Umeåssa 100 autoa poroksi!

Kuvat: Räddningstjänsten.
Umeån naapurikunnassa Hörnsjössä laitettiin eilen illalla pystyyn todellinen kaikkien autogrillien äiti: satakunta autoa palo poroksi.

Palolaitos sai hälytyksen klo 02.00 aikaan. Tulessa oli talo ja sen parkkipaikalla tai pihamaalla palo oli levinnyt ainakin sataan autoon.

Palopaikka on jonkinlainen autohajoittamo/ käytettyjen autojen myyntipaikka. Toistaiseksi ei tiedetä palon syttymissyytä, mutta sitä tutkitaan tuhotyönä.

Palo levisi räjähdysmäisesti kaikkiin paloetäisyydellä olleisiin autoihin ja viranomaisten arvion mukaan tuhoutuneita autoja oli 50-100.

 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ihan hyvä veto

Tuosta saa yrittäjä hyvät vakuutushillot.

hieno homma

Viherkommarianarkomarxsistit polttavat automobiilleja ynnä sitten kauhistelevat ilmastonmuutosta kun savua ilmaan nousee…. Vai onko asialla nämä rasistiset yöntimot?

valtteri floppas

Hyvä ettei hirveksi palanut..

Juha

Kommunistinen ihanne yhteiskunta, Ruotsi, on utopia jota kohden Suomikin kulkee. Kannattaa muutta nopeasti pois vasemmistolaiskaupungeista.. jenkeissä muuttoliike pois suurista vasemmistolaiskaupungeista kiihtyy.. sama on edessä Suomessakin

Vincent Van Bögh

Ehkä tämä on semmoinen vasemmistolaisten ikuisuusopiskelijoiden, ns. ”taiteilijoiden”, joku performanssiesitys? Sellainen josta kyseiset loiset saavat tukirahaa ja stipendejä kaikenlaisista kulttuurirahastoista jotka nyt vaan periaatteessa ovat yläluokka-ituhippien valeasussa olevia sosiaalitoimistoja. Onhan se kivaa saada leikkiä vielä 55-vuotiaana sormiväreillä kun siitä kerran maksetaan.

Göran Bakbulle af Mellanben
Auto haram?

Onko niillä tuhopolttajilla jotain autoja vastaan?

Ilmeisesti vain kameli on ok?

folkhelvete

Onkohan kyse vääristä ennakkoluuloista, mutta ainakin itselle tuli ensimmäisenä mieleen että imaamifasistien jugend-osasto on siinä vaan hiukan harjoitellut pyroterrorismia.

Anna-Maria Korhonen

Olen aina luullut, että sotatrauma merkitsee ahdistuneisuutta sodan aiheuttamasta hädästä ja tuhosta ja sellaisesta kärsivä ihminen osaa arvostaa rauhaa ja vakautta. Ilmeisesti olen ollut väärässä ja kyse on traumatisoitumisesta sotatilan puutteesta. Tässäkin tapauksessa on oltu itse aktiivisia ja pyritty korjaamaan olot mahdollisimman paljon kotimaata vastaaviksi.

folkhelvete

Koska yhteiskunnilla ei ole minkäänlaisia realistisia mahdollisuuksia tarjota terapiaa sodissa traumatisoituneille turvapaikanhakijoille, niin nuo sitten ”terapoivat” itseään pistämällä sivulliset kärsimään.

Terhomatti Hämeenkorpi

On ne kovia poikia nuo murjaanit ! Ei pysty kantasvedut polttamaan edes omaa autoaan.

juha II

SVT todennäköisesti toteaa lakoonisesti uutistensa ”loppukevennyksessä”:

Uumajassa on nähty100 Poroa.”

Jaahas

Mistä suunnasta tuuli Uumajassa käy kun autoja noin palaa? Tosim romuttamohan tuo kai oli.