leyen:illä.
Nämä naiset tuhovat kokon Euroopan sellaisena kehittyneenä ja modernina mantereena kuin se tähän asti on tunnettu. Saman tekee Suomelle San na Marinin hallitus silmät kirkkaina ja innosta palavina. Ja siinä tulee vielä ”palamaan” paljon muutakin!!!

Ike
Ike
5.10.2020 13:28
Vastaa...  juha II

Olet oikeassa. Olen sitä mieltä että suuri osa poliitikoista on psykopaatteja, eivät kaikki. Sehän tässä äänestämisessä on haastavaa. Psykopaatit ovat hyviä manipuloimaan ja pätevät toissijaisilla faktoilla, tai näennäisillä. Siksi aika moni nuori lankeaa tuohon vihervasemmiston ansaan.

Göran Bakbulle af Mellanben
Göran Bakbulle af Mellanben
25.9.2020 20:22

Ska du lova att Ylva sitter över sin ansikte ? Ojojojojoi……… akta flatulens.

Joku
Joku
25.9.2020 19:55

Mä tein kai lottorivini väärin
Kun aivan viimeisillä rahoilla
Sain vain pienen oluen
Kun istuin tiskillä paljain säärin
hexornat piiritti aikeilla pahoilla
Mä näyttelin, että luen
Mut ei se alkanut pänniin
Kun mietin afganin uskon veljiä
Jotka haluaisivat känniin
Niillä on uskonto sentään oikea
Kun ei voi Saharan suihkulähteistä
Niiden janoa saada sammumaan
Eikä rikkaiden ruuantähteistä
Niiden lehmiä lypsään tai ammumaan
Mä tein kai lottorivini väärin
Kun eilen illalla yhtä äkkiä
Kotoa sähkö katkaistiin
Ympärilleni gängin käärin
pistin vokeissa lisää lakkoja
Ja näin ongelma ratkaistiin
Eikä se alkanut pänniin
Kun mietin Sudanin pieniä poikia
Jotka haluaisivat känniin
Niillä on ongelma sentään oikea
Kun niiden aavikon omasta Alepasta
Ei löydy lääkkeitä HIViin tai malariaan
Eikä ilmaisten kortsujen jakelijasta
Oo kuin kuulleet huhuja hataria
Tein kai lottorivini väärin
Mä tein kai lottorivini väärin
Lopulta tupakankin käärin

Mikä on se tarve?
Mikä on se tarve?
25.9.2020 19:04

Mihin Vulva Johansson tarvii maahanmuuttajia?

Hieho, anteeksi hieho!
Hieho, anteeksi hieho!
26.9.2020 08:17

Vulvaan tietenkin.

Klarsyn
Klarsyn
25.9.2020 18:56

Ylva jatkaa propagandaansa, hänelle maksetaan siitä hyvin. Eurooppa on ottanut jo valtavat määrät kehitysmaista tulleita turvapaikanhakijoita, eikä heistä kuin äärettömän pieni osa ole sijoittunut tuottaville työmarkkinoille. Taakaksi heitä kutsuvat jo EU-poliitikotkin. Silti omaa moraalia pitää hehkuttaa, ja laittaa tulijat veronmaksajien riesaksi ja turvallisuusuhaksi. Itselleen Ylvalle ei todennäköisesti tule uhkaa, eliitti elää omassa turvallisessa piirissään, omilla asuinalueillaan.

Islam ei kuulu Eurooppaan. Eurooppa on torjunut Hitlerin, mutta Muhammed on tervetullut. Lars Hedegaard kirjoitti Snaphanen-sivuilla, että miksi ihmeessä me sallimme islamin kun emme salli natseja. Tanskan kirkkoministeriön ohjeet uskonyhteisöjen hyväksymiseksi eivät täysin yksiselitteisesti määrittele, mitkä ovat sallittuja uskontoja Tanskassa, mutta kieltää pitämästä uskontona totalitaarista poliittista järjestelmää, johon saattaa kyllä kuulua uskonnonkaltaisia rituaaleja, opinkappaleita ja muuta uskonnollista toimintaa.

Hedegaard kysyy, kuinka paljon islam on politiikkaa, ja vain valepukuun pukeutunutta uskontoa. Islam sisältää julmia rangaistuksia säännöistä poikkeaville, vaativat säännöt koskevat avioliittoa, wc-käyntejä, ravintoa, pukeutumista ym. Islam on siis pakkoajattelun järjestelmä, tiukka ideologia. Myös natsismi oli uskon asia, missä Hitlerin käskyjä fanaattisesti noudatettiin, ja islam on jopa natsismia totalitaristisempi, mutta länsimaiden poliitikot eivät näe asiassa ongelmaa. Länsimaalaiset ovat kyllä törmätessään islamiin terrori-iskujen ja muiden törkeiden tekojen kautta, mahdollisesti ymmärtäneet islamin kauhistuttavuuden, mutta media, kulttuuri- ja poliittinen eliitti pyyhkivät islamin pahuuden pois, satuilevat Ylvan tapaan maahanmuuton normaaliudesta, rikkaudesta ja velvollisuudestamme raukkaparkoja kohtaan.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
25.9.2020 18:45

Ei enää yhtään matukkaa Eurooppaan. Robotit ja automatisaatio vie 10 vuoden sisällä työt suurelta osalta meistä duunareista.

Ike
Ike
5.10.2020 13:18

Automaatio ei ole ongelma, ongelma on se miten sitä käytetään. Ei se ole ollut ongelma Japanissakaan.Ongelma on rahan kanavoiminen ulos maata ihmisille jotka eivät ole sen hankkimiseen koskaan osallistuneet. Sen voi vielä antaa anteeksi ihmisille jotka ovat omaa kansaamme heistä meillä on velvollisuus huolehtia (ei koko maailmasta) mutta sen kanavoiminen muille on sulaa tyhmyyttä.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
25.9.2020 17:35

Eurooppa tarvitsee islamilaista maahanmuuttoa yhtä pajon kuin keskivertonainen raiskausta tai hengiltä kivitystä.

Minä
Minä
25.9.2020 17:13

Mihin Eurooppa tarvitsee maahanmuuttajia maalia ”turvapaikanhakijat”?

Niistä ei ole koskaan ollut kuin kamalat kulut ja paljon ongelmia rikollisuuden merkeissä.

Ei edes sokea ole sitä näkemättä, mutta EU-komissiossa ollaan sokeaakin sokeampia eli ns. suvaitsevaisia, siis ideologista aatehuumetta imppailleita hupsuja.

Täysin tarkoituksellista touhua
Täysin tarkoituksellista touhua
25.9.2020 17:23
Vastaa...  Minä

Kaukana hupsuista. Vetävät uskomattomia palkkoja plörinöillään, varmaan puolimiljoonaa kr kuussa kaikkine lisineen.

Vanheneva sossutantta
Vanheneva sossutantta
25.9.2020 15:58

Juurihan Y sanoi SVTn uutisissa että niiden jotka saavat kielteisen pitää poistua Ruotsista. Puhuuko Y ”halkaistulla kielellä”/”kluven tunga” vai onko tämä väärinkäsitys?

En koskaan unohda kun Y meni alasti uimaan maailman lehdistön edessä, oliko se nyt Bomersvikissa vai mikä se sossujen kutupaikka taas onkaan?

Nakupelle
Nakupelle
25.9.2020 17:20

Se oli täällä: https://www.bommersvik.se/

Sossupuolue omistaa koko paikan!

Anonyymi
Anonyymi
26.9.2020 09:05

Mitenkähän Suomi poistaa 20 000 irakilaista, kun oma maa ei ota vastaan? Ja heitä tulee vaan lisää, jos yhtenä perusteena jäädä maahan pidetään maassa jo oleskelevia sukulaisia tai ystäviä! Hallitukselta voisi myös kysyä, jos/kun tämä meillä hyväksytään, että mistä rahat? 10 000 euroa per nuppi ei riitä kuin muutamaksi kuukaudeksi tällaisessa maassa ja palautuksetkaan ei ole ilmaisia. Joko budjetissa on varaus lisärahoitukseen näiden entisten maahanmuuton kulujen päälle eli yli kolmen miljardin euron verran vuodessa?

Iso (Y)
Iso (Y)
26.9.2020 12:38
Vastaa...  Anonyymi

Rouva Iso (Y) ei ole kiinnostunut sellaisista pikkuseikoista kuin ”mitä maksaa” koska hänen ei tarvitse maksaa mitään.

Ike
Ike
5.10.2020 13:11
Vastaa...  Anonyymi

Niin tuota kehitysapua ja muita projekteja ei sitten vieläkään ole saatu poikki. Kyllä jonkinlaista yhteistyötä täytyy vaatia jos kerran rahaa tuupataan kyseiseen maahan kritiikittä.Ai niin sehän on agendan vastaista. Odotan sitä päivää kun suomalaiset veronmaksajat saavat tarpeekseen. Olen joskus sanonut että en hyväksy mitää veronkorotuksia niin kauan kun meille virtaa elätettäviä muista yhteiskunnista joissa asiat ovat kohtuullisen hyvin. En myöskään jos vielä maksamme kehitysapua joista hyötyvä oikeastaan vaan diktaattorit loputtomalla varallisuudellaan. Emme olisi tässsä tilanteessa jos koululaitokseen ja muihin yhteiskunnallisiin tehtäviin ei olisi valittu ihmisiä joille aivopesu agendan nimissä on kunnia-asia.

Last edited 11 months ago by Ike
Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
25.9.2020 15:57

Kiinnitin huomiota lauseeseen ”Nämä raukkaparat ovat maksaneet suuria summia ihmissalakuljettajille ja ovat matkalla olleet hengenvaarassa”.

Jos heillä on ollut varaa maksaa suuria summia ihmissalakuljettajille, eivät he köyhiä ole. Koska raha kaikissa kulttuureissa on yhtä kuin valta, nämä ihmiset voisivat vallan hyvin jäädä kotimaihinsa, ei heillä siellä mitään hätää oikeasti ole. Todellisuudesa matka Eurooppaan on näille ihmisille sijoitus helppoon elämään, jossa tietyllä rahasummalla saa ilmaisen elatuksen, asunnon, auton, älypuhelimen, matka- ja kuntosalikortit ym.

Kyllä Eurooppa tarvitsisi maahanmuuttajia, jos Euroopan ulkopuolella olisi alueita, joissa kehityksessä ollaan pidemmällä ja joista tulevat maahanmuuttajat toisivat mukanaan innovaatioita. Kiina kyllä komeilee ÄO-tilastoissa Euroopan edellä, mutta se manipuloi tuloksia ja sen teknologinen kehitys on pitkälti seurausta länsimaisten yritysten muutosta maahan halvan työvoiman perässä sekä teollisuusvakoilusta.

Ike
Ike
5.10.2020 13:01

Voisimmehan seurata ruotsia mutta vähän toisin. Kun ruotsi otti ulkomaalaistaustaiset pois Pisatestien tuloksista niin voisimme tehdä niin että suomalaisten testituloksia kaunistellaan joten suhde noihin tulijoihin säilyisi edes jotenkin vertailukelpoisen.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
25.9.2020 15:42

Huomaa naamasta että sitä itseäänkin jo hävettää ja nolottaa mutta agendasta ei saa luopua mistään hinnasta.

Jarkko
Jarkko
25.9.2020 18:56

Soroksen k..pänaamalta saatu miljuuna lämmittää nii palj kauhiast et on mukava suoltaa tota sontaa.
Laamanaamalta jäi vielä sanomatta ”…euruuppalaisetkii muuttiit amerikkalaa -20 luvulla ja niille annettii kaikki ilmatteeks heti siellä ja ne vaa raiskas ameriikan neitoloisii ja polttiit taloloi.Nii et ihan samaahan myö ollaa tehty.
Jot tänne vaa riehumaa kaik kuukerit ja AliBapaLoiset…”

Ike
Ike
5.10.2020 12:56
Vastaa...  Jarkko

Noin pähkinänkuoressa kuuluu vihervasemmiston perustelut.

Aappa
Aappa
25.9.2020 14:40

”Maahanmuutto on normaali asia, maahanmuuttoa on aina ollut ja sitä tulee aina olemaan.”

Hienosti sanottu, tuohan on aivan totta. Joten tervetuloa vaan kaikki. (ps. Jokin tässä yhtälössä mättää)

Anonyymi
Anonyymi
26.9.2020 08:57
Vastaa...  Aappa

Muslimit on historian aikana ainakin kahteen kertaan Euroopasta ajettu pois. Kolmas kerta ilmeisesti onnistuu, kun sitä valtaapitävien taholta tehokkaaasti ja järjenvastaisesti tuetaan ja vuosikymmenien päästä on Euroopasta jäljellä enää vain savuavat rauniot. Lähi-idästä voi katsella kuvia jo ennakoivasti.

Ike
Ike
5.10.2020 12:55
Vastaa...  Anonyymi

Kuten kaikkien jo luulisi ymmärtävän EU ei ole muodostettu siihen että rauha säilyisi euroopassa se on muodostettu vallan maksimointiin.

spöken Palme
spöken Palme
27.9.2020 07:47
Vastaa...  Aappa

Atlantin taakse menneillä siirtolaisilla oli vaihtoehtoina joko työnteko tai nälkä.
Tässä mättää ainakin se, ettei iPhonen räpläämisestä palkaksi saatu puuro kelpaa noille ”maahanmuuttajille”.

Risto Maijala
Risto Maijala
25.9.2020 14:00

Taitaa Ylva asustaa Östermalmilla poissa kaikesta pahuudesta ja ikävistä asioista poliisivartioinnin kiertäessä katuja.

Anonyymi
Anonyymi
26.9.2020 08:53
Vastaa...  Risto Maijala

Noilla ulostuloilla on syytäkin ottaa itselleen vartiointi. Ei kai kaikki ruotsalaisetkaan niin tyhmiä ole, että tämän naisen vaatimukset purematta nielevät. Jollakin saattaa lopullisesti mennä kuppi nurin.

Ike
Ike
5.10.2020 12:52
Vastaa...  Anonyymi

Alkaa tuntua että kyllä ovat.

Meh
Meh
25.9.2020 13:56

Tällä hetkellä markkinoidaan kovasti elokuvaa unpregnant, hassunhauska komedia abortista. Eurooppalaisia kannustetaan abortoimaan lapsiaan.

Ike
Ike
5.10.2020 12:51
Vastaa...  Meh

Ongelma eivät ole ne maat jotka elättävät ja kouluttavat lapsensa vaan ne jotka eivät niin tee. Ei sitä pitäisi vaatia että euroopan pitää vielä kouluttaa vielä muidenkin lapset.

uutisraivaaja
uutisraivaaja
25.9.2020 13:39

Eurooppa varmastikin tarvitsee maahanmuuttajia. Ongelma on vaan siinä, että tarjolla olevien muuttajien enemmistö, eli kehitysmaamuslimit, muuttavat tämän meidän Eurooppamme kehitysmaiden kaltaiseksi. Siis köyhäksi ja väkivaltaiseksi.

Farmari
Farmari
25.9.2020 13:30

Eurooppa todellakin tarvitsee työntekijöitä, mutta siihen tarvitaan työpaikkoja. Eurooppa ei todellakaan tarvitse muslimeita tai muitakaan joiden ainut tarkoitus Euroopan tuloon on loisia koko elämänsä veronmaksajien kustannuksella. Maahanmuuttaja kuullostaa hienolta mutta se on vain sana, konkreettisesti se tarkoittaa kaikkea firman perustavalta miljonääriltä ja muka turvapaikkaa vailla olevan valehtelevan muslimin väliltä. Valinta on helppo JOS valitsija omaa normaalisti toimivat aivot, eikä valitse hoivavietillä ja äidinvaistoillaan. Sama homma jos lammasfarmarilla on isot tilukset mutta lampaat puuttuu. Päätä siinä portilla kun jono muodostuu että päästätkö lampaat sisään ja kiellätkö susilta sisäänpääsyn vaikka väittävät olevansa lampaita ja sanovat bää bää. Euroopan ongelma ei ole tänne pyrkivät loiset, vaan ne jotka heidät tänne päästävät. Loisvirta ei lopu ikinä koskaan.

