Media halusi salata Tommie Lindhin sankaruuden loppuun asti

Tommie Lindhin murhatapaus paljastaa pari asiaa: tietenkin itse murhamiehen, mutta myös sen, että media yritti loppuun asti vääristää asiaa.

Teosta on siis vangittu ja epäiltynä Abubaker Mohamad Awad, syntynyt 1997. Awadia syytetään:

  • Törkeästä laittomasta uhkauksesta. Awad on uhannut naispuolista henkilöä mm. heiluttamalla puukkoa naista kohti ja uhannut tappaa naisen ja tämän kaverin. Uhkauksia on ladeltu useaan otteeseen ja naisilla on ollut todellinen pelko, että Awad saattaa tällaisen uhkauksen todellakin suorittaa.
  • Raiskauksesta. Awad  on puukolla uhaten uhannut naista, pitänyt tämän päätä kuristusotteessa ja tehnyt sellaisia tekoja, joita voidaan rinnastaa yhdyntään. Awad on työntänyt elimensä väkisin naisen suuhun.
  • Murhan yrityksestä. Awad on yrittänyt murhata Keith ****in ensin lyöden tätä nyrkillä kasvoille ja sen jälkeen yrittänyt viiltää tämän kurkun auki. Lisäksi Awad on lyönyt uhria puukolla rintaan. Awad on osoittanut teossaan erityistä raakuutta.
  • Murhasta. Awad on lyönyt Tommie Lindhiä puukolla niskaan ja rintaan. Rintaan osuneet iskut ovat aiheuttaneet sellaisia vammoja, että Lindh on menehtynyt.
  • Törkeästä raiskauksesta. Awad on pakottanut naisen seksuaaliseen tekoon puukolla uhaten. Teko on tapahtunut juuri sen jälkeen kun Awad on lyönyt puukolla Lindhiä ja tämä makaa lattialla loukkaantuneena.
Abubaker Mohamad Awad från Sudan.

 

Kaikki teot ovat tapahtuneet Härnösandissa Volontären 14-osoitteessa 10. toukokuuta aamuyöstä.

Media on siis yrittänyt väittää, että Lindh ei estänyt raiskausta. Ei estänyt, sillä ei pystynyt, sillä teki lattialla kuolemaa kun toista raiskausta suoritettiin.

Toistetaan: Abubaker Awad oli juuri puukottanut kuolettavasti Tommie Lindhiä, ja kun tämä teki kuolemaa lattialla, niin seuraavana Awad raiskasi naisen siinä vieressä. Lindh ja toinen mies, jota Awad puukotti, yrittivät lopettaa Awadin kilarin eli jonkinlaisen väkivaltakohtauksen.

Lindh ei tarkasti ottaen ehtinyt lopettaa ensimmäistä raiskausta, koska se oli jo ohi kun miehet puuttuivat Awadin järjettömään toimintaan. Toista raiskausta Lindh ei sitten enää pystynytkään estämään, koska oli kuolemaisillaan.

Mediat toisin sanoen yrittivät antaa sellaisen kuvan, että Lindhin kuolema oli ikään kuin vahinkokuolema, sellaista sattuu. Kun tosiasiassa hän puolusti kuolemaansa asti väkivallan kohteeksi joutunutta naista.

Miksi media sitten otti tällaisen asenteen? Siksi, että Tommie Lindh oli Alternativ för Sverige-puolueen jäsen ja media ei yksinkertaisesti voinut tehdä AfS:n jäsenestä sankaria.

 

Koko Awadin perheen voidaan sanoa olevan juuri sellaisia kultakimpaleita, joita parhaat maahantulijat ovat. Abubkerin isä on vanha naistenhakkaaja ja saanut vaimonsa pahoinpitelystä tuomioita. Molemmat vanhemmat ovat työttömiä eivätkä ole ikinä tehneet Ruotsissa röitä. Isä tuli Ruotsiin Sudanista 2004 ja vaimo ja Abubaker vuoden perässä perheenyhdistämisohjelmalla.

Tämän jälkeen he ovat kuormittaneet oikeusistuimia valituksilla, että eivät saa tarpeeksi sosiaalirahaa. Vanhemmat ovat luku- ja kirjoitustaidottomia, joten siellä taustalla on varmasti joku turvapaikka-aktivisti, joka puuhaa valituksia päivät pitkät.

Abubakerin vanhemmat ovat kovanpuoleisia sikiämään. Ruotsissa olonsa aikana 10-luvulla uusia uusruotsalaisia on tehty ainakin viisi kappaletta, joten veronmaksajilla riittää pakerrettavaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei tulisi sääli

Afrikassa on paikkoja joissa tuollaisia tyyppejä hoidellaan keskellä katua autonrengasgrillissä.