Syy tekoihin
Syy tekoihin
25.9.2020 14:36
Vastaa...  Farmari

Heidän tarkoituksensa on vallata koko Eurooppa. Tämän he ilmoittivat kaikissa medioissa keväällä vuonna 2015.

Ike
Ike
5.10.2020 12:49
Vastaa...  Syy tekoihin

Eikä vieläkään vihervasemmistolla lamppu syty pään päällä että niin syvälle on sukellettu.

Musta makkara
Musta makkara
25.9.2020 13:11

No niin sitä pitää. Siinä on nainen, joka ei kertakaikkiaan tajua mitään mitä ympärillä oikeasti tapahtuu. Alkavat nimittäin jo muutkin ’kokea kovia’ maahanmuuton vuoksi. Sellaiset, joilla ei olisi ollut mitään hätää ilman kolmansista maista tulleita siirtolaisia.

Ja miksi eurooppalaiset ovat vanheneva kansa? Siinäkin on niin tabu aihepiiri, että juuri juuri voi mainita poliittisessa retoriikassa ko termin. Mutta jos ilmiölle alkaa etsiä syitä, niin johan hoosiannan huuto raikaa ympäri maata.

p.grandell
p.grandell
25.9.2020 13:30
Vastaa...  Musta makkara

aivan, ylva voisi aukaista tihruiset viinin pöhöttämät simmukkansa ja menä esim. tukholman rinkebyhyn ilman henkivartioita, illalla sinä 19.00 vaiheilla, tuliskohan elävänä takaisin? loppuisi ainakin toi kommunistien jauhaamaa ,tarvitaan ,solidarisuutta ja kaikkea helv###n puppua.kun istuu kova palkkaisena eu eliitissä sekä asuu hienostokortteleissa ruotsissa, ei näillä puniiki aivoilla varustetuilla clowneilla ole hajuakaan realiteetistä. vaikka kuinka näyttäisit,kertoisit, paperista kuvan,muovailusavesta mallin, ei mene kaaliin.näm hullut korrektit papukaijat ovat tuhat kertaa vaarallisempia kuin jengi mikä lappaa tänne yli rajojen…nämä poliitikot ja yön-timot yhdistettynä ovat euroopan surma, jollei pikaisesti saada stoppia hulluudelle…vielä on mahdollisuus, vaikka pieni onkin…

Tolppa
Tolppa
25.9.2020 14:53
Vastaa...  Musta makkara

Kyllä tajuaa. Miksi luulet ylvan olevan niin typerä ettei ymmärtäisi? Olisiko aika laittaa valot päälle.

Ike
Ike
5.10.2020 12:47
Vastaa...  Tolppa

On nämä vihervasemmistolaiset vaan senverran typeriä että talonpoikaisjärki kulkee monta kilometriä jäljessä ja tuskin koskaan saavuttaa isäntää tai emäntää, vai mistä luulet ruotsin tilanteen johtuvan.

Ike
Ike
5.10.2020 12:36
Vastaa...  Musta makkara

Niin Japani ei kai sitten ole vanheneva yhteiskunta, no siellä asiat kuitenkin ratkaistaan järkevästi. Ei siellä matut sekoile.Japanissakin kansa vanhenee mutta siellä nostetaan tuottavuutta ja kehitetään automaatiota, ei oteta vapaamatkustajia yhteisön rasitteeksi.Huolehditaan vanhuksista.

Last edited 11 months ago by Ike