Punavihernatsimafia

Onpa söpö pallero. Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Sitä saa mitä tilaa

Miten h:ssä tuollainen tilanne on päässyt syntymään? Näitä paskoja ei pidä koskaan aliarvioida. Tai kutsua mihinkään tyyliin kahville. Onhan näitä ollut. Mussukka on mussukka kunnes on terä esillä.

Valkoinen pienimunainen impotentti duunari

Ihana kiiman ja murhanhimon riivaama VOIMAVARA! Voi kunpa noita saisi jostain lisää!

Kriittinen Kansalainen

Ei hätää, hutisalo yhdessä pekan kanssa salakuljettaa niitä meillekin tämän tästä!

Minä

Suvakkien mallimateriaalia. On aika härskiä tuo median suhtautuminen ja propagointi. Rehellisyydestä ei ole tietoakaan. Suvakki noudattaa kulttuurimarxismin oppia, jonka mukaan totuus sellaisenaan on käyttökelvoton, joten sitä pitää tulkita ideologialle sopivalla tavalla ja kertoa vasta sitten.

Paavo!

Korjaa ”Molemmat vanhemmat ovat työttömiä eivätkä ole ikinä tehneet Ruotsissa röitä.”

Jorma Melkonen

No, se vanhempien ilmaisuvirhe johtuu siitä että eivät tunne tuota sanaa Työ kunnolla. Vähänniinkuin vähemmistöläinen joka oli kuullut sen Kuopion torilla polliisilta… mitäs työ tiällä vehtaatta.

Kriittinen Kansalainen

Tuo kommentoija ei nähtävästi ole koskaan Uuno-leffoja nähnyt kun ei sanaa ”röitä” tiedä…

Eräs

Valtamedian pahantahtoiselle aivopesulle on ongelma, kun sankari on valkoinen ja vielä ”äärioikeistolainen” ja se tarinan paha musta.

juha II

Mikseivät yksintein vääntäneet, että kyseinen ”väärinajattelija” HUOM!!! EI VÄÄRINTEKIJÄ yrittänyt raiskata naista?!?!?!

P4navihreästä paska-mediasta voi hyvällä syyllä määritellen sanoa: ”Kunniattomia paskiaisia!!!”

Samaa viemärituotetta kuin Suomessakin. Jos olet suvakki-punikkien-globalistien vihollinen eli (ent. neuvostoliiottolaisittain) ”Toisinajattelija!”

Teoillasi mielipiteilläsi ja kuolemallasi EI ole mitään ARVOA!!!

Vaan haudallasi tanssitaan twerkaten iso ja leveä suvakki perse pystyssä!!!

P: S. Jos käsitin oikein ruotsalaisesra täyspäisten julkaisusta. Poliisi ei edes vaivautunut tulemaan paikalle! Vrt. Kaivohuone, Helsinki.

Jäin pohtimaan

Media vaan nykyään Hassan Zubierin jälkeen varovaisempi sankaritarinoissa?

Mutta aiheesta, kyllähän tämä totuus saa veret kiehumaan, mutta valtaosalle pottunokkia on jo syötetty satu sisään miksi torilla ei mellasteta

Koko juttu haisee pahalle... ei PT tarkennus

Harmi, kun kaiken maailman ylvat ym. vip vippaa porukat, jotka ovat päättämässä, eivät saa kokea tätä kulttuuria.

Ihan vain siksi, kun heidän järki ei tilastofaktojen perusteella saa tekemään perus johtopäätöksiä, joten edes omin silmin näkeminen saisi vajaammankin ymmärtämään oman politiikkansa riskit.

On turha syyllistää, että vastustajat tarkoittavat kaikkia tulijoita.

EIVÄT tarkoita.

Vaan sitä, että osa tulijoista syyllistyy tilastojen mukaan rikoksiin.

Siksi on vastuullista kysyä, että kannattaako ottaa RISKI? Rikosten uhrit ovat kuitenkin oman maan kansalaisia.

Jos kannattaa, niin perustelut – kiitos ja sen jälkeen ok.

Toisin päin sama homma, mutta nyt tämä keskustelu on kielletty ja kriminalisoitu poliittispainotteisilla tulkinnoilla. Se on kuulemma vihaa ja rasismia!

Aika pelottava suuntaus, kun luulisi meidän kaikkien haluavan hyvää jokaiselle, joka tässä maassa asuu oli sitten kyseessä suomalainen tai maahanmuuttaja.

Milloin suomalaisesta tuli vapaata riistaa?

Kilttimies

Negridin ulkoiset ja sisäiset piirteet. Ja suvakin pääasiallinen ajatteluelin kastuu…

helena

Vuosien ajan on ollut kulta-aika uraansa aloitteleville oikeustieteen ylioppilaille. Asiakkaita riittää ja juttujen kaava on pitkälle sama.

Tulee kalliiksi kun oikeustieteilijän lisäksi palkataan tulkki vuosien pituiseen valitusrumbaan. Samaan aikaan maksetaan verovaroista ylläpito all incl.
Kuka haluaa vapaaehtoisesti maksaa